Betrophy - Fogadj számos mérkőzésre ennél a fogadóirodánál, igényes magyar felületen!

Betrophy regisztráció

A Betrophy sportfogadás terméke ezen cikkünk főszereplője. Írásunkban igyekszünk teljesen elfogulatlanul bemutatni a Betrophynak Magyarországon nyújtott szolgáltatásait, online fogadási felületének, mobil platformjának jellemzőit. Emellett, ha elolvasod ismertetőnket olyan dolgokat is megtudhatsz mit nyújt a Betrophy magyar játékosainak bónusz és promóciós ajánlatok terén, és mire számíthatsz az operátortól adatvédelem, biztonság tekintetében.

Betrophy ismertető

VerifikáltBiztonságJóváhagyott
Értékelés 5/10

A Betrophy online fogadóiroda magas kezdő bónusszal, remek élő fogadás ajánlatokkal, és csúcsminőségű VR-Field streaming funkcióval vár!

 • Élő fogadás: 8/10
 • Fogadási piacokból: 8/10
 • Be-és kifizetési: 8/10
 • Bónusz: 8/10
 • Biztonság: 8/10
 • Pénznemek: 7/10

Sportági piacok

FOCIKOSÁRLABDATENISZRÖPLABDA

Befizetés határait

Minimális befizetés: 4 000Ft Maximális befizetés: 40 000Ft
Üdvözlő bónusz: 40 000Ft
Fogadj most!
Betrophy üdvözlő sport bónusz
Betrophy sport bónusz
Betrophy bónusz ajánlatok és promóciók
*18+; Feltételek érvényesek!

A Betrophy Magyarországon elérhető webhelyének licence és céges adatok

A Betrophy magyar nyelvű oldalán olvasható információk alapján a bukméker webhelyét a Bellona N.V. szerencsejáték-vállalat tulajdonolja és üzemelteti. A cégnek a bejegyzett székhelye a karibi-szigeteki térségben, Hollandia társult-államában, Curaçao-n van: Heelsumstraat 51, E-commerce park, Willemstad, Curacao. Cégjegyzék-szám (company number): 120860. A Bellona N.V. működési engedélyét a Government of Curacao állította ki, amely a felügyeleti és szabályozó szerv szerepét is betölti a Betrophyt érintő ügyekben. A licenc száma: 8048/JAZ.

A Betrophy sportfogadás bukméker a felelősségteljes szerencsejátékot maximálisan támogatja. A Betrophy magyar weboldalán ennek köszönhetően elérhetők olyan segély-szervezetek oldalai, amelyek a játékszenvedélyben érintettek számára segítséget adnak: BeGambleAware, Gambling Therapy. De emellett limiteket is be lehet állítani a felhasználói fiókban, és a Betrophy Magyarországon is biztosítja az önkizárás / részleges önkizárás.

Betrophy áttekintés

📺 Élő fogadás Igen
⚾ Sportágak száma 45
🎁 Bónusz 40 000Ft*
📱 Mobil alkalmazás Android és iOS
*18+; Feltételek érvényesek!
Betrophy alternatív link

A Betrophy Magyarországon a default URL-en át gond nélkül érhető el határainkon belül, bármelyik hazai régióból. Mindebből az következik – és ebben a Betrophy vélemények is megegyeznek –, hogy nem kell alternatív URL a Betrophynak a magyarországi weboldala eléréséhez. Ennek hála a Betrophys regisztráció és minden egyéb, a játékhoz szükséges tevékenység megoldható alternatív linkes/ tükör oldalas megoldások alkalmazásának mellőzése mellett is.

A Betrophys sportfogadás és casino szekciójának minden aloldala, és a webhely összes funkciója 100%-osan a bukméker magyarországi felhasználóinak rendelkezésére áll az online Betrophy vélemények szerint. És tapasztalatainak alapján mobilplatformon is ugyanez a helyezt. Mert bár egyelőre nincs még kiadva semmilyen Betrophy app, mobilbarát oldalon a bukméker elérhető alternatív link / alternatív cím nélkül.

Betrophy regisztráció – Egyszerű fióknyitás mobilos és desktopos platformon is

Betrophy regisztráció

A Betrophy regisztráció egy pár lépéses folyamat, amit nagyon egyszerűen tudsz megoldani a Betrophys sportfogadás vagy más szekciójában a regisztrációs űrlap kitöltésével.

Miután a Betrophy sportfogadás bukméker magyar webhelyén fiókot nyitottál a számlázásai adataid megerősítését is kéri tőled a rendszer, aminek keretében gyakorlatilag a pontos lakcímed kell megadni: város, irányítószám, utca + hsz. Ha ezzel megvagy, akkor használhatod az egyenlegednek az első feltöltéséhez a rendszer által felkínált Betrophy fizetési módok egyikét.

