Bwin - Vélemények és ajánlatok magyar játékosoknak

Az 1999-ben alapított bwin online sportfogadás bukméker már igen régi szereplője az online fogadás világának. Az osztrák földön első számú kedvencnek számító, teljes mértékben megbízható operátor úgy kezdő, mint profi sportfogadók számára megfelelő választás lehet. Ebben a cikkben a szerencsejáték / online casino és póker részleggel is rendelkező bwin sportfogadás termékének bemutatására fókuszálunk: piacok, fogadási fajták, élő online fogadás, sportválaszték, bónuszok, promóciók stb. Tarts velünk, tudj meg mindent a bwin magyar piacon nyújtott szolgáltatásairól most!

Bwin ismertető

Nem ellenőrzöttNem jóváhagyott
Értékelés 1/10

A bwin az egyik legmegbízhatóbb, legrégebbi online bukméker, amely kiváló sportág választékkal, jókora piackínálattal várja desktopos és mobil platformon a magyar anyanyelvű ügyfeleit.

 • Élő fogadás: 1/10
 • Fogadási piacokból: 1/10
 • Be-és kifizetési: 1/10
 • Bónusz: 1/10
 • Biztonság: 1/10
 • Pénznemek: 1/10

Sportági piacok

FOCIKOSÁRLABDATENISZRÖPLABDA

Befizetés határait

Minimális befizetés: 3000 Ft Maximális befizetés: 20 000 Ft
Nem verifikált Ajánlott bukmékerek
Bwin Sportfogadás üdvözlő bónusz
Bwin fogadást szerkesztés
Jobb szorzok Kombinalt tippjeire
*18+; Feltételek érvényesek!

bwin Magyarország – Céges adatok, működési licenc és egyéb tanúsítványok

A bwin sportfogadás bukméker magyar nyelvű webhelyének tulajdonosa és üzemeltetője az ElectraWorks Europe Limited, amelynek a székhelye Máltán található a következő címen: 46, Penthouse Palazzo Spinola, St Christopher Street, Valletta, VLT1464, Malta. A b win licencét, amelynek birtokában legálisan nyújthat online fogadás-szervezői tevékenységet a világhálón az MGA (Máltai Szerencsejáték Hatóság) állította ki: MGA/CRP/688/2019 (licenc típusa: B2C - Gaming Service Licence).

A bwin magyar nyelven is elérhető oldalán több olyan tanúsítvány szerepel, amelyek a sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató megbízhatóságát támasztják alá. A többi között ilyen a bwin sportfogadás szekciójának láblécén fentlévő EGBA, IBIA, valamint eCOGRA és iTechLabs tanúsítvány. A bwin Magyarország kapcsán fontos megjegyezni, hogy az MGA licenc mellett az operátor olyan neves felügyeleti szerveknek a működési engedélyével is rendelkezik, mint a UKGC, valamint a HM Government of Gibraltar.

A bwin magyar ügyfeleink is biztosítva van az operátor webhelyén, hogy szerencsejáték-függőség probléma – vagy ennek előjelei esetén – olyan eszközöket vehessenek igénybe, amelyek korlátozzák a játékkal eltölthető időt („szünet vagy „pihenőidő bevezetésével), az igazi pénzes tétek mértékét. De ezeken kívül még a részleges önkizárás lehetősége is adott. Mindezek mellett a bwin sportfogadás bukméker oldaláról olyan játékos-védelmi szervezetek webszájtjai is elérhetők a megfelelő aloldalról egy kattintással, mint a Malta Responsible Gambling Foundation, a GamCare, a GamblingTheraphy, illetve a Gamblers Anonymus.

A b win online fogadás és szerencsejáték szolgáltató desktopos és bwin mobil platformját már meglehetősen régóta abszolút problémamentesen lehet megnyitni hazai IP-címről – azaz a bwin elérés Magyarország területéről nem jelent gondot. Nagy valószínűséggel a közeli és a távolabbi jövőben sem okoz majd problémát a bwin elérés – ugyanis a magyar állam és az EU közti csörtét az utóbbi nyerte, aminek eredményeként hazánk kénytelen lesz letenni azon szándékáról, hogy a magyar sportfogadás online piacának használatát kizárólag a hazai bejegyzésű cégeknek és az állami szerencsejáték ZRT-nek engedélyezi.

