CampoBet Magyar - Az összes elérhető ajánlat magyarok számára

CampoBet regisztráció

Ha már viszonylag otthonosan mozogsz az online fogadás és szerencsejáték világában, és tisztában vagy a hazai piacon is elérhető szolgáltatókkal, akkor valószínű, hogy a CampoBet magyar oldaláról is hallottál. A CampoBet Magyarország régiójában elsődlegesen bukmékerként van jelen, de egyéb termékeket is kínál, mint a kaszinó / élő casino. Ebben a cikkben a Campo Bet webhelyén elérhető sportfogadás terméket mutatjuk be átfogóan, kitérve olyan fontos dolgokra, mint például a piac és sportesemény, valamint sportág kínálat, a pre-match és élő fogadás, mobil platformos online fogadás megoldások, CampoBet live streaming stb.

CampoBet ismertető

VerifikáltBiztonságJóváhagyott
Értékelés 5/10

A CampoBet kedvező sportfogadás ajánlatokkal, magyar nyelvű platformokkal, jó szorzókkal és temérdek fizetési móddal vár.

 • Élő fogadás: 7/10
 • Fogadási piacokból: 7/10
 • Be-és kifizetési: 8/10
 • Bónusz: 7/10
 • Biztonság: 7/10
 • Pénznemek: 7/10

Sportági piacok

FOCIKOSÁRLABDATENISZRÖPLABDA

Befizetés határait

Minimális befizetés: 5000 Ft Maximális befizetés: 35 000 Ft
Üdvözlő bónusz: 35 000 Ft+ 4 000Ft Free Bet
Fogadj most!
Az CampoBet első befizetési bónuszt
Az CampoBet NAPI VIP Free Bet
Az CampoBet CashBack bónusz
*18+; Feltételek érvényesek!

CampoBet Magyarország – Céges adatok és működési engedély

A CampoBet brand tulajdonosa, és az online sportfogadás távszerencsejáték nyújtására alkalmas webhely birtokosa, valamint üzemeltetője a Maltix Limited cég, amelynek székhelye ezen a címen található: Level 2, Suite 2, The Phoenix Business Center, Triq il-Ferrovija, c/w Triq Regjonali, c/w Triq Il-Blata L-Kahla, Santa Venera, SVR 9022, Malta.

A Maltix Limited a Máltai Szerencsejáték Hatóság (MGA) által kiadott licenc (MGA/B2C/486/2018) birtokában jogosul a Campo Bet webhelyén a fent említett online szolgáltatások nyújtására az EU régiójában 2028 decemberéig bezárólag.

A Campo Bet kiveszi a maga részét a felelősségteljes játékszervezésből is. A CampoBet magyar ügyfelei – amennyiben problémájuk támad az igazi pénzes online játék kapcsán – a webhelyen keresztül kapcsolatba léphetnek olyan, segítségnyújtásra specializálódott organizációkkal, mint a BeGambleAware, a GamCare, valamint a GambleAnonymous, és a GamblingTherapy. A CampoBet Magyarország webhelyén önfelmérő típusú játékfüggőségi teszt is található, amit mindenképp érdemes kitölteni már akkor is, ha a játékfüggőség legcsekélyebb jelét észleled magadon.

CampoBet áttekintés

📺 Élő fogadás Igen
⚾ Sportágak száma 37
🎁 Bónusz 35 000 Ft* + 4 000Ft Free Bet
📱 Mobil alkalmazás Android és iOS
*18+; Feltételek érvényesek!
CampoBet alternatív link

A CampoBet elérés már akkor sem jelentett problémát, amikor az operátor belépett a magyar online fogadás / szerencsejáték piacra a brand-el. Ugyanis akkoriban már lezajlott az Unibet és a Sporting Odds Limited per, amit mindkét cég megnyert a magyar állammal szemben. A két bukméker állhatatosságának és az EU hatóságai közbelépésének köszönhetően a magyar állam felhagyott az EU-s bukmékerek / kaszinók blokkolásával.

