Libra Bet - Legújabb bónuszok magyar játékosoknak 2024

Librabet regisztráció

A LibraBet – amelynek jelenlegi tulajdonososa a Rabidi N.V. – 2018 óta érhető el Európa-szerte, hazánkat is beleértve. Ebben a cikkben a lényeges dolgokra fókuszálva igyekszünk bemutatni a LibraBet magyar piacon elérhető sportfogadás termékét, és mindazokat a szolgáltatásokat, funkciókat, amelyek kapcsolatosak vele. Ha velünk tartasz, megismerheted a LibraBet bónusz ajánlatait, az operátor desktopos és mobile platformját, a számlanyitás és a fogadás menetét, a sportfogadás / élő fogadás szekció jellemzőit, valamint az olyan fontos szolgáltatásokat, mint az ügyfélszolgálat, illetve a LibraBet live streaming.

Librabet ismertető

VerifikáltBiztonságJóváhagyott
Értékelés 7/10

A LibraBet Magyarország webhelyén 35+ sportra fogadhatsz piacok százain, alacsony marginos szorzókon és remek promóciókat vehetsz igénybe.

 • Élő fogadás: 9/10
 • Fogadási piacokból: 9/10
 • Be-és kifizetési: 9/10
 • Bónusz: 9/10
 • Biztonság: 9/10
 • Pénznemek: 9/10

Sportági piacok

FOCIKOSÁRLABDATENISZRÖPLABDA

Befizetés határait

Minimális befizetés: 20€ Maximális befizetés: 100€ / 50 000 Ft
Üdvözlő bónusz: 35 000Ft+ 4 000Ft Free Bet
Fogadj most!
LibraBet 100% üdvözlő bónusz
A LibraBet kínál 10% bónusz az élő fogadást
A LibraBet sportágak széles választékát kínálja
*18+; Feltételek érvényesek!

LibraBet Magyarország – Működési engedély és egyéb céges információk

A Libra Bet – amely egyebek mellett a 7StarsPartners partnere – a Curacaon bejegyzett Rabidi N.V. „zászlaja” alatt nyújt online fogadás és távszerencsejáték szolgáltatásokat a Goverment of Curacao által kiadott 8048 / JAZZ működési engedély birtokában.

A cég székhelyének címe: Scharlooweg 39, Willemstad, Curacao; regisztrációs száma 151791. A Rabidi N.V. számára a pénzügyi menedzsment szolgáltatásokat az EU régiója esetében, a Cipruson bejegyzett Tilaros Limited (HE 406322) nyújtja szoros együttműködés keretében.

A LibraBet magyar nyelven elérhető webhelyét, annak szolgáltatásait és a cég tevékenységét külsős, független organizációk nem ellenőrzik / szabályozzák – ezen feladatokat az operátor saját hatáskörén belül látja el.

Librabet áttekintés

📺 Élő fogadás Igen
⚾ Sportágak száma 43
🎁 Bónusz 35 000Ft* + 4 000Ft Free Bet
📱 Mobil alkalmazás Android és iOS
*18+; Feltételek érvényesek!
Librabet alternatív link

Az online sportfogadás és szerencsejáték kedvelőinek körében mindig is az „alap kritériumok” közé tartozott, hogy egy adott operátor elérhetősége akadálymentes legyen. Szerencsére a LibraBet Magyarország határain belül bárhol elérhető úgy desktopos, mint mobil platformon.

Értelemszerűen nem csak maga a webhely, hanem annak minden egyes funkciója – LibraBet regisztráció, in-play fogadás, LibraBet live streaming stb. – tökéletesen hibátlanul szuperál.

Hogy minek köszönhető mindez, amikor még nem is oly rég számos bukméker és online casino operátor webes elérhetőségét letiltották Magyarországon? Nos, a magyar állam az EU-s irányelveknek megfelelően fogja módosítani (liberalizálni) a közeljövőben a szerencsejáték törvényt, aminek az egyik előjele az, hogy manapság már felhagyott a más országokban bejegyzett sportfogadás és szerencsejáték oldalak blokkolásával. Valószínűleg ennek köszönhető az is, hogy a LibraBet sportfogadás bukméker platformjait bármikor el tudod érni Magyarországon, ha fogadni támad kedved.

