GreatWin magyar – Korrekt bukméker számtalan fogadás lehetőséggel

GreatWin regisztráció

Jelen cikkünk főszereplője a 2022-ben alapított GreatWin, amely az online sportfogadás piacán kiváló szolgáltatásokkal, magasnak számító odssokkal és versenyképes fogadási ajánlattal igyekszik megvetni a lábát. A bukméker a GreatWin vélemények alapján a hazai fogadóknak számára is megfelelő lehet. Ezért csapatunk online fogadás szakértői az összes fontos infót összegyűjtötték a GreatWin magyar webhelyéről, hogy egy teljeskörű ismertető keretében közkinccsé tehessük olvasóink számára mindazon tudnivalókat, amik révén bárki könnyen eldöntheti, nyisson-e szánkát GreatWin regisztráció révén az operátornál.

GreatWin ismertető

VerifikáltBiztonságJóváhagyott
Értékelés 5/10

A GreatWin kiváló online fogadás lehetőségeket és sokféle sportfogadás promóciót nyújt Magyarországon.

 • Élő fogadás: 8/10
 • Fogadási piacokból: 9/10
 • Be-és kifizetési: 8/10
 • Bónusz: 9/10
 • Biztonság: 9/10
 • Pénznemek: 9/10

Sportági piacok

FOCIKOSÁRLABDATENISZRÖPLABDA

Befizetés határait

Minimális befizetés: 6 000Ft Maximális befizetés: 35 000Ft
Üdvözlő bónusz: 35 000Ft
Fogadj most!
GreatWin első befizetési bónusz
GreatWin heti reload bónusz
GreatWin cashback bónusz
*18+; Feltételek érvényesek!

A GreatWin magyar oldalán található licenc infók és egyéb fontos adatok

A GereatWin magyar weboldalán található információk alapján a webhelyet a manapság egyre ismertebb szerencsejáték-vállalat, a Rabidi N.V. birtokolja és működteti. A cég működési engedélye (8048/JAZ) érvényes, és a Government of Curacao által került kibocsájtásra. A Rabidi N.V. a hatályos curacaoi törvények és jogszabályok alapján végzi az online fogadásszervező tevékenységét, amelyet a Government of Curacao – mint hivatalos szerv – szabályoz és felügyel. A cég székhelye szintén a Karib-térségben található a köbvetkezőn címen bejegyezve: Dr. H. Fergusonweg 1, Willemstad, Curacao. Az EU-ban a pénzfogalmi szolgáltatásokat a Rabidi N.V. számára a Cipruson bejegyzett Tilaros Limited biztosítja.

A GreatWin Magyarországon is minden tekintetben kiáll a felelősségteljes szerencsejáték mellett. Ennek kapcsán a cég több olyan online megoldást is biztosít a regisztrált felhasználóinak, amelyek révén kordában tudják tartani a játék-tevékenységüket: különféle limitek beállításár van mód, az önfelmérés is biztosított teszt révén, valamint az önkizárás opció is elérhető a bukmékernél. Mindezeken kívül az GreatWin sportfogadás szekciójában olyan segélyszervezetek elérhetősége is megtalálható, amelyek segítséget nyújtanak azoknak, akiket komoly mértékben érint a szerencsejáték kapcsán kialakult függőség problémája: GamCare (segélyvonal: 0845 6000 133), Gamblers Anonymous, Gambling Therapy.

GreatWin áttekintés

📺 Élő fogadás Igen
⚾ Sportágak száma 40
🎁 Bónusz 35 000Ft*
📱 Mobil alkalmazás Android és iOS
*18+; Feltételek érvényesek!
GreatWin alternatív link

A GreatWin Magyarországon történő elérése a saját tesztjeink és webes GreatWin vélemények szerint is teljes mértekben gond nélkül megy. A Great Win sportfogadás részlege, és az egyéb webhely szekciók tökéletesen működnek az operátor által alkalmazott alternatív linken keresztül. Az ilyen típusú URL-ek – amelyeknél a webcím egy adott számot is tartalmaz pl. 1, 2, 3 stb. – manapság elég gyakran használatosak az internetes szerencsejáték és fogadás területén.

A használatuk célja pedig az, hogy olyan esetben is biztosított lehessen általuk az elérhetősége például egy internetes bukmékernek, ha adott ország valós indok és megfelelő jogalap nélkül blokkolná a szolgáltató webszájtját. Ilyen alkalmakkor az operátornak nincs más dolga, mint módosítani a webcímben lévő számot, és erről tájékoztatni a felhasználóit.

