Bet365 magyar - Bet 365 elérés és bejelentkezés Magyarországon

bet365 alternatív

Ebben a cikkben a bet365 online fogadóirodával kapcsolatos személyes tapasztalataimat szeretném megosztani a weboldalunk olvasóival. Nagyjából egy éve nyitottam felhasználói fiókot a bet 365 oldalán, és mivel folyamatosan használtam a bukmékernek mind a desktopos, mind a mobil platformját, ezért úgy gondolom, hogy a saját véleményem a 365bet szolgáltatásai, funkciói kapcsán másoknak is hasznosak lehetnek. Azt viszont mindenképp le kell már a bet365 magyar cikkem esetében, hogy minden információ, ami benne van tőlem származik, a megfogalmazott vélemények a sajátjaim, és semmilyen anyagi vagy nem anyagi juttatást nem kapatam a bukmékertől ennek a cikknek a megírásáért!

Előnyök
 • Hatalmas piackínálat, rengeteg sportesemény
 • Széleskörű sportválaszték
 • Magas szorzók
 • Remek sportfogadás promóciók
 • Az ágazat legjobb mobil alkalmazásai
Hátrányok
 • Kis mértékű üdvölő bónusz
 • Nincs kriptopénzes fizetési mód

bet365 sportfogadás licenc & egyéb engedélyek

Számomra mindig is fontos szempont volt egy bukméker kiválasztásakor, hogy rendelkezzen működési engedéllyel a szolgáltató, aminél számlát akarok nyitni. Mivel szerintem csak egy hivatalos szabályozó szerv által kiadott legális licenc nyújt garanciát arra, hogy probléma esetén korrekt módon kezeljék a panaszom – ha az adott operátorral nem tudok zöldágra vergődni. Szerencsére a bet 365 esetében soha nem volt olyan problémám, ami ne tudtam volna „házon belül” a bukméker nagyszerű ügyfélszolgálati szakembereinek segítségével megoldani.

Ami pedig a bet365 licencét illeti, azt az ágazat egyik legszigorúbb szabályozó szerve a Máltai Szerencsejáték Hatóság (MGA) adta ki. Ennek az engedélynek a birtokában az operátor Európában bárhol, így Magyarországot is beleértve végezhet fogadásszervezői tevékenységet, és amennyire én tudom távszerencsejáték szervezői tevékenységet is folytathat.

Amikor annak idején a bet365 regisztráció előtt átnéztem a bukméker honlapját, azt is észrevettem a lábléc részen, hogy a 365 bet az International Betting Integrity Association-nek is a tagja, amely egy manipuláció ellenes nonprofit szervezet. Emellett a bet 365 rendelkezik eCOGRA tanúsítvánnyal, és észrevételeim alapján minden megtesz, hogy segítséget nyújtson azoknak, akiket érint a játékfüggőség problémája.

Egyáltalán nem volt szükségem bet365 alternatív link használatára, amikor anno számlát nyitottam a bet365 Magyarország weboldalán keresztül. Szerencsére semmilyen egyéb bet365 alternatív megoldásokat sem kellett használnom, mint például egy tükör oldal (mirror site) vagy módosított webcím. Tapasztalataim alapján ez a „dolog” azóta sem változott, és a bukméker mind a mai napig elérhető magyarországi IP-címről bármiféle bet365 alternative link, vagy egyéb speciális megoldás nélkül.

Abban pedig én személy szerint teljesen biztos vagyok, hogy ha valamilyen okból adódóan nem lehetne elérni a normális URL-ről / hivatalos webcímről a bet365 magyar webhelyét, akkor az operátor biztosítana majd olyan megoldást, amivel továbbra is zavartalanul lehetne használni a rendszerét. De én úgy gondolom, hogy erre nem lesz szüksége, mert az alkalmával a bukméker új ügyfeleinek szóló üdvözlő ajánlatát is igénybe tudtam venni.

És személye szerint azt vettem észre, hogy az elmúlt időszakban már egyáltalán nem blokkolnak a magyar állam szervek olyan, legális bukmékerek vagy casino operátorok webhelyeit, amelyek hivatalos, nemzetközileg is elfogadott működési engedéllyel rendelkeznek. Ebből én arra következtetek, hogy a 365 bet.com sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató sem a közeli sem a távoli jövőben nem lesz bannolva Magyarország területén.

bet365 regisztráció – Hogyan nyitottam fiókot a bukmékernél

A bet365 regisztráció

A remek mobilplatformnak köszönhetően a bet365 alkalmazás vagy a mobilbarát weboldal is 100%-osan megfelel számlanyitás céljára is. Viszont én inkább az asztali gépes / desktopos bet 365 oldalt választottam, mivel úgy gondoltam, hogy a laptopom billentyűzetét használva gyorsabban végezek.

