Sportuna magyar – Jó fogadási lehetőségek megbízható bukmékernél

Sportuna regisztráció

A Sportuna egyike a Rabidi N.V. új generációs online sportfogadás és szerencsejáték brandjeinek. A remek fogadási ajánlatokat, bónuszokat és promóciókat nyújtó Sportuna Magyarországon 2022 óta érhető el desktopos és mobile platformon. Olvasd el cikkünket, és tudj meg minden első kézből a Sportuna magyar régióban elérhető webhelyéről, amely a sokféle Sportuna sportfogadás szolgáltatás és funkció mellett még az in-play fogadási ajánlatokat is kínál.

Sportuna ismertető

VerifikáltBiztonságJóváhagyott
Értékelés 8/10

A Sportuna magyar webszájtján sokféle sportfogadás lehetőség, magas oddsok és remek online fogadás promóciók várnak

 • Élő fogadás: 9/10
 • Fogadási piacokból: 8/10
 • Be-és kifizetési: 9/10
 • Bónusz: 9/10
 • Biztonság: 8/10
 • Pénznemek: 9/10

Sportági piacok

FOCIKOSÁRLABDATENISZRÖPLABDA

Befizetés határait

Minimális befizetés: 6 000Ft Maximális befizetés: 35 000 HUF
Üdvözlő bónusz: 35 000Ft
Fogadj most!
Sportuna bónusz
Sportuna cashback bónusz
Sportuna virtuális sport bónusz
*18+; Feltételek érvényesek!

Licenc és egyéb adatok a Sportuna magyar bukmékerről

Az Sportuna sportfogadás platformjának láblécén minden fontos adat megtalálható a webszájt üzemeltetőjéről – Rabidi N.V. – amely egyúttal a tulajdonosan is a szerencsejáték oldalnak. A cégnek a bejegyzett székhelye a Karibi-térségben található Curacao szigetén van: Dr. H. Fergusonweg 1, Willemstad, Curacao.

A szerencsejáték-vállalatnak a licencét a Government of Curacao bocsájtotta ki (8048/JAZ), amely az iGaming ágazat egyik jól ismert szabályozó és felügyeleti szerepkört betöltő hivatalos szerve. A Sportuna Magyarországon és más EU-s tagállamokban a Cipruson bejegyzett Tilaros Limited közreműködésével nyújt szolgáltatásokat, amely cég a pénzforgalmi tevékenységek zökkenőmentes lebonyolításáért felelős.

A Sportuna vélemények alapján teljes bizonyossággal kijelenthető, hogy az operátor felelős játékszervező: 18 év alatti személyek nem regisztrálhatnak az oldalon, és nem játszhatnak igazi pénzes tétekben, és nem is tudják a rendszer megkerülni, mivel a cég rendkívül komolyan veszi a személyazonosság, valamint az életkor ellenőrzését. A Sportuna regisztráció után a magyarországi ügyfelek közül bárki igénybe tudja venni a webhely nyújtotta ön-limitációs eszközöket (befizetési limitek, fogadási limit, részleges / időszakos önkizárás).

Mindezek mellett a Sportuna magyar weboldalán a „Felelősségteljes szerencsejáték” oldalon az operátor több olyan organizációnak az elérhetőségét is feltűnteti, amelyek tényleges segítséget képesek nyújtani mindazoknak, akiket súlyosan érint a szerencsejáték függőség gondja: GamCare, Gambling Therapy, Gamblers Anonymous.

Sportuna áttekintés

📺 Élő fogadás Igen
⚾ Sportágak száma 37
🎁 Bónusz 35 000Ft*
📱 Mobil alkalmazás Android és iOS
*18+; Feltételek érvényesek!
Sportuna alternatív link

Tény, hogy még manapság is a hazánkban aktívan jelenlevő bukmékerek online szerencsejáték oldalak feje felett folyamatosan ott van Damoklész kardja – a webhely bannolás lehetősége. Ezért elég sok online fogadás operátor alkalmazza olyan megoldást, mint amilyet a Rabidi N.V. a Sportuna magyar webcíme eseténben: speciális link, ami ugyanolyan biztonságos, mint egy alapértelmezett webcím, viszont bannolás esetében a benne lévő szám sebtiben lecserélhető, így az oldal elérhetősége állandóan garantált.

