FIGYELEM! A magyar bankkártyád már nem használható sportfogadási célra. Azonban a Skrill és a NETELLER segítséget nyújthat.

EnergyBet ismertető – A magyar sportfogadók egyik kedvencének részletes bemutatása

Az EnergyBet Magyarország online szerencsejáték és sportfogadás piacának egyike régebbi szereplője, amely már 2016 óta jelen van hazánkban. A kezdet kezdetén kaszinó operátorként indult webhelyen, ma már azok is kedvükre fogadhatnak igazi pénzben, akiket a sportfogadás / élő fogadás jobban vonz. Ha érdekel, mit nyújt ma az EnergyBet magyar ügyfeleknek szolgáltatások, bónuszok, piacok és sportágkínálat terén, olvasd el a cikkünket, és vértezd fel magad minden szükséges infóval.

EnergyBet ismertető

Nem ellenőrzöttNem jóváhagyott
Értékelés 1/10

Az EnergyBet megbízható bukméker, ahol magas szorzókon tudsz fogadni, és kiváló promóciókban vehetsz részt.

 • Élő fogadás: 1/10
 • Fogadási piacokból: 1/10
 • Be-és kifizetési: 1/10
 • Bónusz: 1/10
 • Biztonság: 1/10
 • Pénznemek: 1/10

Sportági piacok

FOCIKOSÁRLABDATENISZRÖPLABDA

Befizetés határait

Minimális befizetés: Nincs feltűntetve, az ügyfélszolgálat sem tudott választ adni a kérdésre Maximális befizetés: 40 000Ft
Nem verifikált Ajánlott bukmékerek
EnergyBet üdvözlő bónusz
A EnergyBet heti esports bónuszát
A EnergyBet energy boost bónusz
*18+; Feltételek érvényesek!

EnergyBet magyar webhelyével kapcsolatos tudnivalók & működési licenc

Az EnergyBet mögött az iGaming ágazat egyik legstabilabb anyagi hátterű cége áll, a Probe Investment Limited, amely székhelyének címe Máltán található: Suite 109, Level 4, Sir William Reid Street, Gzira, GZR1033, Malta. A cég regisztrációs száma: C51749. A Probe Investment Limited a Máltai Szerencsejáték-hatóság által kiadott licenc birtokában nyújthat az EU-ban távszerencsejáték és fogadás szervezési tevékenységet: MGA/B2C/224/2012 B2C. Az MGA-s működési engedély mellett az EnergyBet a UKGC működési engedélyével is bír.

Az EnergyBet magyar oldalán található információk alapján az operátor több díjat is nyert, melyek közül kiemelkedik a Malta’s iGaming Excellence Awards, SBC 2016 Awards, Global Gaming Awards 2017 díj.

Az EnergyBet Magyarország webhelyén is elérhetők az ügyfelek számára azon önkorlátozást lehetővé tevő eszközök, amelyek segítségével az ember kontroll alatt tarthatja a valódi pénzes online játékot: különféle limitek beállítása (idő, befizetés stb.). Emellett lehetőség van az időszakos és a végleges önkizárásra is, ami azok számára lehet hasznos, akiknek komoly problémájuk akad a játékfüggőséggel.

Az EnergyBet sportfogadás és casino részlegéből is el lehet érni azon organizációkat – a megadott linkeken keresztül – amelyek segítenek a játékfüggőség gondjával küszködőknek: GamCare, Gambling Therapy, Gamblers Anonymous, Responsible Gaming Foundation.

Az EnergyBet magyar oldalának elérése jelenleg nem ütközik akadályba hazánkban, ami azt jelenti, hogy az EnergyBet sportfogadás és kaszinó részlegét is el tudod érni mind desktopos, mind EnergyBet mobil platformon keresztül. amihez a Probe Investment még EnergyBet app alapú megoldásokat is biztosít (iOS & Android). Az igazság részét képezi azért az is, hogy korábban tapasztaltaltunk némi problémát az EnergyBet elérés kapcsán: valamilyen okból kifolyólag a bukméker szekció magyar nyelven kicsit lassabban töltődött be. De azóta ezt a szolgáltató orvosolta, és az EnergyBet elérése ma már megy, mint a karikacsapás.

EnergyBet belépés – Kell hozzá alternatív link?

