18 Bet - Legfrissebb promóciók és ajánlatok magyar játékosoknak

A 10+ éves múlttal bíró 18bet Magyarország online sportfogadás piacán csak a közelmúltban tűnt fel. A bukméker mögött álló Shark 77 Limited a Máltai Szerencsejáték-hatóság licencével rendelkezik, és kiváló reputációja van hazánk határaitól nyugatra és délre is. A 18 bet több területen is übereli a Magyarországon online bukmékereket, minőségi szolgáltatásokat nyújt, abszolút biztonságos a rendszere, és a lokalizációnak hála, az anyanyelvünk érhető el a webhelye. Olvasd el a 18bet magyar ismertető cikkünket, és tudj meg mindent a mobil sportfogadás területén is parádésan szereplő online bukiról.

18bet ismertető

Nem ellenőrzöttNem jóváhagyott
Értékelés 1/10

18bet Magyarország desktopos és mobil platformja online sportfogadás lehetőségek kifogyhatatlan tárháza.

 • Élő fogadás: 1/10
 • Fogadási piacokból: 1/10
 • Be-és kifizetési: 1/10
 • Bónusz: 1/10
 • Biztonság: 1/10
 • Pénznemek: 1/10

Sportági piacok

FOCIKOSÁRLABDATENISZRÖPLABDA

Befizetés határait

Minimális befizetés: 10€/$ Maximális befizetés: 100€ / 40 000 Ft
Nem verifikált Ajánlott bukmékerek
18bet első befizetési bónusz
A 18bet ingyenes fogadási bónuszt kínál játékosainak
A 18bet privát sportfogadási bónuszod
*18+; Feltételek érvényesek!

18 bet céges adatok és működési engedély

A 18 bet azon kevés bukmékerek egyike, amelyek Ázsiából indultak világ- azaz Európa-hódító útjukra. Az tuti, hogy ez nem volt egyszerű történet, mivel az európai piacon régóta gyökeret vert, komoly felhasználói bázissal rendelkező cégekkel kellett a Shark 77 Limited égisze alatt futó 18bet sportfogadás szolgáltatónak versenyre kelnie. Viszont tény, hogy a megkettőzött erőfeszítéseket siker koronázta, aminek egyik eredménye a máltai céglajstromba vétel (C78760) és az MGA-s licenc (MGA/B2C/409/2017), amihez természetesen egy EU-s székhely is dukál: Vault 14, Level 2, Valletta Waterfront, Floriana FRN 1914, Malta.

A 18 bet a felelőségteljes fogadás- és szerencsejáték-szervezők táborába tartozik. A webhelyen többféle önkorlátozó eszköz (tool) is elérhető azok számára, akik úgy érzik szükséges ezek használata önmagukat „kordában tartására”. Ilyen a többi között a részleges önkizárás, a játékidő limitek és befizetési limitek beállítása stb. Mindezek mellett a 18bet magyar nyelvű webszájtjáról olyan játékos védelmi és szerencsejáték függőség elleni organizáció oldalai is elérhetők – 18bet bejelentkezés nélkül is –, mint a Gambling Theraphy és a BeGambleAware.

Amennyiben a netes média híreknek hinni lehet, akkor Magyarországon 2023 környékén komoly változtatásokat eszközöl a jelenleg regnáló kormányzat a szerencsejáték-törvény módosítását illetően. Ezt – a legjobb tudomásunk szerint – a magyar állam nem jó kedvében teszi, hanem azért, mert az EU-s szervek, bíróságok elkaszálták a magyarországi, online fogadásra is kiterjedő törvénymódosításokat, amelyek a hazai kaszinós cégeket voltak hivatottak monopolhelyzetbe hozni.

A 18bet magyar régióban teljesen legálisan EU-s licenc birtokában nyújt jelenleg online fogadásszervező tevékenységet és távszerencsejáték szolgáltatásokat. És mivel a jelentős múlttal bíró cég, nem ma kezdte az ipart, elvileg a piac liberalizációja esetén semmiféle akadálya nem lehet annak, hogy Magyarországon is lokális licencet kapjon. Ebből kifolyólag a 18bet elérés kapcsán nem emberi számítás szerint egyelőre nem lehet gond. De azt természetesen mi sem tudjuk megjósolni, hogy a magyar jogalkotók nem kezdenek-e majd valamikor olyan „ámokfutásba”, aminek következtében – és a törvénytelen blokkolások miatt – ismét kap az ország vagy két tucat kötelezettségszegési eljárást a nyakába.

Mindenesetre, hogyha probléma merülne fel a jövőben a 18bet elérés tekintetében, az 100%, hogy a MGA-s licencet birtokló Shark 77 Limited nem ülni a babérjai karba tett kézzel. Előre borítékolható, hogy egy jogtalan URL bannoláskor a cég viharsebesen közkinccsé tenne olyan alternatív elérési utakat, amelyeken keresztül továbbra is teljesen biztonságosan elérhető lenne majd a 18bet belépés, fogadás, bankolás stb. funkciója.

