Betinia Magyar - Üdvözlő bónusz & legújabb promóciók magyarországon

Betinia regisztráció

A 2021 óta online Betinia erős jelenléttel rendelkezik több európai sportfogadás piacon. A heti szinten több ezer élő fogadási lehetőséget kínáló bukméker Magyarországon is egyre népszerűbb. A Betinia áttekintés cikkünkben bemutatjuk a bukméker fogadás ajánlatát, különféle platformokon nyújtott szolgáltatásait bónusz-rendszerét, és olyan fontos kérdéseket is tisztázunk, mint a működési engedély. Tarts velünk, tudj meg mindent első kézből a Betinia sportfogadás termékéről.

Betinia ismertető

VerifikáltBiztonságJóváhagyott
Értékelés 7/10

A Betinia magyar sportfogadás bukméker remek fogadási ajánlattal, kiváló bónuszokkal, sokféle élő és pre-match piaccal, és széles sportág-kínálattal vár!

 • Élő fogadás: 5/10
 • Fogadási piacokból: 5/10
 • Be-és kifizetési: 5/10
 • Bónusz: 5/10
 • Biztonság: 5/10
 • Pénznemek: 5/10

Sportági piacok

FOCIKOSÁRLABDATENISZRÖPLABDA

Befizetés határait

Minimális befizetés: 5 000Ft Maximális befizetés: 35 000Ft
Üdvözlő bónusz: 35 000Ft
Fogadj most!
Betinia sport bónusz
Betinia ACCA boost bónusz
Betinia sport jackpotok bónusz
*18+; Feltételek érvényesek!

Betinia Magyarország – Céginformációk és EU-s működési engedély

A Betinia magyar webszájtjának tulajdonosa a Maltix Limited cég, amely a webhely üzemeltetői feladatkörét is ellátja. A szerencsejáték-vállalat székhelyének pontos címe: Level 2, Suite 2, The Phoenix Business Center, Triq il-Ferrovija, c/w Triq Regjonali, c/w Triq Il-Blata L-Kahla, Santa Venera, SVR 9022, Malta. A Maltix Limited működési engedélyét a Máltai Szerencsejáték Hatóság (MGA) adta ki: MGA/B2C/486/2018. Az MGA felügyeleti és szabályozó szervként is eljárt a Maltix Limitedet érintő ügyek kapcsán. A webhely rendelkezik eCOGRA tanúsítvánnyal is, ami további pozitívum, hiszen egy ilyen komoly tanúsítványt nem osztogatnak minden bokorban.

A Betinia felelősségteljes szerencsejáték-szervező, amely kapcsolatban áll olyan organizációkkal, mint a Responsible Gaming Foundation, de a BeGambleAware, a GamCare, Gamblers Anonymous és a Gambling Therapy is elérhető a webhelyről.

Betinia áttekintés

📺 Élő fogadás Igen
⚾ Sportágak száma 37
🎁 Bónusz 35 000Ft*
📱 Mobil alkalmazás Android és iOS
*18+; Feltételek érvényesek!
Betinia alternatív link

A Betinia Magyarország régiójában jelenleg egy speciális webcímen keresztül érhető el, ami egyfajta alternatív link. Ugyanis a domainben van egy szám is. Az ilyen típusú megoldások azt a célt szolgálják, hogyha valami miatt blokkolnák az egyébként teljesen legális, MGA-s / EU-s licenccel működő webhelyet, akkor is elérhető maradjon a Betinia magyar ügyfelei számára.

Az operátor által alkalmazott új típusú alternatív linkes megoldás egyébként abszolút biztonságos is, amiről te magad is meg tudsz győződni – a kis lakat ikon ott van a böngésző címsorában, ha a megadott linken keresztül megnyitod a betinia. com regisztráció aloldalt, vagy akár az index oldalát a bukméker webhelyének. Mindebből értelemszerűen az következik, hogy a Betinia regisztráció, a pre-match és az élő fogadások is teljesen problémamentesen, és emellett 100%-osan biztonságosan intézhetők a kissé módosított webcímet használva.

