Online poker magyar - Póker weboldalak Magyarországon 2024-ban

Az internetes szerencsejáték oldalak és webes kaszinók térnyerése szélesre tárta a kaput az online póker előtt is. Ebben a cikkben nem kisebb feladatara vállalkozunk, minthogy bemutassuk neked melyek a legjobb online poker oldalak, miként történik a kiválasztásuk, milyen póker Magyarország bónuszok és promóciók vannak, valamint, hogy mely variánsai a leginkább népszerűek a játéknak a magyar poker rajongók körében.

A legjobb és legmegbízhatóbb poker online oldalak rangsora 2024

# Operátor Játékok Freerollok Rakeback Bónusz Útmutató Regisztrálj
1
 • Texas Hold’em
 • Omaha
Óránkénti Jutalmakat €200 Hamarosan Játssz itt most!
2
 • Texas Hold’em
 • Omaha
Napi 40% 600€ Bónuszkód: STARS600 Hamarosan Játssz itt most!
3
 • Texas Hold’em
 • Omaha
Heti Jutalmakat $1000 No deposit bónusz: $8 Hamarosan Játssz itt most!
4
 • Texas Hold’em
 • Omaha
Heti 35% €40 Hamarosan Játssz itt most!

Online póker top oldalak kiválasztása

Amikor ezen sorokat böngészed, meglehet, felmerült benned, hogy vajon milyen szempontok alapján történik mifelénk a top póker Magyarország oldalak kiválasztása – azaz az olyan pókertermeké és szerencsejáték oldalaké, amelyek valóban a legjobb magyar póker oldalak táborába tartoznak.

Az első és meglehet a legfontosabb kritérium a legjobb póker oldalak kiválasztása kapcsán az, hogy milyen a reputációjuk úgy a „szakma”, mint a játékosok körében – azaz ténylegesen megbízható cég áll-e az adott brand mögött vagy sem, milyen licenccel és egyéb tanúsítvánnyal bír az adott brand stb. Természetesen nem pusztán a biztonsági kérdésekre fókuszálunk, hiszen poker oldalak esetében kulcsfontosságú szempont az is – egyebek mellett –, hogy milyen játéktípusok érhetők el a szolgáltatónál, milyen platformokon lehet nála játszani (letölthető desktopos és / vagy mobil kliens, esetleg böngésző-alapú megoldás).

Mindezek mellett értelemszerűen azt is figyelembe vesszük, hogy milyen póker bónuszok, online poker tornák és versenyek állnak egy-egy pókeres oldalon a magyar ügyfelek rendelkezésére, no és persze arról sem feledkezünk meg, hogy a játékvariánsok esetében adott-e a kellő számú játékos, illetve, hogy milyen a választék a különféle tétalapú asztalok tekintetében.

A következő fejezetekben egy kicsit jobb elmélyedünk a fentebb említett témákban, hogy minél több releváns információval gazdagodhass, ha úgy döntesz majd, hogy beleveted magad az online poker játékok izgalmas világába.

Bónuszok és promóciók itt Unibet

 • Legjobb promóciók

  Különféle promóciós ajánlatok
  A szakértők által legjobbra értékelt

 • Regisztrációs ajánlat

  Üdvözlő csomag akár 200€ értékben.

 • Speciális funkció

  Rakeback opcióval

 • Mobilos alkalmazás

  Unibet poker online mobil appjai (Android, iOS) 100%-osan felhasználóbarát kivitelűek.

*18+; Feltételek érvényesek!

Poker online kliens minősége & felhasználói élmény jelentősége

Online póker oldalak

Napjainkban szerencsére már elértük azt a „szintet”, hogy egyetlen online poker magyar oldal / pókerterem sem engedheti meg magának – és ez a legjobbak esetében különösen igaz –, hogy nem megfelelő, bugos stb. klienssel legyen jelen a poker Magyarországon online világában.