18bet regisztráció lepésről lépésre a magyar sportfogadás webhelyen

18bet regisztráció

A 18 bet magyar nyelven érhető ugyan el, ami a desktopos és a 18bet mobil platformjai esetében is így van. Viszont ennek ellenére mi úgy gondoljuk, hogy érdemes azért a 18bet regisztráció lépéseit röviden megosztani. Mivel biztosan akadnak olyan új játékosok is oldalunk olvasói között, akik ezelőtt még nem nyitottak számlát / felhasználói fiókot sportfogadó oldalon.

Íme a tennivalók, amit követően a 18bet Magyarország aktív ügyfele / felhasználója lehetsz:

Elvileg, ha minden a fentiek szerint csináltál, akkor a rendszer automatikusan beléptet (ha mégsem akkor használd a 18bet belépés gombot + felhasználónév + jelszó).

18bet sportfogadás bukméker – Számla azonosítása

Nyeremény felvételre csak azt követően lesz lehetőséged, ha a számlád azonosítása megtörtént, azaz sikerrel átmentél a KYC verifikáción. A KYC (Know Your Customer) verifikáció kapcsán a 18 bet bukméker csak arra „kíváncsi”, hogy Te nyitottad-e az adott számlát, illetve, hogy valóban az regisztrációnál megadott címen laksz.

A személyazonosságod / kiléted bármilyen hivatalos fényképes okmány fotóival igazolhatod: gépkocsi vezető engedély, személyi igazolvány, útlevél. A lakcímed igazolásához rendszerint elegendő egy olyan, a nevedre szóló közüzemi csekk fotója, amin a lakcímed és a teljes neved is jól látszik. Amennyiben ilyen nem áll a rendelkezésedre, egyéb igazolási opciók is vannak: pl. bankszámla kivonat.

Általában a KYC azonosítást a személyazonosság és a lakcím igazolásával le lehet tudni. De bizonyos esetekben az operátor felkérhet a fizetési mód (a be- vagy kifizetéshez használt bankolási megoldás) igazolására: pl. képernyőmentés kell készítened a Skrill fiókodról, kitakarva a képről bizonyos részeket. Amennyiben a KYC sikerrel zárul, vagy, ha hiánypótlásra kérnek fel, akkor erről a cég munkatársai e-mailben értesítenek. A KYC-t a 18bet sportfogadás bukmékernél – tapasztalataink alapján – relatíve gyorsan le lehet tudni, amit követően már semmi akadálya nincs a belső egyenlegedről való nyereménykifizetéseknek.

18bet magyar ügyfelei számára kínálat bankolási opciók

A 18 bet magyar ügyfelei többféle módon is intézheti a sportfogadás és online szerencsejáték kapcsán felmerülő pénzügyi tranzakcióikat – 18bet bejelentkezés után. Az elérhető megoldások között e-pénztárcás és fintech opciók is vannak. De természetesen az olyan klasszikus bankolási metódusok sem hiányoznak a listáról, mint a kártya-alapú, vagy átutalásos fizetés. Vegyük akkor át egytől egyig, hogy miként intézheted a pénzügyeid 18bet belépés után.

Magyarországon jelenleg a 18 bet a következő befizetési módokat nyújtja:

 1. Bank- és hitelkártyák – Visa, Maestro, Mastercard;
 2. Átutalás bank révén – Pay By Bank (Budapest Bank, CIB, K&H stb.);
 3. E-pénztárcák: Jeton Wallet, Much Better, NETELLER, Skrill;
 4. Egyéb megoldások: Revolut Visa és Revolut Mastercard, SOFORT, Rapid Transfer.

Magyarországon jelenleg a 18 bet a következő kifizetési módokat nyújtja:

 1. Átutalás bank révén – Pay By Bank (Budapest Bank, CIB, K&H stb.);
 2. E-pénztárcák: Jeton Wallet, Much Better, NETELLER, Skrill;
 3. Egyéb megoldások: Revolut számlára utalás, Rapid Transfer

Bankolás menete 18 bet magyar webhelyén

A pénzügyeket a bejelentkezés után tudod intézni az alábbiak szerint:

18bet üdvözlő ajánlat - 18 bet bónusz & egyéb sportfogadás promóciók

18bet sportfogadási bónuszok és promóciók

A bónuszokat és sportfogadás promóciókat a bukméker magyar nyelvű webhelyén található speciális aktiváló kódokat használva lehet igénybe venni. A 18bet sportfogadás termékéhez biztosított kezdő bónusz jelenleg 100€ (a cikk megírásakor (kábé 40 000 HUF). Ez a 18bet bónusz csak új ügyfeleknek jár, az első befizetésnél lehet igényelni a legelső befizetés alkalmával, a megfelelő bónuszkód megadásával.