Betinia regisztráció – Felhasználói fiók nyitása lépésről lépésre

Betinia. com - Regisztráció

A Betinia Magyarország webhelyén néhány perc alatt nyitható felhasználói fiók, amivel a Betinia belépés után – ha az egyenlegedre pénzt is töltesz – egyből el tudsz kezdeni pre-match és / vagy in-play piacokon fogadni. De első körben, lássuk akkor a Betinia regisztráció menetét:

Ekkor a képernyőn megjelenik egy pop-up ablak, amiben be tudsz állítani a felelősségteljes játék jegyében befizetési limitet. Amennyiben élni akarsz ezzel a funkcióval, akkor érdemes már az elején beállítani a limitet, mert akkor a későbbiekben – a Betinia vélemények alapján – nem kell majd bajlódni vele. A számlanyitás után nem szükséges Betinia bejelentkezés, mivel a rendszer automatikusan beléptet (egy aktiváló e-mailt elvileg azért kapnod kell a regisztrációnál beírt e-mail-címedre).

Betinia belépés

Mikor szükséges a KYC procedúra elvégzése

A Betinia sportfogadás oldalán a felhasználói profilodban, hogy ha úgy gondolod, akkor a „Profil ellenőrzése” menüpontra kattintva tudod elérni azt az oldalt, ahova fel lehet tölteni az ellenőrzésre szolgáló dokumentumok fényképeit. Lakcímigazoláshoz például közüzemi számla, bankszámla kivonat, vagy bármely más, a lakcímet igazoló dokumentum jó minőségű fotója.

A személyazonosság igazolásához a Betinia magyar weboldalán használható gépjármű vezetői engedély, útlevél és személyi igazolvány is (a lényeg, hogy az adott igazolvány fényképes, érvényes legyen, és mindkét oldaláról csinál 1-1 jó minőségű képet, amit feltöltesz).

Az operátor még, ha az említett dokumentumokat be is nyújtottad a későbbiek folyamán felkérhet a pénzmosás elleni törvény miatti kötelezettsége okán arra, hogy igazold a fizetési módot, amivel letét helyeztél el a belső egyenlegeden, valamint a pénzeszközeid forrását (különösen olyankor fordulhat ez elő, ha a megszokotthoz képest lényegesen nagyobb összegeket helyezel el a játékos számládon).

Alapesetben a KYC-re csak akkor vagy köteles, ha erre a bukméker felkér, de természetesen – mint azt fentebb jeleztük – korábban is feltöltheted a szükséges dokumentumokat (vagy legalább is a legfontosabbakat), ami a Betinia vélemények alapján célszerű, mivel ebben az esetben sokkal gördülékenyebben fog menni a legelső nyereményfelvételed.

Betinia vélemények – Magyar játékosoknak elérhető fizetési módok

A befizetésekhez és a Betinia kifizetés tranzakciókhoz az operátor többféle módszert is biztosít. Mivel ezek között vannak hagyományos megoldások, e-pénztárcák, és egyéb alternatív opciók, biztos, hogy te is találsz olyan bankolási megoldást, ami mindenféle szempontból megfelelő.

Az egyenlegedre el tudsz helyezni pénzt:

A minimális befizetés 3000 – 5000 HUF közötti / tranzakció, a maximális 100 000 HUF – 1 000 000 HUF (attól függő a maximális összeg, milyen megoldást használsz). A befizetések alkalmával a letétek gyakorlatilag azonnal megjelennek a belső egyenlegeden. Az operátor jutalékot, járulékos költségeket nem számol fel az Betinia Magyarország webhelyén regisztrált felhasználóknak.

A nyeremény kifizetésekhez e-pénztárcákat tudsz használni, illetve a befizetésekhez használt kártyákhoz kapcsolódó bankszánlákat. A minimális kifizethető összeg 5000 HUF (10€), az operátor a leadott kifizetési kérelmeket 5 munkanapon beül dolgozza fel. A maximális kifizetés például NETELLER és Skrill esetén lehet akár 1 millió HUF / tranzakció is. A havi kifizetési korlát (limit) attól függ, hogy az adott felhasználó milyen VIP szinten van: pl. Kezdő szint esetén a max. Betinia kifizetés összeg / hó 7000€, míg Legenda szint esetén 20 000€.

Betinia bónusz - Promóciók új és régebbi ügyfeleknek

Betinia üdvözlő sport bónusz

A Betinia bónusz, amit új tagként igényelhetsz a sportfogadás termékhez (Sport Bonus) 100%-os és 35 000 HUF a maximuma. Az aktiválása már 5000 HUF összegű első befizetéssel is megoldható. A kezdő bónuszt csak akkor kapod meg, ha a feljogosító befizetésed egészét megjátszod 1.50-ös szorzón 1x. A kapott bonus és a befizetés teljes összegét 6 alkalommal kell visszaforgatni oly módon, hogy a maximális tét / fogadás nem lehet több, mint 16 000 HUF, kombi fogadásoknál a megengedett legkisebb odds 1.50, single beteknél 2.00, az időlimit a Betinia bónusz kijátszására 30 nap.

