FEZbet vélemény - Online bónuszok és promóciók magyaroknak

Fezbet regisztráció

A FEZbet magyar nyelven elérhető bukméker 2020-ben lépett színre. Ahogy telt-múlt, és szaporodtak a FEZbet vélemények és elég sok minden napvilágot látott a FEZbet Magyarország régiójában végzett online sportfogadás tevekénységéről, úgy döntöttünk egy átfogó FEZbet áttekintés keretében minden személyes tapasztalatunkat közkinccsé tesszük az operátorról. Maradj velünk, és mindent első kézből tudhatsz meg a FEZbet fogadás online és szerencsejáték szolgáltatóról.

Fezbet ismertető

VerifikáltBiztonságJóváhagyott
Értékelés 5/10

A FEZbet havi szinten több, mint 50 ezer élő fogadás lehetőséggel, valamint magas szorzókkal és korrekt bónuszokkal vár, a magyar nyelvű webhelyén.

 • Élő fogadás: 6/10
 • Fogadási piacokból: 7/10
 • Be-és kifizetési: 6/10
 • Bónusz: 7/10
 • Biztonság: 6/10
 • Pénznemek: 6/10

Sportági piacok

FOCIKOSÁRLABDATENISZRÖPLABDA

Befizetés határait

Minimális befizetés: 5 000Ft Maximális befizetés: 35 000Ft
Üdvözlő bónusz: 35 000Ft
Fogadj most!
FEZbet Üdvözlő bónusz
FEZbet Heti Reload bónusz
FEZ bet CashBack bónusz
*18+; Feltételek érvényesek!

A FEZbet magyar webhelyén található licencadatok és egyéb hasznos infók

A FEZbet szabályozott, ellenőrzött módon nyújt online fogadásszervezői tevékenységet Magyarországon. A webhely mögött álló cég a Rabidi N.V., amely számos jó megítélésű sportfogadás és casino üzemeltetője. A szerencsejáték-vállalat Curacaon van bejegyezve, a székhelyének címe: Dr. H. Fergusonweg 1, Willemstad, Curaçao. A FEZbet sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatások nyújtásához szükséges licencét (8048/JAZ) a Government of Curaçao adta ki, amely egyúttal felügyeleti és a szabályozó szerve is a szolgálatónak.

Ugyanakkor fontos infó, hogy a FEZbet Magyarország weboldalán keresztül végzett tevékenységét független organizációk egyáltalán nem felügyelik. Viszont azt is igaz, hogy a FEZbet vélemények alapján a bukméker megítélés nagyon jó, és a saját részünkről sem igazán találtunk fogást rajta sem színvonal, sem pedig megbízhatóság, korrektség kapcsán.

Felelőségteljes szerencsejáték a FEZbet Magyarország webhelyén

A FEZbet Magyarország esetében is megfelelő komolysággal kezeli a szerencsejáték függőségnek a kérdését. A magyar nyelvű webhelyen számos hasznos tanácsot találsz annak kapcsán, hogy miként ajánlott online fogadni, ha felelősségteljesen akarsz játszani. Még akkor is érdemes a pár kérdésből álló önfelmérő tesztjét kitöltened a bukmékernek, ha úgy véled, neked aztán az égvilágon semmi problémád nincs az online fogadással – függőség tekintetében. Nem mellesleg a FEZbet magyar ügyfeleként limiteket tudsz beállítani, amivel korlátot szabhatsz a saját, igazi pénzes online szerencsejáték tevekénységednek, és az ügyfélszolgálattól kérheted a felhasználói fiókodból történő részleges önkitiltást is.

A FEZ bet a magyar játékosok számára is biztosítja a lehetőséget, hogy olyan szervezetekkel felvehessék a kapcsolatot, amelyek segítséget nyújtanak, játékfüggőség-probléma esetén. Ilyen a többi között a GamCare, Gamblers Anonymous, Gambling Therapy.

Fezbet áttekintés

📺 Élő fogadás Igen
⚾ Sportágak száma 35
🎁 Bónusz 35 000Ft*
📱 Mobil alkalmazás Android és iOS
*18+; Feltételek érvényesek!
Fezbet alternatív link

A FEZbet áttekintés keretében arra is figyelmet fordítottunk, hogy milyen módon oldható meg a bukméker elérése Magyarországon. A FEZbet magyar oldalával kapcsolatosan azt tapasztaltuk, hogy egy speciális URL – alternatív link / netes hivatkozás – révén valósítható meg az FEZbet sportfogadás szekciójának és a webhely egyéb részének elérése. Viszont azt vettük észre, hogy az operátor által, a FEZbet Magyarország weboldalának eléréséhez alkalmazott alternatív link nem sokban különbözik az alapértelmezett URL-től.