A kezdő sportfogadás 18 bet bónusz minimális aktiválási összege 10€ (4000 HUF). A bónusz révén elért nyeremények és a bónusz összege / vagy annak maradványösszege csak akkor kerülhet kifizetésre, ha előzetesen az igényelt bónusz egésze 16 alkalommal megjátszásra kerül a 18bet sportfogadás termékén. Az időlimit 21 nap, és ha bónuszra játszol a fogadásonkénti téted nem lehet több, mint a szerzett bónusz 50%-a. Emellett arra is ügyelned kell, hogy ne menj a megengedett legalacsonyabb odds alá, ami jelen esetben 1.80-as. A bónusz megforgatására egyéb limitációk is vonatkoznak: pl. bizonyos piackorlátozások NHL és NBA piacok esetében.

A bukmékernél egyéb sportfogadás promóciók is vannak, amelyek révén Free Bet-ek szerezhetők, illetve olyan akciókban vehetsz rész, ahol akár 20%-os cashbacket kaphatsz a hétvégi foci fogadásaid után. Mindemellett a 18 bet Magyarország esetében személyre szabott különleges bónusz ajánlatokat is nyújt – kérés esetén – az ügyfeleinek – de ezekre az ajánlatokra egyedi feltételek vonatkoznak, és kizárólag az ügyfélszolgálattal való egyeztetést követően biztosítottak.

18bet – Piackínálat a sportfogadás termékhez

A 18 bet magyar webhelyén alapvetően kétféle nézet közül tudsz választani: európai és ázsiai – az előbbi esetében a normál piackínálatból szemezgethetsz, míg az utóbbit kijelölve a labdarúgásra vonatkozó ázsiai hendikepes piacoké lesz a fő hangsúly.

A 18bet sportfogadás ajánlata kifejezetten széleskörűnek számít a megfogadható piacok tekintetében is. A legtöbb nagyobb sportra a focitól a kosárlabdán át a jégkorongig igen sokféle pontos eredmény, felette / alatta, részeredmény, valamint hosszú táv piacon tudsz fogadásokat tenni a több tucatnyi hendikepes piac mellett. A kisebb sportokhoz is relatíve sok az egyéb típusú piac, bár ezek döntő többsége sportág specifikus – pl. forma 1-nél megtehető kié lesz a 2. leggyorsabb kör az adott versenyen, és lóversenyen még arra is fogadhatsz, hogy melyik ló biztosan nem lesz benne a 3-as befutóban.

18bet bőséges felhozatal megfogadható sportokból

A 30+ megtehető sporttal a tarsolyában a 18 bet az „erős középmezőnyhöz” tartozik. Természetesen ennél a bukinál is az olyan népszerű sportok kapják a legtöbb figyelmet, mint a foci, kézi- és kosárlabda, jéghoki, baseball, amerikai foci, vízilabda stb. De a technikai sportok közül nem csak forma 1 futamokra és időmérőkre lehet a 18 bet Magyarország webhelyén fogadni online, hanem Rally versenyekre, NASCAR és Indycar futamokra, valamint Superbike és még MotoGP versenyfutamokra is.

Természetesen az olyan Ázsia-szerte népszerű sportok, mint a krikett, valamint az indiai gyökerekkel rendelkező kabaddi sem hiányzik a 18 bet felhozatalából. És alkalmanként hurling, kelta foci, valamint téli és nyári sportok (nemzetközi versenyek esetén) is megfogadható a bukinál. Ha pedig e-sportokra tennél igazi pénzes pre-match vagy in-play piacokon fogadásokat, a lehető legjobb helyen jársz, ugyanis a bukmékernél az e-sport ajánlata túlzás nélkül fenomenális: Rainbow Six, Valorant, LoL, Dota2, King of Glory, Starcraft II, Esoccer, kosárlabda és egyéb e-sportok tömkelege vár napi szinten több tucatnyi megtehető eseménnyel.

Online fogadás menete – 18bet magyar oldalán

A „How to bet” azaz a „hogyan fogadjuk” dolog egyszerű, mint a barlangrajz, de azért pár gondlat erejéig erre a témára is kitérnénk.

Élő fogadás részleg és 18bet live streaming

A 18bet élő fogadás részlege kiváló dizájnnal bír, aminek köszönhetően nagyon könnyen el lehet igazodni a különféle sportágak élőben megtehető eseményei között. Elég egy kattintás – vagy a 18bet mobil oldalán egy képernyő koppintás – és máris ki tudod választani a neked megfelelő in-play piacot, amihez a rendszer automatikus hozzárendeli az éppen aktuális live fogadási kimeneteleket (az adott időpontban felkínált oddsokkal).

