Vulkan Bet Magyarországon – Jó üdvözlő bónusz sok pre-match fogadás

Vulkan Bet regisztráció

A 2016-ben elrajtolt Vulkan Bet sportfogadás online szolgáltató nem ma kezdet az „ipart”. Az iGaming nagy „halakat” kenterbe verően nagyösszegű kezdő bónusszal, és sokféle speciális promócióval operáló bukméker a Vulkan Bet vélemények alapján a hazai játékosoknak is kiváló opció lehet. Ezért nemrégiben virtuálisan bebarangoltuk a Vulkan Bet Magyarországon elérhető webhelyét, hogy megoszthassuk tapasztalatainkat olvasóinkkal, beleértve Téged is – termesztésen.

Vulkan Bet ismertető

VerifikáltBiztonságJóváhagyott
Értékelés 5/10

Óriási üdvözlő bónuszcsomag több ezer fogadási lehetőség vár a Vulkan Bet magyar oldalán.

 • Élő fogadás: 5/10
 • Fogadási piacokból: 6/10
 • Be-és kifizetési: 6/10
 • Bónusz: 7/10
 • Biztonság: 6/10
 • Pénznemek: 6/10

Sportági piacok

FOCIKOSÁRLABDATENISZRÖPLABDA

Befizetés határait

Minimális befizetés: 4,000 Ft Maximális befizetés: 20, 60, illete 120 ezer HUF, az 1., 2., illetve 3. befizetéshez
Üdvözlő bónusz: 200 000Ft
Fogadj most!
Vulkan bet üdvözlő bónusz
Vulkan bet e-sport bónusz
Vulkan.bet születésnapi bónusz
*18+; Feltételek érvényesek!

A Vulkan Bet Magyarországon elérhető licenc és céges adatai

A VulkanBet tulajdonosa a Curacao szigetén bejegyzett Intelligent Innovations N.V. szerencsejáték-vállalat. A cégnek, amelynek székhelye a Heelsumstraat 51, Willemstad, Curacao, CW címen található, a Government of Curacao állította ki az online fogadásszervezéshez nélkülözhetetlen e-gaming licencet (8048/JAZ). A Vulkan.bet webhelyét ugyanakkor nem az Intelligent Innovations N.V. működteti, hanem egy EU-s cég, a Verbenaz Limited, amelynek székhelye Cipruson van (Kasou 13, Strovolos, 2062, Nicosia, Cyprus).

A Vulkan Bet magyar régióban elérhető webhelyén a kiskorúak védelme 100%-osan biztosított, és emellett az operátor – Vulkan Bet regisztráció után – mindazok számára hozzáférhetővé tesz olyan eszközöket, amik révén kordában tudják tartani a szerencsejáték-tevékenységüket. Végső megoldásként akár önkizárás (saját felhasználói fiókból történő önkitiltás) is kérhető.

Mindezek mellett azok számára, akiket a szerencsejáték-függőség problémája komolyan érint, kifejezetten ajánlott a kapcsolatfelvétel olyan NGO szervezetekkel, amelyek segítenek a játékfüggőség leküzdésében. A sportfogadás webhely-részlegében három ilyen organizáció elérhetősége is megtalálható: GamCare, Gambling Therapy, Gamblers Anonymous.

Vulkan Bet áttekintés

📺 Élő fogadás Igen
⚾ Sportágak száma 25
🎁 Bónusz 200 000Ft*
📱 Mobil alkalmazás Android és iOS
*18+; Feltételek érvényesek!
Vulkan Bet alternatív link

A szerencsejáték és sportfogadás szolgáltatások nyújtására alkalmas Vulkan Bet magyar webhelyét bármikor meg lehet nyitni az úgynevezett default domain-ről (.bet). Tesztjeink és a Vulkan Bet vélemények is megerősítik, hogy a bukméker online fogadással kapcsolatos funkcióinak használatához nem kell sem tükör oldalt, sem módosított URL-t – Vulkan Bet alternatív link révén történő elérést – használni. A webhely a nap 24 órájában tökéletesen fut az operátor alapértelmezett webcíméről – desktopos és mobile platformos felületen is.

Ugyanakkor az elmúlt évek tapasztalatainak fényében nem zárható ki, hogy valamikor a jövőben a Vulkan Bet Magyarországon csak alternatív link révén tudja majd biztosítani a webhelyelérést, és az online fogadáshoz szükség szolgáltatásokat. Amennyiben erre sor kerül, akkor a Vulkan Bet magyar felhasználóit a cég időben értesíti a változásról, megadva egy olyan módosított linket, amin keresztül minden szolgáltatás, funkció, regisztráció, élő sportfogadás stb. zökkenőmentesen, és teljesen biztonságosan megy.

