Dream bet – Meg bízható sportfogadás lehetőség magyar sportfogadóknak

Dreambet regisztráció

2022 eleje óta online a Dreambet magyar honban. Csapatunk egyik fő célja, hogy a hazai piacra belépő fogadás-szolgáltatók, bukmékerek mindegyikéről objektív értékelést adjunk, ezért a Dreambet Magyarországon elérhető webhelye sem kerülhette el a sorsát. Átfogó ismertetőnk keretében alaposan szétcincáljuk a Dreambet sportfogadás termékét, olyan témákat érintve, mint a piacok, sportok, bankolás. Emellett a Dreambet vélemények is kendőzetlenül kerülnek terítékre.

Dreambet ismertető

VerifikáltBiztonságJóváhagyott
Értékelés 6/10

„A Dreambet magyar weboldalán sokféle piacon versenyképes szorzókon fogadhatsz a kedvenceidre remek bónuszokat és promóciókat felhasználva.”

 • Élő fogadás: 9/10
 • Fogadási piacokból: 8/10
 • Be-és kifizetési: 8/10
 • Bónusz: 8/10
 • Biztonság: 9/10
 • Pénznemek: 7/10

Sportági piacok

FOCIKOSÁRLABDATENISZRÖPLABDA

Befizetés határait

Minimális befizetés: 4 000Ft Maximális befizetés: 40 000Ft
Üdvözlő bónusz: 40 000FtDREAMBET100
Fogadj most!
Dreambet üdvözlő bónusz
Dreambet ingyenes fogadás
Dreambet sportfogadás promóciók
*18+; Feltételek érvényesek!

Dreambet Magyarországon – Működési engedély és egyéb fontos tudnivalók

A Dreambet sportfogadás webhelyen szekciójában fellelhető adatból világosan kiderül, hogy a Dreambet Magyarországon kiadott licenccel nem rendelkezik. Viszont az is igaz, hogy manapság már bőven elég az online fogadás-szervező cégek számára, ha beszereznek egy nemzetközileg elfogadott működési engedélyt, ami garantálja, hogy nyújthassanak online sportfogadás és távszerencsejáték szolgáltatásokat.

Ilyen típusú licenccel a Dream bet is rendelkezik, vagyis egészen pontosan a cég, amely a webhely tulajdonosa és egyúttal üzemeltetője is a NewEra B.V. A szerencsejáték-vállalatként bejegyzett cég működési engedélyt az egzotikus Curacaon adták ki: 1668/JAZ (Government of Curacao). A NewEra B.V. főhadiszállása is a Hollandi társult államként számontartott szigetországban van ezen a címen: Scharlooweg 39 U.13, Curaçao.

A Dreambet élő fogadás és sportfogadás webhelyének működést független auditorok, külsős organizációk nem ellenőrzik. Az ellenőrző feladatok és a szabályozó tevékenység ellátása kizárólagosan a Government of Curacao-ra hárul, amely vitás ügyekben a helyi / lokális törvények alapján jár el.

A Dreambet magyar ügyfelei számára is biztosítva van a lehetőség annak tekintetében, hogy szerencsejátékkal kapcsolatos függőségi probléma esetén szakszerű segítséget kérjenek a Dreambet Magyarországon elérhető oldalán keresztül. Egyebek mellett olyan organizációkkal lehet felvenni a kapcsolatot szükség esetén, mint a Gamblers Anonymous, Gambling Therapy, GamCare. A Dreambet vélemények alapján az operátor a saját hatáskörén belül is megteszi a szükséges intézkedéseket, amennyiben egy adott játékos például az önizárást / részleges önkizárást kéri a saját felhasználói fiókjából.

Mindezek mellett azt is jó, ha tudod, hogy a Dreambet sportfogadás bukméker többféle önkorlátozó mechanizmust beépített a rendszerében (pl. befizetési limit, tétlimit stb.), amiket saját belátásod szerint használhatsz.

Dreambet áttekintés

📺 Élő fogadás Igen
⚾ Sportágak száma 50
🎁 Bónusz 40 000Ft* DREAMBET100
📱 Mobil alkalmazás Android és iOS
*18+; Feltételek érvényesek!

