SlotsPalace – Ismerd meg a fantasztikus operátor szuper sportfogadás részlegét!

Slots Palace regisztráció

A Slots Palace nevéből nyilvánvaló, hogy a webhelyen a kaszinó a lényeg, és azon belül is a nyerőgépek. Ugyanakkor a SlotsPalace sportfogadás részleggel is ellátott, ahol van minden: magas oddsok alacsony margin mellett, élő fogadás, sokféle sport, bónuszok és VIP tagság is. Tudj meg mindent a Slots Palace regisztráció, mobil platform és az egyéb fontos dolgok kapcsán itt és most!

Slots Palace ismertető

VerifikáltBiztonságJóváhagyott
Értékelés 7/10

A Slots Palace magyar webhelyén a megszokottak mellett sok egzotikus sportra és e-sportokra fogadhatsz pre-match és izgalmas in-play piacokon – akár a mobilodon is!

 • Élő fogadás: 5/10
 • Fogadási piacokból: 5/10
 • Be-és kifizetési: 5/10
 • Bónusz: 6/10
 • Biztonság: 5/10
 • Pénznemek: 5/10

Sportági piacok

FOCIKOSÁRLABDATENISZRÖPLABDA

Befizetés határait

Minimális befizetés: 6 000Ft Maximális befizetés: 35 000Ft
Üdvözlő bónusz: 35 000Ft
Fogadj most!
SlotsPalace üdvözlő bónusz
A Slots Palace cashback bónusz
A Slots Palace heti reload bónusz
*18+; Feltételek érvényesek!

SlotsPalace sportfogadás szolgáltató licence & egyéb adatok

A SlotsPalace a Rabidi N.V. által birtokolt és működtetett oldalak közé tartozik. A szerencsejáték-vállalat a karibi-szigetvilágban kiadott licenccel rendelkezik, amit Curacao szigetén állított ki számára a Government of Curacao: 8048/JAZZ. A Rabidi N.V. székhelye is a szigeten található a Scharlooweg 39, Willemstad, Curacao cím alatt. A SlotsPalace sportfogadás online és távszerencsejáték szervezői tevékenységét egyetlenegy független organizáció sem ellenőrzi.

A Slots Palace Magyarországon 2021 óta van jelen az online fogadás piacán, mint a Rabidi N.V. brandje. A Slots Palace magyar játékosai számára is biztosítja az elérhetőséget olyan organizációk felé, mint a GamCare, Gamblers Anonymous, Gambling Therapy. Emellett a magyarországi webhelyen önkorlátozó eszközök is használhatók.

Slots Palace áttekintés

📺 Élő fogadás Igen
⚾ Sportágak száma 37
🎁 Bónusz 35 000Ft*
📱 Mobil alkalmazás Android és iOS
*18+; Feltételek érvényesek!
Slots Palace alternatív link

A Slots Palace magyar oldalát jelenleg bárki el tudja érni hazánkban a megfelelő URL birtokában, amiben van egy szám is, amit valószínűleg azért tett bele a webcímbe az operátor, mert muszáj volt neki. Az, hogy egy szám is van az URL-ben arra utal, hogy a Slots Palace Magyarországon speciális hivatkozás, azaz alternatív link révén érhető el. Ezzel a megoldással alapvetően az égvilágon nincs semmi baj, mivel az ilyen URL-eken keresztül a kapcsolat a szerver és az ügyféloldali kliens között abszolút biztonságos. Ha valamilyen okból kifolyólag az aktuális alternatív link módosítására kerül az operátorok általában rövid időn belül értesítik a regisztrált felhasználóikat.

SlotsPalace regisztráció – Pár lépéses gyors fióknyitás magyar nyelven

SlotsPalace regisztráció

A Slots Palace regisztráció lépésein nagyon könnyen végéig tudsz menni desktopos és mobile platformon is. A számlanyitáshoz mindössze annyi szükséges, hogy kitölts egy roppant egyszerű űrlapot, értelemszerűen. Az alábbiakban azt mutatjuk be, hogy mik a SlotsPalace regisztráció legfontosabb lépései. Emellett pedig arról informálódhatsz, hogy a számlanyitást követően miként tudod hitelesíteni a felhasználói fiókod.