A CampoBet elérés a szolgáltató színre lépése óta problémamentes, aminek hála a desktopos és a mobil platformja is bármikor használható a bukmékernek, ha pre-match vagy in-play fogadáshoz, esetleg kaszinózáshoz támadna kedved.

CampoBet regisztráció – Felhasználó fiók nyitása lépésről lépésre

CampoBet regisztracio

A CampoBet sportfogadás szekciójában csak akkor fogsz tudni igazi pénzes online fogadásoka megtenni, ha nyitsz egy felhasználói fiókot / számlát a bukmékernél. A célra 100%-ban megfelel a CampoBet sportfogadás bukméker mobilos oldala is, de természetesen használhatod a „jó öreg” asztali gépes (desktopos) webszájtot is. Vegyük akkor át sorjában a szükséges teendőket lépésről lépésre, hiszen még ha te full profi is vagy a számlanyitás terén, biztosan akadnak olyanok is, akiknek ez még az újdonság erejével szolgál.

Elvileg ilyenkor a rendszer egyből, automatikusan be is léptet az oldalra. Ha mégsem így történne, akkor klikkelj a CampoBet bejelentkezés gombra, és írd be a regisztrációnál megadott felhasználói neved, valamint a jelszavad a CampoBet belépés boxban.

CampoBet belépés

CampoBet magyar számlaazonosítás

A CampoBet belépés után nem kell egyből elvégezned a KYC procedúrát, aminek keretében a személyazonosságod és a lakcímed kell igazolnod. Ha úgy tartja kedved, akár el is kezdhetsz az első befizetés után játszani / fogadni igazi pénzes tétekben. Viszont nyereményt kivenni majd csak akkor lesz lehetőséged, ha sikeresen átestél a KYC-n.

A személyazonosságod például magyar jogosítvánnyal, személyivel, vagy útlevéllel tudod igazolni oly módon, hogy az adott arcképes (érvényes) igazolvány mindkét oldaláról minőségű fényképet készítesz, és elküldöd a cégnek.

A lakcímed igazolásához elegendő egy olyan közüzemi csekk, ami a nevedre szól. Viszont ezen ugyanazon az oldalon kell jól látszódni a lakcímednek is.

Előfordulhat, hogy a CampoBet magyar ügyfeleinek a befizetési módot is igazolniuk kell: pl. képernyőmentés e-wallet fiókról, vagy bank- hitelkártyáról (ilyen esetben bizonyos információs részeket ki kell takarni / le kell fedni a fotó készítése előtt).

CampoBet sportfogadás bukméker bankolási opciói magyar ügyfelek részére

A Campo Bet webhelyén az átlaghoz képest jóval több megoldás révén tudod elintézni a be- és a kifizetéseket. A fizetési módok között hagyományos opciók, e-pénztárcák, valamint a legújabb trendeknek megfelelő bankolási megoldások is akadnak.

Hazánkban jelenleg az alábbi Campo Bet bankolási módok érhetők el a ki- és befizetések elintézéséhez – természetesen csakis CampoBet bejelentkezés után:

A minimális befizetés 6000 ft / tranzakció, a maximális befizetés 600 ezer – 1 millió Ft között 6 tranzakció (paysafecard esetén 345 ezer Ft). A pézmozgások alkalmával, azaz be- és kifizetések esetén a Campo Bet nem számít fel jutalékot vagy más költséget a magyar ügyfelei részére.

Bankolás menete – be és kifizetésnél:

CampoBet bónusz - Első befizetés sportfogadási promóciók

CampoBet üdvözlő bónusz

A kezdő CampoBet bónusz a sportfogadás termékhez jelenleg 35 ezer Ft. 100%-os bónusz, így pontosan annyit kapsz, amennyit te is befizetsz. A bónuszra csak abban az esetben leszel jogosult, ha új felhasználóként regisztrálva legalább 5000 Ft-os első befizetést hajtasz végre, aminek a teljes összegében legalább egy fogadást teszel 1.50-ös vagy nagyobb szorzón. A feljogosító fogadást követően kerül a bónusz jóváírásra, amit 6 alkalommal kell megforgatnod a CampoBet sport fogadás termékén oly módon, hogy single bet fogadások esetén min. 2.00-es, kombi fogadások esetén min. 1.50-ös szorzót használsz.