Amikor egy új operátor kerül szóba, mint amilyen a magyarországi online szerencsejáték és sportfogadás piacon egyszer csak megjelenő NewEra B.V. a legtöbben úgy vélik, hogy bármilyen színvonalas szolgáltatásokat is nyújt, azok csak alternatív linken keresztül érhetők el. Az, hogy ez nettó sztereotípia, mi sem példázza jobban, mint annak ténye, hogy a Dreambet magyar oldalát bármiféle barba trükk nélkül elérheted, közvetlenül az alapértelmezett URL alól.

Azaz a Dreambet Magyarországon tükör oldal / alternatív webcím nélkül is a rendelkezésedre áll úgy a desktopos, mint a Dreambet mobil platformja esetében. A bukméker elérése ráadásul olyannyira zökkenőmentes, hogy a magyarországi webhely böngésző alapon is hangsebesség közeli teljesítménnyel hasít, és ez még olyankor is igaz, ha komolyabban megdolgoztatva a rendszert, többszörös oldalátirányítást kezdeményezel.

A Dreambet alternatív link lehetőséges opció?

Dreambet alternatív link

Ha körbenézel az online sportfogadás hazai piacán, azt tapasztalhatod, hogy a magyar állam lazított a gyeplőn, és már nem vegzálja a külföldi cégeket (főként az EU-s online fogadás providereket nem). De ez persze nem teljes körű garancia arra, hogy az életben soha nem válik szükségessé olyan megoldás – akár a Dreambet regisztráció után is – ami amilyen az alternatív link, vagy a mirror (tükör) oldal.

Dreambet regisztráció – Nyiss fiókot két perc alatt

Dream bet regisztráció

Ha te is a Dreambet magyar ügyfeleinek táborát kívánod gyarapítani, akkor nincs más dolgod, mint végigmenni lépésről-lépésre a Dreambet regisztráció procedúráján.

KYC a Dream bet online sportfogadás webhelyén

A KYC-re nem kényszerít rá azon nyomban a bukméker. És relatíve nyugodtan játszhatsz fogadhatsz is addig, amíg a depozitjaid el nem érik a 2000€-t (de ettől függetlenül bármikor, spontán is felkérhet az operátor a szükséges dokumentumok benyújtására). Ha pedig már a dokumentumoknál tartunk, lássuk mit is kell pontosan igazolnod a bukinál:

Dreambet belépés

Elérhető fizetési módok a Dreambet magyar ügyfeleinek

Dream.bet magyar nyelven is remekül „beszélő” oldalán a bankolás már-már élményszámba megy, köszönhetően annak, hogy olyanok a Dreambet fizetési módok, amelyek legtöbbjét mi magyarok is előszeretettel használunk online be- és kifizetések intézéséhez.

Amennyiben befizetést akarsz indítani, annak a min. összege 10€, a maximális 1000€ és 10 000€ közötti (függően attól, melyiket használod a Dreambet fizetési módok közül). A befizetéseknél a végrehajtás a banki átutalást leszámítva szinte azonnali. A nyereményfelvétel-kérelmek feldolgozási ideje 24 óra. Amennyiben egy hónapon belül több kérelmet is leadsz. Akkor a 2.-tól számítva 8%-os díjat számít fel az operátor a kivenni kívánt összegre ráterhelve.

Dreambet bankolás online a magyar oldalon

A be- és kifizetéseket úgy tudod elintézni, hogy bejelentkezel a felhasználói fiókodba, amihez a mobilos oldalt és az asztali gépeset is használhatod. Amint ezzel megvagy, akkor a profil menüből kell kiválasztanod a kívánt pénzügyi műveletet: befizetés vagy kifizetés. Ekkor jön az a rész, hogy azt is kiválasztod, milyen opciót akarsz használni (e-wallet, kártya, krypto stb.), és a felugró űrlapon megadod a tranzakciós összeget. Ha mindent rendben talál a rendszer az űrlap további adatainak kitöltést követően, akkor a tranzakció végrehajtásra kerül – vagy átirányít a fizetési-rendszer az adott fizetés provider oldalára, ahol a szükséges tovább teendőket is el kell végezned.

