Olympusbet magyar - Sportfogadás népszerű ligákra, nagy szorzókkal

OlympusBet regisztráció

Az Olympusbet sportfogadás online webhelyén 2023-ben indított útjára az iGaming ágazatban manapság egyre ismertebb NewEra B.V. Az Olympus bet magyar nyelvű oldalán jó oddsok mellett lehet fogadni az agárverstől kezdve a netballon át az e-sportokig szinte mindenre, de a promóciók, bónuszok piackínálat, valamint az Olympusbet vélemények is jók. Mindezek miatt úgy véltük, a bukméker megér egy misét!

OlympusBet ismertető

VerifikáltBiztonságJóváhagyott
Értékelés 7/10

Az Olympusbet magyar nyelvű sportfogadás lehetőségek ezreit kínálja és sokféle promóciót.

 • Élő fogadás: 7/10
 • Fogadási piacokból: 8/10
 • Be-és kifizetési: 7/10
 • Bónusz: 8/10
 • Biztonság: 8/10
 • Pénznemek: 8/10

Sportági piacok

FOCIKOSÁRLABDATENISZRÖPLABDA

Befizetés határait

Minimális befizetés: 4 000Ft Maximális befizetés: 40 000Ft
Üdvözlő bónusz: 40 000FtOLYMPUS100
Fogadj most!
Olympusbet üdvözlő bónusz
Olympusbet reload bónusz
Olympusbet ingyenes fogadás
*18+; Feltételek érvényesek!

Olympusbet Magyarországon – Elérhető licenc & egyéb adatok

Az Olympusbet magyar webhelyének üzemeltetői feladatkörét a NewEra B.V. látja el, amely egyúttal a brand tulajdonosa is. A szerencsejáték-cég a Hollandiához társult Curacao-n van bejegyezve a Scharlooweg 39 U.13, Willemstad, Curaçao címen. Az Olympusbet sportfogadás és távszerencsejáték szolgáltatást a Government of Curacao szabályozó és felügyeleti iGaming organizáció által kiadott 1668/JAZ típusú e-gaming licenc birtokában nyújthat.

Az Olympus bet tevékenységét a hatályos Curacaoi törvényeknek és jogszabályoknak megfelel végzi; az Európai Unióban az operátor számára szükséges fizetési szolgáltatásokat a vele szoros kapcsolatban lévő NewEra Cyprus Limited biztosítja, amelynek székhelye Cipruson a Oneworld Parkview house, 4th floor, 2063, Nicosia, Cyprus címen található meg.

Az Olympusbet vélemények alapján az operátor többféle módon is segíti a szerencsejáték-függőségben érintetteket. Ennek mi is utánajárunk, és arra jutottunk, hogy az Olympusbet Magyarországon megfelelő környezetet biztosít a felhasználóinak, akik bármikor élhetnek az úgynevezett önkizárás opciójával is. Emellett a bukméker magyar webhelyén keresztül elérhetők olyan segélyszervezetek oldalai, mint a GamCare, Gambling Therapy, Gamblers Anonymous.

OlympusBet áttekintés

📺 Élő fogadás Igen
⚾ Sportágak száma 66
🎁 Bónusz 40 000Ft* OLYMPUS100
📱 Mobil alkalmazás Android és iOS
*18+; Feltételek érvényesek!
OlympusBet alternatív link

Az online sportfogadás és távszerencsejáték webszájtok kapcsán időről időre fel szokott merülni a hazai elérhetőség kérdése. Ez nem csoda annak tudatában, hogy korábban számos példa volt arra, hogy bizonyos online fogadás oldalak elérését korlátozták a magyar hatóságok. Napjainkra a helyzet annyiban változott, hogy a vasszigor lendülete alábbhagyott, aminek pozitív hozadékaként az Olympusbet Magyarországon gond nélkül érhető el. A hab a tortán, hogy az elérhetőséghez még alternatív link / tükör weboldal, vagy egyéb furmányos megoldás sem szükséges. Ugyanis az Olympus bet sportfogadás webhelyét közvetlenül az alapértelmezett webcímről tudod elérni hazánkban.

Olympusbet regisztráció – Egyszerű számlanyitás magyarul

Az Olympusbet regisztráció elvégzése – ha a későbbiekben valódi pénzben akarsz fogadásokat megtenni az Olympus bet magyar webhelyén – mindenféleképpen szükségszerű. A jó hír, hogy mindössze egy űrlapot kell ehhez kitölteni az alábbi módon:

Olympusbet regisztráció

Mint azt láthatod, az Olympusbet regisztráció cseppet sem nehéz, amit követően minden webhely funkció a rendelkezésedre áll – például az Olympusbet fizetési módok mindegyike, amelyek révén fel tudod tölteni az egyenleged, hogy igazi pénzben fogadhass a legjobb sporteseményekre online.