A SlotsPalace magyar regisztráció végeztével akár egyből be is fizethetsz pénz a frissen nyitott számládra. Ehhez az összes olyat felajánlja a rendszer a SlotsPalace fizetési módok közül, ami nekünk magyaroknak elérhető.

A KYC azonosítást is el kell majd végezned a regisztráció után, mivel enélkül nem tudsz majd nyereményeket felvenni. A KYC-hez a személyazonosságod kell igazolni, és a lakcímed. De emellett az operátor bekérhet fizetési mód igazolást és bizonyos esetekben egyéb igazoló dokumentumokat is.

Slots Palace belépés

Slots Palace fizetési módok és bankolási útmutató

A Slots Palace a Rabidi N.V. más brandjeihez hasonlóan többféle bankolási megoldást biztosít a magyarországi felhasználóknak. A SlotsPalace fizetési módok között ugyanakkor olyan megoldások is vannak, amik nem, vagy csak bizonyos időnként működnek megfelelő módon Magyarországon. Ezért az alábbi részben csakis azokat mutatjuk be, amikkel biztos, hogy nem lesz problémád.

Befizetésekhez elérhető megoldások:

Kifizetésekhez a fenti SlotsPalace fizetési módok használhatók a bankkártyák és a paysafecard kivételével. A tranzakciónkénti legalacsonyabb befizetés 5000 Ft, a legmagasabb 350 000 – 1 millió Ft közötti. A kifizetéseknél 5000 Ft a minimum, a maximum 600 000 – 1 millió közötti. A bankolásnál a feldolgozási idő azonnali a legtöbb módszernél. Banki átutalásnál viszont több munkanap is lehet. Díjak nem kerülnek felszámításra, csak a T & C-ben megfogalmazott speciális eseteket kivéve.

Bankolási útmutató magyar ügyfeleknek

 1. A SlotsPalacenél lépj be a felhasználói fiókodba.
 2. Válaszd ki a profilmenünél, hogy be- vagy kifizetést akarsz kezdeményezni.
 3. Válassz neked optimális fizetési módot.
 4. Add meg az összeget a tranzakcióhoz, és kövesd a további utasításokat.

SlotsPalace bonus lehetőségek

SlotsPalace sportfogadási bónuszok és promóciók

A 100%-os üdvözlő bónuszhoz az első befizetéssel juthatsz, aminek a minimum 6000 Ft. A maximális összege 35 000 Ft. A megjátszási követelménye: 30 napos időlimiten belüli 6x megforgatás. Fontos, hogy a bónuszaktiváláshoz 1x fel kell tenned a feljogosító befizetésed egészét 1.50-ös szorzón. A Megforgatáskor a maximális tét / fogadás 16 000 Ft. A legalacsonyabb szorzó single betnél 2.00, kombinál 1.50.

A Slots Palace bónusz ajánlatai között egyebek is akadnak:

A SlotsPalace sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató oldalán VIP-program is működik, ami többszintes.

Slots Palace bonuszkod

Magyarországi ügyfelek számára elérhető online fogadás piackínálat

A Slots Palace magyar sportfogadás részlege jókora felhozatallal szolgál a legkülönfélébb online fogadási piacokból és sportesemény kimenetelekből. A nagyobb népszerűséggel bíró sportok eseményire sokféle rész- és végeredmény piacon, hendikepes piacon, és különféle statisztikai piacon is lehet fogadni. Az olyan kedvelt sportoknál, mint például a kosárlabda speciális piacok is elérhetők: ki dobja a következő 3 pontost, melyik játékos dobja a legtöbb pontot lepattanóból, ki fog kipontozódni, melyek csapat szerzi a meccs első kosarát stb.