Dreambet üdvözlő bónusz & egyéb sportfogadás promóciók

Dreambet sportfogadási bónusz

Az üdvözlő bónusz „vadászoknak” jó hír, hogy a magyar nyelvű bukinál olyan 100%-os sport Dreambet bónusz van, amitől az ember mind a 10 ujját megnyalja: 40 000 Ft maximálisan megszerezhető összeg, amit minden új magyar ügyfél igényelhet. A bónuszt már 4000 Ft-os első depozittal aktiválhatod. A bónuszkód megadásáról ne feledkezz meg (ezt a promóció leírásában találod). A szerzett bónusz és a feljogosító befizetés teljes összegét 16 alkalommal kell megforgatni a sportfogadás terméken a következő kritériumok szerint: 21 napos határidő, maximális fogadási-tét a kapott Dreambet bónusz 50%-a, minimális megengedett szorzó: 1.80-os.

Egyéb állandó jellegű Dreambet bonus ajánlatok:

Dreambet bonuszkod

Dreambet vélemények a buki sportfogadás online piacválasztékáról

Hiába az olyan ínyencfalatok, mint a könnyen megforgatható bónuszok, és kedvező promóciók, ha egy adott bukméker piackínálata vérszegény. Szerencsére a Dreambet sportfogadás terméke esetében erről szó sincs. Ugyanis ez a bukméker a szokásos alatta / felette, részleges- és végeredmény, játékszakasz-eredmény, valamint a hendikepes piacok mellett jó pár olyannal is szolgál, amelyekre kifejezetten sok érdeklődőt vonzanak. Ilyen a többi között a duplaesély, mindkét csapat gólt szerez, valamint a sokféle ázsiai piac például a labdarúgás meccseknél.

A csapatsportok esetében relatíve sok piac bizonyos e-sportokra is igaz – mint például a CS:GO, valamint az olyan sportok esetében, amelyeknél az adott sportesemény különféle történései megfogadhatók: pl. snookernél elérhető a hendikepes frame-ek piac többféle opcióval, és többféle normál brake piac is.

Sportok, amikre szinte bármikor lehet a bukinál fogadni online

A Dream.bet online sportfogadás szekciójában minden népszerű csapatsportot megtalálsz: labdarúgás kézilabda, baseball, amerikai futball, kosárlabda, krikett, vízilabda, jégkorong. Az egyéb, kisebb sportok közül is elég sokra kínál fogadási lehetőségeket a bukméker: golf, asztalitenisz, snooker, kerékpározás, téli sportok (szezonálisan), „vizes” sportok (szezonálisan). Ezek mellett megtehetők MMA és ökölvívás meccsek, valamint rögbi, ausztrál futball összecsapások és a motorsportok, illetve az e-sportok kedvelői sem fognak a weboldalon unatkozni, mint ahogyan azok a userek sem, akik elsősorban lóversenyre tennének valódi pénzes téteket.

Online fogadás lépései a Dreambet webhelyén

Az online fogadásnál nagyon egyszerű a dolgod. Először is be kell lépned az oldalra, majd ezt követően – ha az egyenleged pozitív – ki kell választanod azokat a sporteseményeket, amikre valódi pénz-téteket akarsz elhelyezni. A bukmékernél a fogadószelvény sokoldalúságának köszönthetően tudsz fogadni single / kombi módon, de emellett a rendszer fogadások mindegyike a rendelkezésedre áll, és a manapság egyre „trendibb” IF BET fogadási mód is elérhető. Ha minden választásod megvan, akkor a tétet kell már csak beállítanod, és már mehet is a móka.

Dreambet élő fogadás szekció bemutatás

A Dreambet élő fogadás részlegében ténylegesen tudsz olyan sporteseményekre téteket tenni igazi pénzben, amik épp akkor zajlanak, amikor a számítógéped vagy a mobilod képernyőjét nézve a sportfogadás ajánlatot böngészed. Az igazság az, hogy az in-play piacok és az élőben megfogadható események száma kevesebb, mint a pre-match fogadásoknál.

Viszont, amihez biztosít fogadási lehetőséget a bukméker, ott rendszerint a live streaming egy speciális módja, a Virtuális Mező / Pálya funkció is a rendelkezésedre áll. Ezzel a szolgáltatással egyrészt az adott sporteseményt élőben tudod követni. Másrészt pedig olyan értékes statisztikai adatokhoz juthatsz hozzá, amiket felhasználhatsz az in-play piacokon történő fogadások során.

