Unibet - Magyarország egyik kedvenc fogadóirodájának áttekintése

Unibet regisztráció

Az Unibet minden bizonnyal az egyik legismertebb bukméker Magyarországon. Ez persze nem feltétlenül jelenti azt is, hogy olvasóink mindegyike 100%-ban naprakész az Unibet sportfogadás ajánlatai, sportág és piackínálata, bónusz és promóciós akció, valamint az egyéb szolgáltatásai, funkció tekintetében. Részben ezért is úgy döntöttünk, hogy közzé teszünk egy átfogó ismertetőt a kiváló megítélésű Unibet magyar webhelyéről. Tarts velünk, és lépj be te is az online sportfogadás egyik legnagyobb fellegvárának, az Unibet Magyarország virtuális kapuin.

Unibet ismertető

VerifikáltBiztonságJóváhagyott
Értékelés 5/10

Az Uni bet a magyar ügyfeleit korrekt fogadási feltételekkel, jókora sport és piackínálattal, kiváló ügyfélszolgálattal, live streaminggel és top kategóriás appokal várja.

 • Élő fogadás: 7/10
 • Fogadási piacokból: 7/10
 • Be-és kifizetési: 7/10
 • Bónusz: 8/10
 • Biztonság: 8/10
 • Pénznemek: 7/10

Sportági piacok

FOCIKOSÁRLABDATENISZRÖPLABDA

Befizetés határait

Minimális befizetés: 3 500 Ft Maximális befizetés: 20 000 Ft
Üdvözlő bónusz: 20 000 Ft+ 60 free spins
Fogadj most!
Az Unibet Magyarország egyik legnépszerűbb fogadóirodája
Az Unibetnek van egy nagyszerű mobilalkalmazása
Az Unibet ajánlatok és promóciók széles választékát kínálja
*18+; Feltételek érvényesek!

Unibet Magyarország – Céges adatok, működési engedély és egyéb licencek

A Uni bet sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató webhelyét a Trannel International Ltd. üzemelteti, amelynek a székhelye a következő címen található: Level 6 - The Centre, TignePoint - Sliema, TPO 0001 – Malta. A cég jelenlegi működési engedélyét a Máltai Szerencsejáték Hatóság adta ki 2018 augusztusában (MGA/B2C/106/2000). Az Unibet Magyarország a legmegbízhatóbb online fogadás oldalak közé tartozik – a bukméker webhelyén olyan rangos organizációk logói található meg, mint a IBIA, EGBA, ami annak jelen, hogy a Unibet szorosan együttműködik ezen szervezetekkel. Emellett a webhelyen eCOGRA, RGA, valamint Portect Integrity tanúsítvány is található.

Az Uni bet kiemelt figyelmet fordít a játékosvédelemre, és a játékfüggőség elleni harcra, és olyan organizációkkal is kapcsolatban áll, mint a GAMCARE, illetve a Gamblingtheraphy. Az Uni bet magyar ügyfelei bármikor használhatják – Unibet belépés után – a felhasználói fiókban elérhető önkorlátozó eszközöket, és a többi között különféle típusú limiteket állíthatnak be.

Unibet áttekintés

📺 Élő fogadás Igen
⚾ Sportágak száma 35
🎁 Bónusz 20 000 Ft* + 60 free spins
📱 Mobil alkalmazás Android és iOS
*18+; Feltételek érvényesek!
Unibet alternatív link

Az Uni bet elérése nem volt mindig probléma nélküli. Ugyanis a céget pár éve magyar állam több más komoly online fogadóirodával egyetemben blokkolás alá vonta az Unibet magyar webhelyét, elérhetetlenné téve azt. Mivel ez teljes mértékben ellentétes volt az EU-s irányelvekkel, az Uni bet bíróságra vitte az ügyet, és több ízben is pert nyert a magyar állammal szemben.

