Excitewin sportfogadás - Megbízható online bukméker magyaroknak

Az új generációs online bukmékerekhez tartozó Excitewin sportfogadás termékét ismerheted meg részletesen ebből az áttekintésből. Excitewin magyar ismertetőnket kifejezetten azzal a céllal írtunk meg, hogy mindenki számára világossá váljon, pontosan milyen online fogadással kapcsolatos funkciókat, szolgáltatásokat nyújt az Excitewin Magyarországon.

ExciteWin ismertető

Nem ellenőrzöttNem jóváhagyott
Értékelés 1/10

Az Excitewin sportfogadás részlegében a legjobb sporteseményekre fogadhatsz magas szorzókon, sok piacon akár élőben is

 • Élő fogadás: 1/10
 • Fogadási piacokból: 1/10
 • Be-és kifizetési: 1/10
 • Bónusz: 1/10
 • Biztonság: 1/10
 • Pénznemek: 1/10

Sportági piacok

FOCIKOSÁRLABDATENISZRÖPLABDA

Befizetés határait

Minimális befizetés: 6 000Ft Maximális befizetés: 35 000Ft
Nem verifikált Ajánlott bukmékerek
Excitewin akkumulátor bónusz
Excite win növelt szorzók bónusz
Excitewin bore draw bónusz
*18+; Feltételek érvényesek!

Licenc és egyéb adatok az Excitewin magyar webhelyén

Ha tüzetesebben szemügyre vesszük az Excitewin Magyarországon elérhető weboldalának lábléc részét, akkor már első blikkre is megállapítható, hogy a webhelyet a Curacao-n bejegyzett (cím: Dr. H. Fergusonweg 1, Willemstad, Curacao) Rabidi N.V. üzemelteti, amelye egyik azon, relatíve „fiatalnak” számító szerencsejáték-vállalatoknak, amelyek csillag mostanság felívelőben van az iGaming ágazat azúrkék egén.

A relatíve jónak mondható Excitewin vélemények remek kiindulási alapot adtak számunkra ahhoz, hogy utánajárjunk a bukmékerrel kapcsolatos további tudnivalóknak is. Amit sikerült kideríteni, hogy az Excitewin sportfogadás bukmékert nem ellenőrzik független organizációk, viszont az operátor licencét (8048/JAZ) kiadó Government of Curacao szabályozó és felügyeleti szervként is eljár a céget érintő ügyekben a hatályban lévő curacao-i törvények és jogszabályok alapján.

Mindezek mellett az is világossá vált, hogy a cég feleőségteljes játékszervezőnek tekinthető, mivel az Excitewin regisztráció után az operátor több olyan online eszközt is a felhasználói rendelkezésére bocsájt, amelyek révén – szükség esetén – limitálni tudják a saját szerencsejáték tevékenységüket. Az Excitewin magyar weboldalán ráadásul olyan NGO-k elérhetőségei is fent vannak, amelyek segélyszervezetként közreműködnek aktív módon a szerencsejáték-függőségben értintettek támogatásában: GamCare, Gamblers Anonymous, Gambling Therapy.

Az operátor az Excitewin online elérésének biztosítása végett egy speciális URL-t használ, ami csak nagyon kis mértékben (a külalakja terén) tér el a hagyományos webcímektől. Ami a biztonságot illeti az Excitewin sportfogadás szekciójának elérését biztosító alternatív link semmivel sem rosszabb, mint egy szokványos URL: a titkosítás és minden más ugyanúgy működik vele.

Hogy miért van szüksége az Excitewin magyar webhelyének működtetéséhez az operátornak? Nos, elsődlegesen amiatt, ha a magyar állami szerveknél ismét elgurulna az a bizonyos gyógyszer (ilyenre volt pár példa a nem is oly távoli múltban), és ismét elkezdenék blokkolni az egyébiránt teljesen legális módon működő, más országokban bejegyzett online fogadás szolgáltatók webhelyeit. Ilyen esetben ugyanis az Excitewin magyar oldalának elérhetőségét az alternatív link minimális módosítása révén tudná tovább biztosítani a webhely üzemeltetője.

