OhMySpins Magyarországon – Magas szintű bukméker sok elérhető piaccal

OhMySpins regisztráció

Ha még nem hallottál korábban a Rabidi N.V. egyik legmegbízhatóbb bukmékeréről, amelyet OhMySpins névre kereszteltek, akkor éppen itt az ideje – feltéve, ha érdekel az online sportfogadás –, hogy mindent, de mindent megtudj róla! Cikkünk átfogóan mutatja be az Oh My Spins összes funkcióját, desktopos és mobilplatformjának fő jellemzőit olyan dolgokat kitárgyalva, mint az OhMySpins magyar ügyfeleknek nyújtott bónuszai, vagy az OhMySpins Magyarországon elérhető nyereménykifizetési megoldásai.

OhMySpins ismertető

VerifikáltBiztonságJóváhagyott
Értékelés 5/10

Az OhMySpins magyar oldalán magas szorzókon tudsz fogadni a legjobb sporteseményekre online!

 • Élő fogadás: 8/10
 • Fogadási piacokból: 7/10
 • Be-és kifizetési: 8/10
 • Bónusz: 8/10
 • Biztonság: 9/10
 • Pénznemek: 8/10

Sportági piacok

FOCIKOSÁRLABDATENISZRÖPLABDA

Befizetés határait

Minimális befizetés: 6 000Ft Maximális befizetés: 35 000Ft
Üdvözlő bónusz: 35 000Ft
Fogadj most!
OhMySpins befizetés
OhMySpins tétek
OhMySpins Versenyek
*18+; Feltételek érvényesek!

Milyen licenc alatt fut az OhMySpins magyar nyelvű weboldala?

A brand és egyben a webhely tulajdonosa a Rabidi N.V. szerencsejáték-vállalat, amelynek a székhelye az egzotikus Curacao szigetén található ezen a címen: Dr. H. Fergusonweg 1, Willemstad, Curacao. A cég működési engedélye az Antillephone License Validation adatai alapján 8048/JAZ típusú e-gaming licenc, amit a Government of Curacao, az iGaming ágazat egyik legismertebb szabályozó és ellenőrző hatósága állított ki. Ezzel a licenccel a Rabidi N.V. bukmékereként tevékenykedő OhMySpins sportfogadás és távszerencsejáték szolgálatói tevékenységet végezhet mindazon régiókban, amelyeknél erre adott a lehetőség.

Az OhMySpins Magyarországon és más EU-s tagállamban a pénzügyi szolgáltatások lebonyolítását a ciprusi Tilaros Limited közreműködésével intézi. A bukméker, mint játékszervező messzemenően támogatja a felelősségteljes szerencsejátékot, és ennek kapcsán több olyan organizáció webhelyéhez is biztosítja az elérést az Oh My Spins magyar webhelyén, amely segít a játékfüggőség problémájában érintetteknek: GamCare, Gamblers Anonymous, Gambling Therapy.

Mindemellett az OhMySpins Magyarországon olyan funkciók használatát is lehetővé teszi, amik révén a felhasználók limitálhatják játék tevekénységüket többféle módon, és szükségesség esetén még a saját fiókjukból is ki tudják zárni magukat (önkizárás).

OhMySpins áttekintés

📺 Élő fogadás Igen
⚾ Sportágak száma 40
🎁 Bónusz 35 000Ft*
📱 Mobil alkalmazás Android és iOS
*18+; Feltételek érvényesek!
OhMySpins alternatív link

A bukmékerként és kaszinó szolgáltatóként is jegyzett webhely elérhetősége zökkenőmentesen megy az operátor által megadott „számozott” alternatív linkes hivatkozást használva. A módosított URL minden tekintetben biztonságos webszájt használatot tesz lehetővé, amely az olyan „érzékeny” műveletekre is kiterjed, mint az OhMySpins regisztráció, vagy az online bankolás alkalmával használt OhMySpins fizetési módok alkalmazás.

Amennyiben felmerült benned, miért szükséges alternatív linket használnia az operátornak, íme a válasz: Magyarországon egyelőre a szabályozása nem teljesen egyértelmű az online fogadásszervezésnek. Ezért – és erre az OhMySpins vélemények is rámutatnak – előfordulhat olyan eset, hogy alapértelmezett webcímről működtetett webszájtot blokkolnak hazánkban az állami szervek.

