Felhasználási feltételek

A Kerrybet.com (továbbiakban weboldal, portál) látogatásával elfogadod az alábbi felhasználási feltételeket. Olvasd át figyelmesen. Amennyiben az alábbi feltételekkel nem értesz egyet, akkor a weboldal látogatásának beszüntetéséhez, vagy az esetleges tagságod megszüntetéséhez (fórumos regisztrációd törléséhez) folyamodhatsz.

A weboldal

A Kerrybet.com egy nemzetközi magyar nyelvű sportfogadás portál, mely segítséget nyújt azok számára akik szeretnék kipróbálni az internetes sportfogadást. A Kerrybet.com egy információs weboldal, nem egy fogadóiroda!

A Kerrybet.com mindazok számára próbál segítséget nyújtani akik ismerik a magyar nyelvet, s nem egy adott ország játékosait célozza meg.

A weboldal elérése

A weboldal (beleértve a rajta található információkat/szolgáltatásokat) elérése teljesen ingyenes, s ezt bárki megteheti amennyiben betöltötte a 18. életévét.

A weboldalon található információk tájékoztató jellegűek, úgy a szerkesztők, mint a regisztrált felhasználók által írottak, s a weboldal nem vonható felelősségre a publikált tartalomért semmilyen körülmények közt. A saját döntésed, hogy a weboldalon talált információkat figyelembe veszed, vagy sem.

Tulajdonjogok

A Kerrybet.com-on publikált tartalom a Kerrybet.com tulajdona. A weboldal tartalmának másolása csak a Kerrybet.com előzetesen írott engelyével lehetséges. A weboldalon közölt fotók, illusztrációk a megjelölt szerzők tulajdona, a Kerrybet.com engedélyével sem publikálhatóak más weboldalon.

Korlátlan jogokkal ruházod fel a Kerrybet.com-ot az általad feltöltött tartalom terjesztésére, publikálására, szerkesztésére, törlésére, s kijelented, hogy ezen tartalmak után sem te, sem harmadik fél nem élhet kártérítési igénnyel.

A Kerrybet.com fenntartja a jogot, hogy a felhasználási feltételeket bármikor megváltoztassa, előzetes bejelentés nélkül, s a látogató/felhasználó kötelessége, hogy e feltételekről tájékozódjon. A weboldal látogatásával egyetértesz a fenti feltételekkel.

Scroll to Top