1Bet magyar - Sportfogadás és online fogadás Magyarországon 2024

Az alapítása óta nyújt az 1Bet sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatásokat Magyarországon. A szokványos sportok mellett az 1Bet magyar ügyfelei igazi kuriózumokra is fogadhatnak pre-match és in-play piacokon az 1Bet Magyarország webhelyén. Jelen ismertetőnkben az 1 Bet bukmékerként nyújtott szolgáltatásai, sportág- és piackínálata mellett olyan témákat is górcső alá veszünk, mint az 1bet elérés, miként oldható meg hazánkban határain belül az 1Bet regisztráció. Emellett arról is informálódhatsz cégadatokról, fizetési módokról, valamint az 1Bet bónusz ajánlatai és az ügyféltámogatás minősége kapcsán is.

1Bet ismertető

Nem ellenőrzöttNem jóváhagyott
Értékelés 1/10

Az 1Bet bukméker magas kezdő bónuszt, kiváló oddsokat, sokféle piacot, és egzotikus sportokat is nyújt

 • Élő fogadás: 1/10
 • Fogadási piacokból: 1/10
 • Be-és kifizetési: 1/10
 • Bónusz: 1/10
 • Biztonság: 1/10
 • Pénznemek: 1/10

Sportági piacok

FOCIKOSÁRLABDATENISZRÖPLABDA

Befizetés határait

Minimális befizetés: 4000Ft Maximális befizetés: 40 000Ft
Nem verifikált Ajánlott bukmékerek
1Bet üdvözlő bónusz
1Bet ingyenes fogadást
1Bet sportpromóciók
*18+; Feltételek érvényesek!

1 Bet céges adatok – Licenc & egyéb információk

Az 1Bet online magyar nyelvi támogatással rendelkező weboldalának tulajdonosa a Bellona N.V. A cégnek a székhelye a karibi térségben található Curaçao szigetén található ezen a címen: Heelsumstraat 51 E-Commerce Park, Curaçao. Cégjegyzékszám: 120860. A cég típusa Limited Liability Company – azaz korlátolt felelősségű társaság. A legális működéshez nélkülözhetetlen engedélyt a cég számára a Goverment of Curacao adta ki, amely szabályozó és felügyeleti szerve is egyúttal az 1Bet Magyarország oldalát működtető Bellona N.V-nek (licenc: 8048/JAZ).

Az 1 Bet sportfogadás és távszerencsejáték szolgáltató tevékenységét független organizációk nem felügyeleik. Ugyanakkor az mindenképp dicséretes, hogy az operátor elkötelezett a felelőségteljes játékszervezés mellett. A webhely szolgáltatásait csakis nagykorú személyek használhatják, és akiknek gondjuk akad a szerencsejátékkal, az 1Bet magyar oldalán keresztül olyan szervezetekkel is fel tudják venni a kapcsolatot, mint a BeGambleAware és a Gambling Therapy.

Az 1Bet mobil és desktopos webhelyét többször is leteszteltük ezen ismertető megírását megelőzően, hogy kiderüljön kell-e 1 Bet alternatív link, esetleg tükör oldal / alternatív cím a bukméker rendszerének használatához. Tesztjeink alapján arra jutottunk, hogy az 1Bet elérés minden platformon megy a normál webcímről. Ebből következően nem kell az 1Bet elérés kapcsán olyan megoldásokat bevetned, mint a mirror oldalak, módosított URL-ek stb.

1Bet online regisztráció – Gyors számlanyitás mobil és desktopos platformon is

1Bet regisztráció

Az 1Bet regisztráció egyáltalán nem körülményes. Ez főként az 1 bet magyar nyelvű felhasználói felületének köszönhető, valamint annak, hogy az 1 Bet sportfogadás és más szekciójából elérhető űrlap kitöltése roppant könnyű. A regisztrációt ráadásul közel olyan könnyedén és gyorsan el tudod intézni az 1Bet mobil oldalán, mint az asztali gépesen – a lépések ugyanazok, az egyetlen tényleges különbséget pedig mindössze a képernyőméret jelenti.