Fontos, hogy fogadásonként nem mehetsz 16 ezer Ft-os teljes tét fölé, és arra is ügyelj, hogy a sportfogadás bónusz 30 napon belül megforgatásra kerüljön, máskülönben elveszíted a vele elért nyereményeket. Az üdvözlő pénzbónusz után igényelheted a 4000 Ft értékű Campo Bet ingyenes fogadás (Free Bet) ajánlatot is.

Az üdvözlő bónusz mellett a CampoBet magyar ügyfelei számos remek promóciós ajánlat közül válaszhatnak, amelyek között található napi free bet, fogadás biztosítás, nyeremény növelő akció, adott sportágakhoz / sporteseményekhez kötődő promóciók, reload és cashback bónuszok, valamint még sportfogadás jackpot akció is.

CampoBet bonuszkod

CampoBet sportfogadás online piacok

A Campo Bet egyik fő pozitívuma, hogy nem csak a népszerű csapasportokhoz, mint a foci, kosárlabda, kézilabda, amerikai futball stb. biztosít sokféle alatta / felette, hendikepes, pontos eredmény, részeredmény stb. piacot, hanem az egyéb, szerényebb népszerűséggel bíró sportokhoz is. Ennek köszönhetően még az asztalitenisz meccsek esetén is lehet fogadni például szett győztes piacokon, vagy tenisznél arra, hogy az adott adogatást el fogja-e nyeri a meccs favoritjának tartott játékos ellenfele.

A szokásos piacok mellett a Campo Bet többféle hosszú távú fogadási lehetőséget kínál, és azok sem fognak csalód a bukméker sportfogadás online ajánlatában, akik e-sportos piacokon tennék próbára a szerencséjüket: pl. térkép nyertese, headshotok száma stb.

Campo Bet – Online megfogadható sportok

A CampoBet Magyarország webhelyén egyebek mellett a következő csapatsportok eseményeire tudsz fogadni: labdarúgás, röplabda, jéghoki, futsal, kosárlabda, kézilabda, rögbi, krikett, amerikai futball, baseball. Ezek mellett nagyon sok fogadási lehetőség adott motorsportokra, mint például Forma 1, NASCAR, Rally-bajnokságok / versenysorozatok, gyorsasági motorsportokra – pl. motoGP. A Campo Bet a küzdősportok (karate, ökölvívás, MMA) rajongóknak is bőven nyújt megtehető sporteseményt, és az e-sportok kedvelői számára is adott a lehetőség, hogy fogadásokat tegyenek CS:GO, Starcarft 2, Dota 2, LoL összecsapásokra.

Online fogadás útmutató – Így fogadhatsz a Campo Bet magyar oldalán

A fogadás menete mindössze ennyi a Campo Bet magyar oldalán:

Élő fogadás szekció & CampoBet live streaming

Az élő fogadás szekció teljesen el van szeparálva a meccs előtti fogadásokat tartalmazó pre-match részlegtől. Az in-play fogadások kedvelőjeként nem fogsz csalódni a Campo Bet live betting felhozatalában, amihez a bukméker napi szinten százszámra biztosítja azokat a sportmeccseket, összecsapásokat, amikre élő piacokon a mérkőzések ideje alatt lehet fogadni valós időben.

Az élő fogadás manapság már igencsak foghíjas lenne live streaming nélkül. Szerencsére a CampoBet élő közvetítés funkciója, amit a korábban és alkalmazott animációs alapú CampoBet live streaming felturbózott változata, kiválóan teszi a dolgát. Ennek hála semmilyen fontos mozzanatról nem maradsz le, ha kiválasztottál egy élő sporteseményt, amire fogadni akarsz a Campo Bet sportfogadás in-play részlegében találhatók piacokon.

CampoBet mobil platform – Appok nincsenek még, de van remek mobilos webszájt

A CampoBet mobile platformját még akkor is érdemes kipróbálnod, ha eddig csak asztali számítógépes / laptopos platformon tudtad elképzelni a „normális” sportfogadást. A bukméker ugyanis olyan remek CampoBet mobil weboldalt hozott össze, amin minden a helyén van, és a navigáció is remek, ami az újdonsült Campo Bet magyar felhasználóknak megkönnyíti az eligazodást a piacok és megfogadható sportesemények végtelen tengerében.