A SlotsPalace Magyarországon széles választékot nyújt e-sportos piacokból is, amelyeken az adott e-sporthoz szorosan kötődő események lehetséges kimeneteleit lehet megtenni: pl. CS:GO esetében – melyik csapat éri el a következő headshot-ot.

Népszerű csapatsportok és egyéb érdekes sportok széles választéka

Kétségtelen a legtöbb sportesemény azokhoz a sportokhoz érhető el, amik Magyarországon is a leginkább közkedveltek. Ilyen a labdarúgás, kézi- és kosárlabda, röplabda, valamint a jégkorong. Ezeken kívül relatíve sokan kötnek fogadásokat a Slots Palace magyar oldalán olyan egyéb csapatsportokra is, mint az amerikai futball, baseball, futsal, és a brit gyökerekkel rendelkező krikett. A választék manapság már olyan széles a minőségi sportág kínálattal büszkélkedő bukmékernél, hogy még az olyan, Magyarországon alig ismert sportok is beleférnek, mint a kabaddi, gyeplabda, floorball, bandy, kelta foci, padel, hurling, lakross, és az ausztrál futball.

A kisebb sportok tekintetében is szép a választék: van darts, snooker, és még asztalitenisz is. Ezeken kívül többféle motorsportra, lóversenyre és agárversenyre, illetve küzdősportokra is lehet fogadni a sokféle e-sport mellett.

Fogadás menetének leírása & fogadószelvény bemutatása

Az online fogadás régebben roppant bonyolult volt még azokban az időkben, amikor az internetes sportfogadás gyerekcipőben járt. Szerencsére az olyan innovatív megoldásokat alkalmazó operátorok, mint a Rabidi N.V. napjainkban olyan egyszerűvé varázsoltak az online fogadást, hogy az már tényleg élményszámba megy. Ennek az egyik legjobb példája a SlotsPalace vélemények szerint is a remek, abszolút felhasználóbarát dizájnnal felvértezett webhely, ahol megy minden, mint a karikacsapás még abban az esetben is, hogyha korábban nem fogadtál online egyik ismert bukméker odalán sem. A teendőd mindössze ennyi jelen esetben is a Slots Palace sportfogadás részlegében:

A SlotsPalacenek a fogadási szelvénye kiváló dizájnnal rendelkezik, többféle fogadási módot támogat, magyar nyelvű, és olyan beállítási lehetőségek is vannak rajta, mint a „szorzóváltozások elfogadása”, „magasabb szorzó elfogadása”.

Élő fogadás részleg bemutatása dióhéjban

A Slots Palace élő fogadás részlege letisztult dizájnnal rendelkezik. Ez lényegesen könnyebbé teszi a játékosok eligazodását a sokféle, élőben megfogadható sortesemény között. A felső részen egy slideres menü is van, ami segít kiválasztani sportág kategóriák révén azokat az eseményeket, amik épp zajlanak.

Az élő fogadásokhoz a bukméker megfelelő számú in-play fogadási piacot, versenyképes szorzókat, és aránylag sok sportesemény kimenetelt nyújt, ami különösen a legnépszerűbb csapatsportok esetében van így. A SlotsPalacenek az élő fogadás részlegében találtunk ugyan olyan menüpontot, ami video közvetítésekre illetve Virtuális Mező használatának lehetőségére utalt, de az igazat megvallva nem tudtuk használni, és csak pár e-sportnak az élő meccsébe tudtunk betekinteni vele.

Mobil platformon mit nyújt a Slots Palace operátor?

A reszponzív oldala majdnem tökéletesnek mondható a mobil sportfogadás és szerencsejáték szolgálatónak. Minden a megfelelő helyen van, a navigáció gyors, a dizájn felhasználóbarát, és a funkcionalitás terén sem rosszabb a helyzet, mint a desktopos webhely esetében. Viszont a mobilos oldal magyarosítása is eléggé gyengécske, és amennyire mi tudjuk jelenleg nincs SlotsPalace alkalmazás a mobilos platformhoz. Ezért akik táblagépen vagy okostelefonon akarnak fogadni nem lesz más választásuk egyelőre, mint a mobilbarát oldal a Slots Palace app helyett. Viszont, ha a mai trendekből indulunk ki, azt gondoljuk, hogy nemsokára lesz SlotsPalace applikációs iOS-es és Androidos készülékekhez is.