Az oldal és a mobilbarát reszponzív webszájt is teljesen flottul megy az alapértelmezett fő domain alól. Ennek köszönhetően az EnergyBet bejelentkezés semmiféle gondot nem okoz, ha magyar IP-cím alól nyitod meg a desktopos vagy a mobilbarát oldalát az operátornak.

Ugyanakkor – mivel egyikünk sem Nostradamus, amiből fakadóan nem rendelkezünk jóslási képességgel – azt kell mondjuk, megeshet, hogy az EnergyBet elérés problémássá válik abban az esetben, ha egy nevén nem nevezett magyar állami szervnél úgy döntenek, hogy blokkolják az operátor hazai IP-címekről történő elérhetőségét. Ennek az esélyes nem sok, de, ha mégis megtörténne, nem kell bepánikolni, mert a megoldás azon nyomban kéznél lesz Energy Bet alternatív link / linkek, alternatív címek és / vagy tükör oldalak (mirror websites) formájában, amik ugyanolyan biztonságos használatot teszek lehetőé, mint az alapértelmezett domain-ről történő elérés.

EnergyBet regisztráció – A számlanyitás lépései Magyarországon

EnergyBet regisztráció

Az EnergyBet mobil oldalán és a bukméker alkalmazása révén is meg tudod oldani a számlanyitást. Viszont tény, hogy azért kényelmesebb, ha desktopos asztali számítógépen, vagy laptopon bonyolítod le. Az alábbiakban az EnergyBet regisztráció lépései kerülnek bemutatására az elejétől a végéig, amit követően pár szót ejtünk a felhasználó fiók / számla azonosításáról is.

EnergyBet bejelentkezés utáni számlaazonosítás

Az operátor egy idő után fel fog kérni, hogy „igazold magad”, és végezd el a KYC verifikációt, aminek keretében olyan dokumentumok fényképeit kell feltöltened a rendszerbe, amikkel a kiléted, a lakcímed, és a fizetési módot tudod igazolni. A többi között ilyen lehet egy magyarországi személyi – esetleg útlevél vagy jogosítvány, lakcímigazolásra megfelelőnek számító számla / közüzemi csekk, képernyőmentés fotó a befizetéshez használt módról.

A KYC verifikáció után – amennyiben eredményesen zárul le – már bármikor ki tudsz utalni nyereményeket a belső egyenlegedről például a bankszámládra, e-pénztárcádba, vagy egyéb, Magyarországon engedélyezett fizetési megoldást használva.

Energy Bet fizetési módok – Magyarországon elérhető bankolási megoldások

Az Energy Bet magyar oldalán jelenleg a hagyományos fizetési módok mellett többféle e-pénztárca és fizetési rendszer is használható.

Befizetéshez használható Energy Bet fizetési módok:

A minimális befizetés / tranzakció mindegyik fizetési megoldásnál 10€ a maximális 1000-5000€ között attól függően melyik fizetési megoldás mellett döntesz. A kifizetések lebonyolításához ennek a cikknek a megírásakor csak egyetlen pénzkivételi megoldás volt elérhető az EnergyBet magyar ügyfeleinek: Trustly Bank Payout, aminél a minimum 20€, míg a maximum 5000€ volt tranzakciónként. Az operátor a bankolás kapcsán nem számít fel költséget vagy jutalékot.

A be- és a kifizetések lebonyolítása egyszerű. Mindössze annyit kell tenned, ha letétet akarsz elhelyezni a számládon, hogy használod az EnergyBet belépés funkcióját, majd a BEFIZETÉS-re kattintva kiválasztod a neked jó fizetési megoldást, megadod a pénzösszeget és lebonyolítod a tranzakciót. A kifizetés ugyanígy megy, de ott csak a Trustly alapú banki kifizetés lehet választani egyelőre Magyarországon.

EnergyBet bónusz – Sportfogadás üdvözlő ajánlat

EnergyBet sportfogadási bónuszok és promóciók

Az EnergyBet bónusz és promóciók között az egyik legjobb ajánlat az, amit a bukméker az új ügyfeleknek nyújt. A számlanyitást követően a Energy Bet magyar felhasználójaként igényelheted az első befizetéshez járó 100%-os kezdő bónuszt, aminek a minimális aktiválási összege jelen cikk megszületésekor 2000 HUF, míg a maximálisan kérhető bónuszpénz 40 ezer HUF. A Sport Üdvözlő bónuszt + az első befizetés teljes összegét olyan fogadásokon kell megforgatnod 8 alkalommal, amelyek legalább 2 választást tartalmaznak (kombi). Fontos, hogy az összesített odds nem lehet alacsonyabb 2.00-nál, illetve, hogy az egyes fogadások szorzója nem lehetek kevesebb, mint 1.25.

