Ivibet - Saját tapasztalatokon alapuló bukmékeri értékelés

Ivibet regisztráció

A 2020-ban indult Ivibet Magyarországon nem igazán ismert még. Részünkről úgy gondoljuk, hogy a korrekt fogadási lehetőségeket, élő sportfogadást, és jelen piacai viszonyok között jónak számító oddsokat nyújtó bukméker több figyelmet érdemelne. Ezért egy teljes körű áttekintés keretében bemutatjuk az Ivibet magyar ügyfelek számára elérhető szolgáltatásait, a különféle platformokon elérhető funkciókat, és természetesen kitérünk az Ivibet regisztráció menetére, valamint az operátor kínálta bónuszokra, sportfogadás promóció ajánlatokra is.

Ivibet ismertető

VerifikáltBiztonságJóváhagyott
Értékelés 8/10

Az Ivibet regisztráció után magas szorzókon fogadhatsz igazi pénzben a legjobb sportokra akár élő sportfogadás keretében.

 • Élő fogadás: 9/10
 • Fogadási piacokból: 9/10
 • Be-és kifizetési: 9/10
 • Bónusz: 9/10
 • Biztonság: 8/10
 • Pénznemek: 9/10

Sportági piacok

FOCIKOSÁRLABDATENISZRÖPLABDA

Befizetés határait

Minimális befizetés: 7000 Ft Maximális befizetés: 35 000 Ft
Üdvözlő bónusz: 52 000Ft
Fogadj most!
Ivibet üdvözlő bónusz sportfogadásra
Ivibet első befizetési bónusz sportfogadásokra
Ivibet előrejelzések bónusz
*18+; Feltételek érvényesek!

Ivibet magyar oldalával kapcsolatos hasznos tudnivalók & működési engedély

Az Ivibet magyar oldalának birtokos és egyben üzemeltetője a TechOptions Group B.V. szerencsejáték-vállalat, amelynek székhelye ezen a címen található: Perseusweg 27A, Curaçao. A cég működési engedélyét a Goverment of Curaçao adta ki: 365/JAZ - GLH-OCCHKTW0702282021. A távszerencsejáték és online fogadás kapcsán felmerülő fizetési szolgáltatásokat a Cipruson bejegyzett TechOptions (CY) GROUP LTD végzi, amelynek székhelye a Timoleontos, 3 Kaimakli, 1041 Nicosia, Ciprus címen található.

Ivibet áttekintés

📺 Élő fogadás Igen
⚾ Sportágak száma 35
🎁 Bónusz 52 000Ft*
📱 Mobil alkalmazás Android és iOS
*18+; Feltételek érvényesek!
Ivibet alternatív link

A cikk kapcsán az Ivibet magyar elérhetőséget több alkalommal is tesztelték kollégáink. Sem mostanság, sem a közelmúltban nem tapasztaltak olyan problémát, ami arra utalt volna, hogy az Ivibet Magyarországon korlátozva lenne. A bukméker mind a desktopos mind a mobil platformon elérhető volt, és az eléréshez nem kellett használnunk sem alternatív linkes sem alternatív címes – vagy tükör oldalas – megoldásokat. Ebből kifolyólag azt a következtetést vontuk le, hogy az Ivibet sportfogadás szekciója – valamint a casino és élő kaszinó részlege – is gond nélkül használható a default URL-en keresztül.

Aki esetleg amiatt aggódna, hogy az Ivibet regisztráció után a későbbiekben – ha pénzt tölt fel az egyenlegére – nem fog tudni hozzáférni egy esetleges magyar bannolás miatt, megnyugodhat, mert ennek az esélye a nullával egyenlő. Az, hogy az Ivibet Magyarországon marad-e elsősorban a piaci viszonyoktól függ, amelyek folyamatosan változnak. Ugyanakkor semmi jele annak, hogy az Ivibet magyar régióban becsukná a kapuit, sőt ellenkezőleg: a cég egyre nagyobb hangsúlyt fektet a lokalizációra (a webszájt szinte teljes egésze tökéletes magyarosítással rendelkezik), és ha minden igaz, akkor nemsokára – az Ivibet vélemények szerint – magyar nyelvű ügyféltámogatás is lesz.

Lényeg, ami a lényeg: az Ivibet Magyarországon szinte biztos, hogy a piaci szereplők között fog maradni, és arra is akár mérget mernénk venni, hogy sem a közeli sem a távolabbi jövőben nem lesz szükséges alternatív linkes, mirror oldalas megoldások használata az Ivibet magyar oldalának az eléréséhez.

