Bet365 ealérése és regisztráció

Az emberek az odds-ok varázslójának hívják és a nagy tételben fogadók a legjobbnak nevezik a sportfogadások terén. Valószínűleg, te is elég jól ismerheted a Bet365-öt, de ha ez az első kísérleted arra, hogy csatlakozz ehhez a fogadóoldalhoz, akkor előre meg kell ismerned néhány dolgot róla. Bemutatjuk neked a részletes és hasznos Bet365 áttekintésünket. Olvasd el és tudj meg többet róla most azonnal!

Miért nem tudsz belépni a Bet365-re a hivatalos honlapján keresztül?

A Bet365.com-ot a Szerencsejáték Zrt. letiltotta 2 évvel ezelőtt, így Magyarországról nem tudod megnyitni ezeket a doméneket. A mi oldalunkon megtalálod a legfrissebb és legújabb alternatívákat, tükör linkeket és weboldalakat a Bet365-höz. Ezekre nem tekintenek átverésként, mert egy fogadóiroda szolgáltatja őket, mi csak segítünk, hogy továbbra is fogadhass a kedvenc fogadóoldaladon.

Bet365 régi alternatív linkek

bet365 Magyar = bet365 alternatív cím = 123365-sb = game-365.com = allsport365 = 121-365sb = 788-sb = 188-563 = 188-sb = 48-365365 = 288365 = 878365 = 365-818.com = game365 = 38365-365 = 365sb = 365-288.com = 28-365365 = bet365link = bet365 elérés

Céginformációk és áttekintés

A Bet365 több éve áll a sportfogadók listájának élén. A cég az évek során bizonyította a megbízhatóságát. Bár ez soha nem elég, az olyan vezető weboldalaknak, mint a Bet 365. Az évek során a sportfogadó oldalak számos frissítésen és korszerűsítésen keresztülmentek, hogy még jobbá és jobbá váljanak. A Bet365 története az előző században kezdődik, de nem ez az egyetlen csodálatos történelmi tény vele kapcsolatban. A Bet365 tulajdonképpen a legelső sportfogadó iroda, ami hivatalos engedélyt kapott Gibraltártól.

Jelenleg, a hatóságok kilátásba helyeztek újabb szabályozásokat. A másik oldalon, mint egy klasszikus brit székhelyű sportfogadó iroda, a Bet365-öt az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága szintén szabályozza. Ez is egy extra megerősítés, amikor a személyes adataidról és a pénz biztonságáról van szó.

Bet 365 sportok és fogadási körülmények

A Bet365 segítségével bármelyik lehetőséget választhatod, ami tetszik - van egy letölthető változat egy tisztességes szoftverrel, vagy egy In-Play felület, ahol csatlakozhatsz az élő fogadáshoz. A rendelkezésre álló szoftverek sPlaytech. Emellett – a Bet365 sportfogadó mobil eszközről is elérhető.

Ehhez telepítened kell egy speciálisan testre szabott alkalmazást, és akkor menet közben is fogadhatsz. Ami a sportágakat illeti, a Bet365 elég nagyvonalú. Fogadhatsz focira, úszásra, krikettre, teniszre, kosárlabdára, baseballra, rögbire, golfra, bokszra, jégkorongra, dartsra, motorozásra, röplabdára és még virtuális sportokra is, mérkőzésekre a kedvenceiddel, stb.. Végül, de nem utolsósorban, a Bet365-el nem csak a nagyobb, hanem a kisebb ligák is elérhetőek, így ha kevésbé ismert sporteseményekre vágysz, itt megtalálod.

Bet365 sportfogadási bónusz rendszer

Az ideális sportfogadó oldal általában az, amelyik jó bónuszokat kínál. Nos, a Bet365 határozottan a megfelelő jelölt, hogy a tökéletes sportfogadó oldalnak hívjuk, mert nagyon szuper bónusz rendszere van. Nézd meg, hogy most milyen bónuszokra számíthatsz, ha elkezdesz a Bet365 weboldalán fogadni:

„Nincs letét” bónusz

A Bet365 a legjobb típusú bónuszt kínálja - a „nincs letét” bónuszt - üdvözletként minden új ügyfele számára, mert csatlakoztak az oldalukhoz. Amikor regisztrálsz, majd nyitsz egy hivatalos számlát, ne felejtsd el kérni a „nincs letét” bónuszod, mert az most 50 $.

Ajánld egy barátodnak

Mint a legtöbb mai vezető sportfogadó, a Bet365 is létrehozta a jól ismert „ajánld egy barátodnak” programot. Ezzel meghívhatod egy barátodat, aki szintén szereti a sportokat és az online fogadást. Így Te és ismerősöd is jutalmat kaptok a Bet365-től.

Különleges esemény bónuszok

A Bet365-nek van számos heti vagy napi bónusza is szuper jutalmakkal, bizonyos eseményekhez vagy meccsekhez kapcsolódóan. Néha-néha nézd meg a legújabb bónusz kiegészítéseket a kedvenc sportágadban, az igazán szuper ajánlatokért és akciókért. A Bet365 valóban egy olyan sport bukméker, amit egyetlen fogadó sem hagyhat ki. Sőt - úgy gondoljuk, hogy bármelyik, ezen a területen kezdőnek, innen kellene indulnia, hogy a legjobbnál kezdje, hogy érezze a légkört és megtanulja az alapvető szabályokat.