Az egyéb promóciók terén is jeleskedik az operátor. A felhozataléban van free bet akció, heti ACCA jutalmak, ACCA boost nyereménynövelő és még VIP tagsági rendszer is, amiben bárki részt tud venni megfelelő aktivitással.

Betinia bonuszkod

Széleskörű fogadási piackínálat – Csapatsportok előnyben

A Betinia sportfogadás szekciójában bőséges a választék a legkülönfélébb fogadási piacokból, amelyek között olyanok is vannak, amikre több tucat opció (fogadási kimenetel) keretében lehet fogadni online. Egyebek mellett ilyenek a pontos eredmény (gólszám, pontszám), valamint a játékszakasz eredmény és a részeredmény piacok is. Ezeken kívül igen népszerűek a fogadók körében az alatta felette piacok, valamint azok is, amiken arra lehet fogadni, hogy páros vagy páratlan végeredmény születik az adott találkozó végén.

Természetesen a hendikepes piacok is jelen vannak majd’ mindegyik csapatsportnál, valamint az olyan speciális fogadási-piacok is, amelyek kifejezetten egy adott sportnak az eseményeire vonatkoznak. Például kézilabda büntetők száma, dupla esély labdarúgásnál, fejlövések száma CS:GO e-sportnál.

Milyen sportokra lehet fogadni online az Betinia bejelentkezés után?

A bukméker sportfogadás online ajánlatában természetesen a pálmát az olyan, hazánkban is nagyon kedvelt csapatsportok viszik, mint a foci, kézilabda, kosárlabda, röplabda, jéghoki, valamint az amerikai futball, rögbi és a baseball. A bukinál ezek mellett küzdősportokra, e-sportokra, és motorsportokra is fogadhatsz online, valamint olyan, Magyarországon kevésbé ismert sportágakra is, mint például az ausztrál futball, a bandy, a brit szigeteken népszerű krikett, a bandy, a floorball, a hurling a lakross, vagy a kelta foci.

Mindezeken kívül elég sok sportesemény keretlében lehet golf, tenisz, asztalitenisz, futsal piacokon fogadásokat tenni. És szezonálisan vizes sportokra valamint téli sportokra (műlesiklás, síiugrás). Ha pedig ez sem lenne elég, akkor próbát tehetsz a Virtuális Sportok termékkel, amiben RNG-s szoftveres sporteseményekre tudsz fogadásokat tenni normál sportfogadás piacokon.

Fogadás menete a magyar nyelvű desktopos és mobile webhelyen

A fogadáshoz először is használnod kell a Betinia belépés mezőjét, megadva a felhasználó neved és a jelszavad. Utána a sportág kiválasztása következik, amire fogadni szeretnél, majd a liga / meccs és a fogadási piac valamint azon belül a megtenni kívánt sportesemény kimenetel. Amennyiben több választást is el akarsz helyezni az adott betslipen, hogy kombi vagy rendszer fogadást használhass, akkor csak meg kell ismételned a fentebb leírtakat. Amennyiben minden választásod szerepel a szelvényen, csak be kell állítanod a fogadási típust (single, kombi, rendszer), és a tét megadást követően már játékba is tudod küldeni a szelvényed.

Betinia áttekintés az élő fogadás részlegről

A Betinia élő fogadások megtételére szolgáló webhely részlegében egy praktikus, sliders menüvel lehet kiválasztani azokat a sporteseményeket, amikre épp lehet fogadni. Mivel sportág szerint vannak kategóriákba sorolva, ezért rendkívül könnyen megy a Betinia élő fogadás ebben a szekcióban. A live eseményekhez a bukméker igen sok in-play fogadási piacot biztosít, és bizonyos sportágak – mint például labdarúgás, vagy kosárlabda – temérdek a fogadási opció / sportesemény kimenetel is.

Az oldalon VR Field alapú Betinia live streaming funkció is van, ami a pályán zajló események animációs megjelenítésén kívül sokféle statisztikai adatot is tartalmaz. Így, ha élőben szeretnél fogadást tenni, akkor érdemes előzetesen gyorsan átfutni az éppen zajló sporteseményre vonatkozó adatokat – pl. foci esetén kaput eltaláló lövések száma, labdabirtoklás, szabálytalanságok stb.

Mit tud nyújtani mobilon a bukméker?