Az ezt követő időszakban az Uni bet és számos egyéb online fogadás / szerencsejáték szolgáltató oldala ismét elérhető lett alternatív linkes, tükör oldalas megoldások használata nélkül. A helyzet jelenlegi állása szerint a magyar állam kénytelen lesz betartani az Európai Unió hatóságainak ide vonatkozó döntéseit, ami a közeljövőben az online sportfogadás és szerencsejáték piac teljes liberalizációjához fog vezetni – azaz megvalósul a szabad verseny, és nem lesznek monopolhelyezben a magyar állami cégek online kaszinó és egyéb szerencsejáték webhelyei.

Lényeg, ami a lényeg: az Unibet belépés ma már akadálymentes, aminek köszönhetően bármikor számlát nyithatsz a máltai bukinál – Unibet regisztráció – és a bankolás, online fogadás sem jelent gondot az operátor default / alapértelmezett webcímén keresztül.

Unibet regisztráció – Számlanyitás 2 perc alatt az uni bet magyar oldalán

Unibet regisztráció

Annak idején simán lefőtt akár 2x is a kávé, sőt még az ember a vasárnapi húslevest meg a pörit is feldobhatta a rezsóra rotyogni, mire nagy nehezen sikerült számlát nyitni egy bukméker webhelyén. Az égieknek hála, ma már nem ez a helyzet. Az Unibet regisztráció többféle platformon is megoldható: pl. Uni bet mobil app-on, mobilos reszponzív oldalon, vagy a desktopos asztali gépes webhelyen. Bármelyiket is választod percek alatt számlát tudsz nyitni az Unibetnél az alábbi lépések szerint:

Unibet belépés

Unibet bejelentkezés utáni szükséges teendők – KYC verifikáció

Az első Unibet bejelentkezés után érdemes egyből a számlád hitelesítésével kezdened. Így nem fog majd a jövőben problémát okozni a nyereményfelvétel, és az operátor is „megnyugodhat”, hogy valóban te állsz az adott Unibetes számla mögött.

A hitelesítéshez a szükséges dokumentumokat a HITELESÍTÉS menüben tudod feltölteni – természetesen csak a kért dokumentumok fotóit kell feltöltened a rendszerben. A lakcímed például névre szóló csekkel tudod igazolni (ennél ügyelj, hogy olyan fotót készíts róla, amin a neved és a lakcímed jó olvashatóan látszik). A személyazonosságod igazolása jogosítvány, személyi igazolvány, vagy útlevél fényképe révén lehetséges (kártya esetén mindkét oldalról jó minőségű fotó kell). Elvileg az operátor a fizetési módod igazolására is felkérhet, és egyéb verifikációs információkat is kérhet tőled – bár ez utóbbi nem jellemző, csak ha mondjuk feltűnően sokat utal valaki a belső egyenlegére.

Unibet magyar bukméker oldalán elérhető bankolási módok

A Uni bet jelenleg több megoldást is felkínál a Magyarországon élő ügyfeleinek a befizetések és az Unibet kifizetés tranzakciók lebonyolításához. Az uni bet magyar oldalán pénzt a bejelentkezést követően egyből be tudsz fizetni. Ugyanakkor az Unibet kifizetés megoldásai csak a KYC azonosítás elvégzését követően állnak a rendelkezésedre. Fontos, hogy olyan bankolási megoldást (kártya, e-wallet) alkalmazz, ami a Te neveden van, a kellemetlenségek, félreértékesek elkerülése végett.

A bukméker a bankolásnál nem számít fel járulékos költségeket. Az viszont előfordulhat, hogy az általad használt fizetési szolgáltató, rendszer igen.

Hazánkban a jelenleg elérhető befizetés és Unibet kifizetés megoldások:

Egy tranzakció csak akkor kerül végrehajtásra, ha – fizetési módtól függően legalább 3500 – 4000 HUF közötti. A maximális összeg is a fizetési módtól függ 800 ezer – 17 millió közötti lehet.

A bankolás tulajdonképp csak annyi az Uni bet magyar oldalán, hogy az Unibet belépés után rámész a megfelelő menüpontra (Pénzfelvétel vagy Befizetés) a felhasználói profil-menüdben. Itt kiválasztod a neked szimpatikus fizetési módot, megadod a tranzakciós összeget, és elvégezed azokat a további teendőket, amire a rendszer utasít.

