Cashalot magyar – Modern bukméker rengeteg fogadási lehetőséggel

Cashalot regisztráció

A Cashalot sportfogadás és online szerencsejáték szolgáltató 2021-ben tárta szélesre virtuális kapuit a játékosok előtt. A több, mint 30 országban jelenlévő bukméker magas oddsokat, remek sportág- és piackínálatot nyújt, emellett kiváló ügyféltámogatási rendszere. Mivel a Cashalot Magyarországon is egyre ismertebb, és a bukmékerrel kapcsolatos Cashalot vélemények túlnyomóan pozitívak, úgy gondoltuk, elérkezett az ideje, hogy bemutassuk olvasóinknak a Cashalot magyar honban elérhető online fogadás platformját.

Cashalot ismertető

VerifikáltBiztonságJóváhagyott
Értékelés 5/10

Az új generációs Cashalot bukméker magas oddsok mellet nyújt remek sportfogadás lehetőségeket.

 • Élő fogadás: 7/10
 • Fogadási piacokból: 7/10
 • Be-és kifizetési: 7/10
 • Bónusz: 7/10
 • Biztonság: 7/10
 • Pénznemek: 8/10

Sportági piacok

FOCIKOSÁRLABDATENISZRÖPLABDA

Befizetés határait

Minimális befizetés: 5€ Maximális befizetés: 100€
Üdvözlő bónusz: 100€CASH10
Fogadj most!
Cashalot sportfogadás
Cashalot sport bónusz
Cashalot üdvözlő bónusz
*18+; Feltételek érvényesek!

Alapvető tudnivalók a Cashalot sportfogadás bukmékerről

A Cashalot magyar nyelven elérhető webhelyét első nekifutásra az okból vettük górcső alá, hogy kiderüljön legálisan van-e jelen a Cashalot Magyarországon, és ha igen, akkor milyen licencet (működési engedélyt tud felmutatni). A Cashalot sportfogadás és online szerencsejáték szervezői szolgáltatásokat Európa-szerte és a világ más régiójában annak köszönhetően nyújthat, hogy a webhely tulajdonos – és egyúttal üzemeltetője – az Indigo Soft N.V. rendelkezik az ezen tevékenységek folytatásához szükséges engedéllyel (365/JAZ). Ezt a licencet az operátornak az iGaming ágazat egyik legismertebb szabályozó és felügyeleti szerve, a Government of Curacao adta ki.

Az operátor kapcsán érdemes tudni, hogy a székhelye Curacao-n van (Abraham de Veerstraat 9, Willemstad). Az Indigo Soft N.V. a webhelyet érintő pénzforgalmi tevékenységek lebonyolításához payment agentként a Cipruson céglajstromba vett TCS Tecnoset LTD szolgáltatásait veszi igénybe.

A Cashalot magyar ügyfelek számára is biztosítja a lehetőségét annak, hogy szükség esetén felvehessék a kapcsolatot olyan NGO-okkal, amelyek elsődleges feladata a szerencsejáték-függőségben érintettek támogatása, segítése – pl. Gambling Therapy, GamCare, Gamblers Anonymous. A Cashalot Magyarországon elérhető webhelyén „önfelmérő-teszt” is található a „Felelősségteljes Játék” szekcióban. Ennek a tesztnek a kéréseire őszintén válaszolva az ember fel tudja akár önmaga is mérni, hogy – esetlegesen – milyen mértékben érintett a játék-függőség problémájában.

Cashalot áttekintés

📺 Élő fogadás Igen
⚾ Sportágak száma 85
🎁 Bónusz 100€* CASH10
📱 Mobil alkalmazás Android és iOS
*18+; Feltételek érvényesek!
Cashalot alternatív link

Az operátor webhelyének tesztelésekor világossá vált számunkra, hogy a Cashalot Magyarországon alternatív link / tükör oldal (mirror site) nélkül érhető el az alapértelmezettnek tekinthető „.bet” domain révén. A Cashalot vélemények szerint korábban sem volt szükséges „kerülő utas” megoldások alkalmazásra ahhoz, hogy az ember felhasználói fiókot nyisson regisztráció révén a desktopos vagy a mobilbarát webhelyen, illetve, hogy használhassa a sportfogadás részlegének egyéb jellegű szolgáltatásait: pl. az online bankolási rendszert vagy a chates ügyféltámogatást.

Viszont a fenti tények nem zárják ki annak lehetőségét, hogy valamikor a közeli vagy távolabbi jövőben a Cashalot magyar IP-cím alól – azaz hazánkból – majd csak alternatív linken keresztül lesz elérhető. Ha erre sor kerül, akkor sincs ok az aggodalomra, mert az elérhetőséget, és a Cashalot Magyarországon online webhelye használatának zavartalan működését az operátor garantáltan meg fogja oldani abban az esetben is, ha az alapértelmezett domaint a magyar hatóságok esetlegesen blokkolnák.