A mobilbarát reszponzív website cross-platformos dizájnnal rendelkezik, aminek hála nem csak Androidos, hanem iOS-es készülékekkel is teljesen flottul működik. Az ideálisan pozícionált menüknek köszönhetően az operátor minden terméke elérhető a sportfogadás mellett mobilon is, azaz a kaszinó, élő kaszinó, és természetesen a profi módon kidolgozott Virtuális Sportok is. A mobilbarát weboldal további előnye, hogy bár nem rendelkezik Betinia app letöltés lehetőségével, csak nagyon minimális mértékben terheli le az adott készüléket, nem eszi az erőforrásokat, és egy normális mobilböngészővel simán, zavartalanul elfut a háttérben.

Betinia mobile app

100%-os biztonság maximális szintű adatvédelem

A pénzügyi műveletek végrehajtásakor az operátor modern 128 bites SSL titkosítási technológiát alkalmaz, ami megfelel a banki szintű titkosításnak. Ennek köszönhetően semmilyen adat nem kerülhet olyanok kezébe a be- és kifizetések alkalmával, vagy olyankor, amikor ügyfél kliens – szerver közötti kommunikáció zajlik. Az adatvédelemre is fokozott figyelmet szentel az operátor, aminek eredményeként a felhasználók által megadott személyes adatok és egyéb információk nem kerülnek ki a rendszerből, és nem jutnak olyanok birtokába, akik visszaéléseteket követhetnének el velük.

Milyen ügyféltámogatási rendszer érhető el webhelyen?

A GYIK szekcióban érdemes először körülnézned, ha új számla tulajdonosaként valamilyen kérdésed adódna. Ha a GYIK-ben nem találsz választ, akkor chaten a bukméker agentjei állnak a rendelkezésedre, és tudásuk legjavát nyújtva igyekeznek megoldani a problémádat. Természetesen adott az e-mailes opció is, amit szintén használhatsz bármilyen jellegű kérdés / probléma esetében írj bátran a [email protected] e-mailcímre (lehetőleg angol nyelven).

Konklúzió

A Betinia Magyarország régiójában egyre jobb teljesítményt nyújt. A bukméker mögött álló cég eCOGRA tanúsítvánnyal rendelkezik és MGA-s licencet is fel tud mutatni, ráadásul az iGaming ágazat egyik feltörekvő szerencsejáték-vállalata, amely Betinia promo code nélkül is nyújt remek akciókat Magyarországon.

A Betinia sportfogadás ajánlatában nagyon sok sport és igen nagy számú megtehető sportesemény van mind a pre-match mind az élő fogadás szekcióban. A bukméker remek ügyféltámogatási rendszert biztosít és versenyképes oddsokat kínál. Emellett jónak mondható a cross-platformos mobile weboldala is (még ha Betinia app nincs is a mobilos platformhoz), és az is sokat nyom a latban, hogy az online Betinia vélemények szinte kivétel nélkül jók.

Betinia GYIK

🔐 A Betinia magyar oldala biztonságos?

💬Igen, mert a rendszert SSL titkosítás védi, ami megfelel a bankok és más pénzintézetek által használt titkosítási eljárásoknak. Emellett azt se feledd, hogy az operátor semmiképp nem adja ki az adataid harmadik félnek, így nem kell amiatt aggódnod, hogy olyanok birtokában kerülnek az információid, akik az adatokkal visszaéléseket követnének el.

A Betinia Magyarország terültén legálisan van jelen?

💬Igen, mert a cég az EU-ban van bejegyezve, és hazánk is az EU tagja. A Betinia sportfogadás bukméker licencét is egy EU-s tagállamban adták ki.

📄 A Betinia magyar oldalán a fontos dokumentumok is magyarul vannak?

💬Igen, mert szerencsére az operátor komoly hangsúlyt fektetett a lokalizációra, így a fontos dokumentumok mindegyike le van fordítva hazánk anyanyelvére.

Ajánlott bukmékerek ismertetői

# Bukméker Előnyök Sportági piacok Bónusz Értékelés Útmutató
1
 • Rengeteg élő fogadási lehetőség
 • Speciális piacok focihoz
 • 24/7 rendszerű ügyfélszolgálat
50+ Üdvözlő Bónusz: 40 000Ft
7/10
Fogadj most!
2
 • Sok fogadási piac
 • Nyereménynövelő funkció
20+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
6/10
Ismertető
3
 • + 6 000Ft Ingyenes fogadások
 • Nagyon sok élő fogadás
 • 24/7 rendszerű ügyfélszolgálat
70+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
6/10
Ismertető
Scroll to Top