Vulkan Bet regisztráció – Egy oldalas számlanyitás

A Vulkan Bet regisztráció mindössze ennyiből áll:

Vulkan Bet regisztráció
 1. Kattints a „REGISTRATION” gombra a képernyő jobb felső sarkában (ha desktopos platformon nyitsz számlát);
 2. Az űrlapon add meg az e-mail-címed, írj be egy nagyon erős jelszót, válaszd ki a számládnak a pénznemét (pl. HUF), valamint döntsd el, hogy kérsz-e kezdő Vulkan Bet bónusz ajánlatot (pl. a sportfogadás termékhez);
 3. Jelöld be az űrlapon lévő checkboxot (megjegyzés: előtte tanácsos elolvasni a Terms and Conditions, a Betting Rules, és a Privacy Policy dokumentumokat).
 4. Ha van promóciós kódod add meg az „I have promocode” mezőben.
 5. Kattints a „Sign up” gombra.

A „hagyományos” Vulkan Bet regisztráció mellett social media accountokkal (közösségi oldalas felhasználói fiókokkal is tudsz reggelni a bukinál – pl. Facebook vagy Twitter accounttal). Azt követően, hogy kitöltötted a regisztrációs űrlapot, meg kell erősítened a számlanyitási szándékod az e-mail-címedre küldött linkre kattintva. Ezután erősen ajánlott egyből kitölteni a Vulkan Bet magyar oldalán a felhasználói profilod (Personal Data menü). Adj meg minden olyan információt, amit a rendszer kér: név, születési dátum, telefonszám stb.

Vulkan Bet belépés

Vulkan Bet KYC azonosítás

A KYC-azonosítást, azaz a megadott adatok valódiságának igazolását a „Verification” menün keresztül lehet elvégezni. A KYC lebonyolítása mindenképpen szükséges, és abból a szempontból is fontos, hogy a későbbiekben majd ne jelentsen gondot nyeremények felvételénél a Vulkan Bet fizetési módok használata.

A kért dokumentum-másolatokat / fotókat a megfelelő feltöltési mezővel lehet a Vulkan Bet Magyarországon működő rendszerén keresztül a cég verifikációs részlegének beküldeni. A következők szükségesek alapesetben a VulkanBet magyar ügyfeleinél az azonosításához: arcképes igazolvány fotói (lehet személyi, jogosítvány, útlevél); lakcím igazolása (közüzemi csekk, bankszámla kivonat); fizetési mód igazolása (pl. képernyőmentés e-tárcáról, fotó – megfelelő kitakarásokkal – fizetéshez használt bankkártyáról); egyéb dokumentumok (opcionális).

A Vulkan Bet sportfogadás platformján használható fizetési módok

A Vulkan Bet fizetési módok között találhatók:

A Vulkan.bet sportfogadás szolgáltató csak akkor hajtja végre a kért tranzakciót, ha annak összege eléri a minimumot, amit 10$ (vagy ennek megfelelő összeg más pénznemben). Nyereményfelvételnél számításba kell venned, hogy minél nagyobb összeget szeretnél felvenni, annál tovább tart a feldolgozási idő – akár két hét is lehet 1500 USD-t meghaladó nyereményfelvételi kérelmek elbírálása esetében.

A bankolás egyszerű, mint az egyszeregy. Belépsz a fiókodba, rákattintasz a „Deposit” gombra, kiválasztod a tranzakció típusát (Deposit vagy Withdrawal), a fizetési módot, megadod az összeget, és követed a további lépéseket a tranzakció lebonyolításához (opcionális).

Üdvözlő bónusz & promóciók online sportfogadáshoz

Új magyar ügyfelek részére az operátor igen bőkezű kezdő bónuszcsomagot biztosít az első három befizetéshez. A Vulkan bet bonus ajánlatok aránya és összege a befizetések sorrendjében a következő: 20 ezer HUF, 60 ezer HUF, illetve 120 ezer HUF; 100%-os, 125%-os, illetve 150%-os. Mindegyik bónusz már 4000 HUF depozittal lehívható. A megjátszási követelmény a welcome offerek esetében 10x-es; single bet fogadásoknál a min. odds 1.95, míg több kötéses kombi fogadásoknál (legalább 2 választás esetén), választásonként min. 1.40. A bónusz a számlanyitás után csak 5 napig biztosított, ezt követően ez a VulkanBet promóció már nem érhető el.