Excitewin regisztráció – Számlanyitás a sportfogadás részlegben

Az Excitewin Magyarországon hazánk anyanyelvén érhető el, így a felhasználói fiók nyitása különösebb nehézséggel nem jár. De mindezek ellenére úgy gondoljuk, hogy nem árt, ha pár mondat erejéig átvesszük az Excitewin regisztráció fő lépéseit. Vágjunk is bele!

Excitewin regisztráció
 1. Az Excitewin magyar weboldalán klikkelj az „azonnali csatlakozás” gombra.
 2. Az első regisztrációs űrlap oldalon válaszd ki, milyen üdvözlő promóciót szeretnél kapni – pl. sportfogadás Excitewin bónusz (természetes a bonus nélküli számlanyitást is választhatod).
 3. A 2/3 oldalon add meg az e-mail-címed, majd válassz ki és írj be egy neked megfelelő felhasználói nevet + jelszót is.
 4. Ha ezekkel megvagy, lehetőleg olvasd át alaposan az Általános Szerződési Feltételek és Adatvédelmi Irányelvek dokumentumot az Excitewin Magyarországon bárhol elérhető webszájtján (nem kötelező), és ha egyet is értesz a dokumentumokban található, rád vonatkozó dolgokkal, akkor hagyd bejelölve az első számú checkboxot.
 5. Amennyiben pedig jó néven veszed, ha a bukméker küld neked e-mailben Excitewin bonus ajánlatokat, új akciókról szóló promóciós anyagokat, akkor a második checkbox is bejelölve maradhat.
 6. Az Excitewin sportfogadás bukméker webhelyén a regisztrációs űrlapnak van egy harmadik oldala is, amin személyes adatokat kell megadnod (név, nemed, születésednek a dátuma), illetve ki kell választani a számla pénznemét, és a telefonszámod is be kell írnod a megfelelő mezőbe. Ezt követően a lakcímadatok is meg kell adni. Ha ezekkel is megvagy, akkor mehet egy kattintás a HOZZ LÉTRE EGY FIÓKOT gombra.

A sikeres Excitewin regisztráció kapcsán kapsz egy rendszerüzenetet majd a képernyő közepén „berobban” egy űrlap, amint az elérhető Excitewin kifizetés és befizetés opciók vannak felsorolva. Így, ha akarod, akár az Excite win regisztráció után azonnal feltöltheted az egyenlegedet.

Az Excitewin sportfogadás bukméker regisztrált felhasználójaként idővel felkér az operátor, hogy hitelesítsd a számlád a KYC-eljárással. Ennek a procedúrának a lényege, hogy a cég tisztában legyen azzal, hogy tényleg Te nyitottad-e az adott fiókot / számlát és az adataid megfelelnek a valóságnak. A többi között igazolnod kell a kiléted (személyazonosságod), lakcímed, és azt a fizetési módot, amit használsz online bankoláshoz. Az igazolást a cég által megszabott formátumú és jellegű fotók elkészítésével és benyújtásával tudod elvégezni.

Magyarországon rendelkezésre álló Excitewin fizetési módok

A pénzügyeket eléggé sokféleképp el tudod intézni az Excitewin magyar oldalán. Az elérhető opciók között olyan e-tárcák vannak, mint a NETELLER, MiFinity, MuchBetter, Jeton, Skrill 1-Tap és a Skrill. Kripto pénzes bankolásra is van mód, amihez elérhető magyar játékosoknak a DAI, Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Tether, Ripple, USD Coin, Bitcoin Cash. Ezeken kívül letét elhelyezéshez a bukméker felkínálja a paysafecard-ot, a Pay via Bank opciót, valamint az Apple Pay-t is. De mindezek mellett van még Visa és Mastercard bank- és hitelkártyás befizetési lehetőség is.

