Casinia Bet - Promóciók és bónuszok magyar játékosoknak

Casinia regisztráció

A Casinia Magyarországon 2019 környékén kezdte meg a működését, mint online bukméker. Az internetes kaszinóként induló Casinia, amely a 7STARS partnere, jelenleg a Rabidi N.V. brandjeihez tartozik. Ebben a cikkben a Casinia sportfogadás termékéts mutatjuk be A-tól Z-ig, a tőlünk megszokott objektív módon, nem rejtve véka alá a rendszer tesztelése során észlelte negatívumokat sem. Ha érdekel, hogy mit tud a Casinia magyar ügyfeleknek nyújtani pre-match és élő fogadás, bankolási opciók, ügyféltámogatás és egyéb szolgáltatások terén, kérjük, szánj ránk 5-10 percet!

Casinia ismertető

VerifikáltBiztonságJóváhagyott
Értékelés 5/10

A Casinia Magyarország webhelyén rengeteg sportfogadás promóció, VIP tagság, magyar felhasználói felület, 30+ sport, és többféle kripto pénzes bankolási mód vár.

 • Élő fogadás: 5/10
 • Fogadási piacokból: 6/10
 • Be-és kifizetési: 5/10
 • Bónusz: 6/10
 • Biztonság: 7/10
 • Pénznemek: 6/10

Sportági piacok

FOCIKOSÁRLABDATENISZRÖPLABDA

Befizetés határait

Minimális befizetés: 20€ / 5000 Ft Maximális befizetés: 35 000 Ft
Üdvözlő bónusz: 35 000Ft
Fogadj most!
Casinia sportfogadás
Casinia bónuszok
Casinia Virtuális sport
*18+; Feltételek érvényesek!

Casinia Magyarország – Licenc és egyéb céges adatok

A Casinia sportfogadás bukméker webhelyének birtokosa és egyben üzemeltetője a Rabidi N.V., egy curacao-i székhelyű cég (cím: Scharlooweg 39, Willemstad, Curacao), amelynek a működési engedélyét is Hollandia társult államában állították ki (Goverment of Curacao – 8048/JAZZ). Egyes pletykák szerint már elérhető közelségbe került az MGAMGA-s licenc is, amit a tudomány mai állása szerint a Máltai Szerencsejáték Hatóságtól kap majd meg a közeljövőben az operátor.

A Rabidi N.V. számára az Európai Unió régiójában a Cipruson bejegyzett () Tilaros Limited (HE 406322) biztosítja a működéshez szükséges fizetési menedzsment szolgáltatásokat.

Casinia áttekintés

📺 Élő fogadás Igen
⚾ Sportágak száma 35
🎁 Bónusz 35 000Ft*
📱 Mobil alkalmazás Android és iOS
*18+; Feltételek érvényesek!
Casinia alternatív link

A sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató desktopos és mobil platformja Magyarországon alternatív módszerek alkalmazása nélkül is bármikor elérhető – azaz a Casinia elérés kapcsán nem szükséges sem tükör oldalt (mirror site), sem pedig módosított webcímet / alternatív linket használod. A Casinia magyar webszájtja tökéletesen funkcionál, amikor megnyitod a bukméker oldalát az alapértelmezett, hivatalos webcímen. A működés közben egyáltalán nem tapasztalhatók fennakadások – azon ritka eseteket kivéve, amikor előre betervezett karbantartást végeznek a rendszeren, ami miatt – rendszerint csak nagyon rövid időtartamra – a Casinia elérés szünetel.

Előfordulhat, hogy blokkolás alá kerül a Casinia magyar oldala?

Ilyen eset természetesen előfordulhat úgy a Casinia magyar oldala, mint bármely más, külföldön bejegyzett sportfogadás bukméker vagy szerencsejáték-vállalat webszájtja esetében. Ugyanis jelenleg még az EU-ban legális licenccel bíró online fogadás és távszerencsejáték szervezést folytató cégek is csupán „szürke zónásak” Magyarországon. Ez annyit tesz, hogy EU-s nyomásra (jelenleg) kénytelen-kelletlen megtűri őket a magyar állam, de arra nincs 100%-os garancia, hogy ne vonná bannolás alá valamelyik „neki nem tetsző” cég online platformjainak default webcímeit.

Ugyanakkor az igazság részét képezi az is, hogy a magyar állam ellen igen sok kötelezettségszegési eljárás indult már, illetve van jelenleg is folyamatban. Mivel a módosított magyar szerencsejáték-törvényt az EU hivatalos szervei az uniós joggal összeegyeztethetetlennek találták, és az is tény, hogy Sporting Odds valamint az Unibet jogerősen is pert nyert Magyarország kormányával szemben.