1 Bet regisztráció lépésről-lépésre desktopos weboldalon:

Az 1 Bet regisztráció második etapjában az automatikus 1Bet belépés után meg kell adnod a pontos lakcímed: város, utca, házszám, irányítószám. Amint ez megtörtént, akkor egyéből visszairányít a rendszer a fizetési oldalra, ahol – bár ez nem kötelező – azonnal fel tudod tölteni a számlád.

KYC számlaazonosítás 1Bet bejelentkezés után

A KYC-t akár a legeslegelső 1Bet bejelentkezés után el tudod végezni. Persze később is azonosíthatod magad és a lakcímed. Viszont amíg erre nem kerül sor, addig csak „befelé” működik majd a bankolás, ami miatt az elért nyereményeidből egy kanyit sem tudsz kivenni. A verifikáció az alábbi két fő lépésből áll:

Mindkét dolgot azután tudod megcsinálni, hogy az 1Bet bejelentkezés után rámész a profil főmenüben az „Account Verification” menüpontra. Ekkor átirányt a rendszer az azonosítási aloldalra, ahol a következőket kell tenned:

Amennyiben hiánypótlás miatt megkeres az 1Bet sportfogadás bukméker azonosítási részlege, akkor pótold a kért dokumentumokat. A számlád sikeres hitelesítéséről a rendszer automatikus üzenetet küld. Ezt követően már semmi akadálya nem lesz annak, hogy nyeremény kifizetéseket indítva, hozzá tudj jutni a nyertes fogadásaid révén szerzett pénzedhez.

1Bet kifizetés - Fizetési módok és bankolási útmutató

Az 1 Bet sportfogadás és távszerencsejáték szolgáltató magyar weboldalán több módszert is találsz, amivel fel tudod tölteni a belső számlád. Ezek között természetesen olyanok is vannak, amiket nyeremények kifizetéséhez is tudsz használni. Az alábbiakban az 1Bet Magyarország fizetési módokat vesszük át, és a velük kapcsolatos (esetleges) bankolási költségeket.

1bet fizetési módok magyar ügyfeleknek:

Elért nyeremények kifizetéséhez is a fenti megoldások használhatók a paysafecard kivételével. Kártyák esetén a nyereménykifizetés a hozzájuk kapcsolódó bankszámlára történik – pl. EUR Revolut esetén a felhasználó Revolut-os EUR számlájára.

A be- és kifizetési limitek esetében annyit sikerült megállapítanunk, hogy a legtöbb befizetési módszernél a minimum 10 EUR / tranzakció. A maximum 1000 EUR és 8800 EUR közötti Magyarországon élő ügyfelek esetében. A maximális összeg fizetési módtól függ.

1 Bet kifizetés és befizetés:

1Bet bónusz új ügyfeleknek & egyéb promóciók

1Bet fogadási bónuszok és promóciók

Az 1Bet bónusz ajánlatai a „Promóciók” menüpontra kattintva jeleníthetők meg. Ha a Sport Promóciók menüpontot választod, akkor meg tudod tekinteni az éppen aktuális felhozatalt, amiben az üdvözlő bónusz és az állandó promóciók mellett rendszerint olyan akciók is vannak, amik csak egy adott sportesemény sorozatra vonatkoznak (pl. Labdarúgó Bajnokok Ligája, olimpiai játékok, vizes vb stb.).

Üdvözlő bónusz új magyar sportfogadás rajongó ügyfeleknek

100%-os üdvözlő bónusz jár minden olyan magyar felhasználónak, aki új ügyfélként nyit számlát az 1Bet Magyarország oldalán. A maximálisan szerezhető bónusz 40 000 HUF, de már 4000 HUF első befizetéssel is kaphatsz pénzbónuszt.