A lényegi különbség ugyanis mindössze annyi, hogy benne van egy egyjegyű szám a FEZ bet neve mellett a domainben. Az ilyen típusú megoldásokat napjainkban a sportfogadás és szerencsejáték oldalak működtetői nagy számban alkalmazzák.

És már csak azért sem kell félned egy adott sportfogadás vagy online szerencsejáték webhelytől, ha ilyen jellegű linken érhető el, mert ezeket a különleges netes hivatkozásokat a webhelyeket üzemeltető cégek adják ki. Ergo ugyanolyan biztonságosak, mintha nem lenne bennük az a bizonyos szám – ami egyébként bizonyos esetekben a jogosulatlan állami bannolás kivédésére szolgál. A lényeg jelen esetben annyi, hogy a FEZbet bejelentkezés online fogadás, bankolás és minden egyéb funkció, valamint szolgáltatás teljesen biztonságosan használható modern, SSL-titkosítás mellett a jelenleg használat alternatív linken keresztül.

FEZbet regisztráció és KYC-azonosítás – Alapvető infók

A valódi pénzes online sportfogadás egyik fő feltétele a FEZbet regisztráció – más bukmékereknél is számlanyitáshoz kötött, hogy fogadhass valódi pénzes tétekben sportesemény kimenetelekre. A FEZbet regisztráció ugyanakkor nem vészes, mivel csak egy darab árva űrlapot kell kitöltened, megadva mindent olyan adatot, amit a bukméker kér. A kitöltésnél vigyázz, nehogy valamit elírj / elgépelj, mert bizonyos adatok módosítása csak FEZbet belépés után az ügyfélszolgálat segítségével lehetséges.

FEZbet regisztráció Fezbet belépés

FEZbet áttekintés a KYC-azonosításáról

A KYC-azonosítást a regisztrációt követően nem kell azonnal elvégezned, és ha a számlanyitás után megnézed a felhasználói menüben lévő ELLENŐRZÉS menüpontot, azt a szöveget olvashatod, hogy egyelőre nem szükséges az fiókazonosítás.

Az ÁSZF-ben a Személyazonosság, életkor és egyéb ellenőrzések részben az olvasható, hogy az operátor a saját belátása szerint bármikor felkérheti a regisztrált felhasználót arra, hogy igazolja a fiókját a FEZ bet bejelentkezés után. Az operátor által kért dokumentumokat a kérelmezéstől számított 30 napon belül kell benyújtani. A bekért dokumentumok (személyazonosság és lakcím, valamint fizetési mód igazolások) 10 napon belül kiértékelésre kerülnek, és az eredményről az operátor a felhasználót tájékoztatja – természetesen az esetleges hiánypótlás szükségességéről is.

Online bankolás – FEZbet kifizetés és befizetés-módok

Az online bankolás – azaz a nyeremények FEZbet kifizetés módok használatával történő felvétele, valamint a letétek elhelyezés a felhasználóbarát fizetési platformnak hála, nagyon egyszerű. A FEZbet bejelentkezés után az alábbi teendőket kell elvégezned, ha pénzt szeretnél elhelyezni a számládon:

Kifizetésnél, nyeremények felvételénél a fentiek szerint kell eljárnod. A különbség csupán csak annyi, hogy a FEZbet kifizetés gombjára kell a pénz ikonnál kattintanod. Az operátor egyébként jutalékot nem számít fel a bankolás kapcsán a FEZbet sportfogadás részlegében (de értelemszerűen a kaszinóban is ingyenes a bankolási módok használata). A FEZbetnél az alább megoldásokkal tudsz a számládra valódi pénzben letétet elhelyezni:

A kifizetéseknél ugyanezek a bankolási módok vannak feltűntetve, de a Pay via Bank, Apple Pay (Mastercard) és a paysafecard nincs közöttük, viszont a hagyományos banki átutalás nyeremények felvételéhez használható. A min. befizetés 3000 és 5000 HUF közötti, a maximális 350 ezer HUF és 1 000 000 HUF közötti. A minimális kifizetés 3000 és 5000 HUF közötti 500 ezer HUF és 2 100 000 közötti. A be- és kifizetések minimuma és maximum az alkalmazott bankolási módtól függő. A kifizetési kérelmek feldolgozási ideje eléggé változó – az ügyfélszolgálat szerint 24-48 óra közötti.