Mobil platformos megoldások

Dreambet mobil alkalmazás egyelőre nincs. És a helyzet jelen állása szerint még egy ideig várni kell arra, hogy az operátor dedikált natív Dreambet app megoldásokkal rukkoljon elő. Szerencsére, amíg a Dreambet applikáció megjelenésére várunk, a mobilbarát weboldalt – ami egyébként egyenértékű a desktopossal – bármikor lehet használni, és nem csak a Dream.bet sportfogadás, hanem kaszinó terméke is elérhető vele. Természetesen az olyan alapfunkciók, mint a bankolás, valamint a Dream.bet regisztráció, ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvétel is flottul megy a mobilbarát webszájttal, ami a „nagy testvéréhez” hasonlóan magyar nyelvű.

Dreambet mobile app

Biztonság és adatvédelem a Dreambet magyarországi webhelyén

Az adatvédelem terén a Dreambet nem ismer tréfát. A webhelyen található információk alapján a bukméker nagyon szigorúan veszi az ügyféladatoknak a védelmét. Ennek hála nincs annak az égvilágon semmi esélye, hogy azok az információk és adatok, amiket az operátor rendelkezésére bocsájtottál olyanokhoz kerülnének, akiknél semmi, de semmi keresnivalójuk: pl. marketinges cégek. A biztonság is teljes mértékben garantálva van a Dreambet magyar weboldalán. Az operátor modern SSL-titkosítást alkalmaz, ami megfelel azon megoldásoknak, amiket a pénzintézetek is használnak az online tranzakciók során.

Ügyféltámogatás – Megfelelő szolgáltatás

A bukméker magyar játékosaként bármikor igénybe tudod venni a GYIK szekciót, ahol elég sok minden le van írva, viszont közepes szintű angol nyelvtudás azért nem árt ahhoz, hogy az ember megértse a dolgokat. Az online chatet is használhatod kapcsolatfelvételhez, és a [email protected] e-mail-címre is írhatsz elektronikus levelet. A tapasztalataink szerint a chates opció a leginkább ajánlható, mivel ugyanolyan kompetens személyek nyújtanak rajta segítséget, adnak választ a kérdésekre, mint akik az e-mailes rendszert kezelik.

Konklúzió

Az online sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató magyar weboldalán sokféle bónusz és promóciós ajánlat közül választhatsz egy gyors Dreambet regisztráció után. A speciális akciók mellett bőséges piackínálat és sok sport is a rendelkezésedre áll, valamint olyan élő fogadás szekció, ahol VR-Field funkcióval van a rendszer megtámogatva, és a betslip a rendszer fogadások mellett az IF BET opciót is tudja. A Dreambet alkalmazás ugyan még nem látott napvilágot, viszont ez az egyetlen igazi negatívum, amit fel tudunk hozni az operátor rovására a mobile platform kapcsán, ami tökéletesen működik iOS-es és Androidos készülékekkel is.

GYIK

📱 A Dreambet app nélkül is fogadhatok mobilon?

💬Természetesen. A mobilos oldal az iOS-es és az Androidos készülékeket is támogatja.

🎁 Az üdvözlő Dreambet bónusz kód nélkül is elérhető?

💬A bonus aktiválást csak a kód megadásával tudod megoldani. Ha elfeledkeznél erről, és szeretnél azért bonuszt kapni, kérjük, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

A Dreambet sportfogadás oldalán a pénzeszközök forrását is igazolni kell?

💬Az operátor többféle módon is ellenőrizhet (KYC), mivel törvényileg kötelezve van a pénzmosás elleni fellépésre. Viszont, ha eltűnően nagy összegeket nem fizet be az ember egyszerre, akkor ilyesmire nemigen kerülhet – elvileg – sor.

Ajánlott bukmékerek ismertetői

# Bukméker Előnyök Sportági piacok Bónusz Értékelés Útmutató
1
 • Rengeteg élő fogadási lehetőség
 • Speciális piacok focihoz
 • 24/7 rendszerű ügyfélszolgálat
40+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
6/10
Fogadj most!
2
 • Rengeteg élő fogadási lehetőség
 • Speciális piacok focihoz
 • 24/7 rendszerű ügyfélszolgálat
40+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
6/10
Fogadj most!
3
 • Rengeteg élő fogadási lehetőség
 • Speciális piacok focihoz
 • 24/7 rendszerű ügyfélszolgálat
40+ Üdvözlő Bónusz: 40 000Ft
6/10
Fogadj most!
Scroll to Top