Hot.Bet - Legfrissebb akciók, ajánlatok & bónuszok Magyarországon

HotBet regisztráció

A Hot Bet 2022-ben jelent meg az online fogadás világában, a Bellanova N.V. egyik legújabb brandjeként. Egyelőre úgy tűnik, hogy a Hot.Bet jól mérte fel az erőviszonyokat az ágazatban, és első körben csak azokra a piacokra fókuszál, amelyeken új belépőként is labdába rúghat – a többi között ilyen hazánk online szerencsejáték és sportfogadás piaca. Ebben a cikkben minden tudásunkat latba vetjük, hogy reális képet kaphass arról, mit produkál jelenleg a HotBet Magyarországon online fogadási piacok, bónuszok és promóciók, valamint a desktopos és a mobil platform terén. Természetesen egyéb témákat is górcső alá veszünk, mint például az elérhető HotBet fizetési módok, élő fogadás és sportág választék.

HotBet ismertető

VerifikáltBiztonságJóváhagyott
Értékelés 6/10

HotBet magyar oldalán bőkezű kezdő bónusz, sok promóció, valamint hagyományos és élő fogadás, és virtuális sportfogadás is elérhető

 • Élő fogadás: 8/10
 • Fogadási piacokból: 8/10
 • Be-és kifizetési: 8/10
 • Bónusz: 8/10
 • Biztonság: 8/10
 • Pénznemek: 8/10

Sportági piacok

FOCIKOSÁRLABDATENISZRÖPLABDA

Befizetés határait

Minimális befizetés: 4000 HUF Maximális befizetés: 40 000 HUF
Üdvözlő bónusz: 55 000FtWELCOME150
Fogadj most!
HotBet sportfogadás kezdő bónusz új ügyfeleknek
A Hot Bet pénzvisszatérítési bónuszt kínál
Újratöltési HotBet bónusz
*18+; Feltételek érvényesek!

HotBet sportfogadás bukméker – Céggel kapcsolatos adatok & licenc

A Hot Bet „anyacége” a Bellanova N.V., amely a Karib-tenger déli részén elhelyezkedő Curacao szigetén van bejegyezve (regisztrációs szám: 120860), és itt található a cég székhelye is: Heelsumstraat 51, E-commerce park, Curacao. A Bellanova N.V. a Hot Bet magyar webhelyén a Goverment of Curacao által kiadott működési engedély birtokában nyújthat a világhálón keresztül megvalósuló szerencsejáték és online sportfogadás szolgáltatásokat (License No 8048/JAZ2010-010.).

Az EU területén belül végrehajtásra kerülő pénzügyi műveletek lebonyolítását a céggel szoros kapcsolatban álló Arzella Limited végzi, amely az Európai Unió egyik tagállamában, Cipruson van bejegyezve, és a székhelye a következő címen található: Chytron 30, 2nd floor, Office A22, 1075 Nicosia, Cyprus.

A HotBet Magyarországon legális keretek között végezi a tevékenységét, viszont tény, hogy a bukmékert független testületek nem ellenőrzik, és nincs arra utaló jel, hogy az operátor együttműködést folytatna olyan organizációkkal, mint az EGBA, vagy az IBIA. A HotBet magyar oldalán sem eCOGRA sem pedig Thawte tanúsítvány nem található.

Némiképp meglepő módon, a szerencsejáték-függőség elleni küzdelem terén a Hot.Bet elég szépen odateszi magát: a HotBet Magyarországon elérhető webhelyén egy különálló részleget szentel az operátor ennek a fontos témának. És emellett az is pozitívum, hogy különféle önkorlátozási lehetőségeket (befizetési- játékidő limit stb.) biztosít, valamint, hogy a bukméker magyarországi webhelyéről köznévtelenül el lehet érni a BeGambleAware és a Gambling Тheraphy oldalát.

HotBet áttekintés

📺 Élő fogadás Igen
⚾ Sportágak száma 40
🎁 Bónusz 55 000Ft* WELCOME150
📱 Mobil alkalmazás Android és iOS
*18+; Feltételek érvényesek!
HotBet alternatív link

Az HotBet sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató weboldalának eléréséhez nem kell semmilyen barba trükköt bevetned – mirror site használat, alternatív cím / link, módosított URL stb. Mivel szerencsére a HotBet magyar honban az alapértelmezett (default) webcímen probléma nélkül elérhető. Ez a legjobb tudásunk szerint nem fog sem a közel- sem a távolabbai jövőben változni, mivel ma már a magyar állam felhagyott azon gyakorlatával, ami a külföldön bejegyzett szerencsejáték vállalatok weboldalainak blokkolására irányult.