FEZbet bónusz - Ajánlat új tagoknak és promócióknak

FEZbet bónuszok & promóciók

A bukméker új ügyfeleként jogosult vagy a kezdő FEZbet bónusz ajánlatra, aminek a minimális összege 5000 HUF, míg a maximális összege 35 000 HUF lehet. A 100%-os bónusz FEZbet promo code nélkül is lehívható. A bónuszt csak az operátor sportfogadás termékén lehet felhasználni, de Skrill vagy NETELLER első befizetés esetén nem kaphatod meg.

További követelmények: a bónuszt csak akkor kapod meg, ha az első befizetésed egészében legalább 1 alkalommal 1.50-ös szorzón fogadást teszel meg. Ezt követően a kapott bónusz + a befizetésed teljes összegét 6 alkalommal kell megjátszanod. A fogadások alkalmával a kombi beteknél elfogadott legalacsonyabb szorzó 1.50, single betek esetében 2.00. A maximális tét, amit alkalmazhatsz nem lehet több, mint 16 000 HUF / fogadás. A bónuszt 30 napon belül kell kijátszanod.

A FEZbet sportfogadás termékéhez egyéb bónuszok is elérhetők a magyar ügyfeleknek: ACCA BOOST, Sport Jackpotok, 50%-os heti reload bonus, 10%-os Cashback akció, Napi VIP Free Bet, Fogadás építő biztosító.

Fezbet bonuszkod

Sportfogadás piacok remek választéka magyar játékosoknak

Az online sportfogadás szolgáltatónál jókora a választék az olyan piacokból, amelyekre a legtöbben szeretnek fogadni online. A FEZbet sportfogadás ajánlatában végkimenetel és részeredmény piacok gyakorlatilag mindegyike megtalálható. De emellett nagyon sok hendikepes piacon is lehet fogadásokat elhelyezni pre-match módon. Emellett azoknak sem fog csalódást okozni a buki, akik főként az over / under és / vagy a pontos gól- pontszám szerinti piacokat preferálják.

A hagyományos online sportfogadás piacok mellett többféle hosszú távú piac is adott bizonyos sportok és ligák / bajnokságok esetében. Ez utóbbi piacok olyan fogadási opciót is szoktak tartalmazni, amin akár a versenysorozat végső győztesére is lehet fogadni online.

Mai igényeket teljesen lefedő FEZbet sport választék

A bukméker sportok listáján az első helyen a legnépszerűbb sportok szerepelnek, amelyek között megtalálható a labdarúgás, kosárlabda, többféle e-sport, tenisz, röplabda, kézilabda, jégkorong, valamint a baseball, és az amerikai futball is. A FEZbet magyar ügyfelei természetesen többféle motorsportra és küzdősportokra is köthetnek fogadásokat, és olyan sportágakra is, amelyek szezonálisak (pl. vizes sportok és téli sportok).

Emellett elég sok sportesemény biztosított még a bukmékernél olyan sportágakhoz is, mint a rögbi, krikett, tollaslabda, ausztrál futball, és a vízilabda. De azok sem maradnak hoppon, akik például snookerre, golfra, vagy esetleg gyeplabda, darts, futsal, vagy floorball meccsekre szeretnének fogani.

Így fogadhatsz egyszerűen és gyorsan a FEZbetnél

A fogadás menete a lehető legegyszerűbb. Mivel a FEZbet bukméker magyar nyelvű felületén neked tényleg csak annyi a dolgod, hogy kiválasztasz minden olyan sporteseményt, amire akarsz fogadásokat tenni. Ezt követően a választásaidra tudsz fogadni egyesével (single bet), és kötésben (kombi bet), valamint rendszer fogadások keretében (system bets) is. A téteket a betslipen kell megadni, és ha minden adat rendben van, akkor csak a MEGTENNI A TÉTET gombra kell klikkelned ahhoz, hogy az adott fogadási szelvényed játékba kerüljön.

FEZbet élő fogadás szekció jellemzői

A FEZbet élő fogadás részlegében napi szinten több száz live fogadási lehetőséget kínál az operátor, amelyek legtöbbjéhez a FEZbet live streaming funkciója is biztosítva van, a manapság „divatos” VR-Field (Virtuális Pálya) funkcióval. Az élő piacok számából nincs hiány, és egy adott élő sporteseménynél – főleg ha valamilyen kedvelt csapatsportról van szó – annak szinte minden egyes mozzanatára lehet fogadni in-play piacokon.

