Powbet vélemények - Minden elérhető promóciós kód Magyarországon

Powbet regisztráció

A Powbet az online fogadás világának egyik legújabb szereplője, amely az ágazat meghatározó cégének számító Rabidi N.V. égisze alatt kezdte meg működését 2021-ben. A Powbet magyar nyelvű felhasználó felülettel, rendkívül sokféle sportfogadás promócióval, széleskörű fogadási kínálattal, és szakképzett ügyféltámogatási rendszerrel várja a hazai felhasználókat. Ha szeretnél minél több, releváns információhoz jutni a Powbet Magyarország webhelyén elérhető online sportfogadási lehetőségek, szolgáltatások, funkciók, bónuszok kapcsán, tarts velünk, és olvass tovább!

Powbet ismertető

VerifikáltBiztonságJóváhagyott
Értékelés 9/10

Powbet sportfogadás bukmékernél rengeteg sporteseményre fogadhatsz magyar nyelven, és sokféle promóció és speciális ajánlat vár rád

 • Élő fogadás: 8/10
 • Fogadási piacokból: 7/10
 • Be-és kifizetési: 7/10
 • Bónusz: 7/10
 • Biztonság: 8/10
 • Pénznemek: 7/10

Sportági piacok

FOCIKOSÁRLABDATENISZRÖPLABDA

Befizetés határait

Minimális befizetés: 20€ / 5000 HUF Maximális befizetés: 100€ / 35 000 Ft
Üdvözlő bónusz: 35 000Ft
Fogadj most!
Powbet első befizetési bónusz
Powbet Napi VIP FreeBet
Powbet cashback bónusz
*18+; Feltételek érvényesek!

Powbet Magyarország – A céggel kapcsolatos információk & licenc

A Powbet sportfogadás bukméker magyarországi webhelyének tulajdonosa és üzemeltetője a Curacaon bejegyzett Rabidi N.V., melynek a főhadiszállása a cikk megírásakor erre a címre volt bejegyezve: Scharlooweg 39 U.18 Curaçao. A cég regisztrációs száma: 151791. A Rabidi N.V. az EU régiójában a pénzügyi tranzakciók lebonyolításához a Cipruson bejegyzett Tilaros Limited cég segítségét veszi igénybe, aminek a székhelye a következően címen van: Prometheus, 4, 1065, Nicosia, Cyprus. A Tilaros Limited a HE 406322 cégjegyzékszámon van lajstromba véve, és az EU hatályos jogszabályai alapján, abszolút legálisan folytatja a tevékenységét.

A Rabidi N.V. a Powbet magyar nyelven is elérhető bukméker webhelyét a Goverment of Curacao által kiadott JAZZ / 8048 licenc (működési engedély) birtokában üzemelteti, és nyújt online távszerencsejáték és fogadás-szervezői tevékenységet.

A Powbet sportfogadás bukméker a játékfüggőség elleni küzdelmet komolyan veszi. A Powbet Magyarországon webhelyén önfelmérő játékfüggőség teszt is található, amit érdemes kitölteni, hogyha a játékszenvedély jeleit észleli az ember magán. Emellett a Powbet magyar oldaláról több olyan organizációt is el lehet érni közvetlenül a megfelelő linkre kattintva, amelyek a játékszenvedély elleni küzdelemben tényleges segítséget tudnak nyújtani a problémában érintettek számára:

Powbet áttekintés

📺 Élő fogadás Igen
⚾ Sportágak száma 45
🎁 Bónusz 35 000Ft*
📱 Mobil alkalmazás Android és iOS
*18+; Feltételek érvényesek!
Powbet alternatív link

Amióta a bukméker megjelent a magyar piacon, még egyetlen alkalommal sem fordul elő Powbet elérés probléma. Azaz a Powbet Magyarország webhelyét mind a desktopos, mind pedig a mobilbarát platformon bármikor el lehetett – és el is lehet érni – 24/7 rendszerben.