Végezetül még annyi, hogy napjainkban számos sportfogadás portál, bukméker alkalmazza az ilyen típusú, abszolút biztonságosnak számító alternatív webcímeket – beleértve a Great Win magyar nyelvű weboldalát is. Viszont amennyire mi tudjuk, ez idáig (pontosabban az elmúlt pár évben) nem nagyon volt szükségük az online fogadás webhelyek üzemeltetőinek arra, hogy jelentősebb módosításokat eszközöljenek az „első generációs” alternatív URL-eken.

Azaz ez a tény is azt a vélekedést támasztja alá, hogy mostanság már meglehetősen ritkán szankcionálnak webcím blokkolással Magyarországon olyan sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatókat, amelyek minden tekintetben hivatalos, 100%-osan legális nemzetközi engedéllyel / licenccel rendelkeznek.

GreatWin regisztráció és az azt követő teendők

A rendszer felhasználóbarát dizájnjának jóvoltából mobilkészülékkel (okostelefon / tablet) is közel olyan könnyedén tudsz felhasználói fiókot / számlát nyitni a bukmékernél, mint a Great Win desktopos platformját használva. A GreatWin regisztráció lépései minden platformon ugyanazok, ezért az alábbiakban csak az asztali számítógépes változatot mutatjuk be részletesen.

Great Win regisztráció

Ha minden klappolt a számlanyitás során, akkor automatikusan beléptet a rendszer, és azon nyomban felkínálja a GreatWin Magyarországon elérhető fizetési módjait, amelyek bármelyikével letét tudsz elhelyezni az egyenlegeden.

GreatWin belépés

KYC eljárás a GreatWin sportfogadás bukméker webhelyén

A KYC egy olyan azonosítási procedúra, amit – függetlenül attól, hogy melyik bukmékernél nyitsz számlát – idővel mindenképp el kell majd végezned. A KYC (Know Your Customer) eljárás lényege, hogy a cég, amelynek webhelyén számlát nyitottál, meg tudjon bizonyosodni arról, hogy ténylegesen te hajtottad végre a regisztrációt, valóban azon a hely laksz, amit megadtál, mint lakcímadatot, illetve, hogy az általad alkalmazott fizetési mód hozzád kapcsolódik-e (pl. bankkártya, e-pénztárca, bankszámla).

A fentiekből adódón a GreatWin magyar felhasználójaként a személyazonosságod, a lakcímed, valamint a bukméker rendszere esetében használt online bankolási módot kell megerősítened. A kiléted fényképes igazolvány fotójával, a lakcímed közüzemi számlával vagy bankszámla-kivonattal, a fizetési módot / módokat megfelelő képernyőmentéssel, illetve az adott fizetési eszközről (pl. hitelkártya) készült, „kitakarásos” fotóval tudod igazolni.

A sikeres KYC-t követően – amire a dokumentumok benyújtását követően a GreatWin vélemények szerint 10 napon belül sor kerül- az operátor már semmilyen akadályt nem fog gördíteni – egyebek mellett – a nyereményfelvételi kérelmeid útjába. Legvégül még annyit, hogy a KYC-t csak akkor kell majd elvégezned, amikor erre a webhely üzemeltetője felkér (a dokumentumok benyújtására 30 napod van).

Great Win fizetési módok – Többféle egyszerű megoldás bankoláshoz

A GreatWin sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató a magyar felhasználóinak kellően választékos online bankolási mód kínálatot nyújt a be- és kifizetéseik gördülékeny lebonyolításához. A bukinál elérhető megoldások között – a hagyományosabbnak számítók mellett – számos alternatív opció is van. Lássuk akkor pontosan, hogy milyen GreatWin fizetési módok révén tudod intézni a sportfogadás kapcsán felmerülő pénzügyeidet online.

GreatWin fizetési módok

A kifizetések kapcsán ajánlatos tudnod, hogy bizonyos bankolási módokat nem használhatsz „kifelé” – azaz nyeremény felvételéhez. A többi között ilyen a paysafecard, az Apple Pay, és bizonyos bankok által kibocsájtott mastercard kártyák is. Emellett lényeges tudnivaló az is, hogy a GreatWin magyar webhelyén kifizetési kérelem benyújtásához az szükséges, hogy a befizetett összeg legalább 1 alkalommal megforgatásra kerüljön.