Tudnivalók a Cashalot regisztráció és KYC kapcsán

A Cashalot sportfogadás szolgáltatásait akkor tudod csak igénybe venni, ha rendelkezel felhasználói fiókkal, amit a bukméker magyar nyelvű weboldalán tudsz létrehozni, végigmenve a Cashalot regisztráció lépésein, amelyek az alábbiak:

Cashalot regisztráció

A Cashalot sportfogadás bukméker magyarországi ügyfeleként is át kell majd idővel esned a számlaazonosítási procedúrán (KYC-eljárás). Ilyenkor az operátornak kötelessége ellenőrizni az általad korábban megadott adatok hitelességét: személyazonosság, lakcímadatok, fizetési mód (amit bankoláshoz igénybe veszel a Cashalot magyar oldalán). A megfelelő fotókat, amiket az operátor által kért dokumentumokról kell készíteni, akkor kell csak benyújtanod, amikor a pénzforgalom eléri / meghaladja a számládon a 2000€-nak megfelelő összeget.

Cashalot belépés

A Cashalot Magyarországon elérhető fizetési megoldásai

Cashalot fizetési módok

A Cashalot sportfogadás online platformján különböző megoldásokkal tudod feltölteni az egyenleged, hogy igazi pénzes tétekben fogadhass, és közel ennyi áll a rendelkezésedre a Cashalot fizetési módok közül ahhoz, hogy pénzkivételek révén hozzá tudj jutni az online fogadás révén elért nyereményekhez. Viszont a fizetési rendszer kapcsán akad egy-két bökkenő, amire az alábbiakban szeretnénk felhívni a figyelmed!

A Cashalot magyar felhasználói felülettel rendelkező webhelyen a befizetési minimumokra és maximumokra vonatkozó információk nem teljesen egyértelműek (valamiért a drop-down menü a regisztráció űrlapon választható HUF valutanemet fel sem ajánlja). De a Cashalot vélemények és az ügyfélszolgálattól kapott infók alapján arra jutottunk, hogy a minimális depozit 5-10€ / tranzakció, a maximális pedig 2000€ és 5000€ között az alkalmazott online bankolási megoldási fajta függvényében.

Valamilyen okból kifolyólag a Cashalot Magyarországon nem engedélyezi számos népszerű e-pénztárca használatát (pl. NETELLER, Skrill, MiFinity, MuchBetter, ecoPayz, Jeton, eZeeWallet). Ugyanakkor tény, hogy mindentől függetlenül azért a felkínál fizetési opció elegendők ahhoz, hogy be- és kifizetéseket tudj – az operátor részéről költség- és díjmentesen – intézni online. Ehhez használhatsz többféle crypto pénzt (BTC, ETR, DAI, LTC, XRP stb.), Visa és Mastercard kártyákat, valamint Visa PayDo rendszert, G Pay-t (Google Wallet), valamint AstroPay-t.

Cashalot vélemények az üdvözlő bónuszról

A bukméker kissé meglepő módon nem árasztja el az ügyfeleit az iGaming ágazatban már megszokottnak számít online sportfogadás promóciókkal, ami a Cashalot vélemények szerint is némiképp rendhagyó. Szerencsére, és hogy azért ne érhesse szó a ház elejét, a buki tarsolyában van első befizetési 100% Cashalot bónusz, amit új ügyféként te is le tudsz hívni, akár már 5€-os első befizetéssel. A bónusz maximális összege 100€.

Cashalot bonuszkod

A megforgatásra 14 napod van, amely időszak folyamán 10x kell a bónuszt megforgatnod a Cashalot sportfogadás termékén. A Cashalot bonus ajánlatra vonatkoznak egyéb megkötések is: alatta / felette (under / over) piacoknál a legalacsonyabb megengedett szorzó 2.20, egyéb piacoknál pedig 1.80.

Cashalotos online fogadás piacok – Meggyőző kínálat

Ha csak egy dolgot kéne kiemelnünk annak kapcsán, hogy miért érdemes a Cashalot Magyarországon online webhelyén fogadni, akkor az nagy valószínűséggel a bukméker által nyújtott, rendkívül széleskörű, minden igényt teljesen lefedő piac felhozatal lenne. A buki ezen a területen ugyanis olyan mértékben kitett magáért, hogy komolyan el kell gondolkodni az embernek, hogy mire fogadjon akár még egy japán második ligás focimeccs esetében is. Ugyanis olyan sok a statisztikai piac, eredmény piac, valamint a legkülönfélébb ázsiai hendikepes és a normál hendikepes sportfogadás piac – a több száz kimenetelről nem is szólva –, hogy még nekünk is tátva maradt a bagólesőnk.