Természetesen a mai világban bármi megtörténhet, ami akár olyan kellemetlenségeket is okozhat, hogy a bwin bejelentkezés nem lesz megoldható hazánkból, ami maga után vonja azt is, hogy az operátor egyéb szolgáltatásait sem lehet használni. Amennyiben egy ilyen – lássuk be, nem túl valószínű – helyzet adódna, akkor a cég garantáltan megteszi az EU felé a szükséges lépéseket, és amíg az uniós bíróság – ismét – elmeszeli a magyar államot, a bukméker alternatív link / cím, tükör oldal révén megoldja, hogy a bwin magyar ügyfelei egy ilyen, rendhagyó probléma esetén is akadálymentesen tudják használni az ausztriai gyökerekkel rendelkező szerencsejáték-vállalat webhelyét, szolgáltatásait.

bwin regisztráció – Számlanyitás gyorsan, pár percen belül a magyar oldalon

Bwin regisztráció

A számlanyitás a b win Magyarország webhelyén és bwin mobil oldalán keresztül oldható meg a legegyszerűbben. De természetesen, ha az appok híve vagy, akkor az operátor mobil applikációit is tudod használni erre a célra. A bwin sportfogadás és egyéb részlegén keresztül is nyithatsz számlát (felhasználói fiókot). Arra viszont ügyelj, hogy csak egy darab számla legyen a neveden, és amennyiben valamelyik családtagod is b win-es számlát akar, akkor a bwin regisztráció lépéseit lehetőleg ne ugyanarról az IP-címről végezze el. Vegyük akkor most át, mik a kötelezően elvégzendő teendők a bwin regisztráció kapcsán:

Ha mindent rendben talál a rendszer, akkor automatikusan megtörténik a bwin belépés, és egyből a bwin bejelentkezés után a webhely átirányít a fizetési oldalra, ahol akár azonnal pénzt tudsz tenni az egyenlegedre, illetve meg tudod tekinteni a különféle fizetési módokra érvényben lévő limiteket is.

KYC – A felhasználó által megadott adatok és a személyazonosság igazolása

A bwin magyar oldalán idővel mindenképpen igazolnod kell a kiléted, és a lakcímed. Ezen felül megeshet, hogy a fizetési módot (amit egyenlegfeltöltésre használsz) is igazolnod kell. Az alábbiakban rövideb bemutatjuk, hogy miként.

A bwin belépés után nem kell ugyan azonnal hitelesítened a regisztráció alkalmával megadott adatokat. Viszont erre előbb vagy utóbb mindenféleképpen muszáj lesz sort kerítened. Mert, ha nem teszed meg, akkor hiába nyersz, nem fogod tudni kivenni a nyereményed a belső egyenlegedről.

A b win webhelyén a személyazonosságodat úgy tudod igazolni, hogy amikor az operátor ellenőrzési központjának munkatársai felkérnek rá, akkor fényképet kell készítened az egyik, birtokodban lévő arcképes (érvényes) igazolvány mindkét oldaláról (pl. jogosítvány, személyi igazolvány). A lakcímed igazolása úgy a legegyszerűbb, ha egy közüzemi csekk fényképét küldöd be, amin a címed és a neved ugyanazon az oldalon jól látszik. Ha nem hoz havonta a postás a nevedre szóló csekket, akkor használhatsz lakcím igazolásra például 1-2 hetesnél nem régebbi bankszámla kivonatot is (az erről készült fényképen is látszódnia kell a nevednek és a lakcímednek).

A bwin KYC folyamat lezárultával egyéb verifikációs teendőd nincs. És innentől kezdve bármikor ki tudod utalni a belső egyenlegeden lévő nyereményeidet a magyar ügyfelek számára elérhető kifizetési módokat használva.

Bwin kifizetés - Ügyfelek esetében támogatott bankolási módok

Magyarországon jelen ismertető megírásakor a b win az alábbi opciókat biztosította:

A minimális befizetés / tranzakció 1800 – 4000 Ft közötti (fizetési módtól függ). Az operátor paysafecard, PromoCode, banki átutalás és kártyás fizetés esetén nem számít fel jutalékot. Amennyiben viszont a befizetési tranzakció Skrill / Skrill 1-Tap, vagy NETELLER révén valósul meg, akkor 4.9% jutalék / díj kerül felszámolásra. Az operátor – elvileg – egyéb fizetési módokat is biztosít a bwin magyar ügyfeleinek (Apple Pay, MuchBetter, Luxon Pay, viszont ezek nem mindig érhetők el).