Az elmúlt évek piaci versenye kifejezetten jót tett az ágazatnak, aminek hála a legális póker oldalak, operátorok között már csak olyanokat találunk, melyek minőségi, felhasználóbarát pókerklienst használnak. Erre valahol rá is vannak kényszerítve, mivel a szerencsejáték szolgáltatók folyamatosan növekvő száma miatt keresleti piac alakult ki a szektorban, és tény, hogy ha az ügyfelek manapság valamivel nincsenek megelégedve, akkor idővel szépen odébbállnak, és egy másikat választanak a magyar póker oldalak közül.

A megfelelő színtű felhasználói élmény manapság esszenciális jelentőséggel bír legyen szó bármilyen szerencsejáték poker online szoftverről, de különösen igazi ez a megállapítás a pókerkliensek esetében. Természetesen mi a felhasználói élmény kapcsán nem csak a csilli-villi felületet értjük, hiszen önmagában a szép külcsíny pusztán parasztvakítás. Ami sokkal lényegesebb az a zökkenőmentes, kihagyások és kifagyások nélküli folyamatos működés, a jól strukturált menürendszer, a nyelvi támogatás (lokalizáció), és a teljesen biztonságos működés.

Amennyiben úgy döntesz, hogy a saját fejed után mész, mindenképp érdemes egy adott, általad kiszemelt, legális online póker oldal kapcsán elolvasnod a felhasználói véleményeket, visszajelzéseket, megtekinteni magát a webes felületet, átböngészni a fontos dokumentumokat (Adatvédelmi Irányelvek, Felhasználási Feltételek stb.), és természetesen letölteni – ha megoldható – és letesztelni az adott klienst póker online.

Az online poker magyar kedvelői rendszerint egyáltalán nem rejtik véka alá a véleményüket, és ha valamiben hibát találnak azt a neten egyből világgá kürtölik. Ennek köszönhetően – ha kellő mennyiségű véleményt nézel át a poker oldalak kapcsán – relatíve könnyen ki tudod választani, melyik számodra a legjobb. Így pedig meg tudod előzni a felesleges regisztrációt, KYC procedúrát egy olyan online poker magyar oldalon, amin nagy valószínűséggel nem sok időt töltenél, ha később fény derül rá, hogy nem felel meg az igényeidnek.

Top póker magyar oldalak

Ebben a fejezetben nem célunk, hogy „fülétől a farkáig” bemutassunk fullos áttekintés keretében minden egyes operátort a top legális online poker oldalak közül. A célunk jelen esetben mindössze az, hogy egy-egy rövid ízelítő erejéig bemutassuk azokat a szerencsejáték szolgáltatókat, amelyek meglátásunk alapján a legjobb poker játék oldalak közé tartoznak pillanatnyilag Magyarországon.

€200

Az Unibet már több, mint egy évtizede a saját útját járja, mivel a brand mögött álló cégcsoport arra a döntésre jutott, hogy egy saját, teljesen egyedi póker online termékkel sikeresebbek lehetnek, mint egy ismert hálózat tagjaként. Az Unibet az online póker oldalak között átlagosnak számító 200€-os kezdő póker bónusz csomagot ad az új ügyfeleinek, de emellett azért sokféle promócióban is részt lehet venni a máltai székhelyű operátornál.

Az Unibetnél a fókusz a cash game asztalokon van, és csakis olyan variánsokat kínál az operátor, amik iránt a legkomolyabb igény mutatkozott meg az elmúlt években a játékosok részéről: Texas Hold’em, illetve Omaha. Ezek mellett elérhető még a Banzai nevet viselő variánsa a pókernek, aminél némiképp rendhagyó a játékmenet. Az Unibet a desktopos kliens mellett appokat is nyújt (iOS és Android).

*18+; Feltételek érvényesek!

200€

A bwin a legjobb poker oldalak közül leginkább azzal tud kitűnni, hogy ennél az operátornál „tonnaszám” vannak cash game asztalok. És a nagy választéknak köszönhetően azok is le tudnak ülni játszani, akiknek vajmi keveset van épp a tejbe aprítaniuk, míg a vérprofi high rollerek sem fogják szívni a fogukat a kínálat láttán.