Azaz a Sportuna Magyarországon akkor is elérhető lesz alternatív linken keresztül, ha valami miatt az éppen aktuálisat blokkolásának – bár magunk közt szólva erre az esély vajmi kevés, mivel az EU már alapból nem kicsit van berágva a magyar államra az online sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatók rendszeres és teljesen jogtalan vegzálása miatt.

Sportuna regisztráció – Kisokos számlanyitáshoz

A Sportuna Magyarországon online desktopos és mobilos oldala is teljes mértékben megfelelő ahhoz, hogy elvégezd a Sportuna regisztráció lépéseit, amit követően már tudsz fogadni valódi pénzes tétekben sporteseményekere. Az alábbiakban azt mutatjuk meg, miként lehet gyorsan lezavarni a fióknyitást a Sportuna sportfogadás szekciójában.

Sportuna regisztráció
 1. Kattints a REGISZTRÁCIÓ gombra – desktopos oldal a jobbfelső sarokban találod;
 2. Az online űrlap legelső oldalán válassz a Sportuna bónusz opciók közül neked megfelelőt;
 3. Add meg a promóciós kódod (opcionális), és kattints a KÖVETKEZŐ LÉPÉS ikonra;
 4. Írd be az e-mail-címed és adj meg egy neked jó felhasználói nevet + jelszót is;
 5. Olvasd át az ÁSZF és az Adatvédelmi Irányelveket, és ha nincs kifogásod a bennük lévő infókkal, hagy bepipálva a checkboxot;
 6. Add meg a következő személyes adatokat is a Sportuna sportfogadás oldalán: teljes neved, születési idő, nemed, lakcím, telefonszám. Mindezek mellett állítsd be a számla pénznemét, és he minden megvan, klikkelj a TELJESÍTVE feliratú gombra.

Az online Sportuna vélemények szerint a regisztráció után nincs szükség azonnali fiókellenőrzésre. Ennek biztos, ami biztos alapon mi magunk is utána jártunk, és megerősíthetjük, hogy csak akkor kell a KYC-t elvégezned (személyazonosság, lakcímadatok hitelesítése, fizetési mód igazolás), amikor erre a szerencsejáték-vállalattól felszólítást kapsz. A kérés teljesítésére – azaz a KYC keretében benyújtandó dokumentumok felöltésére – kereken 30 napod van. Az elbírálás maximálisan 10 napot vesz igénybe, amit követően tájékoztatnak annak kapcsán, hogy szükséges-e hiánypótlás, vagy sem.

Sportuna belépés

Elérhető fizetési megoldások & bankolási útmutató

A befizetések és kifizetések könnyű lebonyolítása érdekében az operátor pont megfelelő számú online bankolási lehetőséget biztosít a magyarországi ügyfelek számára a Sportuna fizetési módok részlegben. A legtöbb fizetési megoldás nyeremények kivételéhez is használható – a Sportuna vélemények szerint a paysafecard és az Apple Pay kivételével az összes több opció megfelelő pénzkivételekhez.

A Sportuna Magyarországon jelenleg az alábbi opciókat biztosítja a hazai játékosoknak:

A legtöbb megoldásnál a feldolgozási idő azonnal befizetések alkalmával. Viszont A Sportuna kifizetés tranzakciók esetén az átfutási idő akár 1-3 nap közötti időtartamot is igénybe vehet. A Sportuna fizetési módok mindegyikének használata díjmentes. A befizetéseknél a minimális megengedett összeg 5000 HUF, a maximális 350 000 HUF és 1 millió HUF közötti, míg a kifizetéseknél a maximum összeg 350 ezer és 1 milli HUF / tranzakció, a minimum összeg pedig 5000 HUF.

A bankolás egyszerű procedúra, ugyanis csak be kell jelentkezned hozzá, és a megfelelő menüből kiválasztani, hogy mit szeretnél (Befizetés / Kifizetés), majd ezt követően mindössze ki kell tölteni a neked legjobban megfelelő fizetési mód űrlapját a Sportuna magyar weboldalán.

