GGBET sportfogadás – Kiváló lehetőségek biztonságos magyar webhelyen

GGBET regisztráció

A 2016-os alapítású GGBET nem most kezdte az ipart, viszont tény, hogy ennek ellenére a GGBET Magyarországon nem számít egyelőre ismertebb bukmékernek. Ezért úgy döntöttünk, hogy egy kellően részletes áttekintés keretében bemutatjuk a GGBET magyar ügyfeleknek kínálat online fogadás webhelyét. Írásunkban egyebek mellett olyan témákat göngyölítünk fel, mint a sportfogadás ajánlata, a bukmékernél elérhető be- és kifizetési módok, de természetesen a regisztráció lebonyolítását is ismertetjük.

GGBET ismertető

VerifikáltBiztonságJóváhagyott
Értékelés 7/10

A GGBET remek lehetőséget biztosít az e-sportok és a hagyományos sportok rajongóinak is a nyeréshez

 • Élő fogadás: 8/10
 • Fogadási piacokból: 8/10
 • Be-és kifizetési: 8/10
 • Bónusz: 8/10
 • Biztonság: 9/10
 • Pénznemek: 9/10

Sportági piacok

FOCIKOSÁRLABDATENISZRÖPLABDA

Befizetés határait

Minimális befizetés: 1500Ft Maximális befizetés: 60 000Ft
Üdvözlő bónusz: 40 000Ft
Fogadj most!
GGBET sportfogadás bónusz
GGBET Eurofutball bónusz
GGBET Cashback bónusz
*18+; Feltételek érvényesek!

Licenc és egyéb adatok a GGBET magyar webhelye alapján

A GGBET sportfogadás szekciójának láblécén található hivatalos információk alapján a GGBET Magyarországon minden kétséget kizáróan legálisan van jelen. Ugyanis az licencbirtokosként bejegyzett Invicta Networks N.V. olyan működési engedélynek van birtokában, amit az iGaming ágazat egyik legismertebb szabályozó szerve, a Government of Curacao adott ki. A 8048/JAZ típusú licenc birtokában a GGBET szabadon végezhet fogadásszervező tevékenységet. Mindezek mellett azt is megállapítottuk, hogy a webhelyet jelenleg nem a tulajdonosként jegyzett Invicta Networks N.V. üzemelteti, hanem a cég leányvállalata, a Cipruson regisztrált Brivio Limited (székhelye: Office 102, 12A Lekorpouzier, Limassol, 3075 Ciprus; regisztrációs száma: HE315596).

A GGBET vélemények rámutatnak, hogy az operátor abszolút felelősségteljes játékszervezőnek minősül – a GGBET regisztráció után több önkorlátozó / limitációs eszközt biztosít az ügyfeleinek (akár még önkizárási opciót is). Emellett bárki, aki szükségét érzi, olyan organizációkkal is fel tudja venni a kapcsolatot a GG BET magyar webhelyén elhelyezett linkeken keresztül, amelyek tényleges segítséget nyújtanak szerencsejáték-függőség esetén: GamCare, Gambling Therapy, Gamblers Anonymous.

GGBET áttekintés

📺 Élő fogadás Igen
⚾ Sportágak száma 45
🎁 Bónusz 40 000Ft*
📱 Mobil alkalmazás Android és iOS
*18+; Feltételek érvényesek!
GGBET alternatív link

Mivel ez a kérdés még manapság is sokakat foglalkoztat legyen szó egy online bukmékerről, kaszinóról, vagy egyéb típusú szerencsejáték oldalról, ezért úgy véljük fontos, hogy megosszuk a GGBET elérés kapcsán szerzett tapasztalatainkat is. Tesztjeink ideje alatt – és azokat követően is – a GGBET magyar webhelyének eléréséhez nem kellett tükör oldalt, módosított webcímet, vagy bármilyen alternatív linket használnunk. Ebből pedig az következik, hogy a GGBET Magyarországon az alapértelmezés szerinti (.bet végződésű) webcímen keresztül érhető el. Természetesen az bármikor előfordulhat, hogy az operátor rákényszerül alternatív link-alapú megoldások alkalmazásra az elérhetőség folytonosságának biztosítása érdekében. De erre csakis olyan esetben kerülhet elméletileg sor, ha a GGBET sportfogadás bukméker default webcímét hazánkban blokkolják.

GGBET regisztráció lebonyolítása Magyarországon + KYC

A GGBET regisztráció a bukméker magyarországi webhelyén olyan egyszerű, mint a faék. Ugyanis mindössze annyi a lényege, hogy az ember megnyitja a webszájtot asztali számítógépen / laptopon vagy valamilyen okos készüléken (telefon, tablet), és rákattint / rákoppint a REGISZTRÁCIÓ feliratú gombra, és kitölti a képernyőn megjelenő egyoldalas űrlapot.

GGBET regisztráció
 1. A GG BET regisztráció űrlapon ki lehet választani, hogy e-mail-címmel, vagy mobiltelefonszámot megadva kívánsz számlát nyitni a bukmékernél (a megadott telefonos / e-mailes elérhetőséget meg is kell később erősítened).
 2. Az űrlapon ezen kívül ki kell választani a számla alapértelmezett valutanemét (pl. HUF, USD, EUR stb.), és meg kell adni egy olyan jelszót, ami erősség terén megfelel korunk biztonsági kihívásainak (kis- és nagy betűk + számok + speciális karakter / karakterek legyenek benne).
 3. A GGBET regisztráció utolsóelőtti lépéseként be kell jelölnöd egy checkboxot is, amit abban az esetben ajánlott megtenni – és folytatni a regisztrációt – ha elolvastad a Felhasználási Feltételek és az Adatvédelmi Szabályzat dokumentumokat, és egyetértesz minden téren a bennük leírt, rád vonatkozó dolgokkal.
 4. A GG BET regisztráció végső lépéseként kattints rá az zöld színű „REGISZTRÁCIÓ” gombra.

Azt követően, hogy a rendszer beléptet a GGBET sportfogadás platformjára kapsz egy értesítést, hogy erősítsd meg az e-mailcímed (amennyiben e-mailt megadva nyitottál számlát a bukinál), illetve a telefonszámod. Amennyiben megtörtént a verifikáció, akkor töltsd ki mielőbb a felhasználói profilodat, megadva minden szükséges adatot magadról: lakcím, születési pontos dátum, teljes név stb.

A KYC felhasználó azonosításra akkor kerít sort az operátor, amikor a befizetéseidnek a teljes összege elér az 1000 €-os értéket. Ilyenkor a cég részéről felkérnek, hogy azonosítsd magad: a személyazonosságod, a lakcímed, valamint a használt fizetési módot kell igazolnod a GGBET magyar webhelyén benyújtott fotók révén.

GGBET belépés

Elérhető fizetési megoldások és online bankolási segédlet

Az online bankolás nem jelenthet gondod a GGBET sportfogadás webhelyén, ugyanis a bukméker sokféle megoldást kínál, így biztos, hogy ki tudod majd választani a GGBET fizetési módok közül azt, ami mindent figyelembe véve a leginkább optimális számodra.

GGBET fizetési módok

A fenti GGBET fizetési módok között egyéb megoldások is vannak, de a GGBET vélemények szerint – és tapasztalatainak alapján – a további bankolási opciók hazánkban egyelőre nem működnek megfelelően ennél a bukmékernél. A GG BET nem számít fel járulékos költségeket sem a befizetéseknél sem pedig olyan esetekben, hogy ha valamilyen GGBET kifizetés mód révén nyeremény kivétel történik.

Az online pénzügyek intézése egyszerű. Azt követően, hogy sikeresen bejelentkeztél a GGBET Magyarországon online webhelyére – a desktopos vagy a mobilos oldalon – csak kattints a „BEFIZET+” gombra, aminek hatásaként megjelenik a képernyőn a be- és kifizetések elintézésére szolgáló bankolási űrlap. Az űrlapon válaszd ki a neked legjobban megfelelőt a befizetés vagy a GGBET kifizetés módok közül – attól függően, hogy letétet akarsz elhelyezni a számládon, vagy pénzkivételt szeretnél elindítani. Töltsd ki az adott fizetési módnak az űrlapját, hagyd jóvá a „Pay” gombbal a tranzakciót (ha minden adat stimmel), és kövesd a további – opcionális – lépéseket.

GGBET sportfogadás bónusz ajánlatok és promóciók

A bukméker az új ügyfeleinek az első befizetéshez 150%-os GGBET bónusz ajánlatot nyújt, amit akár már 6000 HUF összegű befizetéssel is igénybe lehet venni. Kezdő bónuszként a GGBET magyar webhelyén legfeljebb 40 000 HUF összeg szerezhető. A játékos csak akkor lehet jogosult a bónuszra, ha a feljogosító befizetését a GG BET regisztrációt követő 30 napon belül végrehajtja.

A kapott bónuszra vonatkozó szabályok alapján a megforgatási követelményt kizárólagosan csak a GGBET sportfogadás termékén lehet teljesíteni. A bónuszra történő fogadások alkalmával megengedett legalacsonyabb szorzó 1.75-ös. A fogadásoknak single beteknek kell lenniük. A bónusz 24x kell megforgatni, aminek a teljesítésére 14 napot ad az operátor. A kezdő bónusz részét képező fogadási biztosítás maximális összege 15 000 HUF lehet. Ezt az ajánlatot a bónusz aktiválásától számított 5 napon belül kell felhasználni.

A GG BET sportfogadás szekciójában szinte heti rendszerességgel vannak különféle online fogadás promóciók, amelyek nagy többsége e-sportokhoz érhető el, de természetesen azért hagyományos sportokhoz hozzárendelt akciók is akadnak: ingyenes fogadások, megnövelt szorzós fogadási lehetőségek, sportfogadási versenyek stb.

GGBET bonuszkod

Piackínálat magyar ügyfeleknek – GGBET vélemények

A piacok terén a GG BET már a kezdet kezdetén, amikor 2016-ban a buki színre lépett, ott volt a szeren. A jó hír az, hogy az operátor „lelkesedése” azóta sem fogyott el, aminek hála, manapság olyan ütős fogadási piac választékéból lehet szemezgetni, hogy az ember néha komolyan el kell gondolkodjon melyiket is válassza a sokféle GGBET sportfogadás lehetőségből.

Amennyiben a csapatsportokért dobog leginkább a szíved, akkor meccsenként akár több száz piac is a rendelkezésedre áll, ami abban az esetben is így van, ha egy kisebb liga meccsére akarsz fogadni. Egymást érik ugyanis a legkülönfélébb hendikepes alapú piacok, olyan fogadási piacok, amiken adott sporteseménynek bizonyos történéseire lehet fogadásokat tenni (pl. lesz-e kiállítás, melyik játékos szerezi a legtöbb pontot, lesz-e kettős csere a meccs második félidejében stb.).

Természetesen a pontos és részeredmény piacokból sincs hiány a GGBET magyar weboldalán, és az olyan piacok is szép számban vannak képviseltetve a felhozatalban, amiken under / over (alatta / felette) módon lehet fogadni adott sportesemények különböző „eredményeire”: pl. a bedobások, a sárga lapok, és a szögletek száma alatta / felette piacokon.

Milyen sportokra lehet fogadni a bukmékernél?

Bár tény, hogy a GGBET vélemények egy része szerint a bukméker kifejezetten csak az e-sportokra specializálódott. Mi a részünkről azért úgy gondoljuk, hogy ez nem teljesen fedi a valóságot. Ugyanis a nagy számú e-sport / sportesemény mellett azért ott van 30+ klasszikus / normál sport is, amelyekhez a bőségesen elégséges piacfelhozatal mellett az buki rengeteg sporteseményt kínál, amelyekre temérdek pre-match és in-play piacon lehet valódi pénzes téteket tenni.

A GGBET sportfogadás platformján, egyebek mellett olyan hagyományos sportokra tudsz fogadásokat megtenni online, mint a tenisz, labdarúgás, kosárlabda, röplabda, kézilabda, vízilabda, jéghoki, asztalitenisz, golf, futsal, rögbi, amerikai futball, baseball, darts, krikett. Mindezek mellett többféle speciálisabb sport is megfogadható, mint például az ausztrál futball, badminton, Squash, teke, gyeplabda. De természetesen motorsportok (Formula-1, NASCAR, MotoGP) és küzdősportok (MMA, ökölvívás) is színesítik a kínálatot az rendkívül széles e-sport választék mellett: Fortnite, Dota 2, Smite, Overwatch, World of Tanks, Heroes of the Storm, PUBG, Halo, Vainglory, Call of Duty, Rainbow Six Siege, League of Legends, StarCraft 2, Hearthstone, NBA e-sport. A GGBET sportfogadás szekciójában a sportokon kívül egyéb eseményekre is lehet fogadni: például választások, díjkiosztók kimeneteleire.

Online fogadásnak a menete a buki magyar oldalán - Útmutat

Ha rendelkezel a fogadáshoz szükséges pénzzel az egyenlegeden, akkor kifejezetten könnyen tudsz fogadni pre-match és in-play piacokon is a GGBET magyar webhelyén. A felhasználók igényire szabott dizájnnak hála az online fogadás mindössze annyiból áll ügy desktopos, mint mobile platformon, hogy kiválasztod egy neked tetsző menüvel a sporteseményt, piacot, fogadási kimenetelt (esetlegesen többet is, ha többre akarsz valódi pénzben fogadás tenni). A választásaid mindegyikét a rendszer elhelyezi az online fogadás szelvényén, ahol meg tudod adni a fogadásod tétjét, valamint be tudod állítani azt is, hogy milyen online sportfogadás módban szeretnéd megtenni az adott fogadást: Egyszeri, Kombinált, Összetett (rendszer fogadás).

A GGBET élő fogadás részlegének jellemzői

Az élő fogadásnak Magyarországon is folyamatosan nő a rajongó tábora, és ha te is szívesen teszel meg sportesemény kimeneteleket in-play piacokon, élőben, akkor tutira örülni fogsz neki, hogy a GGBET élő fogadás terén is messze átlagon felüli teljesít. A legtöbb live betting esemény természetesen azért a legnépszerűbb csapat sportágakhoz, és az e-sportokhoz van. De ettől függetlenül relatíve sok piacon lehet napi szinten fogadni jó szorzókkal a kisebb sportágak meccseire, összecsapásaira is a GGBET élő fogadás szekciójában.

A live streaming tekintetében ugyanakkor vannak azért hiányosságai a bukmékernek, mivel elérhető ugyan a szolgáltatás VR-Field – azaz Virtuális Pálya funkció formájában –, viszont egyelőre főként csak a kiemelt sporteseményeket, vagy népszerűbb sportok mérkőzéseit adja le élőben az operátor, illetve az e-sportok összecsapásait.

GGBET élő fogadás

Mobilplatform – Fogadás gyorsan egyszerűen okoskészülékekkel

A GGBET mobilon is ugyanolyan színvonalas szolgáltatásokat nyújt a hazai ügyfeleknek, mint asztali gépesen / desktoposon. Ennek köszönhetően még az élő fogadások is abszolút flottul mennek okostelefonon, illetve tableten. A Cross-platformos dizájn 100%-osan baráti kapcsolatban van mind az iOS-es mind pedig az Androidos okos kütyükkel, és annak ellenére, hogy böngészőfüggő a működése, az oldalátirányítások gyorsan lezajlanak, és a komolyabb rendszerigényű műveletek alkalmával sincsenek laggolások, kifagyások. A mobilos platform ugyanakkor nem mentes azért a hiányoságoktól: a főmenü ikonja (hamburger ikon) valamilyen okból kifolyólag nem a balfelső vagy a jobbfelső sarokban kapott helyet, hanem jobb oldalt alul, ami eléggé zavaró tud lenni, amíg az ember meg nem szokja. Másrészt pedig az is felróható a cégnek, hogy egyelőre még nincs natív GGBET app – sem Android sem iOS operáció rendszerhez.

GGBET mobile app

A GGBET mennyire tekinthető biztonságos fogadási oldalnak?

A GGBET az ügyfelinek az adatait, személyes információit nagy becsben tartja, és semmiképp nem adja át / ki a birtokában lévő ügyféladatok más cégeknek, illetve nem használja fel az ügyfélinformációk olyan célokra, amelyek nincsenek feltűntetve az Adatvédelmi Irányelvek dokumentumban. A rendszert a cég a mai kihívásoknak megfelelő biztonsági megoldásokkal védi, amelynek része a SSL-titkosítás is (128-bites), amelyet minden olyan alkalommal használ a GGBET sportfogadás bukméker rendszer, amikor szükséges.

Ügyféltámogatás rendszerrel kapcsolatos tapasztalatok

A GGBET vélemények szerint a bukmékernek kimondottan jó az ügyféltámogatási rendszere. Ennek mi magunk is utánajártunk, és tény, hogy ami az elérhetőségeket illeti, nincs is vele semmi gond az égvilágon: van e-mailes elérhetőség ([email protected]), online chat a nap 24 órájában (a képernyő oldalán kell rákattintani az ügyfélszolgálati chat függőlegesen elhelyezett gombjára), és ami manapság ritka: még telefonon is utol lehet érni a cég szakembereit a +44(203)769-19-62 telefonszámon. Ami viszont negatívum: az ügyfélszolgálatosok között akadnak olyanok, akik kissé lassan teszik a dolgukat, és az is hátrány, hogy magyarul a GGBET nem nyújt ügyféltámogatást, ezért az angol nyelvismert valamilyen szinten mindenféleképpen szükséges a megfelelő kommunikációhoz.

Konklúzió

A GGBET sportfogadás termékének tesztelését követően arra az eredményre jutottunk, hogy az operátor kezdő és haladó játkosoknak is ajánlható. A piacok terén bőséges a felhozatala a bukmékernek, a nagyon sokféle esport mellett bőségesen vannak fogadási lehetőségek hagyományos sportágak meccseire is, és az élő fogadás szekcióban kifejezetten kedvező oddsokat lehet kifogni.

GYIK

🎁 Az üdvözlő GGBET bonus mindenkinek jár?

💬Igen, ez a GGBET bonus bárki számára elérhető, aki új ügyfélként GGBET regisztráció révén számlát nyit a bukmékernél.

💳 Csak a megadott GGBET fizetési módok használhatók bankoláshoz?

💬Magyarországon az egyéb GG BET fizetési módok egyelőre nem használhatók bankoláshoz, mint például az ecoPayz. Ezért egyelőre csak azokat tudod befizetések és GG BET kifizetés tranzakciók intézéséhez igénybe venni, amelyek a cikkben is fel vannak tűntetve.

🔐 A GGBET megbízható bukméker?

💬A bukméker már 2016 óta jelen van az online fogadás piacon, és a vele kapcsolatba hozható GGBET vélemények pozitívak, ezért megbízhatónak tekinthető.

Ajánlott bukmékerek ismertetői

# Bukméker Előnyök Sportági piacok Bónusz Értékelés Útmutató
1
 • Rengeteg élő fogadási lehetőség
 • Speciális piacok focihoz
 • 24/7 rendszerű ügyfélszolgálat
45+ Üdvözlő Bónusz: 75 000Ft
7/10
Fogadj most!
2
 • Sportfogadás bárhonnan
 • Fogadási lehetőségek széles választéka
 • Promóciók és ajánlatok
70+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
7/10
Ismertető
3
 • Rengeteg élő fogadási lehetőség
 • Speciális piacok focihoz
 • 24/7 rendszerű ügyfélszolgálat
40+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
7/10
Fogadj most!
Scroll to Top