Remélhetőleg ez a közeljövőben sem fog negatív irányba változni, és a LibraBet elérés a 2023-ra belőtt törvénymódosításig hátralévő időszakban is problémamentes lesz. Ha a Libra Bet sztorija nem várt fordulatot venne, akkor sem kell kétségbe esned, mert tuti, hogy ilyen esetben az operátor rekordsebességgel el fog rukkolni alternatív linkes / tükör oldalas elérhetőséggel.

LibraBet regisztráció – Számlanyitási útmutató

LibraBet vélemények - Regisztracio

Ahhoz, hogy a LibraBet magyar ügyfele lehess, mindenképp nyitnod kell egy számlát a LibraBet sportfogadás – vagy egyéb – szekciójában. Erre a célra abszolút megfelel a LibraBet mobil weboldala is, de, ha ránk hallgatsz, és kéznél van egy laptop, vagy asztali PC, akkor inkább használd azt a LibraBet regisztráció elintézéséhez – ugyanis desktopos platformon még ma is egy paraszthajszálnyit kényelmesebb az online reggelés.

No, de vegyük akkor most át szépen sorjában a szükséges teendőket kiindulva abból, hogy valószínűleg olyan fogadni vágyó honfitársainak is a körünkben vannak, akik még soha nem nyitottak felhasználói fiókot / számlát online sportfogadás szolgáltatónál.

Librabet belépés

Ennyi is lenne tulajdonképpen a LibraBet sportfogadás bukmékernél a számlanyitás. A KYC verifikációt (lakcím és személyazonosság igazolása később is elvégezheted).

LibraBet magyar ügyfeleknek elérhető bankolási opciók

A Libra Bet szerencsére nem olyan földhözragadt, mint egyes bukmékerek, ahol kábé 2-3 ki- és befizetési mód áll csak a magyarországi játékosok rendelkezésére. A regisztrációt követően az első LibraBet bejelentkezés után egyből közelebbi viszonyba kerülhetsz a bukméker fizetési rendszerével, amiben többféle innovatív bankolási megoldást is találsz a szokványosak mellett.

Magyar felhasználók számára elérhető pénzbefizetési módok:

 1. Bank- és hitelkártyák – Visa & Mastercard;
 2. Revolut Visa & Revolut Mastercard;
 3. Paysafecard;
 4. Skirll / Skrill 1-Tap, NETELLER, MiFinity, Rapid Transfer;
 5. Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple;
 6. SOFORT

Magyar felhasználók számára elérhető pénzkifizetési módok:

 1. Banki átutalás;
 2. Skrill / Skrill 1-Tap, NETELLER, MiFinity;
 3. Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple

A minimum befizetés a Libra Bet magyar oldalán (tranzakciónként): 10€; a maximális tranzakciónként befizetés 850€ – 5000€ közötti (a cikk megírásakor) – választott bankolási megoldástól függően.

A minimális 1 tranzakciós kifizetési összeg: 10€, a maximális 5000€. Bár a limitek high rollerek esetében úgy a befizetés, mint a nyereményfelvétel esetén relatíve alacsonyak, az ellenben igazán remek, hogy a LibraBet sportfogadás bukméker nem számít fel tranzakciós díjat sem befizetéskor sem nyereményfelvételkor.

LibraBet belépés utáni be- és kifizetés intézése

Üdvözlő LibraBet bónusz & sportfogadás promóciók

LibraBet sportfogadási bónuszok és promóciók

Ha úgy döntesz, hogy a sportfogadói karriered a Libra Bet webhelyén egy busás üdvözlő promócióval kívánod beindítani, akkor a regisztrációt követően, akár az első LibraBet bejelentkezés után igénybe tudod venni a kezdő LibraBet bónusz ajánlatot.

Néhány tudnivaló a kezdő LibraBet bónusz kapcsán:

A kezdő bónusz mellett egyéb LibraBet sportfogadás promóciók is vannak: Free Bet-ek, reload bónusz, nyereménynövelő – ezért érdemes alaposan körülnézni a promóciók oldalon, ha a kezdő bónuszt már letudta, és egyéb spéci ajánlatokra vágysz.

