A 20Bet regisztráció menete egyszerűen bemutatva

20bet Regisztráció

Ebben a cikkben, arról lesz szó, hogy milyen lépései vannak pontosan a 20Bet regisztráció folyamatának. Igyekszünk a 20Bet magyar regisztráció menete rejtelmeit a legrészletesebben eléd tárni, hogy minden fontos információ a birtokodban legyen arra az esetre, ha úgy döntesz, majd, hogy 20Bet magyar regisztráció révén számlát nyitsz a hazánkban egyre népszerűbbnek számító online sportfogadás és távszerencsejáték szolgáltató asztali gépes vagy mobile platformját használva.

20Bet magyar regisztráció

VerifikáltBiztonságJóváhagyott
Értékelés 9/10

A 20bet Magyarország webhelyén havonta 40 000+ sporteseményre lehet fogadni, és a bukméker 150+ fogadási piacot nyújt labdarúgáshoz.

 • Élő fogadás: 9/10
 • Fogadási piacokból: 9/10
 • Be-és kifizetési: 8/10
 • Bónusz: 9/10
 • Biztonság: 8/10
 • Pénznemek: 9/10
Üdvözlő bónusz: 35 000Ft Fogadj most!
A 20bet sportágak széles választékát kínálja
*18+; Feltételek érvényesek!

Melyek a 20Bet magyar regisztráció feltételei

Mint ahogyan minden egyes olyan oldalon, ahol sporteseményekre és egyéb módon – például nyerőgépes pörgetések kimenetelére, vagy rulettes, pókeres kimenetelekre stb. – lehet fogadni, úgy a 20Betnél is a legelső, és nagy valószínűséggel a legfontosabb alapkövetelmény, hogy az, aki a fogadást megteszi nagykorú legyen. Erről az adott illetőnek egyrészt nyilatkozni is kell a 20Bet mobil regisztráció, vagy desktopos számlanyitás alkalmával. Természetesen a trükközés az életkorra teljesen értelmetlen, mert elég hamar kiderül a kötelezően benyújtandó dokumentumok fényképei alapján, ha egy adott személy nem jogosult az életkorából adódóan az igazi pénzes játékra.

A 20Betek, mint szerencsejáték és online fogadás szolgáltatónak kötelezően részt kell venni a Know Your Customer (KYC) programban, aminek része az is, hogy az adott illetőnek igazolnia kell a lakcímét 20Bet regisztráció után. Ezért, ha valaki itt él, és számlát nyit a bukinál, akkor rendelkezni kell magyarországi lakcímemmel, ahova hivatalosan be van jelentve, és ezt igazolnia is kell. Mivel ez is a 20Bet regisztráció feltételei része, ezért megkerülhetetlen – így akinek nincs hazai bejelentett lakcíme, vagy azt nem tudja a bukméker által kért megoldások valamelyike révén hitelt érdemlően verifikálni, akkor nem tudja teljesíteni a regisztrációs feltételeket maradéktalanul.

Természetesen a 20Bet regisztráció esetében is szigorúan tiltott, hogy egy személynek több felhasználói fiókja legyen. Amennyiben ilyen jellegű visszaélés az operátor tudomására jut, akkor az ÁSZF alapján joga van a saját hatáskörén belül minden rendelkezésére álló eszközzel fellépni az ellen, aki esetlegesen több számlát nyit – ez különösen igaz abban az esetben, ha az adott illeti többszörös számlanyitási szándéka mögött a 20Bet regisztrációs bónusz ajánlattal való visszaélési szándék áll.

Mindezek mellett rendelkezed kell olyan fizetési megoldással fizetési móddal, ami a te neveden van, és tudod vele intézni a bankolást „befelé” és „kifelé” is a 20Bet magyar regisztráció után.

20Bet regisztráció menete a magyar nyelvű asztali számítógépes felületen

Asztali PC-n és laptopon rendkívül gyorsan és könnyen lehet számát nyitni a 20Betnek a magyarországi weboldalán. A következő cikkrészben azt mutatjuk be részletesen, miként nyiss számlát. A számlanyitás akár egy régebbi készüléken is megoldható, mivel a rendszernek az erőforrás igénye tényleg csak minimális – nem „eszi” a memóriát, és a processzort sem veszi igénybe túlzott mértékben. Lássuk is akkor, hogy pontosan miről is szól a desktopos platformon – laptop & asztali számítógép – a 20Bet regisztráció menete!

