Bet365 regisztráció ismertető profi magyar fogadótól magyaroknak

bet365 Regisztráció

Mivel a bet365 korunk egyik legjobb bukmékere, és Magyarországon is rekordnépszerűségű. Részben ezért úgy döntöttem, ezúttal a szokásos mederben folyó bukméker ismertető helyett egy sokakat érdeklő alaptémáról írok, ami nem más, mint a bet365 magyar regisztráció. Ebből a „használati útmutató" jellegű írásomból a bet365 regisztráció menete kapcsán szó szerint mindent megtudhatsz. Például, hogy hogyan indítható el a bet365 regisztráció, egészen pontosan mik jelenleg Magyarországon a bet365 regisztráció feltételei, egész addig, miként nyiss számlát problémamentesen mobilplatformról.

A bet365 regisztráció feltételei Magyarországon

A hatályos jogszabályok alapján bármilyen igazi pénzes szerencsejáték és sportfogadás tevékenységben csakis olyan személy vehet részt, aki betöltötte a 18. életévét, azaz nagykorúnak számít. Ezért a bet365 magyar regisztráció csak azok esetében biztosított, akik felnőtt személynek számítanak hazánkban. Természetesen az is alapkritérium, hogy ha itt élsz, akkor valamilyen úton-módon a lakcímedet is igazolni tudd – amikor a bet365 regisztráció után erre a bukméker felkér.

Fontos, hogy a bet365 regisztráció során semmilyen adatot, információt ne adj pontatlanul meg. Emellett arra is ügyfelni kell, hogy felhasználónként csakis egy fiók hozható létre – ezért, ha már a bet365 magyar regisztráció az esetedben végre lett hajtva a bukméker részlegben – azaz a sportfogadás szekcióban – akkor se nyiss még egy számlát a cégnél, ha a kaszinó vagy a póker terméket akarod használni.

Ugyanis, ha így teszel, akkor könnyen bajba kerülhetsz. Például blokkolhatják a felhasználói fiókodat, zárolhatják, és ilyen esetekben csak az ügyfélszolgálat segítsége révén lehet az adott problémát orvosolni. Kérjük ne feledd, EGYETLEN bet365 regisztráció szükséges / engedélyezett ügyfelenként. Ha felhasználói fiókot nyitottál online, azzal a kiváló operátor mindegyik termékét tudod használni: sport, kaszinó, élő casino, póker stb.

A bet365 magyar regisztráció további feltétele, hogyha legális bet365 regisztrációs link révén regisztrálsz, akkor semmilyen VPN szolgáltatást, szoftver ne vegyél igénybe. És emellett, a bet365 regisztráció link révén elért hivatalos oldalán engedélyezd a szükséges böngésző sütiket, valamint a helymeghatározását.

Amennyiben a bet365 regisztráció feltételei mindegyikének eleget teszel, akkor egészen biztosan nem okoz majd számodra számlányt nyitni hazánk piacvezető bukmékerénél. És a fióknyitás alkalmával a bet365 regisztráció bónusz lehetőségével is élhetsz, a számlanyitási űrlapon pedig meg tudod adni a bet365 regisztrációs bónuszkód karaktereket.

Bet365 magyar regisztráció desktopos felületen

Bet365 magyar regisztráció

Először is, még mielőtt még mélyebb vizekre eveznénk, azzal kezdeném, hogy a bet365 regisztráció az operátor mobile kompatibilis weboldalán, valamint bármelyik igazi pénzes applikációjával megoldható bet365 mobil regisztráció révén. A desktopos megoldást jómagam csak azért tartom egy paraszthajszálnyival kényelmesebbnek – legyen szó bármelyik bukmékerről is – mert gyorsabban gépelek, mint ahogyan okostelós képernyőn koppintgatni tudok.

Elsőként azt szeretném leszögezni, hogy mind a bet365 mobil regisztráció, mind pedig a desktopos a bet365 regisztráció feltételei magyar felhasználók esetében – és valószínűnek tartom, hogy külhoniaknál is Európa ezen részében – egy az egyben ugyanazok. A számlanyitás lépései sem különbözhetnek elviekben. Ezért, ha te egy Erdélyben, Szlovákiában, vagy más magyarlakta régióban élsz, szinte biztos, hogy egy az egyben ugyanazokat a lépéseken kell végig menned.

Megmutatom, én hogyan nyitottam felhasználói fiókot.