Lóverseny

Legjobb garantált szorzó - Ha bármelyik lóversenyen fogadsz a Bet365-nél és az SP nagyobb, mint az odds-ok, amiket kapsz, akkor a megnövekedett odds-okkal leszel kifizetve. Ez az ajánlat tartalmazza a többszörös, egyszeri, korai fecske árakat, tábla árakat és a Showcast téteket. Bet365 Árígéret – Ha 10:00 óra után fogadsz bármelyik lóversenyre, ami élőben megy a BBC vagy a Channel4 csatornán, és mikor a verseny elkezdődik bármelyik fogadóirodának jobb árai vannak, akkor te is a nagyobb odds-on leszen kifizetve. Az Ante-post árak is benne vannak.

In-Play Bet 365

Egyetlen Bet365 áttekintés sem lenne teljes anélkül, hogy megnézd, mit nyújt az In-Play részleg a Bet365-ön. Ne aggódj, mielőtt kérdezel, igen lefednek érdekesebb mérkőzéseket is, mint az AL Ahil Dubai vs. Emirates Club RAK - valójában több mint 90%-át a piaci kínálatnak lefedi a Bet365 In-Play. Tapasztalataink alapján a Bet365-nek vannak a legszélesebb körű In-Play odds-ai és piaca az interneten.

Az élő részhez a Bet365-ön, csak annyit kell tenned, hogy rákattintasz a "Live In-Play" linkre, ami a navigációs sáv tetején, bal oldalt található.

Az egyik lehetőség, amit a Bet 365 élő felülete nyújt, hogy képes vagy az eseményeket ki és be mozgatni a kedvencekből, ami a bal felső sarokban található a képernyőn. Csak kattints a csillagra bármelyik üzlet mellett, amit szeretnél hozzáadni a kedvenceidhez, és az lesz az első a listán a többi előtt. Ez egy kiváló szolgáltatás, aminek a Bet365 az egyik úttörője, és sok más fogadóiroda lemásolta.

Vannak élő eredmények és mérkőzés statisztikák is az In-Play részen a Bet365-ön, így tudni fogod, ha megváltozik a helyzet a fogadási eseményeden. Az esemény statisztikáit szintén meg tudod nyitni, ha rákattintasz a kis grafikon szimbólumra az élő eredmények részen (láthatod ezt a fenti képen).

Bárki, aki értékelést készít a Bet365-ről, az In-Play opcióktól el van ragadtatva, és az összes, fent felsorolt funkció mellett, még előben is lehet nézni néhány eseményt az In-Play részen.

Élő közvetítés szolgáltatás

A sportesemények hatalmas választéka megy élőben a Bet365-ön köszönhetően a lenyűgöző élő közvetítés szolgáltatásuknak. Ez ingyenes bárkinek, akinek van számlája a Bet365-nél legalább 1 £ összeggel. Ez az egyetlen követelmény, azért, hogy nézhesd az ingyenes adást, hacsaknem lóversenyről van szó, ahol fogadnod kell minimum 50p-ben a versenyre, hogy nézhesd.

Milyen sportokat mutatnak?

Itt egy rövid lista a legjobb sportokról, amik jelenleg láthatóak a Bet365-ön:

Rögbi, darts, tenisz, foci, kosárlabda, snooker, kézilabda, lóverseny, tollaslabda, röplabda, strandröplabda, golyósport, jégkorong.

Vannak élő események minden egyes nap a Bet365-ön és most már az összes közvetítést elérheted az In-Play részen keresztül, ami azt jelenti, hogy nézheted a közvetítést és láthatod az odds-okat a képernyőn ugyanabban az időben. Ez az opció a jobb oldalon található az élő eredményeknél, az In-Play részben.

Tudjuk, hogy ebben a konkrét áttekintésben eddig nem igazán találni semmi negatívat, de ha megnézzük az In-Play részt, azzal nem tud vetekedni semelyik más fogadóoldal, ami a felhasználók biztonságát és védelmét is garantálja, mint ahogy a Bet365-nél. Szeretni fogod.

Ügyfélszolgálatával

Az ügyfélszolgálat a Bet365 úgy ismert, mint az egyik legjobb ezen a területen. Az ügyfélszolgálattal a honlapon éjjel-nappal kapcsolatba léphetsz, ami egy extra ok, hogy tudd, hogy itt te és a pénzed valóban biztonságban vannak. Jó tudni, hogy a rendelkezésre álló kommunikációs lehetőségek az e-mail, a telefon és üzenetváltás a honlapon keresztül.

Az eseményeket vagy a fogadási stratégiákat más fogadókkal is megvitathatod a Bet 365 fórumon. Ne aggódj azon, hogy hány nyelven beszélsz, mert a fogadóoldal több nyelven biztosít ügyfélszolgálatot. Közöttük megtalálod az angolt, a magyart, az oroszt, a törököt, a franciát, az olaszt, a németet, a kínait, az arabot és még sok mást.

Bet365 Elérése Magyar
Bónusz
15.000Ft
Értékelés: 5.0
Regisztrálj
*Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft* összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft*), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Kizárólag új ügyfelek, feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.