Egyéb ajánlatok is rendszeresen találhatók az operátor VulkanBet sportfogadás szekciójában, amelyek általában valamilyen sporthoz, vagy sorteseményhez kapcsolódnak, de lojális felhasználóknak még szülinapi Vulkan.bet bónusz is elérhető (Birthday Bonus).

Vulkan Bet bonuszkod

Vulkan Bet vélemények – Milyen a piackínálat?

Az online sportfogadás termékhez elérhető piackínálat megfelel minden téren napjaink igényeinek. Ugyanis a nagyobb sportokhoz igen sokféle eredmény és részeredmény piac található benne, valamint számtalan hendikepes fogadási lehetőség amellett, hogy egymást érik az over / under piacok is.

A speciális fogadási lehetőségek kedvelői sem fognak csalatkozni a Vulkan Bet Magyarországon elérhető webhelyének sportfogadási piac választékában, mivel sportágfüggő piacokból is igen sokféle van: hazafutások száma (baseball), ki üt az első ászt (tenisz), mindkét csapat szerez-e gólt (labdarúgás). Mindezek mellett hosszú távú fogadási piacok is akadnak, amiken már egy adott bajnokság kezdeti dátuma előtt igazi pénzben lehet tétet tenni például arra, hogy egy adott sportcsapat melyik helyen végez legvégül.

Korrekt sportkínálat e-sportokkal felturbózva

A Vulkan Bet bukmékernek a sportágkínálatában a pre-match fogadások keretében megtehető sportok között szinte bármikor szerepel a „menüben” a labdarúgás, asztalitenisz, tenisz, kosárlabda, baseball, jéghoki, kézilabda, röplabda, futsal. valamin az amerikai futball a rögbi és a krikett is. Ezek mellett nagyon sok fogadási lehetőség érhető el az olyan sportokhoz is, mint a Formula-1 és más motorsportok az ökölvívás, az MMA (és időnként egyéb küzdősportok). Esetenként pedig sakkversenyekre, darts és snooker összecsapásokra is lehet fogadni online VulkanBet pre-match piacok tömkelegén.

Aki a hosszú távú fogadások híve, és a sportokon kívül másra is szívesen fogadni, akár még a soron következő amerikai elnökválasztásra is tippelhet. Amennyiben pedig az e-sportok rajongója vagy, és jó néven veszed, ha sok fogadási lehetősége adott – pre-match módon – rájuk, akkor a Vulkan Bet magyar webszájtján olyan e-sportok közül tudsz választani, mint a football és basketball e-sport, CS: GO, Valorant, Rainbow Six, Rocket League, Call of Duty, LoL, StarCraft 1 és StarCraft 2, Halo, Apex Legends.

Online fogadás a Vulkan Bet webhelyén

Első teendőként jelentkezz be az online fogadáshoz a magyar felhasználói fiókodba. A Vulkan Bet belépés után navigál a „Sports” szekcióba, ahol a baloldali menüvel tudsz választani a LIVE (élő) és a PREMATCH fogadási lehetőségek közül. Az aktuális sportfogadási ajánlat adott sport esetében a sportág menüt használva is megjeleníthető, például úgy, hogy a Tennis (tenisz) sportot válaszod, aminek eredményeként a rendszer átirányít az sport aloldalára, ahol az elérhető tenisz meccskínálatot tudod megtekinteni. A meccsek nevére kattintva jeleníthető meg az rendelkezésre álló piacválaszték és a fogadási opciók.

Az opciókra kattintva lehet a fogadási kimeneteleket elhelyezni a betslip-en (fogadószelvény), amin be tudod állítani a tét mellett, hogy milyen típusú fogadást akarsz tenni: SINGLE, MULTIPLE, SYSTEM. Ha minden rendben van, akkor a fogadásod egy klikkeléssel be tudod küldeni a VulkanBet sportfogadás rendszerébe.

Vulkan Bet élő fogadás funkció ismertetése

A Vulkan Bet élő fogadás kínálata a LIVE szekcióban érhető el. Az igazat megvallva megesik, hogy bizonyos napszakokban nem túl eget rengető a választék az élőben is megtehető fogadási lehetőségek terén. És megesik, hogy hétköznaponként – különösen, ha a main spotokból uborkaszezon van – nagyítóval kell keresni a jobb in-play piacos fogadáslehetőségeket. Az elérhető sportesemények száma is eléggé csekély szokott lenni más bukmékerekéhez képest. Ráadásul – amennyire tudjuk – az élő fogadás szekciójában nem igazán érhető el live streaming funkció az in-play piacos fogadások támogatáshoz – az e-sportok eseményeinek élőben történő közvetítése kivételével.