 1. Rákattintottam itt az egyik bet365-ös hivatkozásra / bannerre, ami egyből átvitt a bet365-nek a webhelyére.
 2. A Regisztráció sárga színű gombjára klikkeltem.
 3. A tartózkodási ország regisztrációs részen a „Magyarország" választást jelöltem be a legördülő magyar nyelvű menüből.
 4. Megadtam a nememet, a vezetéknevem és a keresztnevem, a születésem dátumát napra pontosan, és az e-mail-címes elérhetőségem.
 5. Ezután megadtam a számlanyitáshoz szükséges elérhetőségi mobiltelefonszámom.
 6. Bejelöltem azt a kerek checkbox-ot, ami arra szolgál, hogy ingyenes promóciós ajánlatokat kaphassak a bukmékertől.
 7. A következő regisztrációs részben megadtam a pontos lakcímem – ehhez a cím keresése funkciót is tudod használni.
 8. A következő text mezőben egy felhasználónevet adtam meg (olyat ajánlok, amit nem fogsz elfelejteni).
 9. Ezután már csak a jelszó és a bet365 regisztrációs bónuszkód megadása volt szükséges, valamit az alsó checkbox bejelölése – ha bejelölöd azzal az összes ott olvasható dokumentumban leírtak rád vonatkozó részét elfogadod.
 10. A számlanyitást a bet365-ös regisztrálás gombra kattintva fejeztem be.

Bet365 mobil regisztráció

bet365 mobil regisztráció
Bet365 mobil regisztráció

A bet365 mobil regisztráció semmiben nem más, mint a desktopos regisztrálása. Annyiban különbözik, hogy okostelefonon vagy táblagépen kell megnyitni a bukméker mobile készülékekkel kompatibilis weboldalát. Ott is a megfelelő gombra kattintva lehet regisztrálni, és a számlanyitási űrlapon is pontosan ugyanúgy kell minden adatot megadni, mint asztali számítógépen vagy okos mobile készüléken.

Ha valamelyik igazi pénzes alkalmazással (iOS, Android) nyitsz számlát a bukmékernek a magyar oldalán a regisztrációs űrlap akkor is ugyanaz. Ez így van a kaszinó, élő kaszinó, póker és a sport alkalmazásmál is. Ezért a kitöltése sem más, mint a desktopos űrlapé.

Számla verifikáció a bet365 regisztráció menet után

A KYC keretében a személyazonosságodat kell majd igazolni elsőként, mint ahogyan fentebb írtam is róla. Az egyenlegedet ezt követően fel tudod tölteni, és fogadni is tudsz a sportfogadás és a kaszinó részlegben is. Idővel a lakcímedet kell majd még igazolni. Meglepő, de ehhez van, hogy a magyar hivatalos lakcímkártyák is elfogadják egy közüzemi számlával kiegészítve – én legalább is ezt tapasztaltam meg. Szerintem ez a magyar nyelvű ügyfélszolgálatnak köszönhető, amik tökéletesen tudják, hogy a lakcímkártyák magyar állami hatóságok adják ki, és 100%-osan hivatalos lakcím igazolásnak minősül. De, ha minden kötél szakad, tudod bankszámlakivonattal is igazolni a bet365 regisztráció után a kilétedet.

A fizetési módnál úgy igazold – az adott kártyát – hogy csinálsz róla a kért takarásokkal fotót / fotókat. Amennyiben kérnek finanszírozási forrás igazolást is, az tudtommal egyedi, és ilyenkor pontos tájékoztatást érdemes kérni – szerintem lehetőleg írásban – az operátor KYC-s részlegétől.

Összegzés

A bet365 regisztráció könnyedén oldható meg, és ha nekem sikerült Neked is biztosan sikerülni fog. Kövesd azokat a lépéseket, amiket fentebb olvashatsz, és ne ijedj meg, ha valami nem megy elsőre, mert a bet365-ös magyar ügyfélszolgálat ősök mindig készek segíteni – őket a Súgón át éred az a mobil vagy a desktopos oldalon. A regisztrációt letudva ne feledkezz meg a KYC verifikációsról se, hiszen, ha nem teszed meg időben, zárolhatják ideiglenesen a fiókod és / vagy nem fogsz tudni pénznyereményt sem felvenni a számládra.

GYIK

🎁 A bet365 regisztráció bónusz mindenkinek jár?

💬Akkor kaphatod meg, ha megfelelsz a feltételeknek, korábban még nem vetted igénybe, és új tag vagy (a bónusznak van egy 30 napos lejárati ideje ami után már nem érhető el).

🎰 A bet365 regisztráció után tudok nyerőgépezni is?

💬Igen, de nem a sportfogadás, hanem a kaszinó szekcióban.

💰 A bet365 regisztráció után hány módon tudok nyereményt felvenni.

💬A nyereményeidet sikeres regisztráció, KYC elvégzése után bankszánlára kiutalva tudod felvenni Magyarországon.

Ajánlott bukmékerek ismertetői

# Bukméker Előnyök Sportági piacok Bónusz Értékelés Útmutató
1
 • + 4 000Ft Ingyenes fogadások
 • Cash out funkció
 • Rengeteg élő fogadási lehetőség
70+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
9/10
Ismertető
2
 • Kimagasló oddsok
 • Nonstop ügyféltámogatás
 • Biztonságos és gyors be- és kifizetések
40+ Üdvözlő Bónusz: 52 000Ft
9/10
Ismertető
3
 • Rengeteg élő fogadási lehetőség
 • Speciális piacok focihoz
 • 24/7 rendszerű ügyfélszolgálat
40+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
9/10
Fogadj most!
Scroll to Top