Az online bankolás esetében egy adott tranzakció összegének el kell érnie az 5000 Ft-ot (szinte mindegyik bankolási opciónál) ahhoz, hogy a tranzakció végrehajtásra kerüljön. Maximálisan 350 ezer Ft és 1 millió Ft közötti összeg fizethető be a Great Win rendszerén keresztül a felhasználó által egy adott tranzakció során (a befizetési maximumot minden esetben az alkalmazott bankolási megoldás szabja meg – mastercard esetén például 600 ezer Ft a maximum).

Az operátor – amennyiben a felhasználó betartja a bankolás kapcsán is ÁSZF-ben foglaltakat – jutalékot, tranzakciós költséget nem számít fel. Viszont abban az esetben, ha a megszabott feltételek nem teljesülnek a Great Win fenntartja a jogot, hogy jutalékot számítson fel, melynek mértéke esetében mindig az ÁSZF-ben foglalt aktuális információk a mérvadók.

Miként bankolhatsz gyorsan egyszerűen online – Útmutató

Úgy véltük ártani biztos, hogy nem árt, ha pár mondatban megosztjuk, miként használhatók be- és kifizetések intézéséhez a GreatWin fizetési módok a magyar weboldalon, mivel a tapasztalt online játékosok mellett azért az internetes sportfogadás világával még csak „barátkozókra” is gondolunk kell.

Sportfogadás kezdő GreatWin bónusz és más ajánlatok

GreatWin bónuszok & promóciók

A GreatWin sportfogadás termékéhez nyújtott 100%-os arányú kezdő / welcome GreatWin bónusz lehet akár 35 000 Ft is, amennyiben az első befizetésed összege is pont ennyi a jó öreg magyar forintban. Abban az esetben, ha lényegesen kisebb összegű GreatWin bonus is megfelel számodra, az akciós ajánlatot már 6000 Ft (20€) letétként történő elhelyezésével is aktiválhatod.

A bónusznak az alapfeltétele, hogy az első befizetésednek a teljes egészét meg kell játszanod a sportfogadás szekcióban, és nem mehetsz ez esetben 1.50-ös szorzó alá a bónuszra feljogosító fogadások esetében. A kezdő GreatWin sportfogadás bónusz megforgatási követelménye 6x-os, az operátor által megengedett legalacsonyabb szorzó egyszeri fogadásoknál 2.00, kombinált fogadásoknál 1.50. A megjátszási követelmények határideje az aktiválástól számítva 30 nap. A megforgatáskor nem mehetsz 16 ezer Ft / tét fölé. Végezetül az is fontos, hogy Skrill / NETELLER első befizetés esetén elveszíted az üdvözlő bónuszhoz való jogosultságod.

A bukméker által nyújtott egyéb sportfogadás promóciók:

GreatWin bonuszkod

Nagymenő high rollereknek is megfelelő piackínálat

A piackínálatot alaposan szemrevételezve arra a véleményre jutottunk, hogy igen-igen ütős! Így a GreatWin Magyarországon élő játékosaként szinte biztosra vehető, hogy te is meg leszel majd elégedve vele. A bukméker komolyabb sporteseményekhez rendkívül sokféle fogadási piacot nyújt – főként a legnépszerűbb csapat-sportágak összecsapásai esetében. Ebből fakadóan vannak olyan meccsek, amiknél túlzás nélkül hegyekben állnak a különböző felette / alatta (over / under) típusú, valamint a legkülönfélébb eredmény, részeredmény és hendikepes-eredmény piacok.

Emellett sok olyan piac is elérhető, ami „sportág-specifikus” – aza például amerikai futballnál megteheted igazi pénzes tétben, hogy melyik csapat szerzi az első touch down-t, baseball esetén melyik gárdánál lesz az első home run, vagy mondjuk egy kosárlabda meccsnél melyik team dobja meg az első 3 pontost. Lényeg, ami a lényeg a piacoknak és fogadási lehetőségeknek se szeri se száma a GreatWin magyar webhelyén, amiből adódóan még a vérprofi high-roller sportfogadóknak sem lehet okuk panaszra.

Kendőzetlen GreatWin vélemények a buki sportág kínálatárról

A Great Win sportfogadás részlegének egyik erőssége a sport kínálat, amire méltán lehetnek büszkék a webhely üzemeltető / tulajdonosai. Az elérhető sportok között ugyanis olyanok is helyet kaptak, amikre csak meglehetősen kevés helyen lehet fogadni online. Ilyen a többi között a squash, lakrossz, síugrás, Gaelic hurling, és a biatlon. Természetesen azért a hazánkban különlegesnek számító sportok eseményei mellett sok más egyébre is lehet fogadni a GreatWin Magyarországon online webhelyén.

