LV BET - Sportfogadás top bukmékernél magas szorzókkal

LV BET regisztráció

Az LVBET Magyarország egyik legmegbízhatóbb bukmékere, amely minőségi szolgáltatásokat, igényes online sportfogadás kínálatot és sokféle kedvező promóciót nyújt. Az LVBET magyar nyelvű oldallal, remek ügyféltámogatással, és magas oddsokkal várja a hazai sportfogadókat. Olvasd el cikkünk, és tudj meg mindent első kézből az LVBET sportfogadás és élő fogadás terméke kapcsán, most!

LV BET ismertető

VerifikáltBiztonságJóváhagyott
Értékelés 5/10

Az LVBET az egyik legjobb fogadóiroda a magyar sportfogadás online piacon. Magas oddsok, remek promóciók, MGA licenc, szuper ügyféltámogatás, 200%-os kezdő bónusz!

 • Élő fogadás: 5/10
 • Fogadási piacokból: 5/10
 • Be-és kifizetési: 5/10
 • Bónusz: 5/10
 • Biztonság: 5/10
 • Pénznemek: 5/10

Sportági piacok

FOCIKOSÁRLABDATENISZRÖPLABDA

Befizetés határait

Minimális befizetés: 3000 Ft Maximális befizetés: 10 000 Ft
Üdvözlő bónusz: 20 000Ft
Fogadj most!
LVBET üdvözlő bónusz
LV BET Virtual ACCA bónusz
LVBET Operation Esports
*18+; Feltételek érvényesek!

LVBET Magyarország – A bukméker licencei és egyéb hasznos tudnivalók

Az LVBET magyar weboldalának tulajdonos és működtetője a Fairload Ltd., amelynek a székhelye Máltán található a következő címre bejegyezve: 115B, Old Mint Street, Valletta, VLT1515, Málta. A Fairload Ltd. az EU területén az MGA által kiadott licenc birtokában nyújt online fogadásszervezési szolgáltatást – licenc szám: MGA/B2C/282/2015 MGA. Emellett a cég olyan működési engedéllyel is rendelkezik, amit a UKGC adott ki, és ennek a licencnek a birtokában az Egyesült Királyság régiójában is nyújthat szolgáltatásokat.

Az operátor elkötelezett támogatója a felelősségteljes szerencsejátéknak és online fogadásnak. Ennek köszönhetően, ha regisztrálsz az LV BET sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató oldalán, akkor többféle limitációs eszköz is a rendelkezésedre fog állni. A többi között limiteket állíthatsz be befizetésre, játéktétekre, veszteség összegekre, játékmenetre, és mindezeken felül még az önkizárás (saját fiókodból történő részleges kitiltás) opciója is elérhető.

Az LVBET áttekintés során az sem kerülte el a figyelmünket, hogy a magyar nyelvű webszájton tippek, tanácsok is vannak a felelősségteljes online fogadáshoz, és olyan szervezetek elérhetőségei is megtalálhatók, mint a GamCare, Gordon Moody, Gamblers Anonymous, Gambling Therapy, GamblingCare. Ezen organizációk mindegyikének fő feladata az, hogy segítséget nyújtson a játékszenvedélyben érintetteknek.

LV BET alternatív link

Az LVBET sportfogadás és távszerencsejáték szolgáltató Magyarországon alternatív link használata nélkül érhető el az alapértelmezett webcímen keresztül. Az LV BET áttekintés kapcsán A-tól Z-ig, kellő alapossággal felmértük a LVBET magyar weboldalának minden zegét-zugát, és arra jutottunk, hogy az összes aloldal, minden funkció, szolgáltatás teljesen zökkenőmentesen használható a default URL-en keresztül.

Kell alternatív elérési út az LVBET sportfogadás részlegéhez?