Üdvözlő sportfogadás Unibet bónusz és promóciók

Üdvözlő sportfogadás Unibet bónusz

Az Unibet sportfogadás termékéhez jelenleg 100%-os üdvözlő ajánlat vehető igénybe, amihez Unibet bonus code megadás sem szükséges. A kezdő bónuszt a regisztrációs űrlapon is be lehet jelölni. A maximális összege 20 ezer HUF, a minimális aktiválási összege 3500 HUF. A bónusz az első befizetéshez kötött, 6x-os megforgatás van rá érvényben, csak az uni bet sportfogadás terméken játszható ki. Az Unibet bónuszkód nélkül igényelhető ajánlat esetében a téteknél nem lehet alacsonyabb az odds, mint 1.40, a bónusz követelmények teljesítésére a bukméker 30 napot ad.

Az Unibetnél rendszeresen vannak egyéb promóciós ajánlatok is az operátor sportfogadás termékéhez – ezekről bővebben az Unibet áttekintés bónuszok és promóciók cikkünkben olvashatsz.

Unibet bonuszkod

Unibet – Piackínálat a sportfogadás online termékhez

Az Uni bet magyar nyelvű oldalán minden létező online fogadási piacot megtalálsz. Ezerszám vannak az épp aktuális ajánlatban felette / alatta (over / under), pontos eredmény és részeredmény piacok, hendikepes és hosszú távú fogadási piacok, valamint olyan sportfogadás-piacok, amelyek kifejezetten egy adott sportra vonatkoznak: pl. e-sportoknál adott térkép nyertese, headshotok száma, vagy focinál ázsia hendikepes piacok.

Unibet jókora választék megfogadható sportokból

A legtöbb sportesemény az uni bet sportfogadás ajánlatában az olyan sportokhoz van, mint a kosárlabda, labdarúgás, amerikai futball, kézilabda, röplabda. De ezek mellett elég sok meccsre lehet fogadni a baseball, futsal, teniszt, asztalitenisz esetében is. A bukméker sport választékában megtalálhatók az olyan érdekes sportok is mint a badminton, kabaddi, kelta foci, hurling, jéglabda, gyeplabda, pesapallo. Ezeken kívül szinten mindig van bőséges kínálat azoknak, akik a legnépszerűbb motorsortokra akarnak igazi pénzben fogadni: pl. Formula 1, NASCAR, Rally, Indycar, és természetesen a kínálatából az e-sportok sem maradhatnak ki: Dota 2, LoL, CS:GO, Starcraft 2.

Online fogadás menete – Unibet magyar webhelyén

Az online fogadáshoz használnod kell először is az Unibet bejelentkezés mezőjét, ahol a jelszavad és a e-mail-címed kell megadnod. Ezt követően – amennyiben pozitív a számla egyenleged – a sport menün keresztül ki tudod választani mind a megfogadni kívánt sportot mind a piacot és azon belül a sportesemény kimenetelt is. Ha minden megtenni kívánt kimenetelt kijelöltél, a bet slip-en csak el kell végezned a szükséges beállításokat (fogadás módja: single, kombi, rendszer fogadás), tétösszeg.

Élő fogadás részleg és Unibet live streaming

Az Unibet élő szekciójában tudsz in-play fogadásokat megtenni, azaz olyan meccsekre, sporteseményekre fogadni igazi pénzben, amelyek épp tartanak. Az Unibet élő fogadás szekciója könnyen használható a magyar nyelvi támogatásnak és a felhasználóbarát kivitelnek köszönhetően. A piacok, kimenetelek kiválasztása csak 1-2 kattintás, és máris megtehető az in-play / live fogadás, amihez akár még az Unibet live streaming funkcióját is igénybe tudod venni, ami kiváló támogatást nyújt az Unibet élő fogadás piacokon történő eligazodáshoz.