A kifizetésekhez használható Visa (via bank transfer), hagyományos Bank Transfer. Ami nem használható nyeremények felvételéhez az Excitewin fizetési módok közül az a paysafecard és az Apple Pay. A limitek befizetésnél: a minimum 5000 HUF; a maximum 290 000 HUF és 1 millió HUF közötti. A limitek kifizetéseknél: a minimum 5000 HUF; a maximum 350 00 HUF és 1 millió HUF közötti. A maximális limit a felhasználó által igénybe vette bankolási megoldás típusától függ az Excitewin Magyarországon online webhelyén.

A bankolás menete az Excitewin online sportfogadás szekciójában

A bankolás menete egyszerű. A bejelentkezés után a befizetés gombra kattintva lehet előhozni a fizetési platformot, ahol 1 kattintással ki lelhet választani a kívánt tranzakció fajtáját: Befizetés vagy Kifizetés. Ezt követően a felhasználó azt is ki tudja választani, hogy milyen opciót szeretne igénybe venni online fizetéshez. A különféle megoldásokhoz saját, egyedi fizetési űrlap tartozik, aminek a kitöltése révén lehet elindítani a be- vagy a kifizetési folyamatot. Az operátor díjat nem számít fel bakoláskor, és a legtöbb kifizetés 1-3 napon belül végrehajtásra kerül.

Üdvözlő Excitewin sportfogadás bónusz & egyéb akciók

Ha a sport welcome Excitewin bonus lehívása mellett döntesz, akkor akár már 6000 HUF összegű első befizetéssel hozzá tudsz jutni a 100%-os bónuszhoz, aminek összege megegyezik fillérre pontosan az első letétedével. Kezdő bónuszként az Excite win sportfogadás termékhez legfeljebb 35 000 HUF igényelhető.

A bónuszt csak akkor lehet lehívni, ha a játékos a kezdő befizetése teljes összegében legalább 1.50-ös oddson fogad. A bónusznak a megjátszására 30 nap van; a megjátszási követelmény az Excitewin magyar játékosai esetében 6-szoros. A maximálisan megengedett tét 16 000 HUF / fogadás. A kombi betes fogadásoknál alkalmazható legkisebb odds 1.50, a single betes fogadásoknál 2.00. Fontos figyelembe venni, hogy kezdő bónuszt NETELLER / Skrill első befizetés esetében nem ad a bukméker.

Egyéb Excitewin sport bónuszok és promóciós ajánlatok

A felsorolt állanadó promóciók mellett rendszeresen vannak egyebek közt sportfogadási versenyek, tippelő bajnokságok, megnövelt szorzós fogadási lehetőségek, korai kifizetés (early cash out) akciók, és egyéb remek lehetőségek az Excitewin sportfogadás részlegében.

Excitewin vélemények – Milyen az online fogadás piackínálat?

A bukmékernél található online sportfogadás piackínálat teljes mértékben megfelel a mai elvárásoknak. A végkimenetel piacok mellett a legtöbb sportághoz elérhető sokféle egyéb piac is. Ilyenek egyebek mellett a hendikepes fogadási piacok, amelyeknél adott csapat / sportoló előnyből, vagy hátrányból kezdi a meccset. Az Excite win focimeccsekhez rengeteg ázsiai hendikepes fogadási piacat is kínál, és az egyéb, nagy jelentőséggel bíró csapatsportokhoz, mint a hoki vagy a kosárlabda egymást érik az alatta / felette típusú piacok, valamint a pontos és részeredmény piacok is.

Mindezek mellett sok más speciális fogadási lehetőség van az Excitewin magyar ügyfeleinek, aminek köszönhetően gyakorlatilag bármire lehet fogadni a nagy sportok eseményeinek kapcsán: pl. focinál a szögletek számára, kosárlabdánál a lepattanók mennyiségére, amerikai focinál a touch down-ok számára stb.