OhMySpins regisztráció – Fióknyitás és számlaverifikálás

Az OhMySpins regisztráció egy olyan kötelező mutatvány, ami feltétlen szükséges, ha nem csupán nézelődni szeretnél a kiváló fogadási ajánlattal szolgáló bukmékernél, hanem igazi pénzben fogadva nyerni is. Felhasználói fiókot tudsz nyitni mobilon (okostelefon / tablet) és asztali számítógépen / laptopon is. Lényegi különbség nincs a különböző platformok esetében az Oh My Spins regisztráció lépéseiben, ezért az alábbiakban igyekszünk kizárólag a lényegre fókuszálva bemutatni a procedúrát, majd ezt követően rátérünk a KYC-re is (felhasználói fiók azonosítása).

OhMySpins regisztráció

Ha mindent a fentiek szerint csináltál, akkor elvileg nem lehet gond, és a folyamat végén a rendszertől kapsz egy üzenetet, mely szerint az Oh My Spins regisztráció sikeresen megtörtént. A KYC azonosításra a számlanyitást követően fog sort kerül akkor, amikor az operátor ezt szükségesnek látja, de elvileg az ügyfélszolgálatnál lehet kérni előzetes ellenőrzést is, ha le akarod mielőbb tudni a dolgot. A cég felé a KYC folyamán (a kéréstől számított 30 napon belül) a következő dokumentumokat kell benyújtanod: fényképes igazolvány a személyazonosságod igazolására, lakcím igazolására alkalmas dokumentum, fizetési mód igazolása (pl. fotóval vagy képernyőmentéssel).

Ezek mellett az operátor – ha ezt szükségesnek látja – az OhMySpins magyar webhelyén felkérhet a befizetéshez használt pénzeszközök forrásának igazolására is. A verifikációra az OhMySpins vélemények szerint, a dokumentumok benyújtásától számított 10 napon belül szokott sor kerülni.

OhMySpins belépés

Hazánkban elérhető OhMySpins fizetési módok & használatuk

Az Oh My Spins magyar régióban többféle fizetési megoldást kínál a webhelyén keresztül történő bankoláshoz az hazai ügyfeleinek. Szerencsére az OhMySpins fizetési módok között találhatók innovatív, új típusúak, valamint hagyományosak is – így bárki megtalálhatja a számára leginkább kényelmes bankolási opciót.

A bukmékernél a sportfogadás szekcióban történő bankoláshoz a következő OhMySpins fizetési módok elfogadottak:

Az OhMySpins Magyarországon online webhelyén a befizetési limitek minimuma és maximuma 10 / 11€ (kb. 5000 HUF), illetve 350 000 – 1 millió HUF közötti fizetési tranzakciónként, attól függően, milyen megoldást alkalmazol az adott befizetéshez. A kifizetések elintézéséhez az operátor nagyjából azokat az opciókat nyújtja, mint a befizetésekhez, azzal a különbséggel, hogy Mastercard kártya esetén a pénzt / nyereményt a kártyához kapcsolt bankszámlára fizeti ki (Revolut kártya esetén értelemszerűen a megfelelő pénznemű Revolutos számládra).

Emellett fontos, hogy olya megoldásoknál, amelyek esetén csak „befelé” működik a bankolás – pl. paysafecard – nyereménykivétel nem kérhető. A kifizetési kérelmeket minden elérhető fizetési megoldásnál 1-3 napon belül dolgozza fel az operátor. Az OhMySpins sportfogadás bukmékerménél maximálisan 380 000 és 1 millió HUF közötti összeget lehet kivenni egy adott pénzkivétel keretében (az összeg mértéke ez esetben is a használt bankolási módszer függvénye).

A be- és a kifizetések a rendszerbe való bejelentkezést követően intézhetők – a BEFIZETÉS gomb révén elérhető belső bankolási platformon keresztül. A fizetési megoldás kiválasztása után csak az összeget kell megadni, és ezt követőn minden olyan lépésen végig kell menni az OhMySpins magyar felhasználójaként, ami a kívánt tranzakció végrehajtás végett szükséges: pl. kártyaszám, CVV kód megadása.