Üdvözlő Sportuna bónusz és egyéb online fogadás promóciók

Most, hogy már letisztáztuk, milyen módon oldható meg az egyenleged felötöltés, illetve miként működik a webhelyen a Sportuna kifizetés opciók használata, egy sokkal kevésbé száraz témával folytatjuk a bukméker ismertető cikkünket. Azt vesszük át, milyen Sportuna bónusz ajánlatok érhetők el a játékosoknak Magyarországon a Sportuna sportfogadás részlegében.

100%-os üdvözlő bónusz új játékosoknak

Az operátor által kínálat üdvözlő Sportuna bónusz 100%-os arányú, és már úgy is igénybe tudod venni az első egyenleg feltöltésed alkalmával, ha csupán 6000 HUF összegben helyezel el letétet a Sportuna magyar webhelyén nyitott számládon. A bónusz maximális összege lehet akár 35 000 HUF, de fontos tudnod, hogy csak akkor él az ajánlat, ha az 1. befizetésed egész összegében legalább 1.50-ös szorzón fogadást teszel meg a Sportuna sportfogadás szekciójában.

A feljogosító fogadás után – annak kimenetelétől függetlenül – jár a welcome Sportuna bonus, amit 30 napon belül kell megforgatnod oly módon, hogy single bet és / vagy kombi fogadásokat teszel meg: az előbbi esetén a min. odds 2.00, az utóbbinál 1.50. Ügyelj rá, hogy a tétek, amelyeket be kívánsz számíttatni a bónusz megforgatásba ne legyenek magasabbak 16 000 HUF-nál. A bónuszra 6x-os megjátszási követelmény vonatkozik.

Sportuna bonuszkod

Egyéb online sportfogadás promóciók

Az alábbi ajánlatok bárki számára elérhetők a bukmékernél Sportuna regisztráció után:

A Sportuna sportfogadás platformján elérhető piackínálat

Az online fogadási piacok rendkívül széles választéka érhető el a Sportuna Magyarországon online webhelyén úgy a pre-match, mint az in-play (élő) fogadás részlegben. Ennek köszönhetően nagyon sokféle eredmény jelegű piacra fogadhatsz: játékszakasz eredmények, részeredmény, végeredmény piacok, valamint hendikepes eredmény-piacok.

Az alatta / felette típusú (under / over) piacokból is temérdek van nap, mint nap a Sportuna sportfogadás részlegében. És a legszebb az egészben, hogy az ilyen típusú piacok szinte minden csapatsporthoz elérhetők a labdarúgástól egészen a futsalig, így szinte bármilyen sportesemény „történésre” tudsz rajtuk fogadni: sárga lapok, vagy szabadrúgások, esetleg kaput eltaláló lövések száma (focinál), személyi hibák, kihagyott büntetők száma (kosárlabdánál), ötméteresek száma (vízilabdánál).

Milyen sportokra lehet fogadni online – Sportág kínálat

A Sportuna magyar felhasználójaként a regisztrációt követően olyan sportokra tudsz egyebek mellett fogadni, mint például a kosárlabda, kézilabda, labdarúgás, röplabda, asztalitenisz, vízilabda, jégkorong, amerikai futball, baseball, krikett, rögbi, golf. Ezek mellett természetesen a különböző típusú motorsportok eseményeire is lehet mind pre-match, mind in-play piacokon fogadásokat tenni – például Formula-1, MotoGP, rally és NASCAR futamokra.

A Sportunánál olyan egyéb sportokra is biztosított az online fogadás, mint az ökölvívás, illetve az MMA, de mindezeken felül rendszeresen a fogadási ajánlat részét képezi a futsal, pesapallo, darts, strandröplabda, biatlon, tollaslabda, ausztrál futball, sznúker, lakrossz, hurling, kelta futball, illetve a kabaddi is.

