22Bet regisztráció menete - Lépésről lépésre magyarázat

22bet Regisztráció

Ebből az írásunkból a 22Bet regisztráció folyamatának pontos menetét ismerheted meg. A 22Bet magyar regisztráció ugyan nem bonyolult, de jól tudjuk, hogy egy kezdő számára, akinek még nem volt dolga online fogadás szolgáltatóval, kihívásokat jelenthet egy ilyen procedúra. Ezért igyekszünk minél pontosabban bemutatni, hogy miként zajlik az 22Bet regisztráció menete úgy desktopos, mint mobile platformon.

Unibet magyar regisztráció

VerifikáltBiztonságJóváhagyott
Értékelés 9/10

22Bet sportfogadás oldalán és mobil appjaival magyar nyelven fogadhatsz magas szorzókon, és kripto pénzben is bankolhatsz.

 • Élő fogadás: 9/10
 • Fogadási piacokból: 9/10
 • Be-és kifizetési: 9/10
 • Bónusz: 10/10
 • Biztonság: 10/10
 • Pénznemek: 9/10
Üdvözlő bónusz: 45 000Ft Fogadj most!
Az 22bet Magyarország egyik legnépszerűbb fogadóirodája
*18+; Feltételek érvényesek!

Pontosan mik is a 22Bet magyar regisztráció feltételei

A 22Bet regisztráció az online sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató magyar nyelvű webhelyén kizárólag azok számára van megengedve, akik hitelt érdemlően be tudják az operátornak – felhívás esetén – bizonyítani, hogy már nagykorúnak számítanak Magyarországon, azaz 18 év felettiek. A kiskorú egyének szerencsejátékát az operátor belső szabályzata szigorúan tiltja, és mivel idővel mindenkinek el kell végezni az ügyfélazonosítási KYC folyamatot, előbb vagy utóbb mindenképp kiderült, ha valaki esetében az életkorából kifolyólag nem állnak fenn a 22Bet regisztráció feltételei.

Mindezek mellett az is fontos, hogy olyan régióból nyiss számlát desktopos, vagy 22Bet mobil regisztráció révén, ahol életvitelszerűen élsz. Ez azért lényeges, mert az életkorodhoz hasonlóan a későbbiekben azt is majd igazolnod kell hitelt érdemlő módon, hogy hol laksz pontosan. Ugyanis a KYC eljárás során az oldal üzemeltetőjének annak is után kell járnia, hogy a webhelyen igazi pénzes számlával / felhasználói fiókkal rendelkező ügyfelei hol élnek. A lakcímed igazolás alapvetően nem nehéz, ha rendelkezel hazai bankszámlával – mivel egy lekért bankszámla kivonaton alapból fel van tűntetve a teljes név mellett a lakcím is.

Amennyiben az életkorod, személyazonosságod és a lakcímed is megfelelő módon tudod igazolni, feltöltve az operátor által kért fotókat a bekért okmányokról, igazolvány(ok)ról, akkor egészen biztos, hogy megfelelsz 22Bet regisztráció összes feltételének. És nyugodtan – akár most is nekiláthatsz – a számlanyitás elvégzésének.

22Bet regisztráció menete a magyar nyelven elérhető desktopos felületen

A 22Bet egészen kiváló mobilbarát megoldásokkal is rendelkezik, amelyek révén a 22Bet mobil regisztráció akár iOS-es vagy Androidos 22Betes natív alkalmazásokkal is kivitelezhető. Mindezek mellett az is igaz, hogy azért az emberek legtöbbje előnyben részesíti a kényelmesebb megoldásokat, és úgy véljük, hogy talán egy fokkal egyszerűbb számlát nyitni a 22Betnek a desktopos – asztali számítógépekkel és laptopokkal használható felületén, mint a mobilos weboldalon vagy az appokat használva. Lássuk akkor a 22Bet magyar regisztráció minden egyes lépését!