Akik régi motorosnak számítanak az online szerencsejáték és sportfogadás világában, több, mint valószínű, hogy jól emlékeznek azokra az időkre, amikor a magyar állam az EU-s intelmek ellenére a piac „megreformálásba” kezdett. Ekkor hazánk állami hatóságai blokkolással, valamint egyéb módszerekkel igyekezett kiszorítani a magyar online fogadás piacról a külföldi cégeket azzal a valószínűsíthető céllal, hogy monopolhelyzetet tudjon teremteni a magyar állami szerencsejáték vállalat, valamint a hazai földi kaszinókkal rendelkező pár cég online fogadás felületeinek.

Szerencsére az EU-s intézkedések, valamint a bíróság elmarasztaló ítéletek hatására a regnáló kormányzat visszavonulót fújt, és azóta már nem igazán hallani, olvasni a médiában arról, hogy bármelyik külföldön bejegyzett online fogadás / szerencsejáték szolgáltató webes elérhetőségeit bannolás alá vonták volna. Mindezek alapján nem meglepő, hogy a Powbet elérés kapcsán mi sem tapasztaltunk semmiféle problémát. A Powbet sportfogadás és kaszinó szekciója is teljesen akadálymentesen működik bármilyen magyarországi IP-címről megnyitva. Ennek köszönhetően a Powbet regisztráció, az igazi pénzes játékhoz szükséges bankolási teendők, valamint a különböző szolgáltatások, és rendszerfunkció is teljesen tökéletesen működnek a Powbet magyar oldalán.

Mit lehet tenni ha problémás lesz a Powbet magyar online elérés?

Ennek az esélye a csillagok állása szerint is a nullához közeli. De, ha mégis bekövetkezne egy ilyen teljesen váratlan, rendhagyó fordulat (ehhez persze azért a magyar állam 180°-os irányváltása is kéne), attól még a Powbet magyar ügyfelei ismét rövid időn belül hozzá tudnának férni a számlájukhoz / felhasználói fiókjukhoz, és újra tudnák használni a Powbet sportfogadás bukméker rendszerének minden egyes funkcióját – ugyanis 100%, hogy a buki, annak tudatában, hogy az EU összes szóba jöhető hivatalos szerve, hatósága mögött áll olyan alternatív linket tenne közkinccsé, amin keresztül minden ugyanolyan jól és biztonságosan működne, mint korábban.

Powbet regisztráció – Számlanyitás lépései a magyar oldalon

Powbet regisztracio

A Powbet Magyarország oldalán / mobilos oldalán faék egyszerűségű a számlanyitás annak köszönhetően, hogy az regisztrációs űrlap rendkívül puritán, egyszerű kialakítású, és természetesen magyar nyelven van rajta minden. Lássuk akkor a Powbet regisztráció lépéseit!

Kattints a „FIÓK LÉTREHOZÁSA” gombra.

Elvileg, ha minden mezőt jól töltöttél ki, akkor a rendszer automatikus beléptet a webhelyre (ha mégsem így történne, akkor használd a Powbet belépés box-át). Ha gondolod, akkor már akár azonnal fel is töltheted a számlád a felkínált fizetési módok egyikét használva.

Powbet belépés

Powbet belépés utáni KYC azonosítás

A nyeremények kifizetése csak azt követően válik lehetségessé – Powbet bejelentkezés után –, ha már végig mentél a KYC azonosítási procedúra mindegyik lépésén. A verifikáció keretében a személyazonosságod, valamint a lakcímed (és esetleg az általad használt fizetési módot) kell igazolnod.

A lakcímigazoláshoz a bukméker magyarországi közüzemi csekket / számlát is elfogad, viszont ennek az a kritériuma, hogy egyazon oldalon legyen jól látható a neved és a lakcímed. Amennyiben nem érkezik közüzemi-számla a nevedre, akkor például egy bankszámla kivonattal is igazolhatod a lakcímed.