Mindemellett az is említésre méltó, hogy az elmúlt hónapokban a magyarországi online média több olyan cikket is lehozott, amiben arról értesítették az online sportfogadás, szerencsejáték hazai rajongóit, hogy 2023 környékén – esetleg azt megelőzően – a kormány elindítja az online fogadás piacának teljes liberalizációját, aminek folyományaként a külföldi, sportfogadással és távszerencsejáték szervezéssel foglalkozó vállalatok is szabad hozzáférést kaphatnak – bizonyos feltételek teljesítése esetén – a magyar piachoz.

Amennyiben pedig olyan váratlan szituáció adódna, ami miatt a Casinia elérés időlegesen problematikussá válik, akkor arra akár mérget is vehetsz, hogy a Rabidi N.V. sem fogja szó nélkül hagyni a dolgot, és 100%, hogy seperc alatt lesz olyan alternatív elérési mód (mirror webszájt, módosított URL), amely révén továbbra is biztonságosan tudod használni a Casinia Magyarország rendszerét.

Casinia regisztráció – Számlanyitás percek alatt

A Casinia bejelentkezés és a bukméker szolgáltatásainak használata csak azt követően lesz elérhető számodra, ha végimész a Casinia regisztráció folyamatán – azaz nyitsz egy felhasználó fiókot (számlát). Mivel a felület magyar nyelvű, és maga a Casinia regisztráció is eléggé egyértelmű, ezért a következő fejezetben csak a legfontosabb lépéseket fogjuk bemutatni, illetve azt, hogy mit érdemes még megtenned az első Casinia belépés után.

Casinia belépés

Casinia számlanyitás lépései desktopos platformon

A Casinia regisztráció nagyon egyszerű, és csak néhány lépést vesz igénybe

A legelső Casinia belépés után – ami elvileg automatikus – akár egyből fel is töltheted a számla egyenleged, ha úgy döntesz, hogy beleveted magad a mélyvízbe, és jöhet az igazi pénzes sportfogadás.

Azt viszont tudnod kell, hogy a KYC verifikáció miatt mind a lakcímed, mind a személyazonosságod igazolnod kell a cég felé: az előbbit mondjuk valamilyen közüzemi számlával, amin egy helyen szerepel a neved és a lakcímed (de bankszámla-kivonat is megfelelő), az utóbbit pedig arcképes igazolvánnyal (jogosítvány, személyi igazolvány, útlevél). Az igazoló dokumentumokról készített fényképeket elvileg csak akkor kell elküldened a bukméker által megadott e-mail-címre, amikor az első nyereménykifizetési kérelmed leadásakor értesítést kapsz a cég azonosítási részlegétől.

Casinia sportfogadás bukméker ügyfeleként milyen fizetés módok közül választhatok?

A Casinia Magyarország oldalán aránylag sokféle bankolás megoldás áll a rendelkezésedre, amelyek között akkor is egészen biztosan találsz neked megfelelőt, ha a hagyományosabb opciók híve vagy, és akkor is, az új, innovációkon alapuló fizetési módokat preferálod.

Magyarországi felhasználók számára elérhető pénzbefizetési módok:

 1. Bank- és hitelkártyák – VISA & Mastercard;
 2. E-pénztárcák: NETELLER, Skrill /Skrill 1-Tap, MiFinity;
 3. Revolut Visa és Mastercard;
 4. Kriptopénzek: Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple;
 5. Egyéb megoldások: paysafecard, FunID, Rapid Transfer, SOFORT.

Magyarországi felhasználók számára elérhető pénzkifizetési módok:

 1. Banki átutalás;
 2. E-pénztárcák: NETELLER, Skrill / Skrill 1-Tap, MiFinity;
 3. Kripto pénznemek – Bitcoin, Ripple, Litecoin, Ethereum;
 4. FunID.

A minimális befizetés összege tranzakciónként 10€, a maximális 5000€. A maximális kifizetés 10000€ havonta, a minimális 20€ - 100€ között (kifizetés módtól függően). A feldolgozás idő 24 óra rendszerint az e-pénztárcák esetében, de akár 2-3 nap is lehet, míg banki átutalásnál akár az egy hetet is elérheti. A Casinia magyar ügyfelek esetében nem számol fel járulékos díjakat, jutalékot vagy extra költségeket a pénzügyi tranzakciók kapcsán.