A bet365 regisztráció folyamatát úgy indítottam el, hogy megnyitottam a bukméker weboldalát a gépemen. Ezt követően a címlapon a bet365 bejelentkezés gomb mellett az új számla linkre kattintottam. Kitöltöttem a bet365 regisztráció űrlap minden egyes mezőjét, ami a webszájt más részeihez hasonlóan magyar nyelvű volt, így könnyen elboldogultam vele.

A személyes adatok, lakcím és egyebek megadás végén 4-jegyű biztonsági szám kiválasztására is lehetőséget biztosított a rendszer, ami szerintem igazán remek, mert egy extra „védelmi vonalat” ad a bet365 magyar ügyfeleinek. A számlanyitási űrlapon bet365 bónuszkód is megadható. Viszont ez csupán opcionális. Persze, ha neked van ilyen speciális kódod, és akarod használni is, akkor az űrlap megfelelő mezőjébe kell beírnod a bet365 bonus code karaktereket.

A regisztráció végeztével csak hitelesítenem / verifikálnom kellett a felhasználói fiókom a megfelelő dokumentumok jó minőségű fényképeinek feltöltésével. Erre a KYC miatt volt szükség, de a rendszer felhasználóbarát kialakításának köszönhetően egyáltalán nem volt bonyolult, és miután a fiókom rövid időn belül hitelesítve lett, már nyereményfelvételeket is indíthattam.

bet365 kifizetés és befizetés módok

A bet365 meglehetősen sokféle fizetési megoldást biztosít az ügyfeleinek globális szinten, világszerte. Ami a magyar ügyfeleket illeti azt tapasztaltam, hogy hazánkban a fizetési opciók száma valamivel kevesebb úgy a befizetések, mint a kifizetések esetében.

Ami engem illet, jómagam az alábbi fizetési módok révén tudtam feltölteni a bet365 belső egyenlegemet:

A befizetéseknél azt tapasztaltam, hogy gyorsan végrehajtódnak a banki átutalás kivételével, ami lassabban ment. Az viszont nagyon elnyerte a tetszésem, hogy a bukméker nem számolt fel az esetemben jutalékot járulékos költséget vagy egyéb tranzakciós díjakat.

A minimális befizetés 1500 Ft a kártyás megoldások, és a paysafecard esetében, míg a banki átutalásnál, aminek az ideje akár 2-10 nap is lehet 40 000 Ft.

A maximális befizetés a kártyás megoldásoknál úgy tapasztaltam, hogy 6 millió Ft / tranzakció, a paysafecard esetében 250 000 Ft, míg a banki átutalásnál 40 millió Ft-os maximumot láttam a bukméker fizetési módok oldalán.

A bet365 kifizetéseknél a kártyás megoldásoknál az összegek ugyanakkorák észrevételeim alapján, mint a bet365 befizetéseknél. A bukméker bank átutalás esetén a minimális összeget 11 ezer Ft-ban, a maximálisat 10 millióban határozza meg. Ugyanez a paysafecard esetében 1500 Ft a minimális összegű kifizetésnél, a maximálisnál pedig 70 ezer Ft.

Ami a díjakat illeti ingyenesek, azt az esetet kivéve, ha valaki 28 napon belül 1-nél több kifizetést kér paysafecard-ra, mert akkor 2100 Ft díj kerül számára felszámítására. A kifizetéseknél az átfutási idő a paysafecard-nál 24 óra, banki tranzakciónál 2-10 nap, kártyás pénzkivételeknél 1-5 nap.

bet365 Magyarország – Fogadási piacok elképesztő mennyiségben

Amikor legelső alkalommal felmértem a bet 365 magyar webhelyét, őszintén megdöbbentem a fogadási piacok hatalmas mennyiségén. A bukmékernél nagyon sok statisztikai piacot, hendikepes piacokat, alatta / felette és pontos eredmény, valamint részeredmény, játékszakasz és egyéb piacokat találtam mindazon csapatsportokhoz, amiket kedvelek. De emellett megdöbbentően sok piac volt még e-sportokhoz is, és a végeredmény piacok mellett számos egyéb fogadási piacot találtam kisebb sportokhoz is. Az élő piacok kínálatával is teljesen elégedett voltam és vagyok. Mert úgy látom, hogy a bet365 Magyarország webhelyén semmivel sem kevesebb a fogadási lehetőség, mint a vállalat „szülőhazájának” számító Egyesült Királyságban.