OlympusBet belépés

Olympus bet KYC verifikáció – 2 & 3 lépéses procedúra

Az Olympusbet magyar webhelyén a KYC keretében első körben egy kétlépcsős azonosítást (Two Steps Verification) kell majd elvégezned akkor, amikor a befizetéseid, vagy a pénzkivételeid elérik a 2000 amerikai dollárnak megfelelő összeget. Ilyenkor igazolnod kell megfelelő minőségű és formátumú fotóknak a benyújtásával a személyazonosságod (pl. képek a személyidről, vezetői engedélyedről esetleg az útleveledről).

Emellett igazolnod kell a bejelentett lakcímedet is (képek névre szóló számlákról, amelyeken a lakcím is látható vagy a bankszámla kivonatodról, ami nem régebbi pár hetesnél). Amennyiben a számládat érinti pénzforgalom eléri az 5000$-t akkor a „Source of funds” értelmében igazolnod kell a pénzeszközök forrását (pl. nyeremény, örökség, munkabér stb.).

Online bankolás kisokos & Olympusbet fizetési módok

Mielőtt bármilyen típusú pénzügyi tranzakcióba kezdenél nem árt alaposan végig gondolnod, hogy melyik felelne meg neked a legjobban – hosszú távon is – az elérhető Olympusbet fizetési módok közül. Amennyiben megvan a „jelölt”, akkor a be- és a kifizetéseket a profilikonodra kattintva tudod intézni, kiválasztva a megfelelő menüpontot (BEFIZETÉS vagy KIFIZETÉS). A rendszer betölti a Magyarországon elérhető Olympus bet fizetési módok összesét, amelyeknél elég egy kattintás a megfelelőn, aminek a saját űrlapját pontosan kitöltve tudod elindítani az adott pénzügyi műveletet.

Az Olympusbet magyar ügyfeleként a következő megoldásokkal töltheted fel az egyenleged:

Visa, Mastercard, Skrill, NETELLER, paysafecard, instant banki átutalás, kripto pénzek, eZeeWallet, MiFinity, Binance Pay Visa.

A kifizetésekhez Mastercard és paysafecard opció nem érhető el. A minimális és maximális be- és kifizetési összegek a magyar forint vonatkozásában elég gyakran módosulnak, emiatt, hogy adott napon naprakész infóhoz csak úgy tudsz jutni, ha felkeresed az fizetési szekciót, és ott megtekinted, hogy a használni kívánt bankolási módnál épp mennyi például a minimális befizetési összeg (vagy a maximális). A bukméker nem számol kezelési költségeket fel az Olympus bet Magyarországon elérhető fizetési rendszerének használata kapcsán. A nyereményfelvételi kérelmek feldolgozási ideje rendszer 1-3 nap, de banki kiutalásnál ennél több munkanap is lehet.

Olympusbet vélemények a sport bónusz ajánlatokról

Olympusbet sport bónusz

A sportfogadás rajongók döntő többsége szívesen fogadja a kedvező feltételű üdvözlő és egyéb sport bónuszokat, amik a Olympusbet bónusz ajánlatai esetében is rendelkezésre állnak.

A bukméker új számlák birtokosainak 100%-os kezdő bónuszt ad, amit már 4 ezer HUF-al is lehet aktiválni, és a maximális összege elérheti ugyanekkora befizetéssel a 40 ezer HUF-ot is. A bónuszt az OLYMPUS100 bónuszkód megadásával tudod lehívni az első depozitodnak az alkalmával. A megjátszási követelmény 16x-os, aminek a teljesítésére a bukméker 21 napot ad. A legalacsonyabb odds 1.80-os, amikor bónuszra játszol.

A kezdő befizetési welcome ajánlat mellett egyéb Olympusbet bonus lehetőségei is vannak:

A fentiek alapján megállapítottuk, hogy az Olympus bet bónusz ajánlatai kifejezetten jók, ezért arra a véleményre jutottunk, hogy érdemes megfontolni az igénybevételüket!

OlympusBet bonuszkod

Olympusbet sportfogadás piacok – Széles és igényes választék

A piackínálat okán is alaposan górcső alá vettük az Olympusbet sportfogadás rendszerét, hiszen napjainkban már messze nem elégséges, ha egy-egy kiemelt sportesemény csak pár fő piacon lehet fogadni online. A buki alapvetően jó felhozatalt produkál over / under (alatta / felette) típusú piacokból, és ez elmondható a különféle eredmény-típusú sportfogadási piacok kapcsán is, amelyeken adott meccs / mérkőzés bizonyos eredményére lehet tippelni: pl. focinál a kaput eltaláló lövések pontos számra, kosárlabdánál „X” csapat által szerzett 3-pontosok pontos számra, vagy kézilabdánál a két csapat közötti végső gólkülönbségre.