A favoritok a populáris csapat és egyéb sportok, mint például a tenisz, golf, asztalitenisz, labdarúgás, rögbi, krikett, baseball, kosárlabda, amerikai futball, kézilabda, röplabda, jéghoki, vízilabda. Mindezek mellett kellő mennyiségű fogadási lehetőség érgető el futsal, ausztrál futball és strandröplabda meccsekhez is.

De ha még ez sem lenne elegendő, akkor olyan sportok összecsapásaira mehet az online éles fogadás, mint mondjuk az MMA, ökölvívás, különböző motorsportok és a lóverseny. Természetesen az e-sportok kedvelői sem maradnak ki a jóból, ugyanis a bukinál számos izgalmas e-sportágnak van helye a felhozatalban (CS: GO, Valorant, LoL, Dota2, StarCraft 2, King of Glory, Wild Rift stb.). Amennyiben pedig virtuális sportokra, zenei vagy politikai eseményekre fogadnál, a GreatWin sportfogadás szekciójában többféle fogadási módot is találsz (pl. hosszú távú fogadásokat választásokra, zenei díjkiosztókra).

Online fogadási útmutató és egyéb okosságok

A GreatWin magyar oldalán az online sportfogadáshoz annyi pénz mindenféleképpen rendelkezésre kell, hogy álljon a belső számládon, ami egy adott fogadás esetében minimálisan szükséges. A minimális összeg attól is függhet, hogy például rendszer fogadást akarsz kötni, vagy csupán egyszerit / 1-es kötésest.

Amennyiben be vagy jelentkezve a bukmékernél nyitott felhasználói fiókodba, akkor az alábbi módon (is) megtehetsz egy fogadást:

A GreatWin fogadószelvénye által támogatott fogadási módok a következők: single (1-es kötéses), kombi (többszörös kötéses), rendszer fogadások (összetett fogadások). A fogadószelvény többféle megjelenítés módra képes: pl. beállítható, hogy csak az élő fogadásokat mutassa, és az együtthatók változása is nyomon követhető vele. A fogadásokat a „MEGTENNI A TÉTET” gombra kattintva lehet aktiválni.

GreatWin élő fogadás szekció Virtuális Pálya funkcióval kiegészítve

GreatWin élő fogadás

A GreatWin élő fogadás részlege a „Sport” menün keresztül érhető el az „Élő Fogadás” menüpontra kattintva. Az élő fogadásokhoz a bukméker által kínált sportesemények mennyisége az éve egészében jónak mondható.

Az olyan csúcsnépszerűséggel bíró sortok esetében pedig, mint példának okáért a labdarúgás vagy a kosárlabda, megesik, hogy adott napon több száz esemény, és több ezer fogadás lehetőség áll a Great Win élő fogadás szekciójában a magyar játékosok rendelkezésre. Az in-play piacok közül több olyan main market is van, amelyek esetén a buki időről időre kifejezeten alacsony margin mellett kínál oddsokat, ezért igencsak résen kell lennie az embernek, ha nem akarja, hogy a legjobb online élő fogadás lehetőségek elillanjanak.

A live betting részleg használatát Virtuális Pálya / Mező (VR-Field) funkció is támogatja, aminek a segítségével közel valós időben lehet követni egy adott, általad kiválasztott mérkőzésnek a legfontosabb momentumait, történéseit.

Mobilon innen és túl – Mit tud a Great Win mobilplatformja?

Legjobb tudomásunk szerint GreatWin app alapú megoldásokkal még jó ideig nem fog előrukkolni az operátor. Ezért aki okostelefonon vagy tábalgépen akar fogadni online, egyelőre – és sanszos, hogy a közeli és a távolabbi jövőben is – kénytelen kelletlen be kell, hogy érje a reszponzív, mobilbarát oldallal. Viszont az öröm az ürömben, hogy a GreatWin Magyarországon elérhető sportfogadás rendszerének mobilos változata a tesztjeinken kiválóan teljesített.