 1. Kattints a 20Betes bannerre vagy valamelyik 20Bet regisztrációs link opcióra az oldalon – ez ugyanis a legegyszerűbb módja, hogy eljuss a 20Bet magyar regisztráció részébe, mivel pont oda irányítja át a böngésződet.
 2. Az online 20Bet regisztráció űrlapnak a legelső oldalán először is ki kell választanod az országot, mert az biza’ előfordulhat, hogy a rendszer nem állítja be automatikusan: válaszd a „Hungary” opciót az országok kiválasztására szolgáló legördülő menüből.
 3. A következő lépésben az e-mail-címed kell megadni. Olyan e-mailt adj meg, amit a jövőben ténylegesen használni kívánsz majd a 20Betes magyar felhasználói fiókodhoz, ügyfélszolgálattal való kommunikációhoz stb.
 4. A jelszót az e-mail-cím alatti text mezőben tudod megadni. Olyan jelszót állíts be, ami TÉNYLEG erős: 8-20 karakter közötti, kis- és nagy betűk, számok, és speciális karakter(ek) is legyenek benne.
 5. Az űrlap ezen oldalának utolsó szövegmezőjébe tudod a 20Bet regisztráció bónuszkód karaktereit megadni. Ez persze opcionális, és ha nem rendelkezel 20Bet regisztrációs bónusz kóddal, akkor zet a mezőt nyugodtan hagy üresen.
 6. Kattints rá a „Tovább a második lépésre” gombra, amit a regisztrációs űrlapnak a legalján találsz.
 7. A második oldalon olyan adatokat adj meg, mint a neved (keresztnév és vezetéknév is kell). Jelöld be a megfelelő biológiai nemed, és azt is add meg napra, hónap, valamint év szerint, hogy pontosan mikor jöttél világra. Mindezek mellett ezen a regisztrációs oldalon a számládnak a pénznemét is ki kell a feljebb lévő legördülő menüből választani. Elég sokféle pénznem közül tudsz választani, de érdemes olyat, amit világszerte használnak és lefogadnak: pl. EUR, USD, vagy a „jó öreg” HUF.
 8. Kattints a Tovább a 3. lépéshez gombra.
 9. Válaszd ki a jelölő „körrel”, hogy milyen bónuszt szeretnél: SPORT, KASZINÓ opció van, illetve NEM KÉREK BÓNUSZT.
 10. Add meg e betöltődő oldalon a pontos lakcímed. utca és házszám, valamint irányítószám és város szerint. Ezután írd be a telefonszámod. Ha kérsz a 20Bet regisztrációs bónusz után további promóciós ajánlatokról tájékoztatást, akkor jelöld be a „szeretnék kapni promóciós ajánlatokat” checkboxot is.
 11. Olvasd el az Adatvédelmi Irányelvek és Szerveződési Feltételek dokumentumokat. Ha mindent rendben találsz bennük, akkor a KÜLDÉS gombra kattintva tudod a 20Bet magyar regisztráció űrlapot beküldeni a rendszerbe.
A 20Betes desktopos regisztrációnak az 1-2-3 lépése

Onnan tudod, hogy minden rendben zajlott le a 20Bet regisztráció során, hogy a rendszer automatikus bejelentkeztet a weboldalra, ahol egyből betölti a BEFIZETÉS űrlapot, amin, ha megejted az első depozitot a szerződési feltételek alapján, akkor a 20Bet regisztrációs bónusz ajánlatot is megszerezheted.

20Bet mobil regisztráció – Mobilos weboldalon és appok használatával

20bet mobil regisztráció 20Bet mobil regisztráció

A 20Betnek a mobile platformja is abszolút megfelel, ha úgy döntesz, hogy inkább okos kütyün nyitsz számlát az 20Betnél. A mobilbarát weboldalon pontosan úgy tudsz regisztrálni, mint az asztali gépes webszájtot használva. Az űrlap is milliméterre pont ugyanúgy néz ki, ráadásul még a szövegmezők sorrendje is ugyanaz. Ha az alkalmazásokat akarod használni felhasználói fiók nyitásra, nagy lepetésre ne számíts, mert az mezők sorrendjében ugyan van némi eltérés, de a lényeg azért szerencsére ugyanaz.

Milyen teendők várnak rá a regisztrációt követően

Ami fontos, hogy feltöltsd az egyenleged, mert különben nem fogod tudni lehívni a 20Bet regisztrációs bónusz ajánlatot. A későbbiekben a fiókod is igazolni kell, aminek keretében a személyazonosságodat kell bizonyítani hitelt érdemlően – ehhez fényképes igazolványról kell fotókat benyújtanod, ami lehet jogosítvány, személyi, és akár még útlevél is. A lakcímedet is igazolni kell, aminek az esetben elég egy közüzemi-számla, ami a nevedre szó, de bankszámlakivonat is megteszi Általában ennyi elég szokott lenni a KYC esetében. De ha mégsem, és a fizetési módot, valamint a pénzügyi eszközök forrását is igazolnod kell, akkor arról külön tájékoztatni fog az operátor KYC-s részlege.

Konklúzió

Remélhetőleg cikkünkből világosan kiderült, hogy a 20Betes regisztrációt mindennek lehet nevezni, csak épp nehéznek nem. Mindössze percek alatt meg tudod oldani te is, és ha nincs kéznél asztali számítógépe vagy laptop, akkor tábalgépen vagy okostelefonon is tudsz szánlát nyitni, amihez használhatod az operátor mobilos oldalát, vagy azt a mobile appot, ami kompatibilis a készülékeddel.

GYIK

🔐 Biztonságos mindegyik 20Bet regisztráció link az oldalatokon?

💬AIgen, mindegyik teljesen biztonságos, és az sportfogadás & szerencsejáték operátor hivatalos webhelyére irányítják át a böngésződet.

Meddig tart a 20Bet regisztráció Magyarországon?

💬Nagyjából 2-3 percet vesz csak igénybe.

Minden funkciót tudok 20Bet regisztráció után használni?

💬A nyeremények kifizetését csak akkor, ha elvégezted az KYC-igazolást.

Ajánlott bukmékerek ismertetői

# Bukméker Előnyök Sportági piacok Bónusz Értékelés Útmutató
1
 • Sok ázsiai fogadási piac
 • Magas kezdő bónusz
50+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
9/10
Fogadj most!
2
 • Sok fogadási piac
 • Nyereménynövelő funkció
20+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
9/10
Ismertető
3
 • Lóverseny fogadások
 • Virtuális sportága
 • Lenyűgöző bónusz ajánlatok
25+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
9/10
Ismertető
Scroll to Top