Slots Palace mobile app

Biztonsággal kapcsolatos kérdések és adatvédelem a SlotsPalace webhelyén

A Rabidi N.V. esetében nem lenne túlzás azt állítani, hogy a cég neve egyet jelent a maximális biztonsággal. Az operátor ugyanis rendkívül komolyan veszi a biztonsági kérdéseket. Ennek köszönhető az, hogy a szerencsejáték-vállalat miden egyes weboldalán a legújabb TLS titkosítási technológiákat, és a legmodernebb védelmi algoritmusokat alkalmazza. Nincs ez másként a SlotsPalace esetében sem, ahol 128 bites TLS titkosítást használ az operátor.

Természetesen emellett a személyes adatok védelmét is kiemelten kezelik a cégnél. Ennek hála neked soha nem kell attól tartanod, hogy bármiféle személyes adat, amit mondjuk a Slots Palace regisztráció során megadtál olyanokhoz kerül, akik visszaélnének az adataiddal.

Ügyféltámogatás minősége és elérhetőségek

Alapvetően a bukmékerként és casino operátorként tevékenykedő Slots Palace ügyfélszolgálatosaival nem volt komolyabb konfrontációnk. Viszont ennek ellenére bele- belefutottunk 1-2 olyan személybe, aki, ahogy a mondás tartja: azt sem tudták merre vannak arccal. Szerencsére ezen nagyon ritka eseteket kivéve minőségi, kulturált supportban volt részünk. A chates válaszidő 1-3 perc közötti volt, de a [email protected] e-mail-címre küldött levelekre rendszerint 1 órán belül nemigen érkezett válasz, sőt megesett, hogy órákat kellet várnunk. Ezért inkább a chates opciót javasoljuk. A GYIK sem a legjobb választás, mert gyatra a magyarosítása, és kevés benne a válasz.

Konklúzió

Mikor annyi a bukméker lassan Magyarországon, mint égen a csillag, nehéz egy adott buki mellett érvelni. De úgy érezzük ezúttal megéri. A céges háttér tuti, sok a megtehető sport és a piacok mennyisége meghaladja az átlagot. Az élő fogadás szekció remekül sikerült alkotás, és az sem utolsó szempont, hogy mobil platformon is jó a Slots Palace. Applikáció ugyan még nincs, és a magyarosítás sem a legjobb, de ez legyen a legnagyobb baj, hiszen magasak az oddsok, és frankók a marginok!

GYIK

A Slots Palace oldalán nyitott számlám külföldről is elérhetem?

💬Ez attól függ, hogy pontosan hol tartózkodsz. De bizonyos helyeken meglehet, hogy nehézségeket okoz a buki webhelyének elérése.

🔐 A Slots Palace megbízható bukméker?

💬Mivel a Rabidi N.V.-hez tartozik, ezért úgy véljük, hogy 100%-osan megbízható.

A Slots Palace magyar felhasználójaként is lehetek VIP tag?

💬Természetesen igen. A nemzetiség nem számít, csak az, hogy mennyire vagy aktív a bukméker webhelyén.

Ajánlott bukmékerek ismertetői

# Bukméker Előnyök Sportági piacok Bónusz Értékelés Útmutató
1
 • 100%-os üdvözlő bónusz
 • Rengeteg élő fogadási lehetőség
 • Speciális promóciók
15+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
7/10
Ismertető
2
 • Rengeteg élő fogadási lehetőség
 • Speciális piacok focihoz
 • 24/7 rendszerű ügyfélszolgálat
50+ Üdvözlő Bónusz: 40 000Ft
7/10
Fogadj most!
3
 • Sok fogadási piac
 • Nyereménynövelő funkció
20+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
6/10
Ismertető
Scroll to Top