Librabet bonuszkod

Libra Bet – Széleskörű piacválaszték

A LibraBetnél az összes olyan fogadási piacot megtalálod, amit az ágazat nagyágyúi nyújtanak – és bizonyos sportesemények esetében akár még többet is. A piacok és fogadási opciók mennyiség a labdarúgás meccseknél gyakran extrém mértéket ölt, és akár még egy Hertha – Hamburg meccsnél is megesik, hogy 4000-nél több fogadási lehetőséget kínál fel a rendszer olyan piac kategóriákba csoportosítva, mint például: páros/páratlan eredmény, pontos gólszám, dupla esély, hendikepes piacok, félidő eredmények, melyik csapat szerzi az első gólt stb.

Az egyéb sportoknál – de leginkább a csapatsportoknál – is aránylag sokféle alatta / felett piac, és más statisztikai piac adott az eredmény / pontos eredmény, illetve európai hendikepes piacok mellett. A kisebb sportokhoz viszont sokszor csak a végeredményre lehet tippelni, ami az olyanok esetében is igaz, amelyek jellegükből adódóan nem nagyon nyújtanak egyéb fogadási lehetőségeket: pl. UFC/MMA. Ami a manapság divatos e-sportokra illeti, ezek közül a legtöbb piac a népszerű FPS játékhoz a CS:GO-hoz adott, de a Starcraft 2 és a LoL, valamint a Dota 2 esetében is akad pár fogadási piac a végkimenetel piacon kívül: adott térkép nyertese, hendikepes piacok stb.

Sportok, amikre a Libra Bet oldalán online fogadhatsz

A Libra Bet megfogadható sportokból is jókora választékkal szolgál a magyar ügyfeleinek, amelyek között csapatsportok és egyéb, kevésbé ismert sportágak is megtalálhatók. Az év egészében tudsz fogadni a bukinál focira, és olyan csapatsportokra, mint a kosárlabda, röplabda, krikett, rögbi, amerikai futball, futsal, jégkorong, kézilabda, vízilabda.

Nagyjából ez érvényes a golf, asztalitenisz, tollaslabda, és a tenisz esetében. Mindezek mellett aránylag sok fogadási lehetőséget kínál a Libra Bet az olyan sportokhoz is, mint a hazánkban nem igazán ismeret Hurling, a kelta foci, illetve a Pesopallo és a Squash. Természetesen e-sportokra szinte bármikor tudsz fogadni online, és a bukméker kínálatában még olyan ínyencfalatok is akadnak, mint az indiai kabaddi, a darts, az ausztrál futball, valamint az MMA és az ökölvívás. De természetesen akkor sem leszel bajban, ha motorsportokra akarod belőni magad, mert a F1-en kívül motoGP, NASCAR, és Rally futamokra is tudsz fogadni a Rabidi N.V. bukmékernél.

LibraBet – Így tudsz fogadni online

A fogadás maga pofonegyszerű, és teljesen mindegy, hogy a LibraBet mobil oldalát, vagy az asztali gépeset használod mert a lényege mindkét platformon ugyanaz:

LibraBet élő fogadás & élő sportesemény streaming funkció

A LibraBet élő fogadás szekciójában jókora kínálat található – szinte mindig – azoknak, akik a fogadás ezen rendkívül izgalmas módját kedvelik. Az élőben zajló eseményekhez sportágtól függő piac- és fogadási opció választékot nyújt a Libra Bet. A szorzók meglehetősen változatosak, és elég gyorsan tudnak módosulni az adott meccsek aktuális történéseinek függvényében, ezért igen jó reflexek kellenek ahhoz, hogy le tudj csapni a megfelelő időben a legjobb szorzós sportesemény kimenetelekre.

Az élő fogadást a Libra Bet egy speciális, animáció alapú LibraBet élő közvetítés funkcióval támogatja (Field-funkció), amin keresztül valós időben, azaz élőben lehet kísérni egy-egy általad kiválasztott meccs / sportesemény fontosabb mozzanatait. teljes értékű, videó közvetítés élményt adó LibraBet live streaming egyelőre nincs, de remélhetőleg ezen a Rabidi N.V. a közeli jövőben változtatni fog.

