QuickWin sportfogadás – Kiváló bukméker hazai fogadóknak sok sporttal

QuickWin regisztráció

A 2023-as alapítású QuickWin magyar nyelven elérhető webhelyén magas szorzók, többféle sport promóció, és temérdek online fogadási lehetőség várja a hazai játékosokat. Ráadásul a Quick Win bukméker mögött abszolút stabil anyagi háttérrel bíró, megbízható cég áll, amely az iGaming ágazat egyik meghatározó szereplője az európai piacon. Tarts velünk, és ismerkedj meg a QuickWin sportfogadás ajánlataival!

QuickWin ismertető

VerifikáltBiztonságJóváhagyott
Értékelés 9/10

A QuickWin megbízható bukméker kiváló pre-match és élő sportfogadás lehetőségeket, valamint bőkezű bónuszokat nyújt

 • Élő fogadás: 8/10
 • Fogadási piacokból: 9/10
 • Be-és kifizetési: 8/10
 • Bónusz: 9/10
 • Biztonság: 9/10
 • Pénznemek: 9/10

Sportági piacok

FOCIKOSÁRLABDATENISZRÖPLABDA

Befizetés határait

Minimális befizetés: 6 000Ft Maximális befizetés: 35 000Ft
Üdvözlő bónusz: 35 000Ft
Fogadj most!
Quickwin bónusz
Quickwin Heti Reload bonus
Quickwin Cashback bónusz
*18+; Feltételek érvényesek!

Licenc & egyéb adatok a QuickWin Magyarországon online webhelyéről

A weben található QuickWin vélemények megállapítják, hogy az operátor az abszolút felelősségteljes játékszervezők közé tartozik. A QuickWin magyar webhelyén egyebek mellett olyan NGO-k elérhetőségei is fent vannak, amelyek a szerencsejáték-függőség komoly problémájával küszködőknek nyújtanak valós segítséget és támogatást: Gamblers Anonymous, GamCare, Gambling Therapy.

Az önkontroll fenntartása érdekében a QuickWin sportfogadás bukméker többféle eszközt is biztosít az ügyfeleinek QuickWin regisztráció után: önfelmérő „játékfüggőségi” teszt, befizetési limitek alkalmazása, veszteséglimit beállításának lehetősége, illetve önkizárási lehetőség (az ügyfélszolgákat közreműködése révén korlátozható, hogy adott személy hozzá tudjon férni a saját fiókjához).

A QuickWin Magyarországon a Government of Curacao iGaming szabályozó és felügyeleti szerv által kiadott hivatalos engedély égisze alatt nyújt online fogadás és szerencsejáték szervezői tevékenységet. A legális licenc (8048/JAZ) birtokosa a webhelyet üzemeltető Rabidi N.V. szerencsejáték vállalat, melynek céges székhelye Hollandia társult államában, Curacaon van: Dr. H. Fergusonweg 1, Willemstad, Curacao. A webszájt zökkenőmentes működésének biztosításában, mint payment agent a szerencsejáték-vállalattal szoros kapcsolatban álló, ciprusi Tilaros Limited is közreműködik.

QuickWin áttekintés

📺 Élő fogadás Igen
⚾ Sportágak száma 40
🎁 Bónusz 35 000Ft*
📱 Mobil alkalmazás Android és iOS
*18+; Feltételek érvényesek!
QuickWin alternatív link

A QuickWin magyar régióban egy olyan, speciális URL-en keresztül érhető el, ami nem sokban tér el az alapértelmezett webcímtől: van benne egy szám is, amit abban az esetben bármikor tud módosítani az operátor, ha a webhely elérését blokkolnák – azaz a QuickWin Magyarországon bannolva lenne. Mindennek kapcsán fontosnak tartjuk kihangsúlyozni, hogy az alternatív linkes elérés ugyanolyan biztonságos, mintha az alapértelmezett (default) domainen keresztül történne, és ennél fogva az online pénzügyek intézése, QuickWin regisztráció, ügyféltámogatási rendszer használata stb. is teljesen zökkenőmentesen megy a módosított URL-en.

QuickWin regisztráció – Online számlanyitás menete

A QuickWin regisztráció a bukméker magyarországi desktopos webhelyén és a mobilbarát reszponzív oldalán is megoldható pár perc leforgása alatt. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a QuickWin regisztráció menetét, valamint kitérünk a KYC azonosítás kérdésére is.

