A LibraBet bukméker átfogó, részletes bemutatása

Librabet belépés

A LibraBet – amelynek jelenlegi tulajdonososa a Rabidi N.V. – 2018 óta érhető el Európa-szerte, hazánkat is beleértve. Ebben a cikkben a lényeges dolgokra fókuszálva igyekszünk bemutatni a LibraBet magyar piacon elérhető sportfogadás termékét, és mindazokat a szolgáltatásokat, funkciókat, amelyek kapcsolatosak vele. Ha velünk tartasz, megismerheted a LibraBet bónusz ajánlatait, az operátor desktopos és mobile platformját, a számlanyitás és a fogadás menetét, a sportfogadás / élő fogadás szekció jellemzőit, valamint az olyan fontos szolgáltatásokat, mint az ügyfélszolgálat, illetve a LibraBet live streaming.

Librabet ismertető

VerifikáltBiztonságJóváhagyott
Értékelés 9/10

A LibraBet Magyarország webhelyén 35+ sportra fogadhatsz piacok százain, alacsony marginos szorzókon és remek promóciókat vehetsz igénybe.

 • Élő fogadás: 10/10
 • Fogadási piacokból: 9/10
 • Be-és kifizetési: 10/10
 • Bónusz: 9/10
 • Biztonság: 9/10
 • Pénznemek: 9/10

Sportági piacok

FOCIKOSÁRLABDATENISZRÖPLABDA

💵Befizetés határait

Minimális befizetés: 20€ Maximális befizetés: 100€ / 35 000 Ft

🎁

Üdvözlő bónusz: 35 000Ft+ 4 000Ft Free Bet
💰35 000Ft€ Fogadj most!
🏆 Librabet: Oldal felkeresése 🎁 Üdvözlő bónusz: 35 000FtFt
📱 Mobil app: IGEN ⚽ Sportágak száma: 40
LibraBet 100% üdvözlő bónusz
A LibraBet kínál 10% bónusz az élő fogadást
A LibraBet sportágak széles választékát kínálja

LibraBet Magyarország – Működési engedély és egyéb céges információk

A Libra Bet – amely egyebek mellett a 7StarsPartners partnere – a Curacaon bejegyzett Rabidi N.V. „zászlaja” alatt nyújt online fogadás és távszerencsejáték szolgáltatásokat a Goverment of Curacao által kiadott 8048 / JAZZ működési engedély birtokában.

A cég székhelyének címe: Scharlooweg 39, Willemstad, Curacao; regisztrációs száma 151791. A Rabidi N.V. számára a pénzügyi menedzsment szolgáltatásokat az EU régiója esetében, a Cipruson bejegyzett Tilaros Limited (HE 406322) nyújtja szoros együttműködés keretében.

A LibraBet magyar nyelven elérhető webhelyét, annak szolgáltatásait és a cég tevékenységét külsős, független organizációk nem ellenőrzik / szabályozzák – ezen feladatokat az operátor saját hatáskörén belül látja el.

Librabet alternatív link

Az online sportfogadás és szerencsejáték kedvelőinek körében mindig is az „alap kritériumok” közé tartozott, hogy egy adott operátor elérhetősége akadálymentes legyen. Szerencsére a LibraBet Magyarország határain belül bárhol elérhető úgy desktopos, mint mobil platformon.

Értelemszerűen nem csak maga a webhely, hanem annak minden egyes funkciója – LibraBet regisztráció, in-play fogadás, LibraBet live streaming stb. – tökéletesen hibátlanul szuperál.

Hogy minek köszönhető mindez, amikor még nem is oly rég számos bukméker és casino operátor webes elérhetőségét letiltották Magyarországon? Nos, a magyar állam az EU-s irányelveknek megfelelően fogja módosítani (liberalizálni) a közeljövőben a szerencsejáték törvényt, aminek az egyik előjele az, hogy manapság már felhagyott a más országokban bejegyzett sportfogadás és szerencsejáték oldalak blokkolásával. Valószínűleg ennek köszönhető az is, hogy a LibraBet sportfogadás bukméker platformjait bármikor el tudod érni Magyarországon, ha fogadni támad kedved.