A LibraBet mobil platformjának jellemzői

A mobil sportfogadás kedvelőjeként tuti, hogy nem fogsz csalódni a LibraBet mobil oldalában, ami tulajdonképpen a desktopos webszájt mini változata. Tudjuk közhelyesen hangzik, de a Libra Bet mobilos megoldása abszolút felhasználóbarát kialakítású, a dizájn egyszerű, de funkcionális, mindent el lehet érni a nyitóoldalról, és az olyan szekció és 1-2 koppintással megnyithatók, mint a LibraBetes casino / élő kaszinó.

A natív app megoldás ugyan egyelőre nem biztosított a mobile platformhoz, de, ami késik az jön: biztosra vehetjük, hogy előbb-utóbb lesz LibraBet mobil app is, hiszen az online fogadás / szerencsejáték is egyre inkább kezd utat törni magának a hordozható platform felé, és amelyik buki / casino nem akar lemaradni a piaci versenyben, rákényszerül, hogy alkalmazás alapú megoldásokkal is előrukkoljon.

Librabet mobile app

Mit nyújt a LibraBet Magyarország biztonság kapcsán az felhasználóinak?

A Libra Bet magyar webhelyén modern SSL titkosítást használ az operátor az adatvédelem garantálás végett a pénzügyi tranzakciók és az egyéb szenzitív műveletek lebonyolításakor. Ennek köszönhetően a pénzed garantáltan nem fog másnak a „zsebében” – például hackerekében” – landolni.

A Libra Bet az adatvédelemre is kínosan ügyel, és a felhasználóinak az információit az ég egyadata világon nem adja ki senki másnak. A cégen belül is csak speciális jogosultsággal rendelkezők férhetnek hozzá bizonyos adatokhoz – például olyan alkalmakkor, amikor a KYC azonosítás szükségessé válik.

A LibraBet ügyféltámogatási rendszere

A LibraBet élő ügyféltámogatást biztosít a játékosainak online chaten, ami 24/7 rendszerben érhető el. Emellett, ha problémád adódik, írhatsz a [email protected] e-mail-címre. Mindezek mellett egy GYIK szekció is a rendelkezésedre áll, ahol általános jellegű kérdésekre találsz releváns választ. A telefonos elérhetőség sajnos egyelőre hiányzik, és az online üzenetküldő űrlap funkció sem található meg a rendszerben – bár ez utóbbinak inkább csak kényelmei szempontból van jelentősége.

Konklúzió

A LibraBet élő és pre-match sportfogadás ajánlata 21. századi, minden téren megfelel a mai igényeknek úgy megtehető a sportok, mint a sportesemények és piacok mennyisége terén. A bukméker szorzó is jók, az in-play fogadások FIELD funkcióval támogatottak, és a Libra Bet bónusz, sportfogadás promóciós kínálata is a kifejezetten jók közé tartozik. Mindezek fényében a 2018 óta stabilan működő online fogadás és szerencsejáték szolgáltató webhelyét nyugodt lélekkel tudjuk ajánlani mind kezdő, mind tapaszalt, illetve high roller sportfogadóknak.

GYIK

💎 A Libra Bet oldalán működik VIP rendszer?

💬Igen, több szintes VIP-tagság van, amiben minél magasabb a szinted, annál jobb kedvezményekre, kiváltságokra válsz jogosulttá.

💰 A Libra Bet rendszere bármilyen népszerű crypto pénzt támogat?

💬Nem. Egyelőre csak olyan kripto valutákkal tudsz be- és kifizetéseket intézni, mint a BTC, LTC, ETR, XRP.

Mikor kell intézni a Libra Bet oldalán a KYC verifikációt?

💬Csak akkor szükséges az KYC azonosítás elvégzése, amikor erre a cég munkatársai felkérnek. Általában az első nyeremény felvételi kérelem leadásakor szokott sor kerülni rá.

Ajánlott bukmékerek ismertetői

# Bukméker Előnyök Sportági piacok Bónusz Értékelés Útmutató
1
 • Élő Fogadás
 • Speciális piacok focihoz
 • E-Sportok
40+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
7/10
Fogadj most!
2
 • 100%-os üdvözlő bónusz
 • Promóciók és ajánlatok
 • Rengeteg élő fogadási lehetőség
30+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
7/10
Fogadj most!
3
 • E-Sportok
 • Lóverseny fogadások
 • Promóciók és ajánlatok
25+ Üdvözlő Bónusz: 40 000Ft
7/10
Ismertető
Scroll to Top