QuickWin regisztráció
 1. A regisztráció elindításához a QuickWin sportfogadás bukméker magyar oldalán kattints a „REGISZTRÁCIÓ” hivatkozásra.
 2. Az első űrlap oldalon válassz bónuszt magadnak, vagy válaszd a „Nem szeretnék üdvözló bónuszban részesülni” opciót. Ha van promóciós kódod, akkor azt is meg tudod adni ezen az oldalon.
 3. Az 1/2-es űrlap oldalon fogadd el a megfelelő checkbox bejelölésével az ÁSZF-t és az Adatvédelmi Irányelveket (mielőtt elfogadod a dokumentumokban leírtakat, érdemes azért átolvasni őket). A második checkboxot is bejelölheted, viszont akkor a későbbiekben kapni fogsz pl. e-mailben promóciós anyagokat, illetve QuickWin bónusz ajánlatokkal kapcsolatos leveleket az operátortól.
 4. Add meg az e-mail-címed, válassz ki és írj be egy felhasználónevet a „Bejelentkezés” mezőbe, és egy elég erős jelszót is, majd kattints a KÖVETKEZŐ LÉPÉS gombra.
 5. A második regisztrációs oldalon a következő adatokat kell megadnod: vezeték- és keresztnév, születési idő és biológiai nem, lakcímadatok, telefonszám. Ezeken kívül az országot (pl. Hungary – ha hazánkból nyitsz számlát), és a pénznemezt is ki kell választanod (Forint vagy Euro).
 6. Kattints rá a FIÓK LÉTREHOZÁSA gombra.

A QuickWin regisztráció után előbb-utóbb majd el kell végezned a KYC-azonosítást (amikor erre az operátor azonosítási részlegének munkatársai felkérnek). A KYC kapcsán igazolnod kell a személyazonosságod, a lakcímed, az online bankoláshoz használt fizetési módot, és esetlegesen a játékhoz felhasznált pénzeszközök forrását is. A kért igazoló-dokumentumok fotóit a QuickWin sportfogadás szekciójában belépve, a „Megerősítés” menüpontra kattintva tudod elvégezni.

QuickWin belépés

Hazánkban elérhető QuickWin fizetési módok

A bankolást többféle, abszolút biztonságos megoldással meg lehet oldani a QuickWin sportfogadás szolgáltató desktopos és mobilbarát oldalán is. A bukméker a hagyományos opciók mellett egyéb lehetőséget is felkínál, így biztosítva, hogy sem a befizetés, sem pedig a QuickWin kifizetés / nyereményfelvétel ne jelentsen senki számára gondot.

Vegyük is akkor át, hogy pontosan milyen QuickWin kifizetés / befizetés megoldásokat tudsz használni azt követően, hogy felhasználói fiókot nyitottál a QuickWin magyar nyelvi támogatással rendelkező webszájtján. A QuickWin fizetési módok bemutatása mellett természetesen a maximális és minimális limitekre, valamint az egyéb, bankolással kapcsolatos tudnivalókra is kitérünk.

A befizetésekhez a következő megoldásokat tudod használni a Quick Win magyar webhelyén:

A befizetéseknél a minimális összeg 5000 HUF, a maximális fizetésiopció-függő: 15 ezer és 1 millió HUF közötti. A kifizetésekhez a QuickWin sportfogadás szolgáltatónál használható VISA és normál Banki Átutalás is. A minimális kifizetési limit 5000 HUF, a maximális 350 ezer HUF és 1 millió HUF közöti. Fontos: paysafecard és Apple Pay nyeremény felvételekhez / kifizetésekhez nem használható.

A be- és kifizetések lebonyolítása nagyon egyszerű. Ugyanis annyi a teendőd, hogy belépsz a felhasználói fiókodba, kiválasztod a „Befizetés” menüt, majd azon belül kiválasztod a Befizetés vagy Kifizetés lehetőséget – attól függően, hogy milyen jellegű pénzügyi műveletet kívánsz végrehajtani. Ezután csak a számodra megfelelőt kell kiválasztanod az elérhető QuickWin fizetési módok közül, majd az adott fizetési mód űrlapját kitöltve, megadva minden szükséges adatot, végrehajthatod a kívánt tranzakciót.

QuickWin bónusz új tagok & egyéb sportpromóciók

A QuickWin bónusz ajánlatai között több olyan is van, amit az operátor kifejezetten a sportfogadás termékhez kínál. Ezek között természetesen található olyan QuickWin bonus is, amit újonnan regisztrált tagként szerezhetsz meg.

Az új tagoknak a bukméker 100%-os kezdő bónuszt kínál, ami már 6000 HUF összegű befizetéstől elérhető, és a maximális összege akár 35 000 HUF is lehet. A bónuszt akkor lehet csak igényelni, ha előzetesen az első befizetésed egészében legalább 1.50-ös szorzón fogadást / fogadásokat teszel meg a QuickWin sportfogadás szekciójában.