A kezdő sportfogadás EnergyBet bonus esetében az Általános Bónusz Felhasználási Feltételek érvényesek, amely dokumentum értelmében személyenként, háztartásonként, IP-címenként kizárólag 1 bónusz vehető igénybe. A bónusz megforgatási követelményeket 14 napon belül kell teljesíteni.

Az első befizetési üdvözlő Energy Bet bonus mellett a bukmékernél egyéb kedvező ajánlatok is igénybe vehetők:

Az állandó promóciók mellett vannak természetesen időszakos ajánlatok is, amelyeket rendszerint valamilyen jelentősebb sportesemény – pl. BL, vizes VB, nyári olimpiai játékok stb. – kapcsán nyújtja az operátor.

EnergyBet sportfogadás piacok – Elfogadható választék

Az Energy Bet piackínálata grandiózusnak ugyan nem nevezhető, de tény, hogy azért megfelel a mai kívánalmaknak. A csapatsportokhoz a végkimenetel és részeredmény, pontos eredmény piacok mellett a dupla esély, többféle felette / alatta, hendikepes és egyéb fogadási piac érhető el. A bukméker a kisebb sportokhoz is aránylag elfogadható választékot nyújt fogadási piacok tekintetében – az leginkább a pre-match alapú fogadásokra értendő.

Sportfogadás szekció – Sportág kínálat, avagy mire fogadhatsz

A bukmékernél a megtehető sportok száma ugyan nem eget rengető, de legalább a legnépszerűbbekhez aránylag sok sportesemény érhető el. Az EnergyBetnél a többi között olyan sportokra tudsz fogadni online, mint a labdarúgás, tenisz, kosárlabda, röplabda, motorsportok (salakmotorozás, F1, rally, MotoGP), asztalitenisz, jégkorong, kézilabda, baseball, snooker, Amerikai foci, kerékpársportok, küzdősportok, valamint spéci sportok – pl. Hurling, Kelta foci, Ausztrál foci, Kabaddi, szörfözés. Ezek mellett többféle e-sportnak az eseményeire, és politikára is lehet fogadni az oldalon.

Miként lehet gyorsan, könnyedén fogadni az Energy Bet magyar oldalán

Amennyiben már bejelentkeztél az oldalra (desktopos vagy mobil platformon), akkor az online fogadás megtétele rendkívül egyszerű.

Élő fogadás részleg és streaming funkció

Az EnergyBet élő fogadás szekciója jól kidolgozott, és többféle szűrési lehetőség van benne, amelyek révén könnyedén ki tudod választani azokat az éppen zajló sporteseményeket, amikre fogadni szeretnél. Az élő fogadásokhoz a bukméker relatíve sok eseményt és kellő mennyiségű piacot biztosít, valamint EnergyBet live streaming funkciót, ami gyakorlatilag olyasmi, mint a máshol is alkalmazott VIRTUÁLIS PÁLYA (VR-Field), amin minden olyan esemény, történés látható valós időben, ami hatással lehet az in-play piacok kimeneteleire.

Az EnergyBet élő közvetítés minősége eléggé jónak mondható, mivel részünkről többszöri ellenőrzés során is azt tapasztaltuk, hogy egyáltalán nem okoz fagyásokat, laggolást a rendszerben, így a kiválasztott sportesemény élőben épp zajló fontos mozzanatainak monitorozására az EnergyBet live streaming VR-Field pont megfelelő.

EnergyBet mobil platform – Mire képes a buki mobilon?

Az EnergyBet mobil platformjának „ékköve” a professzionális kidolgozott mobilbarát webszájt. Ez az oldal profi kezek munkája, mivel minden flottul megy rajta, magyar nyelven tökéletesen tud, az összes infót el lehet érni a GYIK szekcióban, és abszolút alkalmas azokra a dolgokra, amiket tud a bukméker asztali gépes weboldala. Ennek köszönhetően az EnergyBet regisztráció, bónuszok és promóciók igénybe vétele is megoldható vele, valamint a be- és a kifizetések elintézése. Az EnergyBet mobile oldala természetesen a casino termék és a Virtuális Sportok termék használatára is jó, sőt ezen felül a rendszer által támogatott élő kaszinó szolgáltatást is elérhető vele.