A kifizetésekhez Magyarországon rendszerint e-pénztárcás megoldások és banki tranzakciós opciók állnak a bukméker ügyfelei rendelkezésére. A bwin vélemények alapján a legkevésbé komplikált a Fast Bank Transfer használata nyereményfelvételhez – viszont ennek az esetében a feldolgozás ideje 3-5 nap közötti is lehet.

A kifizetések, nyeremény felvételek kapcsán az operátor részéről az esetleges költségek tekintetében nem kaptunk érdemi tájékoztatást. Viszont ennek ellenére a részünkről igyekeztünk alaposan utánajárni a kérdésnek, és úgy találtuk, hogy 7€-10€ közötti az egy tranzakció révén felvehető / kivehető minimális összeg – attól függően, milyen kifizetési módot kíván használni az adott ügyfél.

bwin bónusz új tagok és egyéb promóciók

Bwin sportfogadási bónuszok és promóciók

A bwin bónusz kínálatában természetesen van olyan speciális ajánlat is, amit kizárólag az operátor új ügyfelei vehetnek igénybe. A b win sportfogadás 100%-os welcome bónusz összege lehet akár 20 ezer Ft is. De ha nem tartasz az egész bónuszra igényt, és beéred a minimummal, akkor elég 3 ezer Ft-os első feltöltés az aktiválásához.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a bwin bónusz feltételek szerint az első befizetésedet követően csak 7 napod van arra, hogy igényeld a kezdő bónuszt a sportfogadás termék kapcsán. Emellett azt is fontos tudnod, hogy bizonyos befizetési módok esetén a bónuszt nem írja jóvá a b win a számládon (pl. Skrill, NETELLER első depozit esetében). Ami a megforgatást illeti, a befizetett összeget + a bónuszt 5x kell megforgatnod a bwin sportfogadás termékén, és fogadásonként legalább 1.75-ös szorzót kell használnod. A kezdő b win bonus kijátszására 30 napod van. Ezt követően a bónusz és a vele szerzett nyeremények elvésznek, ha nem sikerül maradéktalanul teljesítened.

Az új ügyfeleknek járó kezdő sportfogadás bonus mellett a bwin magyar játékosai többféle állandó jellegű b win promóció előnyeit is kiaknázhatják. Ezek használata nagyon egyszerű, és a leírásuk elolvasása után megy minden, mint a karikacsapás. A többi között olyan speckó promókban tudsz részt venni, mint a Price Boost, amivel a nyereményeidet tudod feltornászni. Emellett belecsaphatsz a lecsóba a Combi+ révén is, amivel jobb szorzókkal megspékelt sportesemény kimeneteleket tudsz megjátszani.

Az említettek mellett pedig ott van Fogadás Szerkesztő is, ami használva rendkívül könnyen tudod összeállítani a saját, full egyedi fogadásod, melynél a slusszpoén az, hogy még az átlaghoz képest jobb odds felhozatalból is mazsolázgathatsz.

bwin piackínálat sportfogadás online termékhez

Az elérhető piacok száma bizonyos bukmékereknél oly kevés, mint mackósajtban a brummogás, de az égieknek hála a bwin sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató esetében ez nem igaz. Ennek hála osztrák sógoraink favoritjánál überbrutál mennyiségű alatta / felette, pontos eredmény, normál hendikepes és részeredmény piacon tudsz fogadni a leginkább közkedvelt csapatsportok komolyabb eseményeire, meccseire.