Az élő fogadásnál az oddsok elég gyorsan változnak, ezért résen kell lenni, mert megesik, hogy mire beküldenéd, azért nem engedi a rendszer az adott élő fogadást, mert időközben az esélyek módosultak. Ilyenkor – ha az újonnan ajánlott élő szorzó megfelel – ismételten kell próbálkoznod.

Lássuk a FEZbetes mobil platformos megoldásokat

A FEZbet élő és pre-match fogadás részlege is tökéletesen működik a bárki számára elérhető reszponzív, mobilbarát weboldalon. Az iOS-es és Androidos készülékekkel is tökéletesen együttműködő mobilos webszájt gyors, és funkcionalitás tekintetében pariban van a desktopos weboldallal. A hamburger menüjéből minden el lehet érni, és még a mobil bankolás is nagyon egyszerűen intézhető el vele. Az egyetlen dolog, amibe bele lehet kötni az az, hogy a mobilos platformhoz nem érhető el natív FEZbet app.

Fezbet mobile app

Mire számíthatunk Magyarországon biztonság & megbízhatóság terén?

Az operátor neves cég, amely jól ismert az online sportfogadás és szerencsejáték világában. Ennek köszönhető, hogy a rendszerét a legmodernebb SSL titkosítással védi. Így semmi esély nincs arra, hogy a pénzedet, vagy az elért nyereményeidet bárki megkaparinthassa. Az adatvédelmet is nagyon komolyan veszik a FEZbet magyar webhelyén, aminek hála nincs semmi, de semmi esélye annak, hogy amit megadtál a számlanyitásakor mint adatot, vagy a KYC során, az más, illetéktelen egyének kezébe kerülhessen.

Az ügyféltámogatási rendszer jellemzői

A FEZbet online bukméker webhelyén található GYIK szekció, amiben pár olyan kérdésre tudsz választ találni, amelyek az általános jellegű kategóriába tartoznak. Ezen kívül természetesen az ügyfél támogatási rendszer munkatársaival is kapcsolatba tudsz lépni. Ennek egyik módja, ha e-mailt írsz az adott probléma vagy kérdés kapcsán a [email protected] e-mail-címre. A másik megoldás, ami gyorsabb és a nap 24 órájában elérhető, az az online chat, aminek a használata némi idegen nyelvtudást (pl. angol) azért esetlegesen igényelhet.

Konklúzió

A FEZbet sportfogadás termékét összességében jónak találtuk. A webhelyen a legfontosabb információk magyar nyelven érhetők el, és a felhasználóbarát dizájn még a kezdő játékosoknak is megkönnyíti a sportfogadást. Az in-play / élő fogadás és a pre-match fogadás részlegben is kellő mennyiségű a piacok valamint a fogadási opciók száma. Az elérhető sportok mennyiségével is elégedettek voltunk, valamint azzal is, hogy a FEZbet sokféle be- és kifizetési módot nyújt Magyarországon. A mobile platform is jól szuperál az pedig csak egy apró „szépséghiba”, hogy nincs hozz FEZbet app.

GYIK

A FEZbet oldalán legális a sportfogadás?

💬Igen, 100%-osan legális.

💳 Mennyi idő alatt fizeti ki a FEZbet a nyereményeket?

💬A legtöbb esetben 24-48 órán belül, de klasszikus banki átutaláskor akár 5-7 nap is lehet az átfutási idő.

Más családtagom is regisztrálhat ugyanarról a címről a FEZbet magyar oldalán?

💬Ezt nem ajánljuk, mert ugyanaz lesz az IP-címetek is. A családtagodnak inkább keressetek egy másik bukmékert.

Ajánlott bukmékerek ismertetői

# Bukméker Előnyök Sportági piacok Bónusz Értékelés Útmutató
1
 • Virtuális sportok
 • Gyors kifizetés
 • Lóverseny fogadások
10+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
5/10
Ismertető
2
 • E-Sportok
 • Virtuális sportok
 • Promóciók és ajánlatok
10+ Üdvözlő Bónusz: 200 000Ft
5/10
Ismertető
3
 • Virtuális sportok
 • E-Sportok
 • Lóverseny fogadások
7+ Üdvözlő Bónusz: 100€
5/10
Ismertető
Scroll to Top