Sportaza Sportfogadás - A legjobb promóciók & bónuszok magyaroknak

Sportaza regisztráció

A Rabidi N.V. 2020-ban indított útjára Sportaza néven az egyik legújabb brandjét, amely több tekintetben is kiemelkedik a cég portfóliójában található sportfogadás oldalak közül. Cikkünkben a pincétől a padlásig bejárjuk a Sportaza magyar nyelven elérhető online fogadás webhelyén, bemutatva a bukméker szolgáltatásait – Sportaza live streaming, ügyfélszolgálat stb –, az elérhető in-play és pre-match sportfogadás ajánlatot. Emellett kitérünk olyan témákra is, mint az elérhető sportág és fogadási piacválaszték, Sportaza bónusz és promóció ajánlatok, illetve az operátor mobil platformjának jellemzői.

Sportaza ismertető

VerifikáltBiztonságJóváhagyott
Értékelés 7/10

Sportaza sportfogadás bukméker versenyképes szorzókkal, havonta több ezer sporteseménnyel, és rendkívüli promóció kínálattal vár.

 • Élő fogadás: 8/10
 • Fogadási piacokból: 7/10
 • Be-és kifizetési: 7/10
 • Bónusz: 7/10
 • Biztonság: 7/10
 • Pénznemek: 7/10

Sportági piacok

FOCIKOSÁRLABDATENISZRÖPLABDA

Befizetés határait

Minimális befizetés: 20€ / 5000 HUF Maximális befizetés: 35 000 Ft
Üdvözlő bónusz: 35 000Ft
Fogadj most!
Sportaza első befizetési bónusz 100%
A Sportaza Hétközepi freebet bónuszok
A Sportaza UEFA Nemzetek Ligája FreeBet bónuszok
*18+; Feltételek érvényesek!

Sportaza Magyarország – Céges adatok & működési engedély

A Sportaza Magyarország webhelyének üzemeltetője a Rabidi N.V., amelynek székhelye a Karib-szigeteken, Curacao-n van (Hollandi társul állama) ezen a címen: Scharlooweg 39, Willemstad, Curacao. A cég számára a működés engedély a felügyeleti és szabályozó organizációként is eljáró Goverment of Curacao adta ki (No. 8048/JAZ). Ennek a licencnek a birtokában a Rabidi N.V. internetes keresztül megvalósuló online szerencsejáték és sportfogadás szolgáltatásokat nyújthat szerte a világon. A fizetési szolgáltatásokat a Cipruson bejegyzett Tilaros Limited (ΗΕ406322) cég biztosítja a Rabidi N.V. számára.

A Sportaza sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató működését egyéb, független testület, vagy más szabályozó szerv nem felügyeli.

Sportaza áttekintés

📺 Élő fogadás Igen
⚾ Sportágak száma 35
🎁 Bónusz 35 000Ft*
📱 Mobil alkalmazás Android és iOS
*18+; Feltételek érvényesek!
Sportaza alternatív link

A Sportaza magyar honban teljesen akadálymentesen érhető el, legyen szó a desktopos, vagy az okos kütyükre belőtt Sportaza mobil oldalról. Ennek köszönhetően bárhol és bármikor el tudod érni a Sportaza sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatásokat biztosító rendszerét. A bukméker 2020-as színre lépése óta rendszeres időközönkén teszteljük a különböző platformjait, és ezen időszak alatt egyetlenegy alkalommal sem tapasztaltuk, hogy bármilyen akadályba ütközött volna a Sportaza elérés Magyarországon.

Amennyiben viszont mobilon szeretnél fogadásokat tenni, akkor bizonyos régiókba – például az észak-nyugati országhatár közvetlen tőszomszédságában előfordulhat, hogy a Sportaza elérés nem lesz tökéletes – bár tény, hogy az ilyen esetek rendkívül ritkák, és az esetek túlnyomó részében csak pár másodperces mobilböngészős letöltési késlekedést okoznak.