A Sportuna Magyarországon online webhelyén a hagyományos sportok mellett olyan e-sportokra is tudsz fogadni rendszeresen, mint például a Kings of Glory, Valorant, Wild Rift, Dota 2, League of Legends, Overwatch, CS: GO, Rocket League, StarCraft 2, Arena of Valor, Rainbow Six Siege. Amennyiben pedig RNG-s „sportokra” fogadnál, akkor többféle virtuális sport közül választhatsz (pl. foci, motorsportok). A bukméker sportkínálatát – a Sportuna vélemények szerint – az teszi teljessé, hogy lóverseny (galopp, ügető), és agárverseny futamokra is napi rendszerességgel fogadhatsz.

Részletes információ a fogadásról

Az online fogadás menete nagyon egyszerű: bejelentkezel (ha szükséges töltesz némi pénzt a számládra a Sportuna fizetési módok valamelyikével), kiválasztod a megtenni kívánt sporteseményeket, az eseményeken belül a neked szimpatikus piacokat / fogadási opciókat (kimeneteleket), amik kattintás után a betslip-en (fogadószelvény) kötnek ki).

A fogadószelvényen a fogadás rendszerbe történő beküldése előtt be tudod állítani a fajtáját / típusát: egyszeri (single bet), többszörös (kombi bet), rendszer (system bet); a fogadási tétet / alaptétet (rendszer fogadásoknál). Amennyiben minden klappol, akkor pedig elég egy klikkelés a „MEGTENNI A TÉTET” gombra ahhoz, hogy a Sportuna sportfogadás rendszerébe beküldhesd az éppen aktuális online fogadásod.

Sportuna élő fogadás szekció – In-play piacok & live streaming

Sportuna élő fogadás

A Sportuna élő fogadás részlegében napi szinten több mint ezer sportesemény közül lehet rendszerint választani, amelyekre – sporttól függően – akár több száz in-play piac keretében is lehet fogadásokat tenni valódi pénzben. A Sportuna magyar ügyfeleként az élő fogadásokhoz használhatod az operátor által biztosított Live Streaming video közvetítés funkciót és / vagy a VR-Field alapú animációs sportesemény-követő szolgáltatást is. Mindezek mellett az összes élő sporteseményhez temérdek valós idejű adat, statisztikai információ érhető el, amelyek segítségével könnyebben tudsz objektív tényeken alapuló döntéseket hozva fogadni.

A Sportuna élő fogadás részlegének kialakítás kifejezetten jó. Mivel a tartalmi elemeken van a hangsúly, és az in-play piacok / fogadási kimenetelek közötti eligazodás, illetve az éppen elérhető sportok kiválasztását többféle funkció: slideres menü, kereső mező stb. is támogatja.

Mobile kompatibilis megoldások

Sportuna applikáció egyelőre nem érhető el a tesztjeinken egyébiránt kiválóan teljesítő mobile platformhoz, amelyen magyar nyelvi támogatás mellett teljesen problémamentesen tudsz fogadni a legkülönfélébb sporteseményekre pre-match és / vagy in-play piacokon.

A felhasználóbarátnak titulálható mobilos reszponzív oldal egyetlen hiányossága – ha egyáltalán ez annak mondható – az, hogy a hamburger menü vezérlő ikonját az operátor fejlesztői valamilyen okból kifolyólag nem a bal felső sarokban, hanem alul helyezték el – ezért kicsit szokni kell a navigációt, amíg rá nem áll a dologra az ember keze. Ugyanakkor viszont a cross-platformos mobile webszájton a tesztjeink alatt még az olyan funkciók is remekeltek, mint az élő sportesemény közvetítés, és az in-play fogadásokkal sem gyűlt mg a bajunk a mobile barát webhely kitűnő sebesség indexének köszönhetően.

Persze azért meglehet, hogy egyesekben a mobile Sportuna alkalmazás kapcsán azért marad némi hiányérzet, amire igazából nincs egyelőre „gyógyír” – mi magunk is azt az információt kaptuk az operátor ügyfélszolgálatos munkatársaitól, hogy még jó ideig nem várható Sportuna app Android, illetve iOS operációs rendszerhez.