Az 18bet élő fogadás semmiben nem tér el a pre-match fogadástól. Viszont van egy komoly előnye: az adott sportesemény közben, annak aktuális történéseit figyelembe véve tudsz fogadni általa. A 18bet live streaming szolgáltatást is nyújt, bár ez eléggé korlátozott, viszont az FIELD alapú 18bet élő közvetítés azért rendszerint a legtöbb sporteseménynél elérhető, és ezen is valós időben lehet követni a történéseket a kijelölt meccseken.

18bet mobil platform – Alkalmazás és reszponzív webszájt

A 18bet mobil oldal a desktopos webhely kicsinyített mása, ami szinte bármilyen mai okostelefonon vagy tableten gond nélkül elfut. A mobilbarát webszájt könnyen kezelhető, a magyar nyelvi támogatás biztosított hozzá, és az olyan funkciókat is, mint az online chates ügyfél szolgálat 1-2 képernyő koppintással elérheted vele.

A 18bet mobil appokat is kínál (iOS, Android) az okoskütyüs megoldások szerelmeseinek. Így, ha szívesebben fogadnál a készülékedre telepített applikációval, mintsem böngészős megoldás révén, akkor ez a lehetőség is csak egy pár képernyő koppintásnyira van. A 18betes Android app-ot a mobilbarát oldalról, az iOS-es „almás” appot pedig az Apple Store-ból tudod beszerezni.

Mit kínál a 18bet Magyarországon a biztonság terén?

A 18betnél a mobil és a desktopos készülékek révén az operátor rendszere felé irányuló adatok 128 bites titkosítást élveznek. Ez természetesen visszafelé is így van, azaz a rendszer csakis olyan adatokat küld ki az asztali számítógépedre, vagy okos készülékedre, amik teljes körűen titkosítottak, így semmi esélye annak, hogy adatvesztés fordulhasson elő. A cég a felhasználók személyes információira is fokozottan ügyel, azokat védett szervereken tárolja, az ügyfelek befizetéseit pedig elkülönített bankszámlákákon tartja megbízható pénzügyi szolgáltatóknál.

Milyen ügyfél támogatásra számíthatsz a 18 bet magyarországi játékosaként?

A 18 bet webhelyén egy kiválóan felépített GYIK szekció segíti a felhasználókat, amely számos fontos kérdésre szolgál válasszal (de sajnos csak angol nyelven érhető el). A bukméker online chates ügyfél-támogatást is nyújt (24/7 rendszerben) – szintén angol nyelven. És kapcsolatfelvételi telefonszámként a webhelyé weblécén meg van adva a +35699541033 telefonszám is.

Konklúzió

A 18bet sportfogadás bukméker magyar oldalán igen bőkezű kezdő bónusz és többféle egyéb online fogadás promóció várja az új és a régebbi ügyfeleket. Az MGA licences bukméker a megbízható operátorok közé tartozik, sok sportnak az eseményeire lehet nála fogadni úgy pre-match, mint in-play piacokon, és az élő fogadás részlege is jól kidolgozott. A 18bet mobil szekciója is kitűnő, és az applikációk hívei sem fognak csalódni benne, mivel kétféle 18 bet app áll a rendelkezésükre.

GYIK

A 18bet legális Magyarországon?

💬Igen, mivel a brandet jegyző Shark 77 Limited cégnek EU-s (MGA) licence van.

📺 Az 18bet élő részlege mobilon is akadásmentesen használható?

💬Abszolút gond nélkül megy az 18bet élő fogadás régebbi mobilokon is, de a 18bet live streaming azért komolyabb memória igényt támaszt az adott készülék felé.

🎁 A 18bet sportfogadás bónusz kaszinóban is megforgatható?

💬Nem. A kezdő 18bet bónusz, amit a sportfogadás termékhez szerezhetsz a kaszinóban nem használható fel. Ha kaszinós bónuszt szeretnél üdvözlő ajánlatként, akkor az első befizetéskor azt az opciót válaszd.

Ajánlott bukmékerek ismertetői

# Bukméker Előnyök Sportági piacok Bónusz Értékelés Útmutató
1
 • Élő Fogadás
 • Speciális piacok focihoz
 • E-Sportok
40+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
9/10
Fogadj most!
2
 • Kimagasló oddsok
 • Nonstop ügyféltámogatás
 • Biztonságos és gyors be- és kifizetések
40+ Üdvözlő Bónusz: 52 000Ft
9/10
Ismertető
3
 • + 6 000Ft Ingyenes fogadások
 • Nagyon sok élő fogadás
 • 24/7 rendszerű ügyfélszolgálat
70+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
9/10
Ismertető
Scroll to Top