Elérhető sportág választék magyar online játékosoknak

Az Excitewin vélemények szerint ennél a bukmékernél szinte minden létező, ismertebb sportra lehet fogadni, valamint még virtuálisakra is. Ennek mi magunk is természetesen utánajártunk, és az igazat megvallva egyáltalán nem éreztük eltúlzottnak azon véleményeket, melyek szerint az Excite win sportág választéka grandiózus.

A legnépszerűbb sportok között megtalálható a labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, röplabda, jégkorong, baseball, amerikai futball, rögbi, krikett, golf, vízilabda, asztalitenisz, tenisz, valamint az olyan motorsportok, mint a Formula-1, NASCAR, MotoGP. A küzdősportok közül főként UFC / MMA és boxmeccsekre lehet fogadni online a bukinál. Aki pedig speciálisabb sportokra tenne igazi pénzes téteket, szintén bőséges sport kínálatból szemezgethet kedvére: futsal, gyephoki, jéglabda, kabaddi, pesapallo, badminton, kelta hurling, kelta foci, snooker, darts, biatlon, lakrossz.

E-sport fanként sem lehet egy rossz szavad sem, mivel a CS: GO, Valorant, LoL, és Dota 2 mellett Rainbow Six Siege, StarCraft, Wild Rift, Mobile Legends és Warcraft 3 összecsapásokra tehetsz valódi pénzes téteket sokféle pre-match és in-play piacon. A virtuális sportok között pedig van v-foci, tenisz, baseball, és még v-asztalitenisz is. A hab a tortán, hogy az Excitewin magyar weboldalán még lóverseny és agárverseny futamokra is lehetőséged van fogadni online.

Hogy lehet fogadni egyszerűen az Excitewin Magyarország webhelyén

Az online fogadáshoz jelentkezz be az Excite win felhasználó-fiókodba, ahol a bukméker sportfogadás ajánlatából tudod kiválasztani azokat a sportesemény kimeneteleket, amikre fogadnál. Ehhez a segítségedre lehet a keresőfunkció, a valós idejű sportesemény / sportág slider funkció, illetve a bal oldalon lévő menük is, amelyeknél a sportág menü időrendi bontásban is képes megjeleníteni a különféle sportok meccseit, mérkőzéseit.

Amint kiválasztottál egy adott meccset, és annak valamelyik fogadási piac opcióját, felkerül a választásod a fogadószelvényre, ahol a tét mértékének beállítása mellett azt is eldöntheted, hogy egyes kötésben, kombi fogadás keretében, vagy rendszer fogadással (system betek) kívánsz fogadni az Excitewin Magyarországon elérhető sportfogadás ajánlataira.

Excitewin élő fogadás lehetőségek & Live Streaming opció

Az Excitewin élő fogadás ajánlatai a sportfogadás részlegen belül találhatók meg. Azokra a meccsekre, összecsapásokra tudsz fogadni valós időben, amelyek esetében az esemény név mellett megtalálható az „élő” feliratú címke. Az in-play piacok száma terén a bukméker elég szépen kitett magáért, és mint ahogyan az Excitewin vélemények is rámutatnak, a valós idejű fogadások mennyisége is bőven az átlagot meghaladó. Ami a fogadásokhoz elérhető Live Streaminget illeti, a célra a webhelyen az operátor VR-Field alapú, video-animációs megjelenítést használ, aminek az egyik előnye az, hogy többféle live statisztikai adatnak a megjelenítésére is képes az Excitewin élő fogadás rendszerében.