A feljogosító fogadást követően kapod meg a kezdő bónuszt, amire 6x-os megjátszási követelmény van, 30 napos határidővel. A bónuszt a bukméker sportfogadás termékén lehet megforgatni úgy, hogy a maximális tétek nem lehetnek 16 ezer HUF-nál magasabbak és fontos az is, hogy single bet, illetve kombi bet fogadásoknál az odds nem lehet alacsonyabb, mint 2.00, illetve 1.50.

QuickWin bonuszkod

Az üdvözlő Quick Win bónusz mellett az alábbi sport promóciók is elérhetők állandó jelleggel a bukmékernél:

QuickWin sportfogadás piacok – Kifejezetten jó választék

A QuickWin vélemények alapján a bukmékernél kimondottan jó a piacválaszték, és ennek tényét mi magunk is teljes mértékben alá tudjuk támasztani. A népszerűbb sportok szinte minden eseményéhez nagyon sok felette / alatta típusú piacon lehet fogdásokat tenni, valamint többféle hendikepes piacon is.

Ezek mellett rendkívül népszerűek még az eredmény piacok (részeredmény, pontos eredmény gólok / pontok szerint, játékszakasz eredmény stb.). Természetesen számos olyan piac is folyamatosan elérhető a Quick Win magyar oldalán, amelyek egy-egy adott sportágra vonatkoznak (pl. teniszmeccsnél melyik játékos üti az első ászt), valamit több olyan piac is van, amiken hosszú távon lehet fogadni például politikai események kimeneteleire.

Meglepően széleskörű, igényes sportág kínálat

A Quick Win sportfogadás szekciójában található sportág kínálat rendkívül jónak mondható, aminek köszönhetően gyakorlatilag bárki találhat magának olyan sportot, aminek szívesen fogad az eseményeire pre-match és / vagy in-play piacokon.

A „pálmát” az olyan sportok viszik, mint a labdarúgás, kosárlabda, kézilabda, röplabda, jéghoki, vízilabda, baseball, rögbi, krikett, asztalitenisz, tenisz, amerikai futball. A különféle motorsportok is igen népszerűek a QuickWin sportfogadás webhelyének felhasználói körében (Formula-1, NASCAR, MotoGP, Rally), és ugyanez mondható el a küzdősportokról (MMA, ökölvívás), valamint a manapság egyre szélesebb körben ismert e-sportokról is (pl. Dota 2, StarCraft 2, Warcraft 3, Rainbow Six, League of Legends, Call of Duty, CS: GO).

Mindezek mellett a Quick Win sportfogadás szekciójában lóverseny és agárverseny fogadás, valamint virtuális sportokra történő fogadás is elérhető, és olyan, speciális sportágak meccseire is tudsz fogadni online, mint a pesapallo, lakrossz, padel, badminton, hurling, kelta foci, ausztrál futball, snooker, darts.

Így tudsz fogadni online gyorsan és egyszerűen

A fogadás menete egyáltalán nincs túlkomplikálva, és a magyar nyelvi támogatás is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy zökkenőmentesen le lehessen adni a fogadások a bukméker pre-match, illetve QuickWin élő fogadás szekciójában. A fogadásnál valójában csupán annyi a teendőd, hogy a megfelelő menükkel kiválasztod a téged érdeklő sporteseményt / sporteseményeket, azokon belül pedig az elérhető piacokat, illetve fogadási opciókat. A választásaid azonnal felkerülnek a Quick Win sportfogadás online szelvényedre, ahol meg tudod adni a tétet, és be tudod állítani a fogadási fajtát: egyszeri, többszörös, vagy rendszer fogadás.

QuickWin vélemények az élő fogadás szekcióról

A QuickWin Magyarországon online webhelyén különálló QuickWin élő fogadás szekció is van, ahol azokat a sporteseményeket tudod megfogadni, amelyek épp zajlanak / folyamatban vannak. Az élő fogadásokhoz a QuickWin kifejezetten sok in-play / live (élő) piacot és rengeteg megtehető sportesemény kimenetelt kínál. A számodra szimpatikus sportok és élőben megtenni kívánt eseményeik kiválasztását a „Live” szekcióban keresőfunkció, valamint slider-szerű „görgető menü” is segíti. Az élő fogadásokhoz a bukméker live streaming funkciót is kínál VR-Field formájában, így bizonyos sporteseményeket valós időben tudsz folyamatosan nyomon követni.

QuickWin élő fogadás

Mit kínál mobilon a bukméker – Van QuickWin app?