Magyarországi játékosoknak nyújtott kezdő bónusz & más sport promóciók

OhMySpins bonus

Ha új tagként igényt tartasz az OhMySpins bónusz ajánlatára (welcome offer), akkor olyan 100%-os bónuszhoz juthatsz, aminek a teljes összege lehet akár 35 000 HUF is, viszont már 6000 HUF-os kezdő befizetéssel is igényelhető. Az üdvözlő OhMySpins bonus akkor jár csak, ha az első befizetésed nem NETELLER / Skrill révén történik, és ha a teljes összegében fogadsz minimum 1.50-ös szorzón az OhMySpins sportfogadás termékét használva.

A OhMySpins bónusz megjátszási követelmény 6x-os, aminek 30 napon belül kell eleget tenni, máskülönben elvész. Az oddsok (min.): kombi fogadásoknál 1.50-ös, egyszeri fogadásoknál 2.00; maximálisan elfogadott tét – ha bónusz megforgatásra mész – 16 000 HUF / fogadás.

A kezdő Oh My Spins sportfogadás bónuszon kívül az alábbi sport promóciók is elérhetők állandó jelleggel a bukmékernél:

OhMySpins bonuszkod

Profiknak is megfelelő igényes piackínálat

Nem állunk messze az igazságtól, ha azt mondjuk, hogy napjainkban az online sportfogadás alfája és omegája a piackínálat. Hiszen azt, hogy egy adott bukmékernél érdemes-e számlát nyitni és fogadni, alapvetően meghatározza, hogy az álalunk kedvelt sportokhoz – a sportesemény száma mellett – hányféle, és milyen típusú piacot (fogadási lehetőséget) nyújt.

Az OhMySpins sportfogadás ajánlatának piackínálata a jobbak közé sorolható, ami betudható annak a ténynek, hogy a bukméker napjainak egyik legismertebb szerencsejáték-vállalatához, a Rabidi N.V.-hez tartozik. Ennek köszönhetően a bukinál nagy számban találhatók meg különböző jellegű over / under (felette / alatta) piacok, amelyekhez megesik, hogy akár 100-nál is több fogadási kimenetel tartozik.

Ugyanez a megállapítás érvényes az eredmény piacokra, amiken a végeredmények mellett nagyon sokféle egyéb kimenetelt is meg lehet fogadni: pl. adott csapat által szerzett pontok pontos számát, hány gól esik a hosszabbításban, sárga lapok / szögletek / szabadrúgások stb. pontos száma. Az Oh My Spins Magyarországon is rengeteg hendikepes és egyéb speciális piacot is nyújt, amelyek legtöbbje sportágfüggő – pl. Forma 1-nél meg lehet fogadni, hogy lesz-e safety car-os időszak a verseny alatt, vagy lóversenynél (galopp) megtehető a 3-as befutó is.

OhMySpins vélemények a hazánkban elérhető sportág választékról

Remélhetőleg a korábbi fejezetből nyilvánvalóvá vált, hogy az OhMySpins magyar ügyfeleként hatalmas piackínálatból szemezgethetsz. Az igazág az, hogy nincs ez másként a sport választék esetében sem, amely messze túlmutat a legnépszerűbb csapatsportoka való fogadási lehetőségeken. Lássuk tehát, hogy egészen pontosan milyen sportok érhetők el nap, mint nap online fogadáshoz a bukmékernél!

Ha esportokra szeretnél / szoktál leginkbb fogadni, tuti, hogy elégedetten fogsz csettinteni az OhMySpins sportfogadás szekciójában található e-sport választék láttán. Ugyanis egyebek mellett LoL, StarCraft 2, Valorant, Rainbow Six Siege, CS: GO, Dota 2, WarCraft 3, Overwatch, Wild Rift, FIFA, Arena of Valor, StarCraft 1, Mobile Legends összecsapásokra tudsz valódi pénzes tétekben többféle piacok fogadni online.

Amennyiben a motorsportokat favorizálod, akkor a Formula-1 mellett NASCAR, superbike, MotoGP, valamint rally futamokra / versenyekre tudsz hagyományos pre-match, live, vagy akár még kosszú távú fogadásokat is kötni. A küzdősportok terén főként az MMA és az ökölvívás viszi a pálmát. Mindemellett rendszeresen lehet fogadásokat tenni a többi között olyan sportokra, mint az országúti kerékpározás, lakrossz, padel, kelta futball, ausztrál futball, futsal sznúker, floorball, darts, golf, tollaslabda, tenisz, biatlon.