A bwin esetében és az Omaha és a Hold’em viszi a pálmát a cash games asztalok esetében. De az osztrák operátornál roppant népszerűek manapság a magyar online poker játékosok körében az SNG-k, és az olyan online póker szatellitek, amiken komoly volumenű tornákra lehet beugrókat szerezni. Mobil póker appok terén a bwin is szépen el van eresztve: kétféle minőség poker online alkalmazás közül lehet választani: Android és iOS applikációk.

*18+; Feltételek érvényesek!

$600 + $30 ingyen játék

Az öreg kontinensen meglehetősen régóta az élvonalba tartozik a partypoker brand, amelynek ma már egyéb termékek is fellelhetők a webes felületén: casino / élő kaszinó és meglepő módon még sportfogadás is. Ettől függetlenül azért a main fókusz még mindig a póker online terméken van, ami annak idején a legjobb póker oldalak közé emelte az operátort.

A partypoker az online poker játék választék terén kissé eltér a többiektől, mivel a Stud Pókernek is helyet szorított a kínálatában az Omaha és a világ első számú kedvenceként számon tartott Hold’em mellett. A cash game asztalok széles választékát találhatod meg a partypoker online poker magyar oldalán, amik között bőven akad számodra megfelelő akkor is, ha csak pusztán stresszlevezetés gyanánt akarsz játszani, valamint akkor is, ha nagyban tolnád az ipart.

*18+; Feltételek érvényesek!

€40

A Betfair kapcsán a legtöbbünk Magyarországon nem a póker online termékre, hanem sportfogadásra, fogadás tőzsdére asszociál. Ugyanakkor határainkon túl meglepően népszerűnek számít a póker online Betfair termék. Ugyanis meglepően sok a napi rendszerességű SNG-k száma, amelyek mellett az operátor regisztrált ügyfelei Speed Pókeres és spéci Twister összecsapásokon vehetnek részt.

A maximális élvezet biztosítása mellett a Betfair az anyagik terén sem fukarkodik: a versenyek, tornák között szép számban akadnak magas díjazásúak, amelyeken egyéb jutalmak is kiosztásra kerülnek. Ha pedig kőkemény izgalmakra vágysz, próbáld ki a Twister SNG spéci pókerváltozatot, amiben akár 100 ezer €-nál is nagyobb poker online nyereményeket lehet elérni.

*18+; Feltételek érvényesek!

Legjobb póker online oldalak által nyújtott poker bónuszok és egyéb jutalmak

Üdvözlő ajánlatok

Más szerencsejáték oldalakhoz hasonlatosan a legjobb online poker magyar oldalak is nyújtanak promóciókat, és egyebek mellett poker bónusz ajánlatokat a hazai ügyfeleiknek. Az üdvözlő póker bónuszok között akadnak olyanok, amik csak néhány free roll ticketet és némi cash bonus tartalmaznak. De persze olyan kezdő bónusz poker csomagok is vannak, amik „több-lépcsősök”, és egy megadott időtartamon belül lehet felhasználni a bennük található kedvezményeket. Ugyanakkor az is igaz, hogy simán belefuthatsz olyan operátorba, ami nem nyújt semmilyen üdvözlő bónuszt, vagy, ha mégis, akkor szinte jelentéktelen összegűt / mértékűt.

Újrafeltöltési bónuszok

Abban az esetben, ha az egyenleged ismételten feltöltöd az operátor meglep némi bónusszal (100%-os, 50%-os arányú pl.) – ez a lényege a reload / újrafeltöltési bónuszoknak. A pókertermek, szerencsejáték oldalak a második befizetéshez is adhatják őket (bár ilyenkor 2. befizetési bónusz néven futnak), vagy egy adott időszakban – például a hétvégére P-V közötti időszakban végrehajtott egyenlegfeltöltés esetében. A reload online poker bónuszok az üdvözlő bónuszokhoz hasonlóan nem ingyen pénznek számítanak, ezért fontos, hogy igénybe vétel előtt olvasd el a felhasználási feltételeiket, mivel mindenképp tisztában kell lenned a megjátszási követelményekkel.