A személyazonosságodat olyan fényképes (érvényes) igazolvánnyal tudod igazolni, mint például a magyarországi gépjármű-vezető engedély, vagy a személyi igazolvány. Ezek esetében mindkét oldalról jó minőségű fotót kell készítened.

Abban az esetben, ha a fizetési módot is igazolnod kell (pl. ha Skrill fiókból, vagy bankkártyával fizetsz be), akkor az adott fizetési módra vonatkozó azonosítási protokoll szerint kell eljárnod: pl. képernyőmentés / fotó kitakart részekkel.

Powbet sportfogadás bukméker Magyarországon elérhető be-és kifizetési módjai

A Powbet magyar ügyfelei jelenleg az alábbi megoldásokat használhatják befizetések lebonyolításához:

 1. Bank- és hitelkártyás (Visa, Mastercard, Revolut Visa / Mastercard);
 2. Skrill / Skrill 1-Tap, NETELLER, Rapid Transfer;
 3. eZeeWallet, MiFinity;
 4. paysafecard, SOFORT;
 5. Kripto pénzek (Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin).

Powbet nyeremény kifizetésekhez, nyereményfelvételhez igénybe vehető bankolási lehetőségek:

 1. Banki átutalás;
 2. Skrill / Skrill 1-Tap, NETELLER, Rapid Transfer;
 3. eZeeWallet, MiFinity;
 4. Kripto pénzek (Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin).

Powbetes be- és kifizetés online lebonyolítása

Az alábbiak lépések szerint tudod lebonyolítani a szükséges bankolást a Powbet magyar desktopos oldalán és a Powbet mobil platformján.

Üdvözlő sportfogadás Powbet bónusz és egyéb promóciók

Powbet sportfogadási bónuszok és promóciók

Mint említettük a Powbet magyar ügyfelei többféle akciós ajánlatot vehetnek igénybe az operátor sportfogadás termékéhez. Ezek között szezonális jellegű és állandó sportfogadás online promóciók is szép számban akadnak, de olyan kezdő Powbet bónusz is van, ami kifejezetten az új ügyfeleknek szól.

100%-os kezdő bónusz új tagoknak

A bukméker új játékosaként olyan 100%-os kezdő bónuszt szerezhetsz, aminek a maximális összege 35 ezer HUF (100€). De a 100%-os bónuszt már 5 ezer HUF (20€) összegű első befizetéssel is megszerezheted. Az alapfeltétel, hogy az első befizetésed teljes összegét felhasználva 1.50-ös szorzón fogadja. A feljogosító befizetés és fogadás után a bónusz jóváírására kerül a felhasználói fiókodban. A megforgatására 30 napod van, és olyan fogadásokat kell megtenned, amiknél single bet esetében az odds legalább 2.00, míg kombi betek esetében 1.50. A bónusz kijátszásakor nem lehet nagyobb a fogadásonkénti tét, mint 16 ezer HUF.

Kérjük vedd figyelembe a Powbet bónusz megforgatása kapcsán, hogy NETELLER és Skrill első befizetés esetén elveszíted a jogosultságod az akcióban való részvételre. Emellett bizonyos piacokon történő fogadások sem számítanak bele a megjátszási követelmények teljesítésébe, ezért mindenképp olvasd el az aktuális bónusz felhasználási feltételeket a bukméker oldalán.

Egyéb sportfogadás promóciók

Az operátor a kezdő bónusz mellett több remek akciós ajánlattal is szolgál a Powbet Magyarország webhelyén, amelyek mindegyike elérhető az aktív számlával rendelkező felhasználók számára:

Powbet bonuszkod

Powbetes fogadási piackínálat

A fogadási piacok választéka tekintetében a bukméker nem marad el a nagyobb piaci versenytársaitól. A legnépszerűbb csapatsportokra rendkívül sokféle pontos eredmény és részeredmény piacon, hendikepes és alatta / felette piacokon, valamint az adott sportágra vonatkozó egyedi piacokon lehet fogadni – gyakran több száz fogadási opció keretében.