Igény sportválaszték a bet 365 fogadás részlegében

A 365bet bukméker sportfogadás részlegében én úgy gondolom, hogy minden olyan sportot meg fogsz találni, amire napjainkban fogadni lehet online. A csapatsportokból különösen nagy a kínálat, és a focitól kezdve a kosárlabdán át egészen a krikettig tengernyi sporteseményen tudsz a legkülönfélébb piacokon fogadni a kedvenc sportjaidra. A kisebb sportokból is nagyon sok található a bukméker sportág választékában (pl. asztalitenisz, kerékpározás, darts). És mindezeken kívül a legnépszerűbb e-sportokra, és a többi között lóversenyre, valamint agárversenyre is tudsz az angliai székhelyű operátornál fogadni.

Ha pedig rendhagyó sportokra vágysz, még azokat is megtalálod a bet 365 fantasztikus sportkínálatában: bandy, kabaddi, kelta sportok – hogy csak párat említsek. A sportokra való fogadás mellett speciális fogadásokat is lehet kötni (pl. Ki lesz az év sportolója egy adott országban), és hosszú távúakat is (pl. melyik csapat nyeri meg a F1 konstruktőri VB-t.)

Néhány gondolat a fogadás menetéről

Mivel a bet 365 fogadószelvénye magyar nyelvű és abszolút logikus felépítésű, ezért olyan egyszerű fogadásokat tenni vele, hogy az már-már szó szerint gyerekjáték. Kiválasztva a fogadási típust, és megadva az összeget egyből meg tudod tenni azokat a kimeneteleket, amiket a bukméker pre-match vagy élő fogadási ajánlatából kiválasztottál. A single és a kombi fogadások mellett a 365bet fogadószelvényen sokféle rendszer fogadás közül is választhatsz, és azt vettem észre, hogy bizonyos élő fogadásoknál a cash out-ot is tudom használni.

Az alábbiakban leírom pár lépésben hogyan tudok fogadást tenni igazi pénzben a bet365-nél:

 1. Kiválasztom a megfelelő sporteseményt a sportmenüt vagy az aktuális fogadási ajánlat menüt használva – ezt a legkönnyebben a sportesemény nevére kattintva tudom megtenni;
 2. A rendszer ilyenkor megjeleníti az összes elérhető piacot az adott sportesemény kapcsán (in-play fogadásnál az aktuális élő piacokat, pre-match fogadásnál a meccs kezdete előtti piacokat);
 3. Amikor a piacok megjelenítésre kerültek, kiválasztom a nekem tetsző fogadási opciókat / sportesemény kimeneteleket: pl. az 1X2 piacon a „X” – azaz a döntetlen sportesemény kimenetelt;
 4. A választásom felkerül a bet365 fogadószelvényére, ahol az egyéb szükséges beállításokat is el tudom végezni;
 5. Ezt követően további választásokat – sportesemény kimeneteleket – adhatok hozzá az adott fogadásomhoz: ez olyankor fontos, ha gyűjtőben vagy rendszer fogadásban akarok játszani;
 6. A fogadószelvényen ezek után beállítom a fogadási módot (egyszer fogadás / fogadások, gyűjtő, vagy rendszer fogadás), a tétet, majd, ha mindent rendben találok, elküldöm a fogadásom a rendszerbe.

bet365 élő fogadás részleg in-play bettinghez

bet365 nabízí živé sázení

A bet 365 magyar nyelvű weboldalán igazán remek élő fogadás részlegre leltem, ahol gyakorlatilag az összes létező sport élőben zajló eseményére tudok valós időben fogadásokat tenni nagyon sok élő fogadási piacon. A live fogadás szerint roppant izgalmas, de attól válik még érdekesebbé, hogy a 365bet még az animációs videó kommentára / meccsközvetítés funkciót is biztosítja hozzá, amin mondjuk egy focimeccs éppen zajló történéseit tudom nézni valós időben.

De emellett – ha adottak a feltételek – akkor használhatom a bet365 live streaming szolgáltatását is (pl. fogadására elégséges pozitív számlaegyenleg esetében), amin különféle sportok eseményeit tudom élőben – kábé, mint a TV-n keresztül – figyelemmel követni. Az bet.com 365 élő részlege szerintem az ágazat egyik legjobbja, ezért, ha a meccsek előtti fogadások mellett nagyobb adrenalin löketre vágysz, próbáld ki a bukméker live betting szekcióját!

bet365 alkalmazás és egyéb mobil platformos megoldások

A bukméker Androidos és iOS-es appokkal is rendelkezik. Én a bet365 apk fájlt a bukméker oldaláról töltöttem le. Az iOS-est pedig az Apple Store-ból szereztem be. Azért döntöttem mindkét bet365 alkalmazás kipróbálása mellett, mert nagyon kíváncsi voltam, hogy van-e komolyabb különbség a kétféle operációs rendszerre készült appok között.