Ivibet regisztráció – Felhasználó fiók nyitása a magyar weboldalon

ivibet. com - Regisztráció

Az Ivibet regisztráció nem bonyolult, és a magyar nyelvű felhasználói felületnek köszönhetően idegen nyelvismeret nélkül is megoldható néhány perc alatt.

Az Ivibet regisztráció gyakorlatilag ennyit volt. Ezt követően végre tudod hajtani az első befizetésed az Ivibet fizetési módok valamelyikét használva, és elkezdheted az igazi pénzes sportfogadást!

Ivibet belépés

Ivi bet magyar KYC – Számla azonosítás

A KYC (pénzmosás elleni nemzetközi program) miatt előbb vagy utóbb mindenképp hitelesítened kell a Ivi bet magyar oldalán a regisztráció folyamán megadott adataid egy részét: elsősorban a személyazonosságod és a lakcímedet kell igazolnod. Az előbbihez elég egy magyar személyi / jogosítvány mindkét oldaláról 1-1 jó minőségű fénykép. Az utóbbihoz vagy közüzemi csekk kell (amin rajta van a neved és a címed is), vagy mondjuk egy bankszámla kivonat. Azt, hogy magyar lakcímkártyát elfogad-e igazolásként az operátor még az ügyfélszolgálatosok sem tudták megmondani.

Arra is készülj fel lélekben, hogy előfordulhat, hogy komolyabb összegű befizetés esetén az alkalmazott fizetési mód igazolására is felkérhetnek az Ivi bet magyar oldalán – például hitelkártyás befizetés esetén fotót kell bemutatnod az adott kártyáról (természetesen az érzékeny adatokat / infókat tartalmazó részek kitakarásával).

A KYC-s verifikációt mindenképp le kell tudnod. De elvileg egészen addig nem kéri fel rá a cég az Ivibet Magyarországon élő új felhasználóit, amíg meg nem történik az első nyereménykifizetési kérelem leadása.

Ivibet fizetési módok – Magyarországon elérhető bankolási megoldások

A Ivibet más bukmékerekhez képest lényegesen több megoldást kínál úgy a befizetések, mint a kifizetései elintézéséhez. Tény, hogy a webhelyen rendelkezésre álló bankolási rendszerben van úgynevezett „ajánlott fizetési módok”, illetve „egyéb opciók” kategória. Valószínűleg az lehet ennek az oka, mert anno bizonyos fizetési módok gyorsabban, gördülékenyebben működtek a Ivibet Magyarország webhelyén, míg mások használata esetleg kicsit macerásabb volt. Viszont részünkről azt tapasztaltuk, hogy ma már szinte az összes be- és kifizetési mód elérhető, és problémamentesen használható az Ivibet magyar oldalán.

Hazánkban a jelenleg az alább Ivibet fizetési módok vannak nyeremény kifizetésekhez:

 • E-pénztárcák: NETELLER, Perfect Money, Jeton, AstroPay, Skrill 1-Tap, Skrill;
 • Kripto pénzek – Bitcoin, Ripple, Dogecoin, Litecoin, Ethereum + egyéb kripto pénzek (kábé húszféle);
 • Rapid Transfer.

Letét elhelyezésére a következő Ivibet fizetési módok adottak:

 • Bank- és hitelkártyák – Visa, Mastercard;
 • E-pénztárcák: AstroPay, NETELLER, Jeton, Skrill, eZeeWallet, MiFinity, STICPAY;
 • Kripto pénzek – Bitcoin, Ripple, Dogecoin, Litecoin, Ethereum + egyéb kripto pénzek;
 • paysafecard, Rapid Transfer.

Bankolás menete az Ivi bet magyar oldalán:

 1. Lépj be a weboldalra az felhasználói neveddel (e-mail-cím) és a jelszavaddal, amit korábban a regisztrációnál beállítottál;
 2. Kattints a jobb felső sarokban lévő, sárga színű „BEFIZETÉS” gombra;
 3. Válaszd ki a neked megfelelő pénzbefizetési módszert, add meg a kívánt összeget és minden egyéb szükséges információt;
 4. Hagyd jóvá a „BEFIZETÉS” gombra kattintva a tranzakciót.

Nyeremény kifizetéseknél majdnem ugyanígy kell eljárnod. Csak ebben az esetben a felhasználói profil menüből éred el a „Kifizetés” almenüt.

Az Ivi bet Magyarországon jelenleg 10€/$ összegnél (illetve ezen összeg aktuális megfelelője HUF-ban) kisebb befizetéseket nem fogad el. A maximális befizetés a választott fizetési módtól függ.

A minimális kifizetési összeg 10€/$. A feldolgozási idő akár 3-4 napot is igénybe vehet. A jelenlegi kifizetési limitek a következők:

*Fontos: az Ivibet magyar ügyfelei a progresszív jackpotos játékok esetében nyeréskor az összeg egészét, korlátozás, limitáció nélkül kapják meg.