22bet magyar regisztráció
 1. A legegyszerűbben úgy indíthatod el a számla nyitását, ha a nálunk található 22Bet regisztrációs link bannerre kattintasz, ami egyből átirányít a 22Bet regisztráció link révén a sportfogadás és szerencsejáték operátor webhelyére.
 2. A Regisztráció szövegű gombra kattintva lehet elindítani a 22Betes felhasználó fiók nyitás / regisztráció folyamatát.
 3. A rendszer a képernyő közepén a regisztrációs gomb megnyomásának hatására megjelenít egy űrlapot, amin megadható egyebek mellett a 22Bet regisztráció bónuszkód is – ez rendszerint egy olyan speciális promóciós kód, amivel 22Bet regisztráció bónusz kedvezményeket szerezhetsz.
 4. Az online regisztrációs űrlapon mindenképpen meg kell adnod az e-mail-címedet. Lehetőség szerint olyan e-mailt adj meg, ami neves szolgáltatónál van, és azt tanácsoljuk, hogy a 22Bet regisztráció esetében – és ez más szerencsejáték oldalakon történő regisztrációra is érvényes – semmiképpen ne használj céges e-mailcímet. Hiszen nyilván nem szeretnéd, ha a munkáltatód belelátna a magánéletedbe.
 5. A sikeres számlanyitáshoz, és értelemszerűen a 22Bet regisztrációs bónusz megszerzéséhez az űrlap összes kötelező mezőjét ki kell töltened. Ebből kifolyólag meg kell adnod a teljes neved: vezetéknév és keresztnév.
 6. Mindezeken kívül fontos, hogy ne feledkezz meg a regisztrációs űrlapon beállítani a leendő számládnak az alapértelmezett pénznemét. Ugyanis a későbbiekben a kiválasztott valutanemben lesz vezetve a belső egyenleged, aminek a default pénzneme lehet HUF, EUR, USD de akár még AUD (Ausztrál Dollár) is.
 7. A valutanem beállítását követően adj meg egy olyan jelszót, aminek az erőssége a mai kor kihívásainak is megfelelő: legyen benne nagy- és kisbetű, szám + valamilyen speciális karakter is.
 8. Ha a fentiekkel megvagy, akkor ugyan nem kötelező, de erősen ajánlott elolvasni az webhely használatára vonatkozó Felhasználási Feltételek + az Adatvédelmi Szabályzat dokumentumot.
 9. Amennyiben az előre bejelölt checkboxot úgy hagyod, akkor azzal kijelented, hogy elmúlt 18 éves és egyetértesz a fenti két dokumentumban leírtakkal.
 10. A 22Bet magyar regisztráció legutolsó lépéseként kattints az űrlap alján lévő REGISZTRÁCIÓ gombra.
 11. Végzed el a captcha ellenőrzést, bejelölve a rendszert álltak kért képeket.
 12. A 22Bet regisztráció végén a képernyő közepén megjelenik egy ablak, amiben a felhasználói azonosító kódod találhat (ezt érdemes elmenteni, és biztonságos helyen tárolni arra az esetre, ha elfelejtenéd).

22Bet mobil regisztráció – Mobilbarát oldalon és appok használatával

22bet mobil regisztráció 22bet mobil regisztráció

Amennyiben úgy határozol, hogy neked a 22Bet mobil regisztráció jobban megfelel, mintha a sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató mobilbarát webhelyén nyitnál számlát, akkor ennek az égvilágon semmi, de semmi akadálya. Ugyanis a 22Bet mobil regisztráció a reszponzív oldalt használva is megoldható. És természetesen úgy is tudsz az okostelefonoddal, vagy a táblagépeddel regisztrálni, hogy ha erre a célra az iOS-es vagy az Androidos 22Betes alkalmazást veszed igénybe.

Ráadásul van egy jó hírünk is a számodra, a 22Bet regisztráció menete mobilon is egy az egyben ugyanaz, mint a desktopos weboldalon. A különbség – mint azt fentebb már kifejtettük – pusztán annyi, hogy asztali gépen / laptopon egy kicsivel kényelmesebb a számlanyitás – no meg persze azért a Felhasználási Feltételek és az Adatvédelmi Szabályzat átnézése is könnyebb a nagyobb képernyőméret miatt.

Konklúzió

Őszintén reméljük, hogy ezzel a „használati útmutató” jellegű cikkünkkel a 22Betes regisztrációnak az összes lépését sikerült a lehető legrészletsebben illusztrálnunk. Ha követed a fenti lépéseket, akkor véleményünk szerint az egyébként sem túl bonyolult 22Bet magyar regisztráció egészen biztos, hogy nem fog majd gondot okozni neked – függetlenül attól, hogy desktopos vagy mobilos platformon keresztül regisztrálsz.

GYIK

Legális a 22Bet regisztráció Magyarországon?

💬Igen, teljesen legális.

A 22Bet regisztráció után teljesen ki kell töltenem a profilom?

💬Igen, a profilod egészét ki kell töltened.

A 22Bet regisztráció minden termék részlegében szükséges?

💬Nem. Elég az egyik szekcióban – sportfogadás vagy például 22Betes kaszinó – regisztrálni.

Ajánlott bukmékerek ismertetői

# Bukméker Előnyök Sportági piacok Bónusz Értékelés Útmutató
1
 • Élő Fogadás
 • Speciális piacok focihoz
 • E-Sportok
40+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
9/10
Fogadj most!
2
 • Kimagasló oddsok
 • Nonstop ügyféltámogatás
 • Biztonságos és gyors be- és kifizetések
40+ Üdvözlő Bónusz: 52 000Ft
9/10
Ismertető
3
 • + 6 000Ft Ingyenes fogadások
 • Nagyon sok élő fogadás
 • 24/7 rendszerű ügyfélszolgálat
70+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
9/10
Ismertető
Scroll to Top