Részünkről elsősorban arra voltunk kíváncsiak, hogy az olyan funkciók, mint az in-play fogadások megtétele mennyi időt vesz igénybe, milyen gyorsan megy mobile platformon az oldalletöltés és az átirányítások, valamint, hogy mennyire felhasználóbarát az iOS-es és Androidos készülékekkel is kompatibilis cross-platformos webszájt. Emellett azt is leteszteltük, hogy a mobilos bankolás okoz-e bármiféle problémát, illetve, hogy az ügyféltámogatási is ugyanolyan flottul megy, mint a desktopos platformon. A mobilplatform konklúziója végül az lett, hogy a Great Win – ha lenne ilyen pontozási rendszer – tőlünk 5-ből biztos, hogy 5 pontot kapna a mobilos megoldásaira.

GreatWin mobile app

Biztonságos online környezet bankoláshoz és sportfogadáshoz

Az operátor a GreatWin webhelyét többféle modern – hardveres és szoftveres – védelmi megoldás óvja, amiből kifolyólag úgy a személyes információk, mint a felhasználók bankolásnál megadott adatai tökéletes biztonságot élveznek. A desktopos webhellyel / mobile oldallal való kommunikáció – minden olyan alkalommal, amikor ez szükséges (pl. be- és kifizetések alkalmával) – 128 bites SSL-titkosítást alkalmazva jön létre, és zajlik le. Így az értintett feleken kívül senki más nem képes hozzáférni szenzitív információkhoz.

Az ügyelek adatainak kezelése az operátornál kiemelt prioritással bír, és a cégen belül is kizárólagosan a megfelelő jogosultsággal rendelkező szakemberek férnek hozzá a regisztrált felhasználók személyes és egyéb adataihoz.

Hogyan kommunikálhatunk a GreatWin ügyfélszolgálatával

A GreatWin magyar nyelven elérhető webszájtján GYIK szekció is van, amiben pontosan 10 alapvető kérdésre van mindössze válasz. Ezért aztán előre lehet borítékolni, hogy idővel az ember rá fog kényszerülni arra, hogy egyéb megoldást vegyen igénybe a kérdései megválaszolása végett.

Szerencsére a GreatWin vélemények szerint, és a tapasztalatainak alapján is a bukméker online chates szolgáltatása elég jó: az agentek mindegyike megfelelő tudással bír, és olyan esetekben, hogyha egy keresztkérdésre nem tudnak azonnal érdemben reagálni, mindig akad egy kollégájuk „hallótávolságon belül”, aki besegít, aminek hála az ember nem marad válasz nélkül. A chat mellett e-mailes elérhetőség is van (a válaszidő napközben kábé 1-1.5 óra). Így, ha inkább leveleznél a chatelés helyett, akkor a [email protected] e-mail-címre tudsz írni (angol nyelven ajánlott).

Konklúzió

A GreatWin nemzetközi mércével mérve is minőségi szolgáltatásokat nyújt: sok sport promóció érhető el a könnyen megforgatható welcome bónusz mellett; a sportfogadás szekcióban többféle rendhagyó sportág meccseire is lehet fogadni; a VR Field funkcióval rendelkező élő fogadás részleg kiváló, és ugyanezt a mobilplatformon is remekül szuperáló ügyféltámogatásról is el lehet mondani.

GYIK

Ha nincs megoldás a problémámra, hol tehetek panaszt a GreatWin oldalán kívül?

💬Amennyiben ez szükséges, akkor például a AskGamblers-nél tehetsz panaszt.

💳 Az GreatWin rendszerében elhelyezett letétem bármikor kivehetem?

💬Minden befizetésre – alapesetben – legalább 1x-es megforgatás vonatkozik. Ezt követően utalható ki a pénzed (normál esetben).

Szoktak lenni az oldalon GreatWin sportfogadás versenyek is?

💬Igen. Bizonyos időközönként verseny jellegű promóciók is vannak a bukmékernél. Amennyiben épp fut ilyen jellegű akció, akkor azt a „Versenyek” menüpontra kattintva tudod szemrevételezni.

Ajánlott bukmékerek ismertetői

# Bukméker Előnyök Sportági piacok Bónusz Értékelés Útmutató
1
 • Több, mint 100 piac focimeccsekhez
 • Cash out funkció
 • Fantasztikus mobile platform
70+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
5/10
Ismertető
2
 • Virtuális sportok
 • Gyors kifizetés
 • Lóverseny fogadások
10+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
5/10
Ismertető
3
 • Több, mint 50 sport
 • Nyereménynövelő funkció
40+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
5/10
Ismertető
Scroll to Top