A legszebb pedig az, hogy a magyar bukmékernél nem csak a legnagyobb csapatsportokhoz érhető el nagyon sok piac, hanem még az olyan relatíve alacsony népszerűséggel bírókhoz is, mint a tollaslabda (badminton), aminek az esetében egy „sima” meccsen is fogadásokat tudsz tenni az egyes szettek pontszám különbségére, hendikepes módon is fogadhatsz, választhatod a páratlan / páros online fogadási piacot, és még az adott meccs bizonyos eseményit meg tudod tenni over / under sportfogadás piacok keretében (is).

Sportkínálat – Csapatsportokól az esportokig minden

Bármelyik online sportfogadás szolgáltatóról legyen szó, a megtehető sportok mennyisége manapság kulcsfontosságú tényező, amit a potenciális ügyfelek 100%, hogy figyelembe vesznek bukméker választáskor. A Cashalot sportfogdás platformja jó példa arra, hogyan lehet összehozni olyan sportág kínálatot, ami minden korosztály számára megfelel.

Aki esetleg azt gondolná, hogy csak a levegőbe beszélünk a Cashalot Magyarországon elérhető sportág választéka kapcsán elég, ha egy pillantást vet a buki e-sport kínálatára: Dota 2, StarCraft II, Valorant, King of Glory, League of Legends, Call of Duty, Rainbow Six Siege, kosárlabda és labdarúgás esport, CS: GO stb.

Amennyiben csapatsport rajongó vagy, és szívesen is fogadsz online, akkor olyan sportok meccsei bőséges kínálatából tudsz válogatni kedvedre, mint a krikett, baseball, vízilabda, amerikai futball, kézilabda, röplabda, kosárlabda, jéghoki, labdarúgás. A kisebb „valódi” sportok is szép számban vannak képviseltetve a Cashalotnak a magyar oldalán, így a többi között tudsz fogadni online teremlabdarúgás, netball, gyephoki, Gaelic futball, hurling összecsapásokra is.

Mindezeken kívül adott a lehetőség, hogy lóversenyre, golfra, snookerre, vagy lakrosszra fogadj. És ha még ez sem lenne elegendő, akkor különféle motorsportok (NASCAR, Superbike, speedway, MotoGP, rally, Formula-1) eseményei, valamint izgalmas küzdősport összecsapások is várnak (pl. UFC / MMA) rád regisztráció után.

Online sportfogadás menete a Cashalotnál

A Cashalotnál a fogadáshoz tényleg csak annyit kell tenned – amennyiben be vagy jelentkezve a Cashalot magyar felhasználói felületén – hogy kiválasztod a weboldalon található menükkel (pl. sportág menü) azokat a sportesemény kimeneteleket, amelyekre valódi pénzes tétben fogadni akarsz. Minden meccs / sportesemény saját aloldallal rendelkezik, ahol a fogadási piacok, és opciók (ezeknél vannak az oddsok / szorzók) is megtalálhatók. Az online fogadáshoz fel tudod használni az adatbázisban lévő statisztikákat is (pl. csapatok egymás elleni eredményeit, aktuális formát stb.).

A választásidat (sportesemény kimenetelek) a rendszer elhelyezi Cashalot sportfogadás szelvényén, ahol a tétet és a fogadási típust kell elsősorban beállítanod: single bet, kombi, rendszer, és „If bet” lehetőségek közül tudsz választani. A Rendszer fogadás szekció kifejezetten jó a Cashalot vélemények szerint is, mivel mindegyik népszerű system bet megtalálható benne: Lucky, Heinz, Patent, Goliath, Robin stb.

A Cashalot élő fogadás és élő közvetítés szolgáltatása

Cashalot élő fogadás

A Cashalot élő fogadás ajánlatait egy elszeparált, teljesen különálló részlegben találhatod meg, ahol nagyon könnyen kid tudod választani azokat az eseményeket, amik számot tartanak az érdeklődésedre. Az in-play piacok és fogadási opciók száma a Cashalotnak az élő fogadás részlegében bizonyos sportágak meccsei esetében jelentősen meghaladja a pre-match ajánlatokét. Viszont tény, hogy az odds-ok fel és lefelé igen gyakran „ingáznak”, ezért ott kell lenni a szeren ahhoz, hogy az ember el tudja csípni a legjobb lehetőségeket.

A Cashalot Magyarországon is biztosítja a felhasználóinak az élő közvetítés funkciót – VR-Field live streaming formájában. Ez egy olyan, manapság gyakran alkalmazott megoldás, ami animációkon keresztül jeleníti meg valós időben egy adott sportesemény főbb történéseit, és miközben a meccs zajlik, folyamatosan statisztikai adatokat is nyújt.