A kisebb népszerűséggel bíró sportok esetében is aránylag jónak mondható a piac felhozatal, és például sakk meccseknél sem csak az adott parti végeredményére lehet fogadást tenni, hanem még arra is, hogy melyik játékos üt le elsőként tisztet az adott partiba. A hosszú távú fogadási piacokat is biztosítja a bukméker például top sport ligák végső győztes piac formájában, de azt is meg lehet tenni nála, hogy például az adott szezon végén melyik csapat nyeri majd meg a konstruktőri VB-t a Forma 1-ben.

Milyen sportokra fogadhatsz online a Powbetnél?

A Powbetnek a sportágkínálatában az olyan népszerű sportok viszik a pálmát, mint a foci, amerikai futball, röplabda, jégkorong, kézilabda, vízilabda, kosárlabda. Ezek mellett nagyon sok fogadási lehetőség adott az olyan sportokhoz is, mint a krikett, a különféle e-sportok (Dota 2, Starcraft 2, League of Legends, Rainbow Six Siege, CS:GO).

Amennyiben motorsportokra szeretsz fogadni, akkor is jó helyen jársz, mert a Powbetnél egymást érik a rally-s események, a Formula E és NASCAR versenyek, de az Indycar futamok, valamint a MotoGP, Moto3, Moto2, és a Superbike is rendszeresen szerepel a bukméker felhozatalában a száguldó cirkusz – Forma 1 – összes nagydíjával, időmérőjével egyetemben.

Ami a küzdő és egyéb sportokat illeti, az UFC / MMA mellett elég gyakran lehet fogadni online a bukinál ökölvívásra, darts és gyeplabda meccsekre, ausztrál focira és még kerékpározásra is. Aki pedig „ínyencfalatokra” vágyik, indiai kabaddi, kelta foci, pesäpallo és padel meccsekre fogadva teheti próbára a szerencséjét.

Powbet online fogadás menete a magyar nyelvű platformokon

A desktopos és a mobil platformon is ugyanazok az online fogadásnak a lépései.

Powbet élő fogadás szekció és live streaming

Az élő – in-play – fogadás a Powbetnél elkülönített webhelyrészen található, ahova például az „ÉLŐ” menüpontra klikkelve tudsz elnavigálni. Ebben a részlegben csakis olyan sportesemények találhatók, amik épp zajlanak, és lehetőséget biztosít a bukméker a rájuk történő live (élő) fogadásra a felkínált sportfogadási piacokon. Élőben a legkülönfélébb sportokra tudsz fogadni a Powbetnél – a tenisztől kezdve, a jéghokin át, egészen a baseball-ig. A bukméker in-play szorzói rendszerint kimondottan jók, de ez azért nem minden piac és sportág esetében van így, ezért live fogadás előtt nem árt, ha összeveted más bukmékerek aktuális ajánlataival (amennyiben több bukinál is van számlád).

Természetesen a legjobb élő szorzók fülön csípéséhez jó reflexek is kellenek, no meg persze valamilyen szolgáltatás / funkció, amin valós időben lehet követni az eseményeket. A Powbet live streaming pont megfelel a célra, mivel jó minőségben, élvezhetően adja át a kiválasztott sportesemények legfontosabb mozzanatait.

Powbet mobil platformos megoldásai

A Powbet mobil oldala tartalom és funkciók tekintetében is megegyezik a desktopos weboldallal – azaz például a Powbet élő közvetítés is tökéletesen működik vele. A piackínálat és a sportesemény választék is ugyanaz, mint az asztali számítógépes webszájt esetében, és a bónusz választék terén sincs semmiféle különbsége.