HotBet regisztráció – Fióknyitás a magyar nyelvű webhelyen

HotBet regisztracio

A Hot.Bet-nél a lokalizációra is kellő figyelmet szentelnek, ami azon is tetten érhető, hogy a Hot Bet magyar nyelvi támogatást nyújt úgy a desktopos, mint a mobil platformra fejlesztett rendszeréhez. Ennek hála, a Hot Bet regisztráció gyorsan, néhány perc alatt lebonyolítható az alábbi lépések szerint:

HotBet belépés

Hot Bet számla azonosítása - KYC

A Hot.Betwebhelyén elért nyereményeidhez csak azt követően tudsz hozzájutni, ha elvégezted a KYC számlaazonosítást. Erre elvileg csak akkor kerül majd sor, amikor az első nyereményfelvételi kérelmed leadod, beállítva hozzá a HotBet fizetési módok egyikét. A verifikáció egyszerű. A személyazonosságod arcképes igazolvány (pl. személyi) fényképével, a lakcímed bankszámla kivontat vagy névre szóló közüzemi számla fényképével igazolhatod. Bizonyos esetekben az is előfordulhat, hogy a Hot Bet felkér az általad használt fizetési metódus igazolására (pl. hogy tényleg a Te neveden van-e az adott kártya, Skrill számla stb.). Ilyenkor az utasításokat követve, a megfelelő részek kitakarásával kell elkészíteni az igazolásra szolgáló fényképet.

HotBet fizetési módok Magyarországon

Az online sportfogadás szolgáltatására és szerencsejáték nyújtására specializálódott HotBet Magyarországon többféle megoldást nyújt a regisztrált ügyfeleinek úgy be- mint kifizetések esetére. Lássuk, hogy melyek ezek.

Hot Bet fizetési módok egyenleg feltöltéséhez Magyarországon:

 1. Bank- és hitelkártyák – VISA, Mastercard, Maestro kártyák;
 2. NETELLER, Rapid Transfer, Skrill / Skrill 1-Tap, MiFinity, Jeton Wallet
 3. Revolut;
 4. Banki átutalás;
 5. Kriptok: BTC, XRP, ETR, LTC.

Hot.Bet fizetési módok elért nyeremények kivételéhez Magyarországon:

 1. Banki átutalás;
 2. NETELLER, Rapid Transfer, Skrill / Skrill 1-Tap, MiFinity, Jeton Wallet
 3. Kriptok: BTC, XRP, LTC, ETR.

Bankolás menete a Hot Bet magyar oldalán

 1. Lépj be a Hot.Bet Magyarországon elérhető oldalára a felhasználó neveddel és a jelszavaddal;
 2. A bal oldali profil menüből válaszd ki a tranzakció típusát: BEFIZETÉS vagy KIFIZETÉS;
 3. Válaszd ki a tranzakcióhoz használni kívánt, neked pont megfelelő bankolási módot, majd írd be az összeget és az egyéb kötelező adatokat;
 4. Ellenőrizz le mindent, kövesd a további utasításokat (opcionális), majd engedélyezd a tranzakciót.

Üdvözlő 100%-os HotBet bonus és egyéb sportfogadás promóciók

HotBet sportfogadási bónuszok és promóciók

A HotBet bónusz ajánlatai közül az egyik leginkább kecsegtető az új ügyfelek részére nyújtott 100%-os sportfogadás kezdő HotBet bonus, aminek a maximális összege akár 40 ezer HUF is lehet, de már 4000 HUF első befizetéssel is igényelhető a webhelyen fent lévő HotBet bónusz kód / promóciós kód megadásával (a regisztrációnál, vagy az első befizetésnél). A 100%-os bónusz csak a Hot.Bet sportfogadás termékén forgatható meg, amire 21 napot ad a bukméker a Hot Bet bonus aktiválásától számítva. A bónuszt 10x kell megforgatni. A megforgatás során a játékos nem mehet 1.80-as szorzó alá, és egy alkalommal nem fogadhatsz nagyobb összegben, mint a kapott bónusz 50%-a.