A QuickWin kitűnő mobilbarát weboldallal rendelkezik, amelyen játszi könnyedséggel lehet megtenni akár még in-play piacos rendszer online fogadásokat is. A mobilos oldalon az olyan funkciók is tökéltesen jól működnek, mint a Quick Win regisztráció, egyenlegfeltöltés, chates ügyfélszolgálat használata, nyeremények felvételének lebonyolítása stb. Az okostelefonokkal és tábalgépekkel is remekül használható webszájt cross-platformos – azaz iOS és Android rendszerű okos készülékekkel is remekül elvan. A bukméker mobilplatformjának egyetlen komolyabbnak mondható hiányossága, hogy nincs hozzá sem Androidos sem pedig iOS-es QuickWin app.

QuickWin mobile app

Tökéletes biztonság és 100%-os adatvédelem

Az operátor a rendszert a legmodernebb biztonsági megoldásokkal védi a külső behatolások ellen, aminek köszönhetően nincs reális esélye annak, hogy bárki, bárhogyan hozzá tudjon férni a személyes és egyéb adataidhoz. Mindemellett fontos tudnivaló az is, hogy a cég nagyon szigorú adatvédelmi politikát követ, aminek értelmében semmilyen körülmények között nem adja ki az adataidat harmadik félnek. A rendszeren keresztüli kommunikáció során – minden olyan alkalommal, amikor ez szükséges – az operátor 128-bites SSL-titkosítást alkalmaz, így a többi között a pénzügyi műveletek is minden esetben 100%-osan biztonságos módon zajlanak le.

Tapasztalataink az ügyféltámogatási megoldásokról

A webhelyen elérhető GYIK részleg, amiben több alapvető kérdésre találhatsz választ. Amennyiben a kérdésed / problémád olyan jellegű, hogy a GYIK már nem elég hozzá, akkor bármikor fel tudod venni a kapcsolatot a Quick Win sportfogadás bukméker ügyfélszolgálatával a nap 24 órájában rendelkezésre álló online élő chaten. A chates megkeresésekre a cég agentjei gyorsan reagálnak, udvariasan és szakszerűen teszik a dolgukat.

Az e-mailes elérhetőség is adott – ha jobban szereted ezt az opciót –, így bármikor tudsz levelet is írni a [email protected] e-mail-címre. Viszont tény, hogy a levelekre a válaszidő gyakran több óra, ezért szerintünk, és a QuickWin vélemények alapján is érdemesebb inkább a chates megoldást választani a kapcsolatfelvételre.

Konklúzió

A QuickWin sportfogadás ajánlatát kifejezetten jónak találtuk: sok piacon lehet fogadni szinte bármikor – akár élőben is – a legkülönfélébb csapat és egyéb sportokra, valamint olyan sportágak meccseire, amelyek Magyarországon különlegesnek számítanak. Mindezek mellett a Quick Win más bukmékerekkel ellentétben lóverseny és agárverseny fogadásokat is biztosít, valamint sokféle e-sportot, illetve a virtuális sportfogadás lehetőségét. Az operátor által kínált kezdő bónusz könnyen megforgatható, és az egyéb sportfogadás ajánlatok is jók. A sportfogadás szolgáltatón nemigen lehet fogadást találni, hacsak azt nem, hogy nincs kiadva QuickWin app a mobilbarát rendszerhez.

GYIK

QuickWin szelvényen megtehető egyszerre élő és pre-match opció?

💬Igen. Többféle választási lehetőséged van, és egyebek mellett olyan szelvényt is bármikor összeállíthatsz, amin élő és pre-match fogadások is vannak.

QuickWin regisztráció után a webhely egyéb termékeit is használhatom?

💬Igen. A kaszinó, élő casino is a rendelkezésedre áll a regisztrációt követően.

🔐 A QuickWin bukmékernél a pénzem biztonságban van?

💬Igen, mivel a brand az egyik legjelentősebb szerencsejáték-vállalathoz, a megbízhatóságáról közismert Rabidi N.V.-hez tartozik.

Ajánlott bukmékerek ismertetői

# Bukméker Előnyök Sportági piacok Bónusz Értékelés Útmutató
1
 • Sok fogadási piac
 • Nyereménynövelő funkció
20+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
9/10
Ismertető
2
 • Több, mint 50 sport
 • Nyereménynövelő funkció
40+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
9/10
Ismertető
3
 • Élő Fogadás
 • Speciális piacok focihoz
 • E-Sportok
40+ Üdvözlő Bónusz: 40 000Ft
8/10
Fogadj most!
Scroll to Top