Egyikünk sem született jós, de ahogyan a dolgok mostanság mennek az online fogadás világában az EU-n belül, nem sok esélyt látunk rá, hogy egy olyan komoly bukmékernek, ami MGA-s és UKGC-s licenccel is bír, bármikor is a jövőben szükséges lenne alternatív linkes megközelítésre.

Amennyiben pedig hazánkban biztosítva lesz, hogy az EU-ban bejegyzett online fogadás szolgáltató cégek magyar licencet szerezzenek, 100%-osra vehető, hogy az LV BET Magyarország webhelyéhez be fogja szerezni a Fairload Ltd. a magyar licencet is. Bár az is az igazság része, hogy jelenleg is teljesen legálisan van jelen a buki Magyarországon, mivel MGA-s engedélye (is) van, amit egy másik EU-s tagállamban, Máltán állított ki a Máltai Szerencsejáték Hatóság.

LVBET regisztráció a bukméker magyar nyelvű oldalán

A felhasználói fiók nyitása azért szükségszerű, mert, ha nincs játékos számlád az LVBET Magyarország oldalán, akkor nem tehetsz igazi pénzes pre-match és / vagy in-play fogadásokat. Ebben a részben az LVBET regisztráció menetét mutatjuk be, valamint azt, hogy a KYC (Know Your Customer) ügyfél-ellenőrzési folyamat során milyen igazoló dokumentumokat kell bemutatnod.

LVBET regisztráció LV BET belépés

KYC kapcsán szükséges teendők az LVBET magyar oldalán

A számlanyitást követően nem kell azonnal elvégezni a KYC verifikációt. Ugyanakkor az LVBET bármikor bekérheti azon dokumentumok fényképeit, amelyek révén a felhasználó igazolni tudja a személyazonosságát (útlevél, jogosítvány, személyi igazolvány), a lakcímét (bankszámla kivonat vagy közüzemi számla), a használt fizetési módot, a pénzeszközök forrását, és esetlegesen egyéb dokumentumokat. Az igazolásra szolgáló iratok stb. fotóit, a felhasználói profil „Dokumentumaim” aloldalán kell felölteni az operátor által megadott határidőn belül.

LVBET áttekintés a Magyarországon elérhető fizetési módokról

Az LVBET bejelentkezés után többféle fizetési megoldás közül tudod kiválasztani azt, ami épp a leginkább megfelelő neked. A bukméker a magyar ügyfelek esetében a következő fizetési opciókat kínálja fel egyenleg feltöltéshez LVBET belépés után:

A minimális összeg, amit egy tranzakcióval be lehet fizetni 2000 HUF, a maximális 1 600 000 HUF (a paysafecard esetében 300 000 HUF). LVBET kifizetés a legjobb tudomásunk szerint magyar ügyfelek esetében csak bankszámlára lehetséges. Az LVBET kifizetés összegének el kell érnie az 5000 HUF-ot máskülönben az adott tranzakciót a bukméker fizetési rendszere visszautasítja. A maximális, egy nyereménykifizetési tranzakcióval felvehető összeg nem lehet nagyobb, mint 1 800 000 HUF.

Az LVBET kifizetés befizetés esetén sem számít el jutalékot, vagy extra költséget a magyar ügyfeleink. Az LV BET kifizetés átfutási ideje több munkanap is lehet (banktól függően). Ami a befizetéseket illeti, a kártyákról és e-pénztárcákról, valamint a paysafecard által befizetett összegek azonnal jóváírásra kerülnek.

LVBET bónusz ajánlat új magyar ügyfeleknek és egyéb promóciók, akciók

LV BET sportbónuszok és promóciók

Az LVBET bónusz ajánlatok közül magasan kitűnik az üdvözlő bónusz, ami 200%-os, már 3000 HUF befizetéssel aktíválható, és csak 8x-os megforgatási követelmény vonatkozik rá. A megforgatáskor kombi beteket kell használni legalább két választással, és az összesített odds-nak el kell érnie a 2.00-át. Az LVBET bónusz átforgatására 14 napot ad a bukméker.