Egyéb Hot Bet sportfogadás promóciók:

HotBet bonuszkod

Hot Bet – Piackínálat a sportfogadás termékhez

A Hot.Bet sportfogadás szekciójának egyik erőssége, hogy nem csupán a csapatsportágakhoz található benne bőséges felhozatal pre-match vagy in-play piacokból, hanem az egyéb / kisebb sportokhoz is. Például még egy sima teniszmeccs esetében is elérhető a játszmák pontos eredménye piac, valamint azok a pontos eredmény piacok, amiken az ászütések számát lehet megtippelni, de alatta / felette piacokon arra is lehet igazi pénzes fogadást tenni, hogy egy adott játékos hányszor tudja fogadni a másik adogatását egy játékrészen belül.

Természetesen a hendikepes piacokból sincs hiány a Hot Betnél, és ezek a piacok gyakorlatilag az összes normál sporthoz elérhetők. A Hot.Bet labdarúgás piacai között az ázsiai hendikepesek is megtalálhatók, valamint még az olyan speciális piacok is, amiken arra tehetsz fogadást, hogy melyik csapat szerezi az első gólt, vagy, hogy lesz-e piros lapos kiállítás az adott találkozón.

HotBet sport kínálata Magyarországon

A Hot.Bet webhelyén 30+ sport található meg a bukméker fogadási ajánlatában, amelyek túlnyomó részére mind pre-match, mind live módon lehet fogadni online. A legnépszerűbbek a bukinál az olyan csapatsportok, mint a jéghoki, kézilabda, foci, amerikai foci, krikett, futsal, kézi- és kosárlabda, röplabda, valamint a baseball és a rögbi. Ezek mellett napi szinten sok fogadás érkezik be az olyan sportágak eseményeire is, mint a tenisz, golf, asztalitenisz, MMA, ökölvívás.

Természetesen a Hot Bet sportfogadás szekció kínálatának részét képezik az e-sportok is, amik az utóbbi időben olyan népszerűek lettek a Hot Bet-nél, hogy még egy saját menüpontot is kaptak a felső sportág menüben. A motorsportok között a Forma 1 és a NASCAR viszi a pálmát, de ettől függetlenül elég sok lehetőség adott olyan sportágakra is fogadni, mint a MotoGP, vagy az Indycar. Bizonyos sportágakra csak az év egy adott részében lehet csak pre-match fogadni. A többi között ilyen az indiai kabaddi, a Skandináviában populáris hurling, valamint a latin országokban kedvelt pesopallo.

Online fogadás menetrendje a Hot Bet magyar webhelyén

Az online fogadáshoz az alábbi lépéseket kell követned:

HotBet élő fogadás magyar sportfogadóknak

A bukmékernek a HotBet élő fogadás részlegét a megfelelő menüpontra kattintva érheted el. Az itt található sportesemények mindegyike épp zajlik, és – hacsak nincs valamilyen rendhagyó probléma – akkor in-play piacokon tudsz rájuk valós idejű fogadásokat tenni online. Az élő fogadás desktopos és mobilplatformon is problémamentes, bár az utóbbinak az esetében jó, ha 6 colos – alsó hangon – a készüléked kijelzője. Az élő fogadásokhoz is mindegyik fogadásmód adott: 1-es kötéses, combo, valamint rendszer (a rendszer fogadások között megtalálható a kis anyagi befektetés igénylő Robin és a Yankee, de a komolyabb anyagi vonzatú Super Heinz és Goliath is).

Mobil platform – Webszájt & HotBet app elérhetőség

A bukméker mobilbarát oldalával elég gyorsan meg lehet barátkozni, mivel egyrészt nagyon könnyen ki lehet rajta igazodni, másrészt meg minden fontos infó magyarul van rajta. Ami negatívum a GYIK (FAQ) részleg nincs lefordítva (a cikk megírásakor csak angolul volt elérhető). A mobilos oldalon kívül jelenleg más opció – azaz HotBet app, iOS / Android HotBet alkalmazás – nincs a mobilplatformhoz. Ez annyira azért nem meglepő, mivel a bukméker csak 2022-as év elején jelent meg a világhálón. Amennyiben elérhető lesz az okostelefonokra, tábalgépekre belőtt platformhoz HotBet applikáció, az infót ebben a cikkben is közkinccsé tesszük.

HotBet mobile app

Mennyire biztonságos a Hot.Bet Magyarországon elérhető rendszere?