A Betrophy magyar weboldalán azt követően vehetsz fel nyereményt, ha a KYC elvégzed, aminek keretében a személyazonosságod kell fényképes igazolvány mindkét oldaláról készült fotóval igazolnod. Emellett a lakcímed is igazolnod kell, amit bankszámla-kivonattal vagy közüzemi-csekk fotójával tehetsz meg. Az operátor (pl. credit card withdrawals esetén) az adott kártyáról is kér fotót (hogy milyen jellegűt, és miket kell kitakarni rajta, arról tájékoztatnak).

Betrophy belépés

Betrophy vélemények a be- és kifizetési módok kapcsán

A Betrophy fizetési módok között megtalálható a sokak által használni bank- és hitelkártyás opció (Mastercard, Maestro, Visa), többféle e-pénztárca (NETELLER, Skrill és Skrill 1-Tap, Jeton, MiFinity, eZeeWallet), és egyéb bankolási megoldások (kriptopénzek, Revolut, Rapid Transfer, paysafecard).

A befizetések azonnal megjelennek az egyenlegeden. A minimális befizetési összeg 10€, a maximális 1000€ és 10 000€ közötti van – attól függ mennyit fizethetsz be egy művelettel, hogy milyen megoldást veszel igénybe. A kifizetések feldolgozása 48 óra (a Felhasználási Feltételek dokumentum szerint). A maximális nyeremény-felvételi limit 5000€ - 7 napos periódusokra vonatkozóan. Bankszámlára havonta 1x nyereményfelvétel ingyenes. Minden további alkalommal 5-8% közötti díj kerül felszámításra. Amennyiben bankszámlára kéred a nyereményed, akkor 500€ a minimális összeg / tranzakció.

Betrophy bónusz ajánlatok és promóciók magyar játékosoknak

Betrophy ingyenes fogadás bónusz

Ha új Betrophys magyar felhasználó vagy, akkor többféle üdvözlő Betrophy bonus közül választhatod ki a Neked legjobban megfelelőt. Ha a sport kezdő bónusz mellett döntesz, akkor 100%-os bónuszt kaphatsz, amit már 4000 HUF-al is aktiválhatsz, és a maximum 40 000 HUF. Az első befizetéshez kérhető bónusz kijátszásához 10 alkalommal kell tétként feltenned a kapott bónuszösszeget, 21 napod van a megforgatásra, nem tehetsz nagyobb téteket, mint a bónusz 50%-a, és nem számít bele a megforgatásba, a 2.00-es szorzó alatti fogadások megtétele. A welcome Betrophy bónusz a leírásában lévő bónuszkód megadásával kérhető.

Egyéb Betrophy sportfogadás promóciók magyar játékosoknak:

Betrophy bonuszkod

Grandiózus piackínálat népszerű sportokhoz

A Betrophy vélemények is kiemelik, hogy a bukméker jókora piacválasztékkal szolgál a legtöbbek által kedvelt sportok eseményei kapcsán. Például teniszmeccseknél sem csupán a végkimenetel piac adott, hanem többféle módon lehet fogadnia játszmák eredményének alakulására, emellett a szett piacok között hendikepesek is szép számban vannak, és még azt is meg lehet tenni valódi pénzes téttel, hogy melyik játékos hány kettős hibát vét – például alatta / felette piacon.

Az olyan sportoknál, mint a foci, vagy a jégkorong – illetve az egyéb csapatsportok – se szeri se száma a részeredmény piacoknak, under / over, pontos eredmény és hendikepes fogadási lehetőségeknek, valamint az olyanoknak, amik kimondottan az adott sporttal kapcsolatosak: pl. jéghokinál alternatív ázsiai hendikep piac az 1. harmadra többféle fogadási opcióval.

Az valószínű, nem lep meg Téged sem, hogy a legtöbb piac a labdarúgáshoz van, ami különösen igaz olyankor, ha valamilyen komolyabb eseménye zajlik a világszerte népszerűnek számító sportnak. A focinál szinte majd’ minden, a pályán zajló eseményre fogadhatsz: statisztikai piacokon például a szögletek, lapok, szabadrúgás, sőt még a labdabirtoklás arányára is. Emellett adott sok olyan piac, amit a Betrophy magyar focidrukkerei módfelett kedvelnek: pl. mindkét csapat szerez gólt, ki rúgja az első gólt, duplaesély piac

Választékos sportkínálat sokféle e-sporttal felturbózva

A Betrophy Magyarországon tisztességes sportesemény és sport kínálatot nyújt a hazai online fogadás rajongó felhasználóinak. Ha az e-sportok kedvelőjeként szívesen fogadsz is rájuk igazi pénzes tétekben, akkor már dörzsölheted is a kezed, mert a szokásos CS:GO, Dota 2, LoL mellett olyan egyéb e-sportokra is lehet fogadni a bukinál online, mint a StarCraft II, King of Glory, Overwatch, e-foci és e-kosárlabda, Valorant, Rainbow Six Siege.