A Powbetes mobilbarát webszájt navigációja jónak mondható. Ami egyeseket zavarhat, az a hamburger menü ikonja, ami a szokványos bal felső sarkos elhelyezés helyett az ellentétes oldalon van (viszont aki balkezes, annak egy kézzel is könnyen megy majd a navigáció). A mobilos oldal egyik erőssége, hogy bármelyik szekcióban járva egy képernyő koppintással el lehet érni az ügyfélszolgálatot (csak a chat gombra kell koppintanod).

Powbet mobil app egyelőre nincs terítéken, így, ha mobilon akarod használni a Powbet élő vagy pre-match sportfogadás részlegét, akkor kénytelen leszel beérni a mobilbarát oldallal.

Powbet mobile app

Biztonság és adatvédelem a Powbet online magyar oldalán

Az online fogadás és szerencsejáték szolgáltató 128 bites titkosítást alkalmaz az online pénzügyi tranzakciók és az egyéb érzékeny műveletek végrehajtásakor. Ennek köszönhetően nem kell attól félned, hogy a pénzed elvész, vagy más, illetéktelen személyek zsebében köt ki.

Az adatvédelmet is rendkívül szigorúan veszik a Rabidi N.V. bukmékerénél, aminek hála, a cégen belül is csak igen kevesen férnek hozzá az ügyfelek személyes adataihoz, és csak bizonyos esetekben használhatják fel azokat – például ügyfélpanasz esetén azonosításra.

Powbet élő chates & egyéb opciós ügyfélszolgálat

Mint már írtuk a Powbetes ügyfélszolgálatot online, élő chaten bármikor el tudod érni – 24 / 7 rendszerben biztosítja ezt a szolgáltatást az operátor. A chates opció mellett fel tudod venni a kapcsolatot a cég munkatársaival e-mailen keresztül: [email protected]. Amennyiben csupán általános jellegű kérdésed adódik az oldal használatával, fogadással, Powbetes termékekkel kapcsolatban, akkor érdemes a GYIK-et átnézned, mert jó eséllyel megtalálod benne a választ a kérdésedre.

Konklúzió

A Powbetnél sokféle sportra lehet fogadni online, amihez a bukméker megfelelő mennyiségű sportfogadás piacot és sportesemény biztosít. A webhely élő fogadás részlege is jónak mondható, és ugyanez a helyzet a Powbetnek az egyéb termékei / szekciói esetében: online casino, élő kaszinó, lóverseny,, virtuális sportok.

A bukméker szorzói megfelelők, a fogadási módok között a rendszer fogadási fajták is helyet kaptak, és a magyar nyelvű felhasználói felületnek köszönhetően az idegen nyelvtudással nem rendelkezők is könnyedén tudják használni az oldalt.

GYIK

🎁 A kezdő sportfogadás Powbet bónusz virtuális sportokon is megforgatható?

💬Nem, ezt a bónuszt kizárólag csak a hagyományos sportfogadás terméken lehet megforgatni.

Mennyire megbízható a Powbet magyar bukméker?

💬Teljes mértékben megbízható, mivel egy rendkívül tőkeerős számos brand-el rendelkező cég, a Rabidi N.V. áll mögötte.

💰 Meddig tart a Powbet Magyarország webhelyén a kifizetés?

💬A kérelem leadásától számítva 1-3 nap (fizetési módtól függően), de banki átutalás esetén akár 5+ munkanap is lehet.

Ajánlott bukmékerek ismertetői

# Bukméker Előnyök Sportági piacok Bónusz Értékelés Útmutató
1
 • Élő Fogadás
 • Speciális piacok focihoz
 • E-Sportok
40+ Üdvözlő Bónusz: 40 000Ft
8/10
Fogadj most!
2
 • Élő Fogadás
 • Speciális piacok focihoz
 • E-Sportok
55+ Üdvözlő Bónusz: 100 000Ft
8/10
Fogadj most!
3
 • Élő Fogadás
 • Speciális piacok focihoz
 • E-Sportok
50+ Üdvözlő Bónusz: 115 000Ft
8/10
Fogadj most!
Scroll to Top