Az üdvözlő LV BET bónusz mellett egyéb promóciók is elérhető a magyar ügyfeleknek:

Az oldalon lehetőség van LV Points gyűjtésére is az időszakos promóciókban való részvétel mellett. Az LV pontokat pénzre lehet beváltani: 100 LV Points = 1€.

LV BET bonuszkod

LVBET sportfogadás online piacok – Bőséges kínálat magyar játékosoknak

Az LVBET sportfogadás szekciójában a hangsúly a csapatsportokra koncentrálódik, amiből adódóan a legtöbb online fogadás piac és sportesemény is olyan sportokhoz érhető el, mint a kosárlabda, foci, jéghoki stb. A legnépszerűbbek a végkimenetel piacok, a melyik csapat szerez gólt / pontot először, a különféle felette / alatta piacok, amik vonatkozhatnak egy adott játékszakasz gól vagy pontszám eredményére, de labdarúgás esetén akár még a szögletek, kapura lövések, vagy mondjuk a bíró által kiosztott sárga lapok számára is.

A kisebb sportokhoz is elég sok aránylag a fogadási lehetőség, és még az e-sportoknál is többféle fogadási kimenetelt lehet megtenni pl. a térkép piacokon, vagy az egyéb speciális, adott e-sportra vonatkozó fogadásoknál.

Milyen sportokra lehet fogadni online az LVBET bejelentkezés után?

Az online sportfogadás bukméker LVBET igényes választékot nyújt olyan sportokból, amikre úgy pre-match, mint in-play módon tudsz fogadni. A legnépszerűbb az oldalon a labdarúgás és a kosárlabda, valamint a kézilabda és a tenisz. Ezek mellett igen sok megtehető sportesemény biztosított az olyan, Magyarországon is kedvelt sportokhoz, mint a tenisz, illetve az asztalitenisz.

Természetesen egyéb csapatsportok meccseire is tudsz fogadni online az LVBET sportfogadás részlegében – a többi között futsal, vízilabda, röplabda, Amerikai futball, rögbi és baseball található a felhozatalban. Amennyiben küzdősportokra, vagy motorsportokra fogadnál akkor sincs gond, mert MMA, Formula-1, motoGP és még NASCAR futamok is megtehetők a bukinál. Az olyan egyéb sportok mérkőzéseire is bőségesen van fogadási alkalom, mint a biatlon, golf, sakk, snooker, vagy mondjuk a netball, és a klasszikus sportok mellett sokféle e-sportra is szinte bármikor lehet fogadni: Valorant, CS:GO, LoL stb.

Fogadás menete a magyar nyelvű desktopos és mobile webhelyen

Az LVBET belépés után a teendőd annyi, hogy kiválasztod azt a sportot – valamelyik menüt használva, amire fogadást / fogadásokat akarsz tenni, majd a sporton belül a ligát / bajnokságot, valamint a meccseket és a piacokat, majd ezt követően a fogadási – sportesemény – kimeneteleket. A választásaid mindegyike felkerül azonnal (kattintást követően) a fogadási szelvényedre, ahol be tudod állítani, hogy milyen típusú fogadási mód keretében szeretnék játszani. Az LV BET sportfogadás bukmékernél a single és a kombi betek mellett sokféle rendszer fogadási is elérhető, ami remek lehetőség lehet számodra, ha valamilyen bevált, online fogadási stratégia alapján játszol online.

LVBET vélemények az élő fogadás szekció használhatóságáról

Amennyiben az in-play piacok jobban fekszenek neked, mint a pre-match (mérkőzések előtti) fogadási mód, akkor jó hírrel szolgálhatunk: az LVBET vélemények alapján az operátor live betting részlege kifejezetten jó lehetőségeket kínál azok számára, akik az élő fogadások rajongói közé tartoznak. A bukmékernél sokféle in-play piacon tudsz fogadni a legjobb, legnépszerűbb csapatsport ligák és bajnokságok meccseire, valamint szinte bármilyen e-sportra is.