Excitewin élő fogadás

Sportfogadás online mobilon az Excitewinnél

Azt előre kell bocsájtanunk, hogy az online sportfogadás bukmékernek a rendszeréhez nem érhető el sem iOS, sem pedig Android alapokon nyugvó Excitewin app. Az alkalmazás hiányát viszont nem igazán lehet érzékelni – legalább is nekünk ez a véleményünk. Mivel jelen esetben a reszponzív mobilbarát weboldal olyan jól sikerült, hogy mind a pre-match, mind az élő Excitewin fogadás gond nélkül megy rajta – és ez a Live Streaming funkcióra is igaz.

Mindezek mellett az olyan alapvető dolgok, mint az online mobile bankolás, vagy az okoskészüléken keresztül történő regisztráció sem okoz gondot, de az ügyfélszolgálat elérései alkalmával se tapasztaltunk komolyabb problémákat pár másodperc késlekedést kivéve (online chat esetén).

Biztonságból és adatvédelemből csillagos 5-ös

A webhelyet a Rabidi N.V. operátor a legmodernebb megoldások alkalmazásával védi a külső behatolásokkal, hacker támadási próbálkozásokkal szemben. A pénzmozgásokat extra védelmi felület biztosítja, és SSL-alapú 128-bites titkosítás is védi. Mindezek mellett az Excitewin vélemények azt is kiemelik, hogy a cég a felhasználók adataira fokozottan ügyel, aminek hála semmiféle valós esélye nincs annak, hogy bármilyen adat, amit megadsz magadról az operátornak illetékteleneknél kötne ki.

Ügyfelek támogatása – Véleményünk az ügyfélszolgálatról

Az Excitewin magyar webhelyén található GYIK szekció kérdéseivel / válaszaival nem megy messzire az ember. Ezért komolyabb probléma / kérdés esetén érdemes egyből felvenni a kapcsolatot az ügyféltámogatási rendszerben dolgozó szakemberekkel, akik kompetencia terén – véleményünk szerint – abszolút ott vannak a szeren. A chates (24/7) opció is jó választás, mint ahogyan az e-mailes is az ([email protected]), mivel azt tapasztaltuk, hogy mindkét esetben releváns válaszok érkeznek a feltett kérdésekre – témától teljesen függetlenül (bónuszok, nyereménykivétel, KYC stb.).

Konklúzió – Összegezzük az eddigieket

Az Excitewin Magyarországon teljesen biztonságos környezetben nyújt sokféle online sportfogadás lehetőséget a hazai sportrajongók számára. A bukméker piackínálata parádés, és ugyanez mondható el a valódi pénzes tétekben megtehető sportok választéka tekintetében is. A kezdő bónusz könnyen megforgatható, és az egyéb sport promóciók között is bőven akad olyan ajánlat, amire az ember szívesen rábólint. Ugyanakkor tény, hogy az élő fogadás szekcióra némi tuning azért ráférne, és az sem lenne hátrány, ha a rendszerhez elérhető lenne egy natív Excitewin app.

GYIK

Érvényes működési engedélye van az Excitewin bukmékernek?

💬Igen, a webhely mögött álló cég érvényes, legális működési engedéllyel rendelkezik.

👑 Elérhető Magyarországon Excitewin VIP tagság?

💬Igen, a cég hazánkban is biztosítja a VIP tagság lehetőségét az ügyfeleinek.

💵 Az Excitewin kifizetés módok bármelyike használható hazánkban?

💬Amelyeket a cikkben felsoroltunk, problémamentesen használhatók Magyarországon.

Ajánlott bukmékerek ismertetői

# Bukméker Előnyök Sportági piacok Bónusz Értékelés Útmutató
1
 • + 4 000Ft Ingyenes fogadások
 • Cash out funkció
 • Rengeteg élő fogadási lehetőség
70+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
9/10
Ismertető
2
 • Lóverseny fogadások
 • Virtuális sportága
 • Lenyűgöző bónusz ajánlatok
25+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
9/10
Ismertető
3
 • Sok fogadási piac
 • Nyereménynövelő funkció
20+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
9/10
Ismertető
Scroll to Top