Ez egy igencsak sarkalatos kérdés, mivel manapság olyan időket élünk, amikor a hackere gyakran 1-2 lépéssel a rendszervédelmi eljárásokat kidolgozó informatikus szakemberek előtt járnak. Szerencsére a Hot.Bet magyar oldala olyan fejlett banki titkosítást alkalmaz (128 bites SSL), ami gyakorlatilag feltörhetetlen, így nem éri meg a „rossz fiúknak” bajlódni vele. A rendszert egyébként az operátor egyéb, aktív tűzfalas, és ultramodern hardveres megoldásokkal is óvja.

Emellett természetesen a Hot Bet Magyarországon maximális adatvédelmet is garantál a hazai felhasználóknak. Így nem kell amiatt aggódnod, hogy amit megadsz személyes adatként a KYC és / vagy a Hot.Bet regisztráció alkalmával, idegen / jogosulatlan kezekbe kerülne.

Hot Bet ügyféltámogatás – Nem rossz, de lehetne jobb is

A GYIK (FAQ) szekció nem rossz, mivel sok kérdésre lehet választ találni benne, viszont egyelőre nincs magyarra lefordítva, ezért idegen nyelvtudás szükséges a használatához. Kábé ugyanez a helyzet az online chat alapú ügyfél támogatási opcióval is. A chaten a nap egésze során bármikor elérhetők az agent-ek, viszont mi is csak angol nyelven tudtunk velük kommunikálni. A chaten kívül a klasszikusnak számító elektronikus levelezgetés is szóba jöhet – a problémád / kérdésed megírhatod a [email protected] e-mail-címre. Amennyiben pedig befizetések / nyereménykivétellel kapcsolatos óhajod-sóhajod van, akkor elvileg a +44 20 4538 5060 telefonszámot is használhatod a HotBet magyar oldalán lévő információk alapján.

Konklúzió

A világhálón nemrégiben debütált Hot Bet kiváló példa arra, hogy rövid időn belül is jó eredményeket lehet elérni megfelelő felkészültség birtokában. A Hot.Bet Magyarországon kifejezetten magasnak számító kezdő sportfogadás bónuszt és egyéb jövedelmező online fogadás promóciókat nyújt. A bukmékernél elérhető sportok és sportesemény száma jónak mondható, a szorzók versenyképesek, és a rendszer a system beteket is támogatja. Remélhetőleg a mobilplatformhoz hamarosan elérhető lesz a HotBet alkalmazás is, ami sanszos, hogy az applikáció orientált a mobile sportfogadás kedvelői közül is jó párat bevonz majd a Hot.Bet regisztrált felhasználóinak növekvő táborába.

GYIK

💳 Van olyan a Hot Bet fizetési módok között, amit használva nem kapok kezdő bónuszt?

💬Ilyen korlátozást mi nem találtunk a bukméker bonus terms and conditions dokumentumában. Viszont ennek ellenére arra kérünk, hogy ha kétséged támad, előzetesen egyeztess az ügyfélszolgálattal chaten vagy e-mailben (pl. kriptos befizetés esetén nem árt letisztázni a dolgokat).

🎁 A Hot.Bet magyar oldalán lévő promóciós kódok az aktuálisak?

💬Igen, mindenképp az operátor webhelyén lévő promóciós kódokat használd, ha a promóciós részlegben található akciókban akarsz részt venni. Mi csupán azért nem teszünk itt közzé Hot Bet bónusz kódokat, mivel azok a cikk megírását követően megváltozhatnak, és aktualitásukat veszíthetik.

📱 A Hot Bet élő fogadás mobilon is gond nélkül működik?

💬Igen, viszont az HotBet élő fogadás támogatására szolgáló FIELD funkció használatához megfelelő teljesítményű táblagép / okostelefon szükséges (elvileg, olyan mobillal nem lehet gond, amiben kábé 3-4 MB RAM van).

Ajánlott bukmékerek ismertetői

# Bukméker Előnyök Sportági piacok Bónusz Értékelés Útmutató
1
 • virtuális sportok
 • Rengeteg élő fogadási lehetőség
 • 100%-os üdvözlő bónusz
12+ Üdvözlő Bónusz: 40 000Ft
6/10
Ismertető
2
 • Magas szorzók
 • Speciális piacok focihoz
 • Különálló lóverseny fogadás részleg
21+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
6/10
Ismertető
3
 • 100%-os üdvözlő bónusz
 • Rengeteg élő fogadási lehetőség
 • Speciális promóciók
15+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
6/10
Ismertető
Scroll to Top