A bankolás menete a Casinia magyar oldalán

A Casinia bejelentkezés után a következőképp tudod megoldani a bankolást – függetlenül attól, hogy asztali gépes vagy mobil weboldalt használsz:

Üdvözlő 100%-os Casinia bónusz a sportfogadás termékhez

A Casinia magyar felhasználójaként az első befizetésedkor igénybe tudod venni a bukméker által nyújtott üdvözlő ajánlatot, ami jelenleg egy 100%-os, maximálisan 35 ezer Ft értékű bónuszt jelent, amihez „extraként” még 4000 Ft-os Free Bet (ingyenes fogadás) is szerezhető.

Casinia bónusz

A kezdő Casinia bónusz csak akkor jár, ha a befizetésed összege eléri a 20€-ot (5000 Ft), a bónusz iránti igényed jelzed az ügyfélszolgálatnak e-mailben vagy chaten, és megteszel legalább egy feljogosító fogadást a befizetésed teljes összegében olyan sportesemény kimenetelre / kimenetelekre, ahol az odds nem alacsonyabb 1.50-nél. Ezt követően az 1. befizetésed összegével megegyező sportfogadás bónusz kerül jóvá írásra a felhasználói fiókodban, amit a Casinia sportfogadás termékén kell megforgatnod az alábbi feltételek figyelembevételével:

Casinia bonuszkod

Milyen fogadási lehetőségeket nyújt a bukméker – Casinia sportfogadás piacok

A Casinia Magyarország online fogadási ajánlata a piacok tekintetében túl sok meglepetéssel nem szolgál. Ugyanis alapvetően más bukmékereknél is megtalálható piackínálatot kapjuk egy-két extra fogadási lehetőséggel (pl. extrém időtartamú hosszú távú fogadási piacok egy adott liga – NBA, MLS, NFL stb. – győztesére.

Amennyiben valamilyen népszerű csapatsportra akarsz a Casinia magyar oldalán fogadni online, akkor garantáltan dúskálni fogasz a legkülönfélébb sportfogadás piacokból: temérdek hendikepes piac, pontos eredmény és részeredmény piacok, felette / alatta típusú statisztikai piacok, adott sportra – vagy annak mérkőzés közben történéseire – vonatkozó piacok (pl. milyen csapat szerzi az első gól, melyik játékos szerezi az utolsó kosarat, adott csapat milyen helyen végez ez nemzetközi kupa / verseny lezárultával stb.). A kisebb sportokhoz is aránylag sok piac van, de ez eléggé sportágfüggő – asztaliteniszre például csak pár fő piacon fogadhatsz, viszont CS:GO-s összecsapásokhoz (e-sport) relatíve sokféle fogadási lehetőség / piac adott.

Milyen sportokra lehet fogadni a Casinia bukmékernél?

A Casinia sportfogadás ajánlatában az év egészében kábé 30+ sportnak az eseményeire, mérkőzéseire tudsz online fogadni. A bukméker felhasználóinak körében a legnépszerűbbek az olyan csapatsportok, mint a kosárlabda, labdarúgás, amerikai foci, kézilabda, jégkorong, vízilabda, baseball, röplabda. Ezek mellett viszonylag sok sportesemény érhető el az olyan sportokhoz is, mint a tenisz, asztalitenisz, golf, e-sportok (Dota 2, CS:GO, LoL, Rainbow Six, Starcraft).

Mindezek mellett rendszeresen fogadhatsz a bukmékernél még MMA-ra és más küzdősportokra, rögbi és futsal mérkőzésekre, valamint Floorball, darts és snooker meccsekre. Amennyiben az „egzotikusabb” sportok vonzanak, akkor érdemes szemügyre venned a Casinia magyar oldalának kelta focihoz, hurlinghez, vagy indiai kabaddihoz nyújtott sportesemény választékát.

Casinia online sportfogadás gyorstalpaló

Az online fogadás a bukmékernél mindennek nevezhető, csak épp nehéznek nem, köszönhetően annak, hogy magyar nyelvű a kezelőfelület, és rendkívül egyszerű mind az online fogadó szelvény, mint a fogadási rendszer használata. A fogadáshoz értelemszerűen be kell jelentkezned a Casinia belépés mezőjét használva a webhelyre. Ezután csak ennyi a dolgod:

Casinia élő fogadás & live streaming szolgáltatás

A bukmékernél természetesen nem csak meccsek, sportesemények kezdete előtt tudsz – pre-match módon – fogadásokat megtenni, hanem élőben is, azaz in-play formában. Ehhez egy külön részleg is elérhető a Casinia Magyarország webhelyén, ahol százszámra találsz live (élő) fogadásokat a legkülönfélébb sportok éppen zajló mérkőzéseihez. Az in-play sportfogadás piacok száma közel annyi, mint a pre-match fogadási szekcióban, az odds-ok elég jók.