Sportuna mobile app

Sportuna vélemények – Adatvédelem vs biztonság

Ami az adatvédelemmel kapcsolatos esetleges aggályokat illeti, elég pusztán abból kiindulni, hogy a Sportuna magyar bukméker az iGaming piac egyik legdinamikusabb vállalatához, a Rabidi N.V.-hez tartozik, amely a többi között arról közismert, hogy vasszigorú adatvédelmi politikát követ, amiből kifolyólag a felhasználók / ügyfelek adatait a lehető legjobb védelmi megoldásokkal óvja, minden eszközzel meggátolva, hogy az érzékeny adatokhoz illetéktelenek férhessenek hozzá.

A cég a Sportuna Magyarországon online webhelyének működtetésnél minden olyan esetben, amikor ez szükséges 128-bites SSL-titkosítást is alkalmaz, ami teljes körű védelmet garantál egyebek mellett a pénzügyi műveletek (be- és kifizetések) lebonyolítása esetében.

Amit az ügyféltámogatás kapcsán tudni érdemes

A Sportunanál – ha valamilyen kérdésed adódik – akkor első körben érdemes a GYIK szekcióban körülnézni. Amennyiben nincs megfelelő válasz / megoldás a problémádra, akkor kétféle opció közül választhatsz az ügyféltámogatás kapcsán: e-mailes, és online chat-es.

Az előbbi esetében mailt a [email protected] e-mail-címre kell elküldened (lehetőleg angol nyelven). Amennyiben a chates opciót választod, akkor ajánlott először belépned az oldalra / mobil weboldalra a felhasználói neveddel jelszavaddal, mivel így nem kell letudni az ügyfélazonosítási „köröket”. Tapasztalataink alapján a Sportuna magyar ügyfelek számára nyújtott ügyféltámogatása megfelelő színvonalú, viszont tény, hogy hazánk anyanyelvén egyelőre nem biztosított, ezért a normális mederben folyó kommunikációhoz kell hozzá valamennyi idegen nyelvismeret is (célszerű angolt használni).

Konklúzió

A Sportuna sportfogadás ajánlata véleményünk szerint kifejezetten jónak számít a mai viszonyok függvényében. A bukméker könnyen visszaforgatható üdvözlő sportfogadás bónuszt nyújt, amely mellett egyéb online fogadás promóciók és akciók is elérhetők Magyarországon. Az élő fogadás szekció kialakítás kapcsán külön dicséret illeti azért az operátort, hogy a manapság „divatos” VR-Field mellett igazi, élő videó sportesemény közvetítést is nyújt. Az is a buki mellett szól, hogy a széles sportág kínálatba a többféle e-sport mellett még a lóverseny és az agárverseny is belefért, és persze az sem mellékes szempont, hogy a mobile platformon is hozza Rabidi N.V. brandjei esetében megszokott magas színvonalat.

GYIK

A Sportuna sportfogadás szekcióban magyar meccsekre is fogadhatok?

💬Természetesen, igen.

A Sportuna regisztráció után a virtuális sportok terméket is egyből használhatom?

💬Igen. Pozitív számlaegyenleg esetén tudsz fogadni a virtuális sportokra is.

🎁 Elérhető speciális Sportuna bónusz mobilos felhasználóknak?

💬Nincs olyan Sportuna bonus, amit kifejezetten mobilos felhasználóknak szán a bukméker, viszont minden olyan akció, promóciós, bónusz a mobile barát weboldalon elérhető, ami a desktopos webszájt promóciói között megtalálható.

Ajánlott bukmékerek ismertetői

# Bukméker Előnyök Sportági piacok Bónusz Értékelés Útmutató
1
 • Rengeteg élő fogadási lehetőség
 • Speciális piacok focihoz
 • 24/7 rendszerű ügyfélszolgálat
60+ Üdvözlő Bónusz: 80 000Ft
8/10
Fogadj most!
2
 • Élő Fogadás
 • Speciális piacok focihoz
 • E-Sportok
45+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
8/10
Fogadj most!
3
 • Kimagasló oddsok
 • Nonstop ügyféltámogatás
 • Biztonságos és gyors be- és kifizetések
40+ Üdvözlő Bónusz: 52 000Ft
8/10
Ismertető
Scroll to Top