Unibet mobil platform – Appok és reszponzív webszájt

Az Uni bet mobilbarát oldala kiválóan alkalmas úgy online sportfogadáshoz, mint a vele kapcsolatos egyéb teendők lebonyolításához: Unibet kifizetés és befizetés intézése a bankoláshoz; ügyféltámogatási rendszer használata, uni bet regisztráció. De emellett az olyan speciális funkciók is tökéletesen működnek vele, mint az Unibet live streaming, amivel a telefonodat vagy táblagépedet használva tudsz élőben sporteseményeket nézni. Az Unibetes mobil platformot remekül kiegészítik az appok – iOS-es és Androidos is elérhető, amelyek elsősorban azoknak jöhetnek jól, akik nem komálják a böngésző alapú megoldásokat.

Unibet mobile app

Mire számítahasz a Unibet magyar ügyfeleként a biztonság terén

Az operátor az uni bet Magyarország webhelyére küldött minden típusú információt 128-bit Secure Socket Layer (SSL) technológiával titkosít. Azaz nem csak a pénzügyi tranzakciók élveznek maximális szintű biztonságot, hanem bármely ügyfél-webhely jellegű kommunikáció. Az Unibetnél a felhasználók adataira is kiemelt figyelmet szentelnek. Így kizárt az esélye annak, hogy a megadott információid arra nem jogosult személyek kezébe kerüljenek.

Mit nyújt a Uni bet ügyféltámogatás tekintetében Magyarországon?

Az Unibet magyar webszájtján egy rendkívül sokoldalú GYIK szekció található, ahol szinte minden kérdésre megtalálható a válasz. Ha ez mégsem lenne elég, akkor az [email protected] e-mail-címen tudod felvenni a kapcsolatot a bukméker munkatársaival, illetve online valós idejű chaten. Mindkét opciót a Segítség Központ részlegen keresztül lehet csak elérni.

Konklúzió

Az Uni bet már régi motoros az online fogadás és szerencsejáték világában, és Magyarországon is szinte kezdetek óta jelen van. A máltai bukméker jó szorzókat, sokféle sportot és sporteseményt, valamint jobbnál jobb fogadási alkalmakat nyújt. Az élő fogadáshoz elérhető az Unibet live streaming, amivel számos olyan meccset, összecsapást meg tudsz nézni, amire Unibet élő fogadás keretében lehet igazi pénzes téteket tenni. Az Uni bet GYIK szekciója példaértékű, a bukméker az MGA-s licence mellett IBIA és EGBA tagsággal rendelkezik, és még eCOGRA tanúsítványa van. Ezért nem túlzás azt kijelenteni, hogy a mobil appok terén is szépen muzsikáló máltai buki az egyik legjobb választás ma Magyarországon.

GYIK

💰 Unibet bónusz minden befizetéshez jár?

💬Kezdő bónusz csak az első befizetéshez jár, jelenleg max 10 ezer Ft összegig.

🎁 Unibet bonus code van a Póker, Casino és a Sportfogadás kezdő ajánlathoz?

💬Nincs szükséged Unibet bónuszkód használatához, bármelyik kezdő ajánlatot is akarod igénybe venni.

👥 Hány Uni bet számlám lehet?

💬Csak egy. Ezért ne is próbálj meg – pl. más IP-címről – még egy számlát nyitni.

Ajánlott bukmékerek ismertetői

# Bukméker Előnyök Sportági piacok Bónusz Értékelés Útmutató
1
 • + 6 000Ft Ingyenes fogadások
 • Jelentős mennyiségű megfogadható sportesemény
 • Remek mobil platform
55+ Üdvözlő Bónusz: 35 000 Ft
5/10
Ismertető
2
 • Kétféle mobil app
 • Rengeteg élő fogadási lehetőség
 • Sok fogadási piac
70+ Üdvözlő Bónusz: 40 000Ft
5/10
Ismertető
3
 • Rengeteg élő fogadási lehetőség
 • Lóverseny fogadások
 • Virtuális sportága
27+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
5/10
Ismertető
Scroll to Top