Rakeback, Free Roll ticketek egyéb promóciók

A rakeback opcióval a legális póker oldalak legtöbbje élni szokott, mivel ez egy olyan akció, amiben az operátor minimális pénzt bukik csak, viszont általa ki tudja fejezni a „nagyrabecsülését” a rendszerében sokat játszó – és persze sok pénzt költő – ügyfelei iránt. A rakeback lényege, hogy a POT egy adott hányadát a játékosnak az operátor visszaadja: pl. 10%-ot. De bizonyos – rendhagyó esetekben – az is megtörténhet, hogy 20-25%-os rakeback-et kapsz – bár ilyenkor azért teljesülnie kell jó pár feltételnek az adott game kapcsán.

A Free Roll ticketeket, amikkel komoly volumenű, nagy pénzdíjazású pókertornákon vehetsz részt, általában szatelliteken lehet megszerezni. De a lojális ügyfelek számára az operátorok egyfajta bónuszként is adhatnak ilyen típusú részvételi jegyeket.

Pár gondolat a VIP-tagság kapcsán

VIP-tagnak lenni bármilyen szerencsejáték oldalról legyen is szó, nagyon komoly előnyökkel jár a „normál” játékosokkal szemben.

Ami az online póker oldalak világát illeti, ha sikerül VIP tagságot elérned egy neves online póker terem esetében, akkor érdemes nagyon megbecsülnöd az elért szintet, mert VIP tagként akár még nagy pénzdíjas igazi, élő versenyeken is részt vehetsz. És ilyen esetekben az sem megy ritkaság számba, hogy a szállást, utazást, no meg az ellátást is az operátor fizeti. Természetesen, hogy ilyen pókeres rendezvényeken vehess részt számos feltételnek kell teljesülnie, de ha high roller játékos vagy, aki rendelkezik megfelelő tudással és tapasztalattal, akkor egyáltalán nem lehetetlen.

Legnépszerűbb online póker játékok

Ebben a fejezetben pár sorban bemutatjuk azon online póker játékok mindegyikét, amelyek Magyarországon tényleges népszerűek a hazai felhasználók között.

Online kaszinók által kínált RNG-s póker játék változatok

Az RNG-s online poker játékok is meglepően sokakat vonzanak, és ez a póker Magyarország területén élő rajongó esetén is igaz. Ebben a fejezeteben csakis azokat a Magyarországon valóban népszerű RNG-s pókerváltozatokat mutatjuk be röviden, amelyekkel a legjobb online szerencsejáték oldalak, online kaszinók RNG-s casino játék kínálatában találkozhatsz.

Unibet

Poker Bónusz: €200

Poker játék:

Texas Hold’em, Omaha
*18+; Feltételek érvényesek!
Pokerstars

Poker Bónusz: 600€

Poker játék:

Texas Hold’em, Omaha
*18+; Feltételek érvényesek!
888poker

Poker Bónusz: $1000

Poker játék:

Texas Hold’em, Omaha
*18+; Feltételek érvényesek!
Betfair

Poker Bónusz: €40

Poker játék:

Texas Hold’em, Omaha
*18+; Feltételek érvényesek!

Élő póker az online kaszinó Live Dealer Games szekciójában

Az RNG-s pókernek megvan a saját rajongói tábora, de tény, hogy azért a legtöbben mégis inkább az élő póker online játékok kedvelőinek népes táborába tartoznak. A kaszinó online operátorok is jól tudják ezt, és még, ha nem is rendelkeznek saját póker termékkel, azért a fő pókervariánsokat felvonultatják a live casinó games szekciójukban.

Általában a következő játékvariánsokkal találkozhatsz az Magyarországon online kaszinók élő részlegében:

GYIK

👥 Ha casino online póker szekciójában regisztrálok, akkor is szükséges a KYC?

💬Igen, ezt a procedúrát mindenképp el kell végezned.

🃏 Vannak az online póker szolgáltatóknál kezdőknek való asztalok?

💬Bizonyos szolgáltatóknál vannak ilyen asztalok, de általában csak a számlanyitást követő 30-90 napig érhetők el az új ügyfeleknek.

Mindenhol megoldható, hogy több poker online asztalon játsszak egyidejűleg?

💬Igen, de a legtöbb operátornál azért az asztalok száma limitált: pl. max 12 vagy 16 asztalon játszhat egy játékos online módon egyidejűleg.

Scroll to Top