Remélhetőleg ez a közeljövőben sem fog negatív irányba változni, és a LibraBet elérés a 2023-ra belőtt törvénymódosításig hátralévő időszakban is problémamentes lesz. Ha a Libra Bet sztorija nem várt fordulatot venne, akkor sem kell kétségbe esned, mert tuti, hogy ilyen esetben az operátor rekordsebességgel el fog rukkolni alternatív linkes / tükör oldalas elérhetőséggel.

LibraBet regisztráció – Számlanyitási útmutató

LibraBet regisztracio

Ahhoz, hogy a LibraBet magyar ügyfele lehess, mindenképp nyitnod kell egy számlát a LibraBet sportfogadás – vagy egyéb – szekciójában. Erre a célra abszolút megfelel a LibraBet mobil weboldala is, de, ha ránk hallgatsz, és kéznél van egy laptop, vagy asztali PC, akkor inkább használd azt a LibraBet regisztráció elintézéséhez – ugyanis desktopos platformon még ma is egy paraszthajszálnyit kényelmesebb az online reggelés.

No, de vegyük akkor most át szépen sorjában a szükséges teendőket kiindulva abból, hogy valószínűleg olyan fogadni vágyó honfitársainak is a körünkben vannak, akik még soha nem nyitottak felhasználói fiókot / számlát online sportfogadás szolgáltatónál.

Librabet Regisztráció

Ennyi is lenne tulajdonképpen a LibraBet sportfogadás bukmékernél a számlanyitás. A KYC verifikációt (lakcím és személyazonosság igazolása később is elvégezheted).

LibraBet magyar ügyfeleknek elérhető bankolási opciók

A Libra Bet szerencsére nem olyan földhözragadt, mint egyes bukmékerek, ahol kábé 2-3 ki- és befizetési mód áll csak a magyarországi játékosok rendelkezésére. A regisztrációt követően az első LibraBet bejelentkezés után egyből közelebbi viszonyba kerülhetsz a bukméker fizetési rendszerével, amiben többféle innovatív bankolási megoldást is találsz a szokványosak mellett.

Magyar felhasználók számára elérhető pénzbefizetési módok:

 1. Bank- és hitelkártyák – Visa & Mastercard;
 2. Revolut Visa & Revolut Mastercard;
 3. Paysafecard;
 4. Skirll / Skrill 1-Tap, NETELLER, MiFinity, Rapid Transfer;
 5. Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple;
 6. SOFORT

Magyar felhasználók számára elérhető pénzkifizetési módok:

 1. Banki átutalás;
 2. Skrill / Skrill 1-Tap, NETELLER, MiFinity;
 3. Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple

A minimum befizetés a Libra Bet magyar oldalán (tranzakciónként): 10€; a maximális tranzakciónként befizetés 850€ – 5000€ közötti (a cikk megírásakor) – választott bankolási megoldástól függően.

A minimális 1 tranzakciós kifizetési összeg: 10€, a maximális 5000€. Bár a limitek high rollerek esetében úgy a befizetés, mint a nyereményfelvétel esetén relatíve alacsonyak, az ellenben igazán remek, hogy a LibraBet sportfogadás bukméker nem számít fel tranzakciós díjat sem befizetéskor sem nyereményfelvételkor.

LibraBet belépés utáni be- és kifizetés intézése

Üdvözlő LibraBet bónusz & sportfogadás promóciók

LibraBet bónusz

Ha úgy döntesz, hogy a sportfogadói karriered a Libra Bet webhelyén egy busás üdvözlő promócióval kívánod beindítani, akkor a regisztrációt követően, akár az első LibraBet bejelentkezés után igénybe tudod venni a kezdő LibraBet bónusz ajánlatot.

Néhány tudnivaló a kezdő LibraBet bónusz kapcsán:

A kezdő bónusz mellett egyéb LibraBet sportfogadás promóciók is vannak: Free Bet-ek, reload bónusz, nyereménynövelő – ezért érdemes alaposan körülnézni a promóciók oldalon, ha a kezdő bónuszt már letudta, és egyéb spéci ajánlatokra vágysz.