Sportaza regisztráció – Számlanyitás lépései röviden

Sportaza Bet - Regisztracio

Nyilván nem fogunk eget rengetően nagy titkon felfedni azzal, hogy a Sportaza regisztráció nélkül nem tudsz igazi pénzes pre-match, illetve in-play fogadásokat megtenni. Ha pénzben akarsz sporteseményekre a Sportaza mobil vagy asztali gépes oldalán fogadni, akkor nyitnod kell egy felhasználói fiókot, az alábbi lépések szerint:

Sportaza belépés

Sportaza belépés utáni opcionális teendők

A regisztráció után a rendszer automatikusan beléptet a Sportaza sportfogadás oldalán, és felkínálja, hogy töltsd fel pénzzel az egyenleged a rendelkezésre áll fizetési módok egyikét használva. Ha ég benne a vágy a fogadás iránt, és egyből igazi pénzben játszanál, akkor érdemes átgondolni a bónusz szerzést opcióját is még egy alkalommal (amennyiben a regisztrációnál nem kértél bónuszt). Ugyanis a kezdő / üdvözlő bónusz csak a számlanyitás alkalmával és csak egyszer jár.

A KYC (Know Your Customer) verifikációt nem szükséges egyből a számlanyitást követően megcsinálod. Ráérsz vele addig, amíg a bukméker munkatársai felkérnek a személyazonosságod és a lakcímed igazolására.

Sportaza sportfogadás bukméker Magyarországon biztosított fizetési módjai

Magyarországon a Sportazanál aránylag sokféle be- és kifizetési mód áll a rendelkezésedre a pénzügyeid intézéséhez. Ezek között klasszikus bankolási megoldások is vanna, de a többségük e-pénztárcás vagy egyéb, innovatív opció.

A Sportaza magyar ügyfeleinek biztosított egyenleg feltöltési opciók:

 1. Bank- és hitelkártyás (Visa, Mastercard, Revolut Visa / Mastercard);
 2. Skrill / Skrill 1-Tap, NETELLER, Rapid Transfer;
 3. Paysafecard, SOFORT;
 4. Kripto pénzek (ETR, BTC, LTC. XRP).

Kifizetésekhez, nyereményfelvételhez igénybe vehető lehetőségek:

 1. Banki átutalás;
 2. Skrill / Skrill 1-Tap, NETELLER, Rapid Transfer;
 3. Kripto pénzek (ETR, BTC, LTC. XRP).

Az operátor a tranzakciók kapcsán nem számít fel jutalékot. A minimális összeg 20€ / 5000 HUF tranzakcióként, a maximális a fizetési módtól függő.

Sportaza kifizetés és befizetés intézése

Az alábbiak szerint tudod intézni a bankolást a Sportaza magyar nyelvi támogatással rendelkező oldalán.

Sportfogadás kezdő Sportaza bónusz és promóciók

Sportaza sportfogadási bónuszok és promóciók

Az új ügyfeleknek a bukméker már 20€ / 5000 HUF első befizetés estén is biztosítja a kezdő / üdvözlő bónusz, ami jelenleg 100%-os és 100€ / 35 000 HUF a maximuma (Skirll vagy NETELLER első depozit esetén a bónusz nem használható fel). A bónuszhoz jutásnak az az alapfeltétele, hogy a befizetésed egészében legalább 1x fogadj 1.50-ös szorzón. A bónusz automatikus aktiválásra kerül. A megjátszási követelménye: 6x-os (single beteknél a min. szorzó 2.00; kombi beteknél 1.50). A bónusz kiegészítéseként 4000 HUF értékben Free Bet (ingyenes fogadás is szerezhető). A kezdő bónuszt 30 napon belül kell megforgatnod.

A Sportaza Bet magyar webhelyén számos egyéb sportfogadás promóció található: free bet ajánlatok, hétvégi és hétközi bónuszok, cashback, sportfogadás jackpot, nyeremény növelő, VIP tagság. Mindezek mellett pedig izgalmas sportfogadás versenyeken és egyéb fogadási játékokon is részt vehetsz, de egy virtuális bolt is található a webhelyén, ahol például ingyenes fogadásokra tudod beváltani a hűségpontjaidat.

Sportaza bonuszkod

A Sportaza sportfogadás termékhez nyújtott piac kínálata

A fogadási piacok tekintetében szépen muzsikál a Rabidi N.V. sportfogadás üdvöskéje. A nagy tömegeket vonzó csapatspotokhoz nagyon sok piacot és fogadási lehetőséget találhatsz a bukmékernél úgy a pre-match, mint az élő fogadás részlegben. Sportágtól függően akár több tucatnyi pontos eredmény piac, részeredmény piac, hendikepes piacok, egyéb piacok (dupla esély, páros vagy páratlan eredmény). A kisebb sportoknál is relatíve jó a választék, és nem csak a végkimenetel piacon lehet fogadni pl. asztalitenisz, vagy futsal esetében.