De természetesen sok más egyéb jellegű, spéci piac is elérhető a bukinál – például kabaddi meccseknél fogadhatsz online a Top Rider piacon, a dupla esély piacon, vagy akár még arra is (a PKL liga esetében), hogy melyik csapat ér el a meccs 1. etapjában 15 pontot. Amennyiben e-sport rajongó vagy, akkor sem kell elszontyolodnod, mert az olyan kedvelt e-sportoknál, mint a CS:GO többféle map (térkép) piac közül választhatsz, és még a First Kill-re (Első Ölés) is tehetsz igazi pénzes fogadást, megtippelve melyik csapat melyik játékosa ontja az első vért.

bwin jókora választék megfogadható sportokból

A b win-ről nem is olyan túl régen sokan azért vették le a keresztvizet, mert a buki más cégek brandjeihez képest egy paraszthajszálnyit keveset sportot vonultatott fel a kínálatában. Azóta szerencsére sok víz lefolyt a Dunán, és alapesetben akár 30+ sportág különféle eseményei közül lehet válogatni, amikre rendszerint a pre-match mellett in-play módon is mehet a móka.

A bwin sportág választéka széleskörű, de mint azt már megszokhattuk – a trendeknek megfelelően – a legnépszerűbb csapatsportok dominálnak: labdarúgás, amerikai futball, jégkorong, kézilabda, kosárlabda, vízilabda, baseball. Ezek mellett egyéb csapatsportokra is lehet fogadni a bukinál, mint a futsal, krikett, rögbi, kelta foci, kabaddi, rögbi, ausztrál foci.

Természetesen a kínálatban megtalálható még a tenisz és a golf, a legkeresettebb e-sportok (Dota2, StarCraft 2, League of Legends, CS:GO stb.), pár küzdősport (pl. ökölvívás, UFC/MMA), kerékpársportok, és természetesen motorsportok is, amelyeknél a Forma 1 viszi a pálmát, de manapság már hazánkban is egyre nagyobb számban fogadnak a júzerek NASCAR, MotoGP, rally, superbike futamokra. Végül, de nem utolsó sorban a bwin mobil is desktopos platformján is tudsz fogadni olyan lovas sportokra, mint az ügető, vagy a galopp.

A hagyományos sportok mellett lehetőséged van RNG-s alapú virtuális sportokra is fogadni a webhelyen, és alkalmanként a bukméker az olyan fogadási lehetőségek előtt is szélesre tárja a kaput, amelyek keretében a többi között adott országok parlamenti választásainak eredményeire tudsz valódi pénzben fogadásokat tenni.

Online fogadás menetrendje a bwin magyarországi webhelyén

A maximálisan felhasználóbarát kialakítású rendszernek köszönhetően a bukinál az online fogadás egyszerű, mint a barlangrajz. Neked – ha pozitív egyenleggel rendelkezel – csak annyi a teendőd bwin belépés után, hogy kiválasztod a sportok menüből annak a sportágnak (vagy többnek) a meccseit, amikre fogadást kívánsz tenni, majd a meccsek nevére kattintva megjeleníted a piacokat, ahol ki tudod választani a sportesemény kimeneteleket. A választásaid felkerülnek a bwin sportfogadás szelvényére, ahol be tudod állítani, hogy Egyszerű, Kombinált, vagy Rendszer fogadás keretében akarsz játszani.

A tét megadása után pedig csupán játékba kell küldened a szelvényedet. Az itt leírtak természetesen nem csak a pre-match, hanem az in-play fogadások kötésekor is megállják a helyüket.

bwin élő fogadás részleg és live streaming

Az operátornál bármikor elérhető a bwin élő sportfogadás szekció, ahol olyan sporteseményekre tudsz igazi pénzben éles fogadásokat tenni, amik épp tartanak. Az in-play piacok szorzói elég gyakran változnak, ezért, ha élőben fogadnál, akkor nem árt jó előre felkészülnöd, hogy ne szalaszd el a legjobb bwin élő fogadási alkalmakat.

A bwin élő közvetítés funkciója jó pár népszerű sportág jelentősebb eseményeit lefedi. Ennek köszönhetően a bwin élő közvetítés révén például bajnokok ligája meccseket, vagy NBA összecsapásokat nézhetsz meg, és relatíve sok a bwin live streaming felhozatalban a lóverseny futam is. Bizonyos sportágakkal ugyanakkor meglehetősen mostohán bánik a buki ezen a téren, és ezek esetében nincs biztosítva a klasszikus értelembe vett bwin live streaming. Szerencsére az animációs live videó kommentár (FIELD / Virtuális Pálya) funkció révén az ilyen sporteseményeknek a mozzanatait is tudod élőben követni, így nincs akadálya annak, hogy az adott sportesemény történéseinek függvényében hozz objektív döntéseket.

bwin mobil platform – Mobilbarát oldal és appok

A bwin mobil weboldala mindenre képes, amire a desktopos webszájt. Nyithatsz rajta felhasználói fiókot, intézheted a bankolási teendőket, és természetesen a sportfogadás mellett az operátor szerencsejáték típusú termékeit – casino és élő kaszinó, póker – is használhatod a mobilbarát reszponzív oldallal.