Ivibet bónusz sportfogadás rajongóknak

Ivibet sportfogadási bónuszok és promóciók

A bukméker promóciós ajánlatai között van olyan Ivibet bonus, amit csak az új ügyfelek tudnak igénybe venni a legelső egyenlegfeltöltésük alkalmával. A 100%-os kezdő bónusz – ami a sportfogadás termékhez érhető el – maximális összege lehet akár 52 000 HUF is, de már 3500 HUF befizetésével is igényelhető. A visszaforgatási követelmény a megítélt Ivibet bónusz 5x-öse, amit legalább 2 választásos gyűjtő fogadásokon kell kijátszani, melyek esetében a minimális szorzó 2.00-es. A bonus megforgatási követelményeit 7 napon belül kell az aktiválástól számítva teljesíteni.

Ivibet bonuszkod

Aktuális választék online sportfogadás piacokból

A piacok tekintetében elég korrektül teljesít a bukméker. A legnépszerűbb 10-11 sporthoz kifejezetten sokféle eredmény-típuú piac érhető el: többféle részeredmény, pontos eredmény, végkimenetel stb. piac. Emellett nagy számban találhatók felette / alatt jellegű online fogadási piacok és roppant sokféle hendikepes piac van (focihoz ázsiai hendikepes is). Mindezek mellett az olyan speciális piacokból is szép a választék, amik egy-egy adott sportággal kapcsolatosak – pl. CS:GO e-sport meccseknél „első fejlövés”, „térkép nyertese”; darts meccsek esetében szettek szerinti checkout szín.

Természetesen sokféle, úgynevezett „igen / nem”, valamint egyéb piac (pl. hosszú távú fogadási piacok) is elérhető a bukméker felhozatalában, ami kifejezetten vonzóvá teszi az Ivibet sportfogadás termékét, azok számára, akik a klasszikus piacok mellett szeretnek rendhagyóbb piacokon is fogadásokat tenni igazi pénzben.

Ivi bet sportfogadás szekció – Sport kínálat magyar ügyfeleknek

A webhelyen a sportfogadás szekcióban mostanság – legalább is mi részünkről azt tapasztaltuk –, hogy folyamatosan bővül a megtehető sportok száma. A legnépszerűbbek jelenleg a labdarúgás, tenisz, kosárlabda, asztalitenisz, jégkorong, baseball, amerikai futball és a kézilabda. Természetesen számos egyéb sportnak az eseményeire is lehet fogadni szinte minden nap (pre-match módon).

A favoritok között említhető még a vízilabda, a futsal, a legkülönfélébb e-sportok, és a golf is. Mindezek mellett küzdősportokra (főként MMA és ökölvívás), motorsportokra (NASCAR, Formula 1, Rally, MotoGP, Superbike), valamint speciális sportokra – mint például a kelta foci, hurling, floorball, netball, squash, tollaslabda, gyephoki, ausztrál foci – lehet fogadni online. De természetesen az olyan klasszikus brit gyökerű sportok, mint a krikett, valamint a rugby is megtalálhatók a bukméker sportág választékában.

Online fogadás útmutató az Ivi bet magyar oldalához

Az online fogadás menete részt kizárólag azért tettük be a cikkbe, mert azokra az olvasóinkra is gondolnunk kell, akik még kezdők az online sportfogadás világában. Tulajdonképpen egy rendkívül egyszerű dologról van szó, amit még tovább egyszerűsít, hogy a betslip / fogadószelvény – az Ivibet vélemények alapján is – kifejezetten jól felépített (és természetesen magyar nyelvű, mint ahogyan a webszájt egésze). Vegyük akkor át az online fogadás fő lépéseit.

Ivibet élő fogadás részleg és live streaming

Az Ivibet élő fogadás részlegének meglepően sokféle sportnak az épp folyó eseményeire lehet különféle in-play piacokon fogadásokat tenni igazi pénzben. A felhozatalban a népszerű csapatsportok mellett élőben fogadhatsz a többi között e-sportok meccseire, krikettre, vagy akár még tollaslabda mérkőzésekre is. Az élő fogadások villámsebes megkötéséhez a bukméker egy extra slideres (csúszka) menüt is biztosít, így nagyon könnyen és gyorsabban le tudod reagálni az egyes sportesemények történéseit, és ha felszalad egy neked kedvező odds, akkor elég egy kattintás, és már fel is került a szelvényedre.

Az igazi élő közvetítés ugyan hiányzik az Ivi bet magyar oldaláról, viszont a helyettesítésére „kitalált” VR FIELD (Virtuális Pálya), kifejezetten jól szuperál, aminek hála, még egy pörgős focimeccsnél sem maradsz le az olyan történésekről, amikor érdemes a megfelelő in-play piacok egyikén igazi pénzes tétet / téteket elhelyezni.