A fentebb említett sportokon kívül a bukméker szinte folyamatosan biztosítja a fogadási lehetőséget lóverseny futamokra, és minden olyan csapatsport kisebb-nagyobb volumenű eseményei is elérhetők az OhMySpins magyar oldalán, amire hazánkban sokak szívesen fogadnak: labdarúgás, kosárlabda, röplabda, asztalitenisz, vízilabda, baseball, amerikai futball, kézilabda, rögbi, krikett.

A téli sportok és a nyaranta megrendezett sportesemények versenyszámai sem maradnak ki a felhozatalból, aminek köszönhetően tudsz fogadni akár még síugrásra, műlesiklásra, alpesi síelésre, és „vizes sportágakra” (a legkülönfélébb úszásnemek, kajak és kenu versenyek pl. EB-k, VB-k esetében). Ha pedig virtuális sportok felé kacsintgatsz, akkor is bőséggel találsz az OhMySpins vélemények alapján fogadási lehetőségeket a webszájton.

Fogadj online egyszerűen felhasználóbarát magyar felületen

A fogadások megtétele nem kíván különösebb előzetes ismereteket, amennyiben korábban már volt dolgod más bukmékerrel, vagy játszottál a hazánkban mai napig népszerű Tippmix-szel. Ennek ellenére úgy véljük, a lényeget azért nem árt, ha közkinccsé tesszük – a teljesen kezdő sortfogadó olvasóink igényeit szem előtt tartva.

A fogadás alapfeltétele, hogy be legyél jelentkezve az oldalra és legyen elég pénz a számládon ahhoz, hogy játszhassa. Azt, hogy milyen sporteseményre tehetsz fogadást az Oh My Spins sportfogadás ajánlatában tudod megnézni. A kiválasztást többféle menü is segíti, de keresőfunkciót is használhatsz.

Ha megvan a kívánt meccs, csak kattints a nevére, és megjeleníti az OhMySpins magyar oldala az összes elérhető fogadási piacot, valamint miden olyan kimenetelt (fogadási lehetőséget / opciót), amire elfogad valódi pénzes tétet a bukméker. A kimeneteleknél az aktuális szorzókat (odds) is láthatod – így el tudod dönteni, pl. kombi vagy összetett (rendszer) fogadás esetén, hogy az adott választást érdemes-e felvenned.

A kiválasztott kimenetelek a fogadószelvényeden landolnak, amit a képernyő jobb oldalán találsz (desktopon). A fogadási mód / fajta kiválasztása a következő lépés (egyedülálló / 1-es kötéses, Többszörös / kombi, Rendszer / összetett fogadás). ha megvan ez is, akkor add meg a tétet, és ha minden frankó, akkor a klikkelj / koppints a MEGTENNI A TÉTET gombra.

OhMySpins élő fogadás – Jobbnál jobb ajánlatok magas live oddsok

Az OhMySpins élő fogadás ajánlatok az ÉLŐ / Live szekcióban találhatók, amit a bal oldali főmenüből (is) el lehet érni. Az itt található fogadások között nagyon sok olyan van, amihez a buki meglepően magas szorzót kínál (pl. asztalitenisz, kosárlabda, tenisz és a labdarúgás in-play piacokon). Az élőben zajló események közötti böngészést felül egy slideres sportmenü is segíti. A legtöbb komolyabb érdeklődés övezte sportesemény a bukméker Virtuális Pálya (VR-Field) funkcióval streamingel is, viszont a kisebb sportok eseményeinél rendszerint a „Match Not Covered” szöveggel szembesültünk, amikor felmértük A-tól Z-ig az OhMySpins élő fogadás részlegét.

Mit tud mobilon a bukméker – Létezik OhMySpins app?

Az OhMySpins app tudomásunk szerint egyelőre még nem látott napvilágot, és nem igazán olvashatók olyan OhMySpins vélemények, amelyek szerint mostanság, vagy a jövőben a buki elállna mobile alkalmazásos megoldásokkal.

Viszont igaz az is, hogy olyan eget rengetően nagy szükségét nem éreztük a mobile platform tesztelésekor az Oh My Spins app iOS-es vagy Androidos változatának. Mivel – mint az kiderült – a szinte bármilyen okoskészülékkel kompatibilis reszponzív oldallal játszi könnyedséggel megbirkózik az olyan dolgokkal, mint az OhMySpins regisztráció, online be- és kifizetések, vagy akár az élő fogadáshoz rendkívül fontos VR-Fieldes streaming megfelelő minőségben történő biztosítása.