Desktopos platformon innen mobilplatformon túl

A bukméker magyar desktopos webszájtjának kialakítása a mai trendeknek megfelelően egyszerűsített, sallangmentes, és nagyfokú letisztultság jellemzi, ami könnyű oldalhasználatot tesz lehetővé. A fogadások pár kattintással elhelyezhetők – úgy a pre-match, mint az in-play piacokon. A rendszer különféle funkciói, mint például a live streaming, az online pénzügyek intézése, vagy az ügyfélszolgálat azonnali elérhetőségét biztosító chat ikon optimális helyen van.

A Cashalot sportfogadás bukméker a mobilplatformon is meggyőző teljesítményt tudd felmutatni, mivel az okostelefonokkal és táblagépekkel használható reszponzív oldal abszolút megfelel a rendeltetési céljára: a tartózkodási helyedtől függetlenül tudsz vele fogadni, és minden egyéb tevékenységet is el tudsz végezni vele: pl. regisztráció, befizetések intézése, ügyféltámogatási rendszer valós idejű használata. Ugyanakkor annak ténye nem hagyható figyelmen kívül, hogy natív mobil Cashalot app – iOS & Android – nincs a bukméker mobilos platformjához. Ezért muszáj lesz beérned Cashalot alkalmazás nélkül, ha mobillal „betting on the go” módon szeretnél fogadni.

Cashalot mobile app

Adatvédelem és biztonság – Mindkettőből jeles

Az operátor az ügyfelek adatait az Adatvédelmi Irányelvek dokumentumban foglaltaknak megfelelően, rendkívüli körültekintéssel tárolja és kezeli. A cégnél is csak egy adott részleg férhet hozzá – szükség esetén, mint például a KYC verifikáció – az ügyféladatokhoz. A Cashalot Magyarországon a webhely védelmére a szerencsejáték-vállalat többféle modern megoldást alkalmaz, amelyek között megtalálható a bankok és pénzintézetek által is használt 128-bites SSL-titkosítás, amely garanciát nyújt a pénzügyi műveletek védelmére nézve.

Ügyfelek támogatása Magyarországon

A Cashalot esetében a GYIK (FAQ) szekció nem túl meggyőző, mivel eleve angol nyelvű (alapértelmezés szerint), és mindössze egy tucatnyi kérdésre van benne válasz. Szerencsére probléma esetén a 24/7 rendszerű chates ügyféltámogatás is a felhasználók rendelkezésére áll (szintén angol nyelven). Emellett pedig e-mail küldésére is van lehetőség, amit a [email protected] e-mail-címre kell megcímezned. Az ügyfélszolgálatos agentekkel a tapasztalataink relatíve jók, viszont annak tény, hogy elősorban csak angolul lehet velük kommunikálni sokak számára esetlegesen kényelmetlenségeket okozhat.

Konklúzió

A Cashalot sportfogadás termékének fő erőssége a gigászi piackínálat, amihez hasonlóval még manapság is csak kevés bukmékernél találkozhatunk. Emellett a sportok száma kapcsán is teljes mértékben elégedettek vagyunk az operátorral. A kezdő sportfogadás bónusz aránya, összege és megjátszási követelményei is megfelelők. De az nem hagyható szó nélkül, hogy nincs más, állandóan futó sportfogadás promóció a bukmékernél. A Cashalotos fizetési módok mennyisége is lehetne valamivel több, és az sem ártana, ha a mobilplatformhoz elérhető lenne Cashalot app Android és iOS készülékekhez.

GYIK

📱 Várható mobilra Cashalot applikáció?

💬Nemvalószínű, hogy mostanság – pár éven belül – lesz Cashalot applikáció (az ügyfélszolgálattól kapott információink alapján).

Legálisan játszhatok a Cashalot magyar weboldalán?

💬Igen, teljesen legálisan játszhatsz / fogadhatsz a Cashalotnál igazi pénzes tétekben.

A Cashalot regisztráció táblagéppel is működik?

💬Természetesen. Android és iOS operációs rendszerű táblagéppel bármikor nyitható felhasználói fiók / számla a Cashalotnak a magyar webhelyén.

Ajánlott bukmékerek ismertetői

# Bukméker Előnyök Sportági piacok Bónusz Értékelés Útmutató
1
 • 100%-os üdvözlő bónusz
 • Promóciók és ajánlatok
 • Rengeteg élő fogadási lehetőség
27+ Üdvözlő Bónusz: 40 000Ft
5/10
Ismertető
2
 • Élő Sportesemény közvetítés
 • Rengeteg élő fogadási lehetőség
 • Fantasztikus mobile platform
70+ Üdvözlő Bónusz: 16 000Ft
5/10
Ismertető
3
 • Kiváló appok
 • Magyar nyelvi támogatás
 • Sok fogadási piac
65+ Üdvözlő Bónusz: 20 000 Ft
5/10
Ismertető
Scroll to Top