Fontos, hogy a fizetéskor megadd a bónusz leírásában szereplő kódot. A kezdő bónusznak a megforgatási követelménye 12x-es, amit 21 napon belül kell teljesíteni úgy, hogy a maximális fogadási összeg alkalmanként nem lehet több, mint a kapott bónusz 50%-a, és a megengedett legalacsonyabb odds 1.80 / fogadás. Kérjük, vedd figyelembe, hogy bizonyos piacokon a bónusz nem forgatható meg. Ezek kapcsán tájékozódj a bónusz teljes leírását tartalmazó oldalon, amit az 1 Betnek a webhelyén találsz a „Promóciók” részben.

Egész héten Free Bet akció!

Ha befizetsz a hét folyamán – a megfelelő kódot megadva – legalább 20 000 HUF összeget, akkor ingyenes fogadásként (legfeljebb) 2000 HUF értékű Free Bet-et kaphatsz, amit olyan fogadásokra használhatsz fel, melyeknél az odds legalább 1.80. A szerezhető maximális nyeremény a bónuszként kapott Free Bet 5x-öse lehet.

Sportfogadás online piacok jókora kínálata

A piacok száma jelentős mértékben befolyásolhatja, hogy az ember regisztrál-e az adott bukmékernél vagy sem. Ez különösen igaz a tapasztaltabb online sportfogadók esetében, akik számára fontos, hogy az alapnak számító végkimenetel és részeredmény piacok mellett más online fogadási piacokra is tehessenek igazi pénzes téteket. Az 1betnél relatíve sok online fogadási lehetőség adott számos alatta / felette piacon, valamint hendikepes piacokon, és sokféle speciális piacon, amelyek döntő többsége egy-egy adott sporthoz kapcsolódik.

Milyen sportokra és hogyan lehet fogadni az 1Betnél?

Az 1Bet sportfogadás részlegében a Magyarországon is nagyon népszerű csapatsportok dominálnak, mint a labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, baseball, jégkorong, röplabda. Ezek mellett igen sok fogadási lehetősége, sportesemény biztosított az olyan sportokhoz, mint az asztalitenisz, tenisz, golf.

A küzdősportok közül az ökölvívás és az MMA rajongóra gondolt elsősorban az 1Bet sportfogadás ajánlatának összeállításakor. Mindezek mellett igen sokféle e-sportra, valamint néhány speciális sportra is lehet fogadni a bukinál – a többi között ilyen az Ázsia-szerte kedvelt Kabaddi is.

Az 1betnek a fogadószelvény kiváló dizájnnal bír. Többféle fogadási típust lehet használni rajta, aminek köszönhetően az egyes és a kombi betek mellett szinte minden komolyan rendszer fogadás és a manapság trendi „IF BET” is elérhető.

A fogadás menete rendkívül egyszerű, mivel csak a sport menün keresztül ki kell választani a neked tetsző meccsek piacain azokat a fogadási kimeneteleket, amikre igazi pénzes téteket akart rakni.

1Bet élő fogadás részleg

Az 1Bet élő fogadás szekciója teljesen különálló részt képez a webhelyen belül. Az in-play piacok és sportesemények száma igen magas, így minden nap több száz olyan sportesemény kimenetelre lehet élőben fogadást tenni, amelyek esetében a hozzájuk kapcsolódó sporteseménynek a történéseit is tudod követni valós időben. Erre a célra a Virtuális Mező / Pálya funkciót biztosítja az operátor, amin egy adott meccs / mérkőzés esetében szinte mindent mutat az animációs alapú megjelenítő rendszer.

1Bet mobil platform

Az 1Bet mobil oldalán minden olyan funkciót használhatsz, ami elérhető a desktopos webszájton. Ennek köszönhetően még az olyan spéci szolgáltatások is tökéletes felhasználói élményt biztosítanak, mint az in-play bettinghez fejlesztett 1Bet live streaming.