Az is dicséretes, hogy lóverseny és agárverseny futamokra is lehet fogadásokat tenni többféle piacon, valamint, hogy az olyan kisebb sportok, mint például a darts, kerékpározás, valamint a Magyarországon „egzotikusnak” számító Ausztrál foci sporteseményi is megfogadhatók. A küzdősportok kedvelőjeként főként UFC / MMA-ra, és ökölvívásra, motorsport rajongóként pedig Formula-1-re, gyorsasági motorversenyekre, MotoGP-re, rally versenyekre, valamint NASCAR-ra tudsz fogadni.

Természetesen a legnépszerűbb csapat- és egyéb sportok viszik a pálmát, mint a tenisz, asztalitenisz, labdarúgás, kézilabda, jégkorong, röplabda, kosárlabda. De ezeken kívül krikett, baseball és amerikai futball mérkőzésekre is szinte bármikor fogadhatsz. A sportesemények mellett pedig lehetőséged van egyéb fogadásokat is tenni – például politikai jellegű eseményekre.

Hogyan fogadj a Betrophynak a magyar weboldalán

Mivel ez a bukméker olyan fogadószelvényt vonultat fel, ami teljes mértékben felhasználóbarát, a fogadás gyerekjáték úgy pre-match, mint in-play piacok esetében. A Betrophys online fogadószelvénye többféle fogadási fajtát támogat: egyes kötéses, kombi (többszörös kötéses), „IF BET”, illetve rendszer fogadás. Ennek köszönhetően csakis rajtad múlik, hogy milyen típusút online fogadással próbálsz szerencsét.

A Betrophy sportfogadás webhelyén kifejezetten tág mozgástered van, ha mondjuk kisebb anyagi ráfordítással járó system beteket akarsz használni: Patent, Robin 2-5, Trixie, Canadian, Lucky-típusúak. Emellett az online fogadószelvény kiváló valós idejű információ forrásként is funkcionál, mivel a többi között megmutatja, hogy milyen a megtett fogadásaid státusza, melyek a kifizethetők.

A fogadás menete a Betrophy vélemények alapján túl sok magyarázatot nem igényel. Mivel mind mobil mind desktopos platformon roppantul egyszerű a dolgod, akár pre-match, akár live fogadásokat akarsz megtenni. A kézreálló menük egyikéből kiválasztod a téged érdeklő sporteseményeket, piacokat és fogadási kimeneteleket, majd a fogadási típus (1-es, kombó, „IF BET”, rendszer), és a tét beállítása után már mehet is a játék!

Betrophy élő fogadás speciális virtuális pálya streaming funkcióval

A Betrophy élő fogadás ajánlata kifejezetten bőséges mind sportesemény, mind pedig elérhető in-play piacok tekintetében. A fogadáskészítő funkciót is rendkívül hasznosnak találtuk, valamint azt is, hogy adott sporteseménynél a rendszer minden esetben megjeleníti azokat a piacokat, amik a legszebben duruzsolnak.

A Betrophy élő fogadás részlegének fő attrakciója a különleges kialakítású Virtuális Pálya funkció, ami az élőben folyó meccsek, sportesemények történéseinek valós idejű közvetítésére szolgál. Ez a spéci VR-FIELD más, hasonló jellegű szolgáltatásokkal ellentétben egy csomó mindent tud. Például focimeccseknél mutatja a lapok számát a kapura tartó lövéseket, a szögletek cseréket, labdabirtoklás arányát stb. Ennek köszönhetően pedig jóval könnyebb olyan piacokon fogadnod, amelyek mindenképp megkövetelik azt, hogy tudd mi zajlik épp a zöld gyepen, vagy más sporteseményen.

Betrophy mobil app nélküli mobilbarát platform

Egyelőre a helyzet az, hogy a Betrophy mobil applikáció terén még nem tett le olyan megoldást, ami levitte volna visszakézből a borostát. Emiatt, ha a Betrophy mobil app iOS vagy Android változatát keresed, azt kell mondjuk, feleslegesen teszed. De gond egy szál sem! Hiszen olyan komoly Betrophy mobil alkalmazás nélkül is überfrankó mobilbarát rendszert kapsz a kezedbe, ami bármilyen okostelefonnal és táblagéppel baráti viszonyt ápol. A reszponzív oldal jellemzői közé tartozik a villámsebes működés, gyors oldalátirányítások.