Az LVBET élő fogadás ráadásul rendkívül egyszerű is, mivel egy teljesen elkülönített webhelyen részen, az „ÉLŐ” menüpontra kattintva érhető el. A bukméker az élő eseményekhez az ágazat legigényesebb Virtuális Pálya funkcióját nyújtja – LVBET live streaming – aminek a kinézete attól függően változik, hogy milyen sportnak az eseményeit nézed rajta élőben (pl. foci esetén teljesen máshogy néz ki, mint egy tenisz meccsnél). Az élő fogadásokhoz sokféle statisztikai adatot is biztosít a bukméker online fogadási rendszere, amik sokat segítenek abba, hogy objektíven döntve tudj fogadni online.

Mire számíthatunk az LVBETes mobile platform esetében?

Az LVBETnek a mobilbarát weboldala kifejezetten jól sikerült alkotás. A hamburger menüvel minden el lehet érni, a mobilos webszájt a zavaró hatást keltő elemektől mentes, a dizájn letisztult, és a navigáció sebességével, oldal letöltésekkel sincs probléma.

Az LVBETnél a kaszinó és a sportfogadás termék teljesen „különvált” egymástól, amiből kifolyólag azt tapasztaltuk, hogy a sportfogadás LVBETes oldalról el lehet elérni a kaszinót, a kaszinósról viszont az operátor sportfogadás részlegét jelenleg nem. Viszont ezt a csekélységet leszámítva semmiféle kivetnivalót nem találtunk a mobilos oldalon, ami az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvételre, a KYC lerendezésére, és a biztonságos bankolásra is teljesen alkalmas.

Az LVBET app Androidos változatát a mobilos oldalról tudod letölteni, az iOS-eset pedig – mint minden más szerencsejáték-vállalat esetében – az Apple App Store-ból. Mindkét alkalmazás révén nagyon könnyű a pre-match és az in-play fogadás is, ráadásul a Virtuális Pálya funkció is tökéltesen, zökkenőmenetesen üzemel az appokkal.

LV BET mobile app

Magasfokú adatvédelem és maximális biztonság

Az LVBETnél – bármilyen adatot is adsz meg magadról – biztosra veheted, hogy az nem fog semmilyen esetben kikerülni a rendszerből, és nem juthat olyanokhoz, aki például reklám, marketing vagy egyéb célra felhasználnák – egyebekről nem is beszélve. Az adatvédelem terén nem ismer tréfát az operátor. De ez elmondható az egyéb biztonsági kérdések esetében is. A rendszer a legújabb SSL titkosítással van felvértezve, aminek hála kommunikáció és / vagy bankolás során sem tudnak illetéktelen személyek az általad küldött, vagy az operátortól kapott adatokhoz hozzáférni.

Milyen ügyféltámogatási rendszer érhető el webhelyen?

Az LVBET sportfogadás bukméker magyar nyelvű weboldalán a legnagyobb cégekre jellemző, abszolút átfogó, kategóriákba rendezett kérdéseket és válaszokat tartalmazó GYIK szekciót találsz, amiben gyakorlatilag mindenre megvan a releváns válasz.

Amennyiben még sincs szerencséd, és / vagy olyan kérdésed van, aminek megválaszolása csak az ügyfélszolgálat közreműködésével lehetséges, akkor érdemes az online chat funkciót használnod, amin csak 1-2 perc szokott lenni az LV BET vélemények szerint az agentek részéről a reagálási idő. A chates opció mellett e-mailes is van: a [email protected] e-mail-címre tudod megírni az adott problémát, kérdést, amire általában néhány órán belül szokott megérkezni a releváns válasz.