Természetesen sok más egyéb fajtájú piacon is lehet fogadni az Olympusbet magyar webhelyén: hendikepes piacok, speciális jellegű fogadási piacok, hosszú távú piac fajták stb.

Sportág kínálat, ami minden igénynek megfelel

Bármilyen sportot is kedvelsz, az Olympusbet Magyarországon online webhelyén szinte biztos, hogy megtalálod, és rendszeresen fogadhatsz is az eseményeire, meccseire pre-match és live piacokon. A kínálatban olyan sportágaknak is helyet szorított a bukméker, amelyek más fogadóportálokon hanyagolva vannak – a többi között ilyen az agárverseny és a lóverseny különböző fajtái (galopp, ügető). De ide sorolható a manapság egyre többeket vonzó hurling, indiai kabaddi, valamint a hazánkban is kedvelt badminton (tollaslabda).

Az Olympusbet regisztráció után megnyílik előtted az út, hogy olyan egyéb sportokra is fogadhass, mint a teremlabdarúgás futsal, sznúker, ausztrál futball, Gaelic Futball, rögbi, krikett, Netball, Lakrossz, darts, gyephoki.

Ha szívesen teszel inkább fogadásokat e-sportokra, akkor is jókora a választék: egyebek mellett CS: GO, Dota 2, Kings of Glory, Valorant, Rainbow Six Siege, League of Legends, StarCraft 2 mérkőzésekre tudsz többféle piacon valódi pénzben téteket elhelyezni. Természetesen a virtuális sportokra való fogadási is biztosított számodra a Olympusbet magyar ügyfeleként, és az olyan „nagy” sportok eseményeire is állandó jelleggel tudsz téteket tenni, mint az amerikai futball, labdarúgás, baseball, kosárlabda, jéghoki kézilabda, asztalitenisz, tenisz, röplabda.

Mindezeken kívül az Olympus bet bukméker elfogadni igazi pénzes fogadásokat biatlonra, kerékpársportra, küzdősportokra (pl. MMA), valamint többféle motorsportra: rally, Formula-1, NASCAR, superbike, MotoGP, motocross futamok.

Kell egy kis segítség? Megmutatjuk, hogy megy az online fogadás

Lépje be megadva az ehhez szükséges adatokat a bukméker Olympus bet magyar desktopos vagy mobil-kompatibilis oldalán a felhasználói fiókodba. Használj egy tetszőleges menüt – vagy a képernyő közepén a SPORT szekcióba található fogadási ajánlatot azoknak a sporteseményeknek a kijelöléséhez, amikre fogadni fogsz. Egy adott meccsnél az elérhető piacok megjelenítéséhez csak a sporteseménynek a nevére kell kattintani / koppintani (mobilon). A következő lépés a piacok közül kiválasztani azt, ami neked megfelel az adott fogadáshoz, illetve a piacon belül azt a kimenetelt / fogadási opciót, amit meg akarsz tenni (pl. a két opciós „Melyik csapat jut tovább” piacon az „A” vagy a „B” csapat).

Amikor már minden olyan sportesemény kimenetelt kiválasztásra került, amire fogadni akarsz, nézd át őket ellenőrzésképpen a fogadószelvényeden, állítsd be az fogadás típusát, amit az Olympusbet magyar oldalán lehet: egyes kötéses; kombinált, IF Bet („ha” fogadás), és rendszer fogadás. A végső lépés a szelvényed játékba küldése előtt a tét megadása.

Olympusbet élő fogadás – Külön szekció & kiváló oddsok

Kifejezetten jó, hogy az Olympusbet élő fogadás ajánlatai nincsenek egy kalap alá véve a pre-match (SPORT) részlegben található, mérkőzések / sportesemények kezdete előtt megtehetőkkel. Ily módom ugyanis sokkal áttekinthetőbb az egész rendszer, és könnyebben ki tudod választani azokat az éppen folyó meccseket, amikre élő / live piacokon fogadnál. Az in-play piacoknál a szorzók igen-igen jók is lehetnek, és ha ott vagy a szeren, akkor a VR-Field-es közvetítést nézve reális margin mellett csíphetsz el kiváló élő fogadás lehetőségeket!

A VR-Field funkció sportesemény lefedettségét jónak találtuk. A legtöbb csapatsporthoz és egyéb népszerű sporthoz biztosítva van a valós idejű, animációs alapú streaming, ami a meccsek fő eseményei mellett naprakész statisztikai adatokat is szolgáltat.