Librabet bonuszkod

Libra Bet – Széleskörű piacválaszték

A LibraBetnél az összes olyan fogadási piacot megtalálod, amit az ágazat nagyágyúi nyújtanak – és bizonyos sportesemények esetében akár még többet is. A piacok és fogadási opciók mennyiség a labdarúgás meccseknél gyakran extrém mértéket ölt, és akár még egy Hertha – Hamburg meccsnél is megesik, hogy 4000-nél több fogadási lehetőséget kínál fel a rendszer olyan piac kategóriákba csoportosítva, mint például: páros/páratlan eredmény, pontos gólszám, dupla esély, hendikepes piacok, félidő eredmények, melyik csapat szerzi az első gólt stb.

Az egyéb sportoknál – de leginkább a csapatsportoknál – is aránylag sokféle alatta / felett piac, és más statisztikai piac adott az eredmény / pontos eredmény, illetve európai hendikepes piacok mellett. A kisebb sportokhoz viszont sokszor csak a végeredményre lehet tippelni, ami az olyanok esetében is igaz, amelyek jellegükből adódóan nem nagyon nyújtanak egyéb fogadási lehetőségeket: pl. UFC/MMA. Ami a manapság divatos e-sportokra illeti, ezek közül a legtöbb piac a népszerű FPS játékhoz a CS:GO-hoz adott, de a Starcraft 2 és a LoL, valamint a Dota 2 esetében is akad pár fogadási piac a végkimenetel piacon kívül: adott térkép nyertese, hendikepes piacok stb.

Sportok, amikre a Libra Bet oldalán online fogadhatsz

A Libra Bet megfogadható sportokból is jókora választékkal szolgál a magyar ügyfeleinek, amelyek között csapatsportok és egyéb, kevésbé ismert sportágak is megtalálhatók. Az év egészében tudsz fogadni a bukinál focira, és olyan csapatsportokra, mint a kosárlabda, röplabda, krikett, rögbi, amerikai futball, futsal, jégkorong, kézilabda, vízilabda.

Nagyjából ez érvényes a golf, asztalitenisz, tollaslabda, és a tenisz esetében. Mindezek mellett aránylag sok fogadási lehetőséget kínál a Libra Bet az olyan sportokhoz is, mint a hazánkban nem igazán ismeret Hurling, a kelta foci, illetve a Pesopallo és a Squash. Természetesen e-sportokra szinte bármikor tudsz fogadni online, és a bukméker kínálatában még olyan ínyencfalatok is akadnak, mint az indiai kabaddi, a darts, az ausztrál futball, valamint az MMA és az ökölvívás. De természetesen akkor sem leszel bajban, ha motorsportokra akarod belőni magad, mert a F1-en kívül motoGP, NASCAR, és Rally futamokra is tudsz fogadni a Rabidi N.V. bukmékernél.

LibraBet – Így tudsz fogadni online

A fogadás maga pofonegyszerű, és teljesen mindegy, hogy a LibraBet mobil oldalát, vagy az asztali gépeset használod mert a lényege mindkét platformon ugyanaz:

LibraBet élő fogadás & élő sportesemény streaming funkció

A LibraBet élő fogadás szekciójában jókora kínálat található – szinte mindig – azoknak, akik a fogadás ezen rendkívül izgalmas módját kedvelik. Az élőben zajló eseményekhez sportágtól függő piac- és fogadási opció választékot nyújt a Libra Bet. A szorzók meglehetősen változatosak, és elég gyorsan tudnak módosulni az adott meccsek aktuális történéseinek függvényében, ezért igen jó reflexek kellenek ahhoz, hogy le tudj csapni a megfelelő időben a legjobb szorzós sportesemény kimenetelekre.

Az élő fogadást a Libra Bet egy speciális, animáció alapú LibraBet élő közvetítés funkcióval támogatja (Field-funkció), amin keresztül valós időben, azaz élőben lehet kísérni egy-egy általad kiválasztott meccs / sportesemény fontosabb mozzanatait. teljes értékű, videó közvetítés élményt adó LibraBet live streaming egyelőre nincs, de remélhetőleg ezen a Rabidi N.V. a közeli jövőben változtatni fog.

A LibraBet mobil platformjának jellemzői

A mobile sportfogadás kedvelőjeként tuti, hogy nem fogsz csalódni a LibraBet mobil oldalában, ami tulajdonképpen a desktopos webszájt mini változata. Tudjuk közhelyesen hangzik, de a Libra Bet mobilos megoldása abszolút felhasználóbarát kialakítású, a dizájn egyszerű, de funkcionális, mindent el lehet érni a nyitóoldalról, és az olyan szekció és 1-2 koppintással megnyithatók, mint a LibraBetes casino / élő kaszinó.