CampoBet mobil app viszont egyelőre még nincs – azaz csak tervben van a fejlesztése – ezért, amíg nem készül el, a natív alkalmazás fanatikusok is csupán annyit tehetnek, hogy a CampoBetnél a mobilbarát oldal szolgáltatásait és funkcióit veszik igénybe.

CampoBet mobile app

Campo Bet Magyarország – Biztonság és adatvédelem

A 128 bites titkosítási technológiát alkalmazó rendszernek köszönhetően a pénzmozgások lebonyolítása és a szenzitív információk kliens-szerver transzfere maximális védelmet élvez – ugyanis eljárásokat alkalmaznak a bankok és más kereskedelmi pénzintézeteket online pénzügyi tranzakciók lebonyolításakor.

Az adatvédelem terén a Campo Bet is nagyjából ugyanazt nyújtja, mint a Maltix Limited egyéb brandjainak webszájtaji: a személyes adatokat nem adja ki az operátor illetékteleneknek, és a felhasználóktól begyűjtött egyéb (pl. hitelesítéshez szükséges információkat) többszörös védelemmel ellátott, titkosított szerverparkban tárolja.

Mit kapunk a Campo Bet online fogadás oldalán ügyféltámogatás címén?

A bukmékert bármikor el tudod érni online élő chaten a CampoBet mobil és desktopos oldalán is. Emellett írhatsz e-mailt a [email protected] e-mail-címre. A chaten általában pár percen belül válaszolnak, a levelekre rendszerint 30-40 perc után érkezik válasz a bukméker ügyfélszolgálati munkatársaitól.

A Campo Bet magyar oldalán található egy kábé tucatnyi kérdésből és válaszból álló GYIK (Súgó) szekció is. Ammenyiben általános jellegű a kérdésed, és némi szerencséd van, akkor nem kell az ügyfélszolgálattal kapcsolatban lépned, mert a GYIK-ben is megtalálod a választ.

Konklúzió

A Campo Bet egyre jobb teljesítmény produkál a magyar piacon, aminek köszönhetően ha nem is elképesztő ütemben, de folyamatosan nő az elégedett ügyfeleinek száma. Az MGA-s licenc több, mint elegendő bizonyíték a buki megbízhatóságára nézve, és az is szimpatikus, hogy a Campo bet a játékosok védelmére is figyelmet szentel.

A piacok száma és a sportok / sportesemények mennyisége megfelel a mai igényeknek. A szorzók jók, és kisebb sportoknál is többféle fogadási mód közül lehet választani. Az in-play fogadási részleg jól kidolgozott, a fizetési módok száma bőséges, és végül, de nem utolsó sorban a CampoBet bónusz és promóciós ajánlatai is remekek.

GYIK

🎁 A kezdő CamoBet bónusz előtt is kérhetem a Free Bet-et?

💬Nem ezt csak a pénzbónusz megforgatása után tudod kérelmezni.

💰 A CampoBet ingyenes fogadások összegét ki lehet utalni?

💬Csak a velük elért nyereményeket utalhatod ki magadnak.

🎧 A CampoBet magyar ügyfélszolgálatot is ad?

💬A cég chates és egyéb ügyfélszolgálati opciói főleg angol nyelven érhetők el.

Ajánlott bukmékerek ismertetői

# Bukméker Előnyök Sportági piacok Bónusz Értékelés Útmutató
1
 • Kétféle mobil app
 • Rengeteg élő fogadási lehetőség
 • Sok fogadási piac
70+ Üdvözlő Bónusz: 40 000Ft
5/10
Ismertető
2
 • Rengeteg élő fogadási lehetőség
 • Lóverseny fogadások
 • Virtuális sportága
27+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
5/10
Ismertető
3
 • Élő Fogadás
 • Promóciók és ajánlatok
 • Virtuális sportága
45+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
5/10
Fogadj most!
Scroll to Top