Multifunkcionális mobilplatform Olympusbet app nélkül

A mobilos sportfogadás megoldások kedvelőinek be kell érniük egyelőre azzal – és ez egy jó ideig még így is fog maradni –, hogy a bukméker mobilplatformjához nem érhető el sem iOS-es sem pedig Androidos natív mobil sportfogadás Olympusbet app. Viszont az, hogy az operátor igazán remek, és kimondottan könnyen használható reszponzív weboldalt hozott össze, szolgál némi gyógyírral az Olympus bet app hiányára.

Ugyanis tény, hogy a mobilos webszájt szó szerint remek még a villámgyors fogadás beküldéseket igénylő élő fogadás területén is. Emellett a bankolási opciók mindegyike abszolút megbízhatóan, fennakadások nélkül megy vele, és természetesen az olyan alapvető dolgok, mint a KYC, vagy az Olympusbet regisztráció intézésére is teljeséggel megfelel.

OlympusBet mobile app

Hogyan védi a pénzed és az adataid az operátor

A 128-bites SSL titkosítás pont megfelelő válasszal szolgál napjaink biztonságtechnológiát érintő kihívásaira. A fejlett kódolási algoritmusoknak köszönhetően ugyanis 100%, hogy nem lesz semmilyen gondod úgy a befizetések, mint az Olympus bet kifizetés tranzakciók lebonyolításakor. Az adatvédelemre is nagy hangsúlyt fektet a NewEra B.V. operátor és ennek köszönhető, hogy bármilyen adatot is bocsájtasz a cég rendelkezésére az „kettőtök között fog maradni”.

Őszintén az ügyféltámogatási rendszerrel

Az ügyféltámogatás manapság egy igen sarkalatos pont a bukmékerek teljesítményének megítélés kapcsán. Ezzel a ténnyel több, mint valószínű, hogy az Olympus bet operátora is tisztában van, mivel azt tapasztaltuk, hogy ha bár angol nyelven is, de egész jól összerakott GYIK szekció érhető el a webhelyen. Az esetlegesen előforduló kérdések mindegyikére persze a GYIK sem adhat választ, viszont van e-mail-es elérhetőség és „csevegés” funkció is (online valós idejű chat).

Ha az előbbi preferálod, akkor a [email protected] e-mail-címre tudsz levelet „postázni”, amire a válasz az Olympusbet vélemények alapján kábé 1-2 órán belül meg szokott jönni. A csetes opció is teljesen működőképes, és meglepően tapasztaltuk, hogy a cég munkatársait nem lehet még húzósabb kérdésekkel sem zavarba hozni.

Konklúzió

Az Olympusbetnél jókora a kezdő bonus és több olyan promóció is van a sportfogadás termékhez, amelyek esetében a felhasználási feltételek korrektek – beleértve a bonus megjátszási követelményeket is. A buki sportfogadás ajánlatéban napi szinten ezerszám vannak jobbnál jobb sportesemények, amikre gyakran nem csak pre-match, hanem in-play piacokon is lehet fogadásokat tenni.

Az Olympus bet sportfogadás rendszere a system bet mellett az „IF Fogadás” lehetőségét is felkínálja, és a live / élő fogadásokhoz elég jó lefedettséggel rendelkező VR-Field érhető el. Az ügyféltámogatással és a mobilos megoldásokkal is elégedettek voltunk, valamint az is már-már könnyet csalt sokat látott szemeinkbe, hogy végre egy buki, ahol a szokványos sportokon kívül akár még kabaddira, badmintonra, vagy mondjuk agárverseny futamok is lehet valódi pénzben téteket tenni.

GYIK

Az Olympus bet virtuális sportokra ugyanúgy kell fogadni, mint másra?

💬Igen, ezen a téren nincs semmi különbség.

Milyen Olympusbet rendszer fogadás fajták vannak?

💬Például Robin, Trixie, Canadian, Lucky 31, Super Heinz használható – attól függően, hány választással akarsz játszani.

Tudok tenni egy Olympusbet szelvényre élő és pre-match piacos fogadást is?

💬Igen, tudsz.

Ajánlott bukmékerek ismertetői

# Bukméker Előnyök Sportági piacok Bónusz Értékelés Útmutató
1
 • Magas szorzók
 • Speciális piacok focihoz
 • Különálló lóverseny fogadás részleg
21+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
7/10
Ismertető
2
 • 100%-os üdvözlő bónusz
 • Rengeteg élő fogadási lehetőség
 • Speciális promóciók
15+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
7/10
Ismertető
3
 • Rengeteg élő fogadási lehetőség
 • Speciális piacok focihoz
 • 24/7 rendszerű ügyfélszolgálat
50+ Üdvözlő Bónusz: 40 000Ft
7/10
Fogadj most!
Scroll to Top