A natív app megoldás ugyan egyelőre nem biztosított a mobile platformhoz, de, ami késik az jön: biztosra vehetjük, hogy előbb-utóbb lesz LibraBet mobil app is, hiszen az online fogadás / szerencsejáték is egyre inkább kezd utat törni magának a hordozható platform felé, és amelyik buki / casino nem akar lemaradni a piaci versenyben, rákényszerül, hogy alkalmazás alapú megoldásokkal is előrukkoljon.

Librabet mobile app

Mit nyújt a LibraBet Magyarország biztonság kapcsán az felhasználóinak?

A Libra Bet magyar webhelyén modern SSL titkosítást használ az operátor az adatvédelem garantálás végett a pénzügyi tranzakciók és az egyéb szenzitív műveletek lebonyolításakor. Ennek köszönhetően a pénzed garantáltan nem fog másnak a „zsebében” – például hackerekében” – landolni.

A Libra Bet az adatvédelemre is kínosan ügyel, és a felhasználóinak az információit az ég egyadata világon nem adja ki senki másnak. A cégen belül is csak speciális jogosultsággal rendelkezők férhetnek hozzá bizonyos adatokhoz – például olyan alkalmakkor, amikor a KYC azonosítás szükségessé válik.

A LibraBet ügyféltámogatási rendszere

A LibraBet élő ügyféltámogatást biztosít a játékosainak online chaten, ami 24/7 rendszerben érhető el. Emellett, ha problémád adódik, írhatsz a [email protected] e-mail-címre. Mindezek mellett egy GYIK szekció is a rendelkezésedre áll, ahol általános jellegű kérdésekre találsz releváns választ. A telefonos elérhetőség sajnos egyelőre hiányzik, és az online üzenetküldő űrlap funkció sem található meg a rendszerben – bár ez utóbbinak inkább csak kényelmei szempontból van jelentősége.

Konklúzió

A LibraBet élő és pre-match sportfogadás ajánlata 21. századi, minden téren megfelel a mai igényeknek úgy megtehető a sportok, mint a sportesemények és piacok mennyisége terén. A bukméker szorzó is jók, az in-play fogadások FIELD funkcióval támogatottak, és a Libra Bet bónusz, sportfogadás promóciós kínálata is a kifejezetten jók közé tartozik. Mindezek fényében a 2018 óta stabilan működő online fogadás és szerencsejáték szolgáltató webhelyét nyugodt lélekkel tudjuk ajánlani mind kezdő, mind tapaszalt, illetve high roller sportfogadóknak.

GYIK

💎 A Libra Bet oldalán működik VIP rendszer?

💬Igen, több szintes VIP-tagság van, amiben minél magasabb a szinted, annál jobb kedvezményekre, kiváltságokra válsz jogosulttá.

💰 A Libra Bet rendszere bármilyen népszerű crypto pénzt támogat?

💬Nem. Egyelőre csak olyan kripto valutákkal tudsz be- és kifizetéseket intézni, mint a BTC, LTC, ETR, XRP.

Mikor kell intézni a Libra Bet oldalán a KYC verifikációt?

💬Csak akkor szükséges az KYC azonosítás elvégzése, amikor erre a cég munkatársai felkérnek. Általában az első nyeremény felvételi kérelem leadásakor szokott sor kerülni rá.

Ajánlott bukmékerek ismertetői

# BUKMÉKER ELŐNYÖK Sportági piacok BÓNUSZ ÉRTÉKELÉS ÚTMUTATÓ
1
 • Magas összegű üdvözlő bónusz
 • Nagyon sok élő fogadás
 • 24/7 rendszerű ügyfélszolgálat
70+ Üdvözlő bónusz: 40 000Ft
8/10
ISMERTETŐ
2
 • Kiváló mobil webszájt
 • Rengeteg élő fogadási lehetőség
 • Rengeteg élő sportesemény
70+ Üdvözlő bónusz: 35 000Ft
8/10
ISMERTETŐ
3
 • Kétféle mobil app
 • Rengeteg élő fogadási lehetőség
 • Sok fogadási piac
70+ Üdvözlő bónusz: 40 000Ft
8/10
Fogadj most!
Scroll to Top