Az e-sportoknál is igen sokféle piacon tehetsz fogadást – egyes e-sportoknál akár élőben is (pl. CS:GO). És mivel a bukméker virtuális sportfogadás termékkel is rendelkezik, az v-sportokhoz is jókora pre-match piac választékkal bír: alatta / felette piacok, melyik csapat szerzi meg a vezetést, félidő eredménye, pontszám / gólszám szerint végeredmény. A Sportaza sportfogadás webhelyének egyik érdekessége, hogy szinte minden komoly ligához, bajnoksághoz biztosítja az operátor a hosszú távú pre-match fogadási piacokat (pl. melyek csapat nyeri meg a Bundesligát, adott kosárlabda csapat az NBA alapszakaszában melyik helyen végez – pl. 4-7 hely egyikén stb.).

Milyen sportokra fogadhatsz a Sportaza élő és pre-match sortfogadás keretében

A legnépszerűbb csapatsportok vonzzák be a legtöbb nézőt a sporteseményekre, így aztán nem véletlen, hogy ezekre érkezik be a legtöbb pre-match és in-play fogadás – labdarúgás, kézilabda, röplabda, kosárlabda, jéghoki, baseball, krikett, amerikai futball. Ezek mellett manapság már az olyan kisebb / vagy kevésbé ismert sportokra is elég sokan fogadnak igazi pénzben a Sportaza magyar felhasználói közül, mint a tollaslabda, futsal, rögbi, squash, pesapallo, darts.

Mindezek mellett relatíve népszerű amagyar sportfogadók körében az UFC / MMA, és az ökölvívás – mint megtehető sport, valamint az olyan e-sportok, mint a Starcraft 2, League of Legend, Dota 2, CS:GO, Rainbow Six Siege. Mint azt fentebb jeleztük virtuális sportokra is tudsz a Sportazanál fogadni online, de az említettek mellett akár még sakk, golf, asztalitenisz, motorsportok (NASCAR, motoGP, rally, Formula 1), valamint „egzotikus” sportok (kelta foci, jéglabda, kabaddi, gyephoki) eseményei közül is válogathatsz.

Sportaza online sportfogadás menete a magyar nyelvű platformokon

A Sportazanál rendkívül egyszerűen tudsz fogadni online legyen szó a bukméker mobile vagy asztali gépes oldaláról. Ennyi mindössze a teendőd – amennyiben rendelkezel az online sportfogadás számládon fogadás / fogadások megtételéhez elégséges pénzzel:

Sportaza élő fogadás szekció és live streaming

A bukméker in-play fogadás részlegében olyan sportesemények köthetsz fogadásokat in-play módon, amelyek még tartanak / folyamatban vannak. Ezekhez a sporteseményekhez a bukméker külön live piacokat, és Sportaza live streaming szolgáltatást is nyújt. Azt viszont muszáj megjegyeznünk, hogy a Sportaza élő közvetítés nem egyenlő a videó streaminggel, mivel az e—sportokat kivéve a Sportaza élő közvetítés video animáció alapú. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lehetne normálisan, élő online fogadásokat megtenni az oldalon, hiszen a fogadási rendszer animációs, szoftveres renderelésű live streaming funkciója az adatokat (sportesemények főbb mozzanatai, történései) valós időben, mindössze pár tizedmásodperces késlekedéssel közvetíti.

Sportaza mobil platform – Appok és mobilbarát webszájt

A mobil sportfogadás a Sportazanél is elérhető, amihez a bukméker egy remekül összerakott, impozáns megjelenésű, felhasználóbarát dizájnnal és magyar nyelvi támogatással bíró mobilbarát oldalt biztosít. Sportaza app – Android & iOS – egyelőre ugyan nem érhető még ez a bukméker mobile kompatibilis rendszeréhez, de ez ne vegye el a kedved, mivel az okostelefonokkal, és táblagépekkel is remek felhasználói élményt nyújtó reszponzív oldalban tuti, hogy nem fogasz csalódni. Elméletileg és gyakorlatilag sincs olyan funkció, szolgáltatás, opció, amit ne tudna a rendszer mobilos változata. Ezért, ha a mobil sportfogadás fanatikus vagy, akkor semmiképp ne hagyd ni a Sportaza mobil készülékes megoldását.