LVBET Magyarországon – Egyéb termékek és pár érdekesség

Az LV BET sportfogadás termékkel már jó pár éve jelen van Magyarországon. Az eltelt évek alatt a webhely több átalakításon is átesett, aminek köszönhetően elnyerte a mai, modern kinézetét. A cég az LVBET magyar ügyfeleinek a hagyományos és az az LVBET élő sportfogadás mellett egyéb termékeket is kínál. Ilyen például a Virtuális Sportok, amiben top providerek csúcsminőségű játék szoftveréivel próbálhatsz szerencsét: például virtuális kosárlabda, MMA, lóverseny és agárverseny és egyéb izgalmas VR-sportok.

A webhely otthont ad egy rendkívül látványos és igényes játékfelhozatalú RNG-s valamint egy élő kaszinónak is. Így a sportfogadás és az LVBET élő fogadás mellett szerencsét tudsz próbálni a legjobb nyerőgépekkel, asztali- és kártyajátékokkal, valamint remek LVBET élő osztós játékokkal is.

Konklúzió

Az LV BET online sportfogadás és távszerencsejáték szolgáltató pár év alatt elérte azt, ami csak igen keveseknek sikerült az újabb cégek közül: MGA-s és UKGC-s licencet szerzett be, és professzionális desktopos, illetve mobile platformot hozott létre.

A sportfogadás piacok és a megtehető sportok, valamint az élő fogadáshoz biztosított VR Field is abszolút megfelel a mai kívánalmaknak, a mobile platformhoz online fogadás natív iOS és Android app is elérhető, és az ügyfélszolgálat is kiváló – a hab a tortán, hogy chaten általában magyarul beszélő ügyfélszolgálatosok vannak, így idegen nyelvismeret nélkül is könnyen megy az ügyintézést. Ami negatívum, hogy csak egyféle pénzkivételi opció van hazánkban: a bankszámlára történő pénzkivétel (erre rákérdeztünk az ügyfélszolgálatnál, ahol megerősítették, hogy jelenleg csak ez az egy opció biztosított).

GYIK

💵 Amennyiben nem kérek LVBET bónusz ajánlatot, játszhatok igazi pénzben?

💬Természetesen. A bónusz igénylése nem kötelező. Ezért, ha úgy döntesz, hogy új ügyfélszámla nyitásakor, az első befizetéskor nem kérsz sport bónuszt, akkor a megfelelő opciót kell csak bejelölnöd. Így semmilyen bónusz nem kerül jóváírásra a felhasználói fiókodban.

🎰 Ha az LVBET sportfogadás oldalán regisztráltam, a kaszinót is használhatom?

💬Igen, a kaszinós weboldalát is tudod használni az operátornak a sportfogadás webhely részlegben nyitott fiókoddal. A kaszinós szekcióban csak meg kell adnod a bejelentkezéshez a regisztrációnál használt felhasználói nevedet és a jelszavadat.

🎮 Mennyiben kerül az LVBET Magyarország oldalán a VR Field használata?

💬A live streaming VR Field (Virtuális Pálya) funkció, amit az élő fogadásokhoz tudsz használni azoknál a sporteseményeknél, amelyek esetében elérhető, teljesen ingyenes. Azaz nem kell semmit fizetned érte. Ráadásul még pozitív számlaegyenleggel sem kell adott időpontban rendelkezned ahhoz, hogy használhasd a VR Field-et.

Ajánlott bukmékerek ismertetői

# Bukméker Előnyök Sportági piacok Bónusz Értékelés Útmutató
1
 • Élő Fogadás
 • Speciális piacok focihoz
 • E-Sportok
40+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
9/10
Fogadj most!
2
 • Kimagasló oddsok
 • Nonstop ügyféltámogatás
 • Biztonságos és gyors be- és kifizetések
40+ Üdvözlő Bónusz: 52 000Ft
9/10
Ismertető
3
 • + 6 000Ft Ingyenes fogadások
 • Nagyon sok élő fogadás
 • 24/7 rendszerű ügyfélszolgálat
70+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
9/10
Ismertető
Scroll to Top