Ivibet app elérhetősége Magyarországon

Ivibet app egyelőre nincs tervben – a legjobb tudomásunk szerint. És ha hinni lehet a madarak csiripelésének az operátor nem is tervezi, hogy a közeljövőben piacra dobja a mobil platform kiegészítéseként az Ivibet alkalmazás iOS & Android változatát. Viszont idővel mindenképp szükségessé fog válni Ivibet applikáció úgy a sportfogadás, mint a casino termékhez, máskülönben az egyre inkább mobilspecifikus online fogadás piacán nehezen fogja tudni tartani a lépést a buki a közvetlen versenytársaival.

Ivibet mobile app

Adatvédelem és biztonság az Ivibet magyar oldalán

Az Ivi bet magyar ügyfeleként nem kell attól tartanod, hogy a bukméker áruba bocsátja – pl. marketing célból – az e-mail-címed, vagy más személyes, általad megadott adatot. Mivel az ügyféladatokat az Ivibetnél hétpecsétes titokként őrzik, és semmilyen körülmények között nem adják át más cégeknek.

A biztonság miatt sem lesznek álmatlan óráid, ha az Ivibetnél nyitsz számlát. Ugyanis a bukméker modern, banki szintű SSL titkosítást alkalmat, ami lehetővé teszi, hogy a küldött / fogadott adatok, és mindennemű szerver-ügyfél közötti kommunikáció rejtve maradhasson a kíváncsi tekintetek elől.

Mit tud jelenleg nyújtani a Ivi bet ügyféltámogatásban?

Az Ivibetnél jelenleg a GYIK szekción kívül az online chat a leginkább megfelelő mód arra, hogy választ kapj az esetlegesen felmerülő kérdéseidre. Az online chathez viszont magyar nyelvi támogatást egyelőre nem biztosít az operátor, ezért valamilyen idegen nyelven kell megfogalmaznod az adott kérdést / problémát (pl. angolul). A chetes opció mellett e-mailt is használhatsz. „Normál” kérdések esetén a [email protected], míg ügyfél panasz esetén a [email protected] címre tudsz elektronikus levelet küldeni.

A „Kapcsolat” menüpontra kattintva online űrlapot is használhatsz, de amennyiben ezzel a lehetőséggel élsz, mindenképp válaszd ki a felső legördülő menüből a „kategória” (pl. fogadások, visszajelzés, kifizetés stb.), máskülönben előfordulhat, hogy a webes felületről elküldött űrlapos üzenetet nem veszi figyelembe a rendszer.

Konklúzió

Az Ivi bet Magyarországon egyelőre még nem tart ott, ahol a több évtizedes múlttal bíró bukmékerek. Viszont tény, hogy a kezdős sportfogadás bónusz ajánlata pillanatnyilag az egyik legjobb a piacon, emellett pedig igen sokféle pre-match és in-play piacon fogadhatnak a bukinál a magyar felhasználók kifejezetten előnyös szorzókkal. Ahol még fejlődnie kell a bukinak az a mobil platform, valamint a fogadási módok kiszélesítése, ugyanis manapság már nem igazán engedheti meg magának egy sportfogadóportál sem a rendszer fogadások (system bets) hiányát.

GYIK

🌐 Panasz esetén milyen nyelven írjak az Ivi bet ügyfélszolgálatra?

💬A legcélszerűbb az angolt választanod.

🎁 Tényleg nincs az Ivi bet magyar oldalán maximalizált nyeremény limit?

💬Jelenleg nincs, így még a progresszív jackpotokat is teljes összegben tudod felvenni.

💰 Kérheti az Ivi bet, hogy igazoljam a finanszírozási forrásom?

💬Igen, a KYC kapcsán az operátor ezt is kérheti. Például nagyösszegű befizetésnél bizonyítani kell annak forrását – azaz, hogy miből származik: pl. ingatlan eladás, munka, örökség stb.

Ajánlott bukmékerek ismertetői

# Bukméker Előnyök Sportági piacok Bónusz Értékelés Útmutató
1
 • Élő Fogadás
 • Speciális piacok focihoz
 • E-Sportok
50+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
8/10
Fogadj most!
2
 • Sok fogadási piac
 • Lóverseny fogadások
 • Magas összegű üdvözlő bónusz
30+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
8/10
Fogadj most!
3
 • Rengeteg élő fogadási lehetőség
 • Speciális piacok focihoz
 • 24/7 rendszerű ügyfélszolgálat
40+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
7/10
Fogadj most!
Scroll to Top