Sportaza mobile app

Biztonság és adatvédelem a Sportazanál

Az adatvédelmet az operátor rendkívül komolyan veszi. Ennek hála azokat az adatokat, és dokumentumokat, amiket a rendelkezésre bocsátasz a regisztráció és a KYC kapcsán, teljes biztonságban tudhatod. Az operátor garanciát vállal arra nézve, hogy nem ad ki semmilyen személyes vagy egyéb érzékeny adatot arra jogosulatlan harmadik félnek. Emellett azt is fontos megjegyezni, hogy a bukméker a felhasználói depozitokat elkülönített, biztonságos számlákon tárolja, a pénzügyi tranzakciók során 128 bites SSL titkosítást használ, és a saját rendszerét többféle hardver- és szoftveralapú védelmi megoldással teszi 100%-osan biztonságossá.

Mire számíthatsz a Sportazanál ügyféltámogatás terén?

A bukmékernél online chaten biztosított 24/7 rendszerű élő support van. Így, ha bármilyen problémád adódik – a jellegétől függetlenül – fel tudod tenni a kérdésed / kérdéseid az ügyfél támogatási rendszer szakembereinek.

A Sportaza élő chat mellett található a webhelyen egy magyar nyelvű GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések) szekció is. Viszont ebben a részlegben csak a legáltalánosabb kérdésekre találsz releváns válaszokat.

Amennyiben olyan jellegű a problémád / kérdésed, hogy nem szükséges számodra az azonnali válasz, akkor írhatsz e-mailt is (angol nyelven) a [email protected] e-mail-címre. A válasz kábé 45-50 percen belül szokott megérkezni az e-mailes megkeresésekre.

Konklúzió

A Sportazanál sokféle sportfogadás promóció, kedvező feltételű bónuszok és jókora online fogadási kínálat található. A bukméker szorzói versenyképesek, a pre-match és az in-play fogadásokhoz megfelelő mind a sportesemény, mind a piackínálat. A mobil platform jól kidolgozott, az ügyféltámogatási rendszer hozza a kötelezőt, és azok is könnyen elboldogulnak ennél a bukmékernél, akik hadilábon állnak az idegen nyelvtudással, mivel miden információ magyar nyelven található. A rendszer biztonsága megfelel a mai elvárásoknak, és az adatkezelési kapcsán sem kell az embernek aggódnia. A sokféle fizetési mód egyszerűvé teszi a be- és kifizetéseket, és az is szimpatikus, hogy a Sportazanál nem számítanak fel jutalékot a bankolás kapcsán.

GYIK

💰 Milyen pénznemben nyitható számla a Sportaza belépés (regisztráció) alkalmával?

💬A rendszer jelenleg kétféle pénznemet támogat: EUR és HUF.

📱 A Sportaza bejelentkezés mobilon is ugyanúgy megy, mint asztali gépen?

💬Igen. Ha mobil oldalon akarsz belépni, akkor is a felhasználó neved és a jelszavad kell megadni.

🎁 A saját Sportaza bónusz ajánlataim hol találom?

💬A Sportaza belépés után kattints a profil menü ikonodra, és azon belül menj a „BÓNUSZAID” részre. Ha rendelkezel aktív bónusszal, akkor azt a rendszer azon az aloldalon jeleníti meg.

Ajánlott bukmékerek ismertetői

# Bukméker Előnyök Sportági piacok Bónusz Értékelés Útmutató
1
 • Sok fogadási piac
 • Lóverseny fogadások
 • Magas összegű üdvözlő bónusz
38+ Üdvözlő Bónusz: 40 000Ft
7/10
Ismertető
2
 • Rengeteg élő fogadási lehetőség
 • Speciális piacok focihoz
 • 24/7 rendszerű ügyfélszolgálat
40+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
7/10
Fogadj most!
3
 • Rengeteg élő fogadási lehetőség
 • Speciális piacok focihoz
 • 24/7 rendszerű ügyfélszolgálat
40+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
7/10
Fogadj most!
Scroll to Top