A Casinia live streaming szolgáltatást egyelőre nem nyújt sem a magyar sem a külföldi ügyfeleinek. Viszont van egy olyan funkciója a webhelynek, ami a Casinia élő közvetítés pótlására szolgál. Ez az úgynevezett „FIELD” funkció, amin egy szoftveresen generált tenisz, kosárlabda, vagy például focipályán felülnézeti perspektívában lehet nyomon követni az általad kiválasztott meccs legfontosabb eseményeit, történéseit. Persze ez funkció nem pótolja 100%-ban a Casinia live streaming szolgáltatást, viszont arra pont jó, hogy in-play / élő fogadásokat tudj kötni.

Mit nyújt jelenleg a Casinia mobil platformon?

A Casinia mobil applikációs megoldást egyelőre nem nyújt a felhasználóinak. Ezért, ha a mobil sportfogadást preferálod a desktopos megoldásokkal szemben, akkor kénytelen leszel beérni a mobilbarát weboldallal. Öröm az ürömben, hogy az okostelefonokra és tábalgépekre belőtt reszponzív oldal bármilyen (nem túl régi) mobil kütyüvel simán elfut, és a pre-match szekció valamint a Casina élő fogadás részleg mellett a kaszinó / élő kaszinó is remekül használható vele.

Casinia mobile app

Biztonság és adatvédelem a Casinia magyar webhelyén

A bukméker magyar ügyfeleként garantáltan nem kell attól félned, hogy a pénzügyi tranzakciók folyamán a be- vagy a kifizetések nem a megfelelő helyen landolnak. Ugyanis az operátor fejlett SSL titkosítást alkalmaz, aminek köszönhetően a bankolás a desktopos és a mobil platform esetében is 100%-osan biztonságos. Az adatvédelemre is kiemelt figyelmet szentel a cég: az ügyfél adatokat (regisztrációnál megadott információkat, és a hitelesítéskor megadott dokumentumok másolatait) rendkívül bizalmasan kezeli, azokat védett szervereken tárolja, és harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem szolgáltatja ki.

A Casinia ügyféltámogatási rendszere

A bukméker magyar nyelvű webhelyén GYIK szekció is található, amiben néhány alapvető, gyakran ismételt kérdésére találhatsz releváns választ. Ha ez nem lenne kielégítő opció számodra, akkor a kérdésedet / problémádat megírhatod e-mailben a [email protected] e-mail-címre, illetve chaten is kapcsolatba léphetsz (angol nyelven) a bukméker ügyfélszolgálatán dolgozó szakemberekkel, akik 24/7 rendszerben érhetők el.

Konklúzió

A Casinia magyar ügyfeleként elég jó akciókban, sportfogadás promóciókban vehetsz részt, és olyan sport- és fogadási piacválaszték vár, ami minden téren megfelel a mai igényeknek. A bukméker in-play fogadási szekciója megfelelően kidolgozott, a desktopos mellett a Casinianak a mobil webszájtja is jól szuperál. A bankolás biztonságos, és aránylag sokféle fizetési megoldást használhatsz úgy be- mint kifizetésekhez. Amennyiben el tudsz tekinteni a mobile appok és a Casinia élő közvetítés hiányától, akkor a Rabidi N.V. bukmékere akár pont megfelelő is lehet neked.

GYIK

🎮 A kezdő Casinia bónusz v-sportokon is kijátszható?

💬Nem, a kezdő bónuszt csak igazi sportokon tudod megforgatni.

Tudok a Casinia számlámra befizetni hitelesítés nélkül is?

💬Igen, de nyeremény kiutalást csak a KYC hitelesítést követően tudsz lebonyolítani.

💶 Miért vannak egyes összegek EUR-ban is megadva a Casinia magyar oldalán?

💬Elsősorban azért, mert a EUR/HUF árfolyam módosulhat (például a magyar forint gyengülése miatt), és ilyenkor az EUR-ban megadott összeg a mérvadó.

Ajánlott bukmékerek ismertetői

# Bukméker Előnyök Sportági piacok Bónusz Értékelés Útmutató
1
 • Kiváló fogadási élmény
 • Gyors kifizetés
 • Lóverseny fogadások
10+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
5/10
Ismertető
2
 • Több, mint 100 piac focimeccsekhez
 • Cash out funkció
 • Fantasztikus mobile platform
70+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
5/10
Ismertető
3
 • Virtuális sportok
 • Gyors kifizetés
 • Lóverseny fogadások
10+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
5/10
Ismertető
Scroll to Top