Az appok terén barokkos túlzással élve igen parádésan szerepel a b win. Ugyanis a mobil platformhoz a mindentudó Sport app mellett külön Casino, és online póker alkalmazás is elérhető – Android, valamint iOS készülékekhez. Ennek hála, bárhol bármikor tudsz fogadni, játszani online igazi pénzben teljesen „mobil-böngésző függetlenül”.

Mire számíthatsz a b win magyarországi felhasználójaként a biztonság terén

A b win a felhasználok adatait nagy becsben tartja, azokat szigorú protokollt követve tárolja maximális biztonságú szervereken. A júzerek adataihoz is csak egy nagyon szűk körnek van hozzáférés – például olyankor, ha valamilyen ügy kapcsán szükségessé válik az azonosítás.

A bwin sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató SSL titkosítást alkalmaz – 128 bites típusút – aminek köszönhetően a kommunikáció teljesen biztonságosan valósul meg az ügyfél által használt desktopos vagy mobil eszköz, illetve az operátor rendszere között.

b win ügyfélszolgálat Magyarországon

A bukméker webhelyén kiváló súgó (GYIK) részleg található, amiben szinte minden lényegi kérdésre meglelheted a választ. Ha ez mégsem lenne elég, akkor többféle módon is fel tudod venni a kapcsolatot a b win magyar oldalán keresztül a cég munkatársaival. Az ügyfélszolgálat a webhelyen megadott telefonszámokon angol, német és bolgár nyelven érhető el. Emellett e-mailben (online űrlap beküldése révén), és valós idejű élő chaten is el tudod érni a bwinnek az ügyélszolgálati agentjeit.

Konklúzió

A bwin mellett szól, hogy maximálisan megbízható, sokféle sportot és fogadási piacot nyújt, kiváló az élő fogadási részlege, és a kezdő bónusz mellett magyar ügyfélként egyéb speciális promóciókban is részt tudsz venni. A desktopos rendszer mellett a b win mobil platformja is kifejezetten jó, aminek az esetében az operátor összes fő termékéhez külön dedikált mobil app is vagy (iOS-es valamint Androidos).

A cég ügyféltámogatási rendszere szintén megfelel a mai elvárásoknak, és a már megszokott elérhetőségek mellett telefonon is kapcsolatba lehet velük lépni. Ugyanakkor tény, hogy a bwinnél még befizetések esetén is felszámítanak bizonyos jutalékot – mint azt fentebb jeleztük. És az is igaz, hogy a kezdő sportfogadás bónusz ajánlatnál azért akadnak a piacon lényegesen előnyösebbek is.

GYIK

💰 Elérhető a bwin cash out is a bukmékernél?

💬Igen, ezt a funkciót biztosítja az operátor.

Milyen rendszer fogadások használhatók a b win oldalán?

💬Gyakorlatilag az összes olyan, amit mi magyarok kedvelünk – például Trixie, Heinz, Super Heinz, Goliath 247, Lucky 31, Patent.

💳 Nyeremények felvételénél bármilyen bwin kifizetés módot használhatok?

💬Igen, de csak olyat, amit a b win Magyarországon támogat.

Ajánlott bukmékerek ismertetői

# Bukméker Előnyök Sportági piacok Bónusz Értékelés Útmutató
1
 • Sok ázsiai fogadási piac
 • Magas kezdő bónusz
50+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
9/10
Fogadj most!
2
 • Sok fogadási piac
 • Nyereménynövelő funkció
20+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
9/10
Ismertető
3
 • Lóverseny fogadások
 • Virtuális sportága
 • Lenyűgöző bónusz ajánlatok
25+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
9/10
Ismertető
Scroll to Top