Vulkan Bet élő fogadás

Online sportfogadás mobilkészülékekkel a VulkanBetnél

A mobilkészülékes sportfogadáshoz manapság már egye több bukméker biztosít natív, dedikált alkalmazást is. Nos, a helyzet jelen esetben az, hogy klasszikus Vulkan Bet app nincs a rendszerhez. Azaz nem érhető el sem Androidos sem pedig iOS-es mobile készülékekhez Vulkan Bet alkalmazás. Ugyanakkor a Vulkan Bet applikáció hiányát némiképpen kompenzálja annak tény, hogy a reszponzív webszájt könnyen használható, gyorsa a navigációja, a felhasználóbarát dizájnnak hála, még egy abszolút kezdő játékos is könnyedén el tud boldogulni vele.

Vulkan Bet mobile app

Online fogadás biztonságos környezetben

A személyes adatok védelme 100%-osan megoldott az operátor „bombabiztos” rendszerének köszönhetően, amit a legújabb biztonság-technológiai megoldások védenek. Ugyanez mondható el a Vulkan Bet vélemények alapján a bukméker fizetési rendszeréről, ami 128-bites SSL-titkosítást is alkalmaz, garanciát nyújtva arra, hogy mind az online befizetések, mind pedig a kifizetések a megfelelő helyen „landoljanak”.

Amit az ügyféltámogatásról tudnod érdemes

A Vulkan Bet magyar határokon belül elérhető oldalán klasszikus GYIK (FAQ) szekció nincs, amit némiképp ellensúlyoz az index oldalon található pár alapkérdésre adott részletes válasz (Hogyan lehet fogadni a VulkanBetnél, miként állítható be az odds-formátumok stb.). Amennyiben tényleges ügyféltámogatásra van szükséged, akkor e-mailt a [email protected] e-mail-címre tudsz küldeni.

Telefonos elérhetőség és kapcsolat felvételi online űrlap nincs az oldalon, de szerencsére valós idejű chat funkció (24/7 rendszerben) elérhető, aminél első körben egy „fő témát” kell kiválasztani ahhoz, hogy hús-vér Vulkan Bet helpdeskeshez kapcsoljon a rendszer, akivel angol nyelven kommunikálva lehet elintézni az adott ügyet / választ kapni az adott kérdésre.

Konklúzió

Kétségtelen, hogy a Vulkan Bet Magyarországon nem annyira ismert, mint más bukmékerek. Viszont több olyan terület is van, amelyen többet nyújt, mint a „nagyok”. Ilyen a többi között az üdvözlő bónuszcsomag, a remek mobilbarát oldal, és kiváló piackínálat, valamint a rengeteg e-sporttal megspékelt sportág választék is. Az is igaz viszont, hogy a Vulkan Bet rendszere messze nem tökéletes. A live streaming funkció nagyon gyerekcipőben jár, és az in-play fogadáshoz elérhető események száma is lehetne több.

GYIK

👤 Van Vulkan Bet magyar felhasználó felület?

💬Egyelőre a bukméker nem támogatja a magyar nyelvet.

🎁 Bármelyik Vulkan Bet bonus felhasználható?

💬Igen, a három befizetési bónusz ajánlat bármelyikét fel tudod használni.

💵 Lehet fizetni a Vulkan Bet magyar oldalán Skrill vagy NETELLER e-tárcával?

💬Egyelőre nem.

Ajánlott bukmékerek ismertetői

# Bukméker Előnyök Sportági piacok Bónusz Értékelés Útmutató
1
 • Virtuális sportok
 • E-Sportok
 • Lóverseny fogadások
7+ Üdvözlő Bónusz: 100€
5/10
Ismertető
2
 • 100%-os üdvözlő bónusz
 • Promóciók és ajánlatok
 • Rengeteg élő fogadási lehetőség
27+ Üdvözlő Bónusz: 40 000Ft
5/10
Ismertető
3
 • Élő Sportesemény közvetítés
 • Rengeteg élő fogadási lehetőség
 • Fantasztikus mobile platform
70+ Üdvözlő Bónusz: 16 000Ft
5/10
Ismertető
Scroll to Top