Miután mindkét változatát alaposan leteszteltem az alkalmazásnak, arra jutottam, hogy teljesen egyformák, és csak nagyon apró dizájn-beli különbségek vannak a két applikáció között. Természetesen a bukméker mobilbarát weboldalát is leteszteltem, és kifejezetten jónak találtam, mivel egyenértékű szerintem a desktopos webszájttal, és így minden funkció, szolgáltatás elérhető rajta.

bet365 alkalmazás

Biztonság és adatvédelem a bet365 sportfogadás bukmékernél

Az online sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató oldalát tudtommal a lehető legmodernebb biztoság technológiai megoldásokkal védik. Ennek köszönhetően a rendszer maximálisan biztonságosan használható, és nem kell tartanod attól sem, hogy az adataid, a megadott személyes információid illetéktelenekhez kerülnének. Az operátor a legfejlettebb SSL titkosítást alkalmazza a pénzügyi tranzakciók folyamán, így abban is biztos lehetsz, hogy a befizetéseid a számládon landolnak, illetve, hogy a kifizetéseid is oda fognak kerülni, ahova eredetileg szántad őket.

Ügyfélszolgálattal kapcsolatos tapasztalataim & elérhetőségek

A bukmékernél az ügyfélszolgálatot többféle módon is el tudtam érni, de csak nagyon ritkán volt rájuk szükségem, mert olyan jó GYIK / FAQ szekció található az oldalon (Súgó), ami majdhogynem minden felmerülő kérdésemre válasszal tudott szolgálni.

A webhelyen élő chat funkció is van, amin keresztül gyakorlatilag pillanatok alatt kapcsolatba lehet lépni a cég szakképzett munkatársaival. De emellett e-mailen is fel lehet tenni kérdéseket, és még postai levelezési cím is található az online fogadóiroda weboldalán.

URL: www.bet365.com
Alapítva: 2000
Licenc: (MGA/B2C/531/2018)
Telefon: 00 800 1236 5365
E-mail cím: [email protected]
Kapcsolatfelvételi űrlap: Igen
Élő chat: Igen

Konklúzió

A bet365 szerintem napjaink egyik legjobb online fogadóirodája, ahol nagyszerű sportfogadási lehetőségek várnak rád akkor is, ha pre-match, akkor is, ha in-play módon szeretsz inkább fogadni. A bukméker kiváló bónuszokat és promóciókat is nyújt, a legmegbízhatóbbak közé tartozik, hatalmas a piac- és sportkínálata, és ugyanez elmondható a sportesemény választékáról is. Emellett a bet365 mobil platformja is példaértékű, és olyan alkalmazások érhetők el hozzá, amelyeknek nincs szerintem párjuk az ágazatban. A sokféle fizetési mód könnyűvé, egyszerűvé teszi a bankolást Magyarországról, és a magyar nyelvű felhasználó felület, valamint a kiváló fogadószelvény igazi élménnyé teszi a sportfogadást ennél a bukmékernél.

GYIK

💰 A bet 365 kezdő sportfogadás bónusza többször is igényelhető?

💬Nem, ezt a bónuszt csak egyszer tudod igénybe venni a számlanyitás alkalmával.

📱 A bet365 alkalmazás is jó regisztrációhoz?

💬Igen, a mobilapplikációval is lehet számlát nyitni a bukmékernél.

Magyar sporteseményekre is fogadhatok a bet 365 oldalán?

💬Igen, többféle sportág különböző magyar eseményeire is tudsz fogadni.

Ajánlott bukmékerek ismertetői

# Bukméker Előnyök Sportági piacok Bónusz Értékelés Útmutató
1
 • + 4 000Ft Ingyenes fogadások
 • Cash out funkció
 • Rengeteg élő fogadási lehetőség
70+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
9/10
Ismertető
2
 • Lóverseny fogadások
 • Virtuális sportága
 • Lenyűgöző bónusz ajánlatok
25+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
9/10
Ismertető
3
 • Sok fogadási piac
 • Nyereménynövelő funkció
20+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
9/10
Ismertető
Scroll to Top