A mobil Betrophys sportfogadás olyan könnyedén megy a mobile-kompatibilis weboldallal, hogy az ember egy fikarcnyit sem érzi a Betrophy alkalmazás hiányát. A sportesemény és piacok / fogadási opciók kiválasztás 1-2 koppintással a képernyőn megoldható, és a reszponzív webszájt olyan alapfunkciókat is messzemenően támogat, mint a Betrophy regisztráció, és az online bankolás.

Betrophy mobile app

Adatvédelem vs biztonság a Betrophynak a magyar oldalán

Az operátor az adatvédelmi irányelvek dokumentumban foglaltaknak megfelelően jár el. Ennek alapján a felhasználók adatait a saját bevallás szerint nem szolgáltatja ki, és nem adja át 3-ik fél típusú szereplőknek, és / vagy olyan cégeknek, amelyek a jóhiszeműen megadott adatokkal visszaélést követnének el.

A Betrophy magyar ügyfeleként a biztonság miatt nem lesznek garantáltan álmatlan éjjeleid. Mivel a bukméker jelenleg olyan megoldásokat alkalmaz, amik mind a kommunikációt, mind pedig a Betrophy Magyarországon online webhelyén történő bankolást maximálisan biztonságossá teszik. A modern SSL-titkosításnak köszönhetően pedig nincs félnivalód afelől sem, hogy a befizetéseid, vagy nyeremény kivételeid nem az általad megadott módon mennének végbe.

A mai igényeknek még megfelelő ügyféltámogatás

A GYIK szekció a Betrophynál egész jól kidolgozott, és alapvetően minden olyan kérdésre válasszal szolgál, ami egy kezdő játékos esetében szóba jöhet. Ugyanakkor angol nyelven érhető csak el, ami ezért levon az értékéből. A chates elérhetőség 24/7 rendszerű. Az agentek magyarul egy árva kukkot sem tudnak. Viszont van egy remek fordító szoftverjük, ami alkalmassá teszik őket hazánk ékesszólón csengő anyanyelvének használatára. Ha ránk hallgatsz, és magyarul írsz, akkor csakis tőmondatokat használja: alany + állítmány + tárgy (és semmi cicoma).

Amennyiben kened-vágod az angol, akkor nem lesznek kommunikációs problémáid. Természetesen a chates opció mellett az elektronikus levelezés mellet is dönthetsz. Ez esetben az óhajod-sóhajod a [email protected] e-mail-címre írd meg (mindenképp angol nyelven).

Konklúzió

A Betrophy sportfogadás terméke a tesztjeink alapján megfelel a mai elvárásoknak. A sport bónuszok és promóciók jók, a megjátszási feltételek korrektek. Az online fogadás ajánlatban sok eseményre lehet pre-match és in-play módon is fogadásokat tenni. Az utóbbi fogadási módhoz – azaz a live fogadásokhoz – a bukméker a Virtuális Pálya funkciót is biztosítja, ami kifejezetten sokat tud, és tucatnyi élő statisztikai adatot jelenít meg.

A Betrophynál a rendszer fogadások bármelyikét alkalmazhatod, és még az „IF BET” lehetőségével is élhetsz. A fizetési módok mennyisége és az ügyfélszolgálat teljesítménye megfelelő. Mobile platformon pedig annak ellenére kiváló a buki, hogy egyelőre még nincs a piacon Betrophy applikáció.

GYIK

📱 Elérhető lesz majd a Betrophy alkalmazás iOS és Android változatban is?

💬Amennyiben az operátor natív appot ad ki, biztosan elérhető lesz mindkét változatban.

🎁 A Betrophy sportfogadás promóciók bármelyikében részt vehetek?

💬Igen, amennyiben a Betrophy regisztráció lépéseit elvégezve felhasználói fiókot nyitottál.

A Betrophy Magyarországon legális bukméker?

💬Igen, mert a mögötte álló cégnek van hivatalos szabályozó szerv által kiadott működési engedélye.

Ajánlott bukmékerek ismertetői

# Bukméker Előnyök Sportági piacok Bónusz Értékelés Útmutató
1
 • Élő Sportesemény közvetítés
 • Rengeteg élő fogadási lehetőség
 • Fantasztikus mobile platform
70+ Üdvözlő Bónusz: 16 000Ft
5/10
Ismertető
2
 • Kiváló appok
 • Magyar nyelvi támogatás
 • Sok fogadási piac
65+ Üdvözlő Bónusz: 20 000 Ft
5/10
Ismertető
3
 • + 6 000Ft Ingyenes fogadások
 • Jelentős mennyiségű megfogadható sportesemény
 • Remek mobil platform
55+ Üdvözlő Bónusz: 35 000 Ft
5/10
Ismertető
Scroll to Top