OhMySpins mobile app

Szakszerű adatvédelem biztonságos játékkörnyezet

Az operátornál a személyes adatok védelme kiemelt prioritású. Ezért még a cég belsős munkatársai közül is csak igen keveseknek van olyan jogosítványuk, amely felhatalmazza őket arra, hogy hozzá tudjanak férni az általad megadott információkhoz – ilyen például a KYC ellenőrzést végző csoport. Azt is fontos tudnod, hogy nincs semmi félnivalód amiatt, hogy a cég „visszaélne” az általad megadott adatokkal és / vagy eladná, áruba bocsájtaná azokat olyan vállalkozásoknak, amelyek kéretlen marketing vagy egyéb tevékenységet folytatnak.

Az OhMySpins magyar rendszerének a védelme is kiváló, amit a Rabidi N.V. a legmodernebb szintnek megfelelő SSL-titkosítási algoritmusok alkalmazásával biztosít. Mindez azt a célt szolgálja, hogy úgy a bankolás, mint az egyéb szenzitív műveletek a lehető legbiztonságosabb környezetben valósulhassanak meg az online kommunikációs folyamatok alkalmával.

Erre számíthatsz ügyféltámogatás terén

GYIK szekció van ugyan a webhelyen, de mint ahogyan máshol, az OhMySpins Magyarországon is csak 10 db alap kérdésre nyújt választ benne. A GYIK hiányosságait szerencsére kompenzálja, hogy online chaten és e-mailen is elérhető a bukméker ügyfélszolgálata. Az online chat 24/7 rendszerű, és általában percek kérdése mindössze, hogy felvegye veled a kapcsolatot az éppen szabad agentek egyike.

Az e-mailes opció ([email protected]) is jónak mondható, viszont ennek esetében a válasz e-mailre történő várakozási idő 1-3 óra is lehet. Tapasztalatink alapján a cég ügyfélszolgálatosai magasan képzettek, udvariasak is, és ami a lényeg: tesztjeink során nem találkoztunk olyan ügyfélszolgálatossal, aki ne tett volna meg mindent az adott probléma megoldása, vagy kérdés megválaszolása érdekében.

Konklúzió

Az OhMySpins Magyarországon jókora kínálatot nyújt bónuszokból, sportfogadás piacokból és megtehető sportokból is, amelyek között különleges sportok is szép számban vannak. Emellett dicséretes, hogy a bukméker gondol az e-sportok és a virtuális sportok kedvelőire is, biztosítva számukra az állandó fogadási lehetőségeket. A bónuszok és sport promóciók felhozatal több, mint megfelelő.

Az élő fogadás ajánlatok is jók, viszont a VR-Fieldes lefedettsége a sporteseményeknek lehete azért szélesebb körű is. A desktopos és a mobilos webszájtot jellemző dizájn és funkcionalitás megfelel napjaink elvárásainak, viszont a mobilplatform esetében úgy véljük, elvárható lenne iOS és Android rendszerhez OhMySpins app.

GYIK

🎁 Mekkora összegtől igényelhető OhMySpins heti reload bónusz?

💬Ezt a bónuszt legalább 20€ / 6000 HUF befizetésével aktiválhatod.

Az OhMySpins magyar webhelyén vannak sportfogadás versenyek is?

💬Adott időközönként megrendezésre kerülnek ilyen akciók is, amiken részt véve értékes nyereményekért „szállhatsz ringbe”.

Legális fogadni az OhMySpins sportfogadás részlegében?

💬Igen, mert a bukméker hivatalos és érvényes működési engedéllyel rendelkezik.

Ajánlott bukmékerek ismertetői

# Bukméker Előnyök Sportági piacok Bónusz Értékelés Útmutató
1
 • E-Sportok
 • Virtuális sportok
 • Promóciók és ajánlatok
10+ Üdvözlő Bónusz: 200 000Ft
5/10
Ismertető
2
 • Virtuális sportok
 • E-Sportok
 • Lóverseny fogadások
7+ Üdvözlő Bónusz: 100€
5/10
Ismertető
3
 • 100%-os üdvözlő bónusz
 • Promóciók és ajánlatok
 • Rengeteg élő fogadási lehetőség
27+ Üdvözlő Bónusz: 40 000Ft
5/10
Ismertető
Scroll to Top