A rendszer a tesztjeink során akkor sem mutatott laggolást, fagyást, ha más appok futottak a háttérben és miközben ment a multitasking, az 1Bet élő közvetítés is gőzerővel futott. A mobil sportfogadás kedvelőinek tovább örömködésre adhat okot, hogy az 1Bet live streaming mellett az in-play piacok széles választékából csemegézhetnek a kedvenc okostelefonjuk vagy tábalgépük segítségével. Mindezek mellett természetesen az operátor egyéb termékei is elérhetők a mobilbarát webszájton, mint a kaszinó / élő casino, virtuális sportok, valamint a TV játékok.

Biztonsági kérdések és adatvédelem az 1betnél

Az operátor webhelyén jelenleg – az ügyfélszolgálat szerint – 128 bites SSL titkosítást alkalmaznak olyankor, amikor online bankolásnál adatmegadásra / adattátvitelre kerül sor, illetve minden olyan esetben, amikor szerver / ügyfél kliens kapcsolat valósul meg. Az 1Bet magyar ügyfeleinek az adataik védelme miatt sem kell aggódniuk, mivel a megadott információkat a cég szigorúan védett szervereken tárolja.

Ügyfélszolgálat – Vegyes tapasztalatok

Az ügyfélszolgálat elérhetősége kapcsán eléggé vegyes tapasztalatokra tettünk szert. Úgy véljük eléggé sokat számít jelenleg, hogy milyen agent-el akad az ember össze például chaten. Akadt olyan helpdeskes, akinek még arról sem volt fogalma, hogy mikor indult el az 1Bet magyar oldala. De ennek az ellenkezője is igaz volt, mert más agentek sokkal komolyabb, összetettebb kérdésekre is könnyedén tudott válaszolni.

A webhelyen található GYIK szekció sajnos angol nyelven érhető csak el, ezért idegen nyelvtudás nélkül sokra nem megy vele az ember (max. ha valamilyen fordító eszközt használ).

Konklúzió

Az 1Bet Magyarország webhelye kitűnő lehetőséget biztosít mindazoknak, akik magas szorzókon szeretnek többféle piacon – főként csapatsportokra – fogadni. A bukméker többféle fizetési módot nyújt, jókora a piackínálata, és a pre-match fogadások mellett meglehetősen sok in-play piac is elérhető az oldalon. Az innovatív fogadószelvény, ami az „If Bet” fogadási módot is támogatja, felhasználóbarát, egyszerű dizájnnal bír, ami a sportfogadással még csak ismerkedők számára jelentősen megkönnyíti az online fogadást. Az 1betnek természetesen azért van még hova fejlődnie – például az ügyféltámogatási rendszer minősége tekintetében.

GYIK

👥 Kell külön 1 Bet regisztráció, ha a kaszinó terméket is használnám?

💬Nem. Elég egyetlen alkalommal felhasználói fiókot nyitnod.

Az 1 Bet legális bukméker Magyarországon?

💬Igen, mivel nemzetközileg elfogadott működési engedéllyel rendelkezik.

💱 Az 1Bet magyar oldalán milyen kripto pénzekkel tudok fizetni?

💬Jelenleg a négy legnépszerűbb a magyar fogadók körében a BTC, ETR, XRP, valamint a LTC. De ezeken kívül is használható – opcionálisan – egyéb crypto pénz is.

Ajánlott bukmékerek ismertetői

# Bukméker Előnyök Sportági piacok Bónusz Értékelés Útmutató
1
 • Élő Fogadás
 • Speciális piacok focihoz
 • E-Sportok
40+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
9/10
Fogadj most!
2
 • Kimagasló oddsok
 • Nonstop ügyféltámogatás
 • Biztonságos és gyors be- és kifizetések
40+ Üdvözlő Bónusz: 52 000Ft
9/10
Ismertető
3
 • + 6 000Ft Ingyenes fogadások
 • Nagyon sok élő fogadás
 • 24/7 rendszerű ügyfélszolgálat
70+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
9/10
Ismertető
Scroll to Top