Az EnergyBet app kétféle változatban érhető el: Android és iOS. Mindkét alkalmazás hasonló dizájnnal bír, és funkcionalitás, használhatóság terén is pariban vannak egymással. Az Androidosat egyszerűbb beszerezni, mivel le tudod szedni a biztonságos, legális verzióját az operátor mobilbarát oldaláról. Viszont az iOS app beszerzés csak úgy oldható meg pillanatnyilag, ha felkeresel egy olyan Apple App Store-t, ahol fent vannak az igazi pénzes szerencsejáték és sportfogadás applikációk.

EnergyBet – Biztonság és adatvédelem

Az Energy Bet a legújabb SSL titkosítási algoritmusokat alkalmazza a pénzügyi műveletek során, valamint olyankor amikor adatküldés, vagy adatfogadás történik az ügyfél oldal és a rendszer között. A fejlett titkosítási eljárásoknak köszöngetően az adatvesztés, adatszivárgás esélye szinte nem is mérhető. Ezért nyugodt lehetsz afelől, hogy a befizetéseid, nyereménykifizetéseid nem kerülnek mások (illetéktelenek) kezében. Az Energy Bet magyar ügyfeleként a személyes adataid, és a regisztrációnál KYC során megadott információk miatt sem kell aggódni, mert az operátor a birtokába került ügyfél adatokat rendkívül szigorúan védi, és nem adja tovább őket harmadik félnek.

Mit nyújt az Energy Bet ügyfélszolgálata?

A webhelyen egy remek GYIK (FAQ) szekció található, amiben igen sok kérdésre találhatod meg a választ. A kérdések fő kategóriákban találhatók, és egy funkcionális kereső mező is segít eligazodni közöttük.

Emellett bármikor használhatod mobilon és asztali gépes oldalon is az EnergyBet élő online chates ügyfélszolgálatát. Emellett e-mailt is írhatsz az [email protected] e-mail-címre, és két telefonszám is található a webhelyen, amin el lehet érni a cég munkatársait. Amennyiben pedig a hagyományos levelezés híve vagy, akkor írhatsz a cég levelezési címére is: Suite 109, Level 4, Sir William Reid Street, Gzira, GRZ1033, Malta.

Konklúzió

Az EnergyBet Magyarország esetében az egyik legmegbízhatóbb sportfogadás szolgáltató, amelynek termékei között kaszinó, élő casino és Virtuális Sportok is található. A magyar nyelven elérhető oldal, és a mobil webszájt mellett az operátor kiváló mobilalkalmazásokkal is rendelkezik, melyek felhasználóbarát kialakításúak és könnyen használhatók. Az Energy Bet bónuszai és promóció is jónak mondhatók, és az élő fogadásokhoz biztosított az EnergyBet élő közvetítés funkció. A piacok terén is megfelelő a bukméker teljesítménye, viszont megtehető sportból azért lehetne több is a kínálatban.

GYIK

🌐 Nem illegális fogadni az Energy Bet oldalán Magyarországon?

💬Nem, mivel a cég EU-s működési engedéllyel rendelkezik, amit az MGA adott ki számára.

🎁 Mikor kell megcsinálni az Energy Bet KYC-t?

💬Elvileg legkésőbb – hacsak erre korábban a cég munkatársai fel nem kérnek – a legelső nyeremény felvételi kérelmed leadása alkalmával.

💰 Magyar nyelven is elérhető az Energy Bet ügyfélszolgálat chaten?

💬Igen, rendszerint napközben magyar anyanyelvű agentek adnak supportot a chates ügyfélszolgálaton.

Ajánlott bukmékerek ismertetői

# Bukméker Előnyök Sportági piacok Bónusz Értékelés Útmutató
1
 • + 6 000Ft Ingyenes fogadások
 • Nagyon sok élő fogadás
 • 24/7 rendszerű ügyfélszolgálat
70+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
9/10
Ismertető
2
 • Lóverseny fogadások
 • Virtuális sportága
 • Lenyűgöző bónusz ajánlatok
25+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
9/10
Ismertető
3
 • Kiváló fogadási élmény
 • Gyors kifizetés
 • Lóverseny fogadások
10+ Üdvözlő Bónusz: 35 000Ft
9/10
Ismertető
Scroll to Top