Posido - Promóciós kód és ajánlatok magyar játékosoknak

Posido regisztráció

A Posido sportfogadás részleg egy üde színfolt az online fogadás magyarországi piacon. Ugyanis a Posido magyar nyelven elérhető, megbízható bukméker, ami nem a sarki piacon vettem meg fél malacért a licencét. Ha azt hiszed el felesleges hájpolás, olvasd az ismertetőnket, amiben a Posido Magyarországon elérhető fogadási ajánlatát, élő szekcióját, ügyféltámogatási és bónusz rendszerét is bemutatjuk.

Posido ismertető

VerifikáltBiztonságJóváhagyott
Értékelés 7/10

A Posido bukméker az egyik legkorrektebb sportfogadás szolgáltató Magyarországon, amely sokféle sportot, rengeteg sporteseményt, és Virtuális Mezővel kiegészített, professzionális élő fogadás részleget is nyújt.

 • Élő fogadás: 6/10
 • Fogadási piacokból: 6/10
 • Be-és kifizetési: 6/10
 • Bónusz: 6/10
 • Biztonság: 6/10
 • Pénznemek: 6/10

Sportági piacok

FOCIKOSÁRLABDATENISZRÖPLABDA

Befizetés határait

Minimális befizetés: 6 000Ft Maximális befizetés: 35 000Ft
Üdvözlő bónusz: 35 000Ft
Fogadj most!
Posido első befizetési bónusz
Posido Heti Reload Bónusz
Posido CashBack Bónusz
*18+; Feltételek érvényesek!

Posido magyar oldalának licence és egyéb tudnivalók

A Posido magyar webhelyének üzemeltetője az Estolio Limited, amely Cipruson van bejegyezve – reg. kód: 65553112 / HE410375 Cyprus. A cég székhelyének címe: 8 Viktoros Ougko Aglantzia, 2107 Cyprus. A cég a Posido Magyarországon 2022 óta elérhető weboldalát az Estonian Tax and Customs Board (Észtországi Adó- és Vámhivatal) által kiadott licenc (HKL000355, HKL000354, HKT0000357, HKT0000356) birtokában működtetheti – az EU jogszabályok alapján – teljesen legálisan.

A Posido sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató webhelyén található információ alapján a bukméker megfelelő figyelmet fordít a játékosvédelemre (önkorlátozó eszközök biztosítása). És emellett olyan nagy jelentőséggel bíró szervezetek elérhetőségét is a nagyérdemű elé tárja, mint a Gambling Therapy, Gamblers Anonymous, GamCare.

Posido áttekintés

📺 Élő fogadás Igen
⚾ Sportágak száma 40
🎁 Bónusz 35 000Ft*
📱 Mobil alkalmazás Android és iOS
*18+; Feltételek érvényesek!
Posido alternatív link

A Posidos regisztráció bármikor lebonyolítható az alapértelmezett webcímen keresztül. Azaz nem kell Posidos alternatív link ahhoz, hogy fennakadások nélkül el tudd érni a Posidonak a sportfogadás vagy egyéb szekcióját az operátor weboldalát. Természetesen nem csak a számlanyitást lehet megoldani gyorsan és könnyedén a Posido magyar webszájtját használva, alternatív URL / tükör oldal, vagy egyéb trükközés nélkül. A problémamentes elérés ékes bizonyítéka, hogy a Posido Magyarországon is képes nyújtani az összes olyan prémium funkciót, ami a nyugat-európai országokban. Amennyiben szükséges lesz alternatív linkre a jövőben, azt az operátor garantáltan biztosítani fogja a.

A Posido regisztráció és a számlahitelesítés bemutatása

Posido regisztráció

A Posido vélemények alapján a regisztráció faék egyszerűségű a magyar nyelvű felhasználói felülettel rendelkező desktopos weboldalon. De ugyanilyen könnyen lehet számlát nyitni mobilon is, bár egyelőre a reszponzív oldal adatott csak meg nekünk, mivel még nincs Posidos alkalmazás.

Posido belépés

Személyazonosság, lakcím és egyéb dolgok hitelesítése – KYC

A bukmékernek tudnia kell ki vagy, hol laksz, és esetlegesen azt is, hogy a használt fizetési mód a neveden van-e. Az adatok hitelesítésére a KYC procedúra keretében kerül sor a Posidonak a magyar oldalán.

A hitelesítés elvégzéséhez válaszd ki a megfelelő menüt. Az igazoló dokumentumok fotóit, képeit egy külön aloldalon tudod feltölteni. Lakcímet igazolhatsz bankszámla-kivonattal, vagy közüzemi-számlával – ha a nevedre érkezik. Személyazonosságot arcképes igazolvány fotókkal, fizetési módot képernyőmentéssel.

Aktuális Posido fizetés módok Magyarországon

A Posido fizetési módok közül Magyarországon az alábbi megoldásokat lehet használni az egyenleged feltöltéséhez.

 1. Klasszikus bankkártyás és hitelkártyás opciók – Visa és Mastercard.
 2. Revolut Visa és Revolut Mastercard.
 3. E-pénztárcák: NETELLER, Jeton, Skrill, Skrill 1-Tap.
 4. paysafecard.

Pénzkifizetéshez, nyereményfelvételhez az alábbi megoldásokat használhatod a Posido fizetési módok közül.

 1. Banki átutalás révén történő kifizetés.
 2. E-pénztárcák: Skrill, Skrill 1-Tap, NETELLER, Jeton.

Jelenleg az operátor Magyarországon akkor engedélyez befizetést, ha az összeg eléri az 5000 Ft-ot. A maximális összeg befizetésnél 600 ezer Ft és 1 millió Ft közötti lehet. Az összeg nagyság attól függ, milyen módot használsz. A befizetések egyből végrehajtódnak, díj felszámítása nem történik. A kifizetések a Posidos vélemények szerint relatíve gyorsan lezajlanak az átfutási idő rövid. Viszont, ha bankszámlára kérsz nyeremény-kiutalást az több nap is lehet.

Bankolási útmutató be- és kifizetésekhez

Posido sportfogadás bónuszok és promóciós kód

Posido sportfogadási bónuszok és promóciók

A Posido sportfogadás bukméker új ügyfeleként 100%-os kezdő bónuszt is választhatsz. Ez a Posido sportfogadás bónusz akkor igényelhető, ha legalább 5000 Ft-ot helyezel el a számládon. A maximális összege 35 000 Ft. A Posido bonus akkor válik lehívhatóvá, ha előzőleg a befizetésed egészében fogadást / fogadásokat teszel min. 1.50-ös szorzón. A Posido bónusz úgy forgatható meg, hogy 6 alkalommal kell tétként feltenned a befizetésed + a bónuszod egészét, és olyan fogadások számítanak csak, amiknél single bet esetén 2.00, kombi betnél 1.50 a min. odds. A maximális tét / fogadás: 15 000 Ft, az időlimit 30 nap.

A kezdő bónusz mellett a bukmékernél 50%-os Reload Posido bonus akció (150 000 Ft-ig) és 10%-os cashback bónusz (akár 150 000 Ft-ig) akció is van.

Posido bonuszkod

Piackínálat Magyarországon élő online sportfogadás rajongók számára

A bukméker piackínálata minden igényt abszolút kielégít. A legtöbb piac – azt valószínűleg mondanunk sem kell – az olyan csapatsportokhoz van, amik Európa-szerte népszerűek: sokféle alatta / felette piac, többféle statisztikai piac, részeredmény és végeredmény piacok, valamint hendikepesek. A különleges piacoknak az esetében is ott van a szeren a sportfogadás bukméker – például számos ázsiai hendikepes piacon lehet nála fogadni labdarúgás mérkőzésekre. De ezek mellett nagyon hosszú távú fogadási piacokat is találhatsz a kínálatban, és a sporton kívül, akár még a soron következő amerikai elnökválasztás győztesére is fogadhatsz magas szorzókon.

Sportágválaszték – Bő kínálat csapat- és egyéb sportokból

Sokféle sportnak az eseményeire tudsz igazi pénzes téteket tenni Posido élő fogadás piacokon és pre-match online sportfogadás piacokon. A bukméker sport kínálatában megtalálhatók olyan sportok is, amikre sok helyen egyáltalán nem lehet fogadni. A többi között ilyen a floorball, kabaddi, és a jéglabda. Ezek mellett sokféle piacon tudsz fogadni népszerű csapatsportok meccseire, mint a baseball, amerikai futball, rögbi, kosárlabda, jéghoki, krikett, labdarúgás, futsal, kézilabda, röplabda.

Adott a fogadási lehetőség sokféle e-sportra, illetve olyan sportokra is, mint a golf, ausztrál futball, snooker, harcművészetek, valamint a motorsportok. A sportesemények mellett politikai eseményekre és szórakoztató eseményekre (pl. díjkiosztó gálák eredményei) is lehet fogadni online a Posidonak a magyar oldalán.

Online fogadás útmutató & fogadószelvény részletes bemutatása

Az online fogadás gyakorlatilag csak annyiból áll, hogy bejelentkezel a felhasználói fikódba és követed az alábbi lépéseket:

Amennyiben mobilkészüléket használsz fogadáshoz, akkor a betslip használata egy kicsit macerásabb lehet a kisebb képernyőméret miatt. De alapvetően ugyanazok a beállítások vannak rajta, mint a desktopos fogadási szelvényen. A hab a tortán, hogy a Posido vélemények alapján, rendkívül gyorsan lehet élő fogadásokat megtenni a felhasználóbarát szelvénnyel még mobilon is.

Posido élő fogadás részlegének bemutatása – VR Field & in-play piacok

A Posido élő fogadás lehetőségeket is kínál a magyarországi ügyfeleinek. A különálló részlegben nap, mint nap jelentős kínálatot találhatsz olyan meccsekből, és egyéb sporteseményekből, amikre valós idejű fogadásokat tehetsz. Az élő fogadásokat in-play piacokon kötheted meg. Az oddsok relatíve jók a fő live fogadási piacokat illetőleg, és olyan segédeszközöket is használhatsz, mint a Virtuális Mező (VR Field).

Ez a funkció majdnem minden élő eseményhez elérhető, és rendkívül hasznos tud lenne, ha élő fogadásokat akarsz megtenni. Mivel a segítségével nyomon követhető egy-egy kiválasztott sporteseménynek minden fontos mozzanata. Az élő fogadásokat természetesen a fogadószelvényeden pre-match fogadásokkal is „mixelheted”, azaz nem kötelező jellegű, hogy egy kombinál fogadás keretében csak in-play piacokra tegyél valódi pénzes téteket.

Megoldások mobilplatformhoz – Posido alkalmazás elérhetősége & egyéb kérdések

A Posido app kérdése még nem megoldott, mivel egyelőre a bukméker még nem jött ki sem Androidos sem pedig iOS-es Posido alkalmazás változattal. Reményeink szerint ez rövidesen megoldódik, és elérhető lesz mindenki számára a natív, mobile készülékekére telepíthető Posido applikáció.

Úgy véljük, hogy a mobilbarát oldal a Posidos app kiadásáig remekül megfelel online pre-match és in-play fogadások megtételéhez. Emellett teljes mértékben alkalmas a regisztráció és a KYC verifikáció elintézésére is. A mobil bankolás sem jelent vele gondot, és az olyan funkciók is tökéletesen mennek vele, mint a VR FIELD.

Posido mobile app

Kulcsfontosságú kérdések – Biztonság és adatvédelem

A Posidonál SSL titkosítást alkalmaznak (a legjobb tudomásunk szerint 128-bitest). Ez megfelel a mai biztonság-technológiai elvárásoknak, hiszen a legtöbb magyar és külföldi pénzintézet, fizetési rendszer szolgáltató is ilyen megoldást használ. A modern SSL-nek köszönhetően a pénzügyi műveletek abszolút biztonságos digitális környezetben mennek végbe.

Az adatvédelem napjainkban legalább olyan fontossággal bír, mint a biztonságos online bankolás. Ezzel tisztában vannak a Posidonál is. Ennek köszönhető, hogy az operátor vasszigort alkalmaz az adatvédelem tekintetében, és semmilyen körülmény nem késztetheti arra, hogy illetékteleneknek, jogosulatlanoknak bármiféle jellegű információt közöljön a magyar ügyfeleiről.

Az ügyfélszolgálattal kapcsolatos személyes Posido vélemények

A Posido Magyarországon anyanyelvi szinten beszélő hazai agenteket alkalmaz a chates ügyfélszolgálathoz, ami a nap 24 órájában elérhető szokott lenni. Az online chaten gyakorlatilag bármilyen kérdést fel lelhet tenni, de megesik, hogy az adott agent nem tudja rá a pontos választ. Ilyenkor érdemes a [email protected] e-mail-címre írni. A webhelyen lévő GYIK szekció is aránylag jó, de tény, hogy bizonyos dokumentumok nincsenek magyarra lefordítva.

Konklúzió

A Posido magyar online bukméker mellett olyan érvek szólnak, mint a megbízhatóság, észtországi hivatalos licenc, rendkívül szigorú adatvédelmi politika, korrekt bónusz megforgatási követelmények, valamint a mai igényeknek teljesen megfelelő sportfogadás és élő fogadási ajánlat, amiben különlegesnek számító sportokra is lehet versenyképes szorzókon fogadni. A fizetési módok terén átlagos a buki „teljesítménye”, mivel egyebek mellett kriptopénzeket egyáltalán nem lehet használni bankoláshoz, és a kifizetési módok száma eléggé korlátozott. A Posido app hiányát leszámítva viszont a mobilplatform jó, abszolút megfelelő a rendeltetési céljának.

GYIK

👥 Hány Posido számla nyitható háztartásonként?

💬Az ügyfélszolgálat magyar agentje szerint IP-címenként, háztartásonként csak 1 felhasználói fiók / számla nyitható.

Milyen egyéb Posido termékeket tudok regisztráció után használni?

💬A sportfogadás és élő fogadás mellett kaszinó és élő casino vár rád.

🎁 Időszakos Posido sportfogadás promóciók is vannak?

💬Igen. De ezek időtartama gyakran csak pár hét, sőt megesik, hogy csak pár nap, ha egy adott sport jelentős eseményének döntő mérkőzésével kapcsolatos.

Ajánlott bukmékerek ismertetői

# Bukméker Előnyök Sportági piacok Bónusz Értékelés Útmutató
1
 • Rengeteg élő fogadási lehetőség
 • Speciális piacok focihoz
 • 24/7 rendszerű ügyfélszolgálat
40+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
7/10
Fogadj most!
2
 • Kiváló mobil webszájt
 • Rengeteg élő fogadási lehetőség
 • Rengeteg élő sportesemény
70+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
7/10
Ismertető
3
 • Sok fogadási piac
 • Lóverseny fogadások
 • Magas összegű üdvözlő bónusz
38+ Üdvözlő